2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet zekai tahir e gidiyorum.
başhekimlik polikliniğinde muayene olduğum için sürekli doktor değişiyor.
cinsiyeti için gittiğim doktor zorla 3 lü test yaptırdı .bende bu ay 3 lü için zekai tahir e gitmedim.

benim ikili tarama iyi çıktığı için doktor üçlüye gerek yok dedi, ankarada istanbulda çok paraymış bu taramalar o yüzden ille yapıyolar galiba

canım zencefilden uzak durmanı öneririm geçen hafta bende nezle olmuştum ıhlamur yaptım içinede zencefil katıcaktım öncesinde netten bi bakim dedim hamilelikte kullanımı sakıncalımı diye hamilelikte tüketilmesi rahim kasılmalarına sebep olabiliyomuş onu okuyunca vazgeçyim katmadım ıhlamuruda günde 2 fincandan fazla tüketmemeliymişiz bilgin olsun

günaydın kızlar.. hamilelikte görüler rüyaları tabir etmeye gerek yokmuş. çünkü olabildiğince değişik rüyalar görülürmüş.
ama yine de Ayetel Kürsi yi okumadan yatmayın derim

benim ikili tarama iyi çıktığı için doktor üçlüye gerek yok dedi, ankarada istanbulda çok paraymış bu taramalar o yüzden ille yapıyolar galiba

biraz canım dr a bağlı sanırım, benimm de 2linin sonucu güzeldi, dr. üçlüyü yapmadı ama gelcek ay detaylı ultrasona gircem, randevumu aldım şimdiden :))

jaws gören arkadaşım seninki gene iyiymiş ben bildiğin ergen erkek rüyaları görüyorum tövbe Yarabbim

tüy dökücü kremin kılların çıkma süresi açısından jiletten hiç bir farkı yok canım içersinde bulunan kimsayal maddeler belki hamilelikte zararlı olabilir bende hamile kaldığımdan beri jilet kullanıyorum bence tüy dökücü yerine jilet kullanman daha iyi ama yinede karar senin sen bilirsin

bu aralar bana da oluyor ya çok rahatsız oluyorum :) bize ilşki yasak olduğu için mi görüyorum bilmiyorum yada hormonlar tavan yaptı :)

ay çok tuhaf yaa bize yasak değil ama ben ilk 3 ay uzak durmak istedim ama rüyalardan sonra işler değişti haftada 1 kere için izin verdim kendime

çok teşekkür ederim canım çok saolasın

ay çok tuhaf yaa bize yasak değil ama ben ilk 3 ay uzak durmak istedim ama rüyalardan sonra işler değişti haftada 1 kere için izin verdim kendime

benim kendime izin verme gibi bi olayım yok dr kesinlikle birleşme yasak dedi hemde büyük ihtimal doğuma kadar sürecek zaten 4 aydır yasaktı şimdi 9 aya çıktı 4. aya kadar çok rahattım o konuda mide bulantılarından nefes alamıyodum istekte sıfırdı 10 gündür durumlar değişti keşke yine istek sıfır olsa diyorum

vücudumuz bizimle oyun oynuyo resmen, sağlıkla doğsunda eşinle birbirinizi özlersiniz hem iyi olur, ayrıca sevgiyi ille yatakta göstermez ki insan dimi, sarıl öp, bazı kadınlar bebekle kendini biz yapıyo eşi dışlıyo o olay olmadığı müddetçe sıkıntı yok bence

doktor kontrolünde tansiyon ölçümü kilo takibi yapılması gerekmiyo mu yoksa bu durum bi tek Batmanda mı sallanmıyo, sinir oluyorum, aile hekimine gidicem bu tarz şeyleri orda halledicem, başım çok ağrıyo 2 haftadır

ben eşimi kesinlikle dışlamam eğer dr yasak deemeseydi herşey normal deseydi devam ederdik ama bizim durum farklı ben yeterki bebeğim sağsalim doğsunda yapmam diyorum babasıda öyle diyor napalım biraz zorluk çekicez kolay anne olunmuyor

ben varım özel muayenehane bizimki

bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydum

ne kadar muayene ücreti/doğum?

Bilgiye asla gitmem canım... Orayı direk eledim zaten. Çünkü yoğum bakım falan yok. hatta oraya verilen para gereksiz fazla bence. Sincan koruda Meltem aksuya gidiyorum. Adanadan gelmiş. daha önce hrs ve lokman hekimde calıştı. Adana da sevilen bi doktormus. Buradan takip ettiğime göre. Sen ne kadar muayene ucreti veriyosun canım. Doğumu nerde yapcaksın.

evet canım o doktor gerçekten iyimiş. Evime o kadar uzak olmasa bide iki aynı hastanenin fiyatı bu kadar farklı olmasa bende onu secerdim.

jaws gören arkadaşım seninki gene iyiymiş ben bildiğin ergen erkek rüyaları görüyorum tövbe Yarabbim

ya bende de aynı durum var ama bize yasak yok. Eskiden hergun yaparken şimdi haftada 2 ye falan dustu. Ben cok uzuluyoum ama bu durumma. Sanki eşim beni artık sevmiyo arzulamıyo gibi hissediyorum. Ama ilişkidende artık zevk almıyorum. Sanki biraz genişleme oldu gibide. Şimdiden baslamamalı değil mi. daha cok erken değil mi ya acılma için.:26::26::26:

Ben hastaneden geldim kızlar =)
Bizim afacan yine bağdaş kurmuştu göremedik cinsiyeti =)
Gelişimi maşallah çok iyiydi.
2 hafta sonra detaylı için gideceğim o zamana kısmet inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…