evet zekai tahir e gidiyorum.canım zekai tahire gidiyodun galiba bende oraya gidiyorum artık ve 3lü için gittiğimde kendisi söyledi dr kıza benziyor die bayramdan önce gittiğimde ben sormuştum şimdi erken 16da dicem dedi ama ben yorum istedim o zamanda kıza benziyor ama bak 2 hafta sonra değişirse aa böle demiştin deme dedi:))
benim ikili tarama iyi çıktığı için doktor üçlüye gerek yok dedi, ankarada istanbulda çok paraymış bu taramalar o yüzden ille yapıyolar galiba
gecmiş olsun yaa,bende iki aydır grip olmamak için ıhlamur limon zencefil ne bulursam kanatıp içiyorum.bol bol mandalina filan yiyorum ama 2 gündür gribim başımı zor kaldırıyorum.ilaçta içemiyorum öyle kaderimse çekerim modundayım
ben de son birkaç gündür çok karışık rüyalar görüyorum. Allah hayırlara çıkarsın. bi gece bi kıza çok kötü davrandığımı gördüm, dün gece jaws ı gördümbaşka yaratıklar da vardı onlardan kaçıyorduk böyle saçma sapan şeyler
benim ikili tarama iyi çıktığı için doktor üçlüye gerek yok dedi, ankarada istanbulda çok paraymış bu taramalar o yüzden ille yapıyolar galiba
Kızlar merhaba....
C.tesi kontrolum var doktorumla ,ağda yapasım yok ,jilet ıstemiyorum,tüy dökücü krem aldım ama bir zararı olurmu sizce?...epilasyona gidiyordum bıraktım ağda ıle devam edeyim dedim ama ilk aylarda çok kontrole gittiğim için mecbur jilet kullandım .şimdi bu kremı kullanayım dedim ama emin olamadım .bilgisi olan vrmı acaba?
jaws gören arkadaşım seninki gene iyiymiş ben bildiğin ergen erkek rüyaları görüyorum tövbe Yarabbim
bu aralar bana da oluyor ya çok rahatsız oluyorum :) bize ilşki yasak olduğu için mi görüyorum bilmiyorum yada hormonlar tavan yaptı :)
kızlar günaydın cumartesı kontrolum vardı cok sükür kızımız ıyı 300 gr. olmuş boyunu söyledi kalbıne baktı nasıl atıyor kuzumun kaburgaları omurgası cok bellıydı kıpır kıpır amnıyotık bant suanda bebeğe değmıyor bızım için büyüdüğünde engel olmaması dedi yanı rısk 22 haftadan sonra başlıyor dedi ben bebeğimi daha hiç hıssetmıyorum elımı karnıma koyduğumda hıssedıyorumhayırlı artık
canım benım herşeyın hayırlısı olsun hıc bırseyden etkılenme herkes farklı
canım benım teşekkür ederim darısı sana
teşekkürler canım
oy oy maşallah kocaman olmuş
valla ben ıcmıyorum huylandım doktorda ıcmene gerek yok dedi ceviz yogurt ayran meyve yıyorum allaha emanet yavrularımız
maşallah canım tebrıkler
tebrık ederim canım benım
oy oy maşallah kuzum benım tebrık ederim herşey gönlunce olsun
gözün aydın canım tebrık ederim
29 mayısa gıdıyorum
güzel güle gıysın canım tebrık ederim
canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsin meleğin
ay çok tuhaf yaa bize yasak değil ama ben ilk 3 ay uzak durmak istedim ama rüyalardan sonra işler değişti haftada 1 kere için izin verdim kendime
benim kendime izin verme gibi bi olayım yok dr kesinlikle birleşme yasak dedi hemde büyük ihtimal doğuma kadar sürecek zaten 4 aydır yasaktı şimdi 9 aya çıktı 4. aya kadar çok rahattım o konuda mide bulantılarından nefes alamıyodum istekte sıfırdı 10 gündür durumlar değişti keşke yine istek sıfır olsa diyorum
vücudumuz bizimle oyun oynuyo resmen, sağlıkla doğsunda eşinle birbirinizi özlersiniz hem iyi olur, ayrıca sevgiyi ille yatakta göstermez ki insan dimi, sarıl öp, bazı kadınlar bebekle kendini biz yapıyo eşi dışlıyo o olay olmadığı müddetçe sıkıntı yok bence
ben varım özel muayenehane bizimki
bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydum
ne kadar muayene ücreti/doğum?
ben varım özel muayenehane bizimki
bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydum
ne kadar muayene ücreti/doğum?
Ankarada oturmuyorum ama ankaraya geliyorum kntrolere cnm.
Balgat koruya gidiyorum canim ümit korucuoğlu na..cokta memnunum doktorumdan.
Masallah canimmmmmm
Gecen kontrolumuzde de bunda da ayni ucreti odedik biz sanki zam mi gelmiş yada esim bana soylemedi:44:
jaws gören arkadaşım seninki gene iyiymiş ben bildiğin ergen erkek rüyaları görüyorum tövbe Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?