ya bende de aynı durum var ama bize yasak yok. Eskiden hergun yaparken şimdi haftada 2 ye falan dustu. Ben cok uzuluyoum ama bu durumma. Sanki eşim beni artık sevmiyo arzulamıyo gibi hissediyorum. Ama ilişkidende artık zevk almıyorum. Sanki biraz genişleme oldu gibide. Şimdiden baslamamalı değil mi. daha cok erken değil mi ya acılma için.:26::26::26:
bizde de yasak yok amaya bende de aynı durum var ama bize yasak yok. Eskiden hergun yaparken şimdi haftada 2 ye falan dustu. Ben cok uzuluyoum ama bu durumma. Sanki eşim beni artık sevmiyo arzulamıyo gibi hissediyorum. Ama ilişkidende artık zevk almıyorum. Sanki biraz genişleme oldu gibide. Şimdiden baslamamalı değil mi. daha cok erken değil mi ya acılma için.:26::26::26:
günaydın anneler
bana da ne zamandır içten gıdıklanıyor muşum gibi oluyor ama ben bebek büyüdüğü için karnım gerildiğinden dolayı derim kaşınıyor sanıyorum.acaba bebeğin hareketi olabilir mi.her gün oluyor ama sadece sabahtan öğlene kadar akşam olmuyor.
dün bebeğin adı hakkında bayağı koyu muhabbet vardı. bebeğin adını kayın babam koydu EDA olacak bebişimizin adı
kızlar günaydın cumartesı kontrolum vardı cok sükür kızımız ıyı 300 gr. olmuş boyunu söyledi kalbıne baktı nasıl atıyor kuzumun kaburgaları omurgası cok bellıydı kıpır kıpır amnıyotık bant suanda bebeğe değmıyor bızım için büyüdüğünde engel olmaması dedi yanı rısk 22 haftadan sonra başlıyor dedi ben bebeğimi daha hiç hıssetmıyorum elımı karnıma koyduğumda hıssedıyorumhayırlı artık
Ben hastaneden geldim kızlar =)
Bizim afacan yine bağdaş kurmuştu göremedik cinsiyeti =)
Gelişimi maşallah çok iyiydi.
2 hafta sonra detaylı için gideceğim o zamana kısmet inşallah =)
biraz canım dr a bağlı sanırım, benimm de 2linin sonucu güzeldi, dr. üçlüyü yapmadı ama gelcek ay detaylı ultrasona gircem, randevumu aldım şimdiden :))
eğer düşük riskin yada herhangi bir sorun yoksa ilişki yasağınız yoksa spekulum muayenesinin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım bende solgarın gentle ıron demir hapını kullanmaya başladım ilk başlarda biraz ishal gibi yapmıştı ama sonra geçti günde 1 adet kullanıyorum sen kaç adet alıyorsun? biz tüp bebek değiliz ama bende 4 aydır pruloton depot 500 mg oluyorum bu gidişle doğuma kadar olucam gibi görünüyor çünkü riskli gebelik geçiriyorum plesentamız aşağıda önceden düşük riski için kullanıyordum şimdide erken doğumu engellemek için kullanıcamKızlar mrb, ben şu an 15+5 günlük hamileyim. Tüp bebek yaptığımız için ilk 3 ay sabah akşam crinone jel kullanmıştım. Sonra doktor bırakabilirsin demişti. Aslında ondan 3-4 gün sonra gibi açık sarımsı bir akıntım oluyor. Bazen fazla, bazen az. Tüp bebek doktorumda gebelik takibine devam ediyorum, ancak onda çok rahat değilim. Benden3 yaş büyük bir bay doktor. Nedense onda rahat edemeyip çekiniyorum bu tarz sorulardan. Önceki kadın doktorum bayan haftada 1 gün yakınımdaki hastanede geçen ona gittim sordum, alttan spekulum ike bakmam lazım dedi. Ben hazırlıklı gitmediğim için haftaya uğrayım bunun için demiştim.
Hamilelikte alttan spekulum ile bakılması beni endişelendiriyor, acaba bebişe bi zararı olur mu diye? Spekulum muayenesi olan veya sarı akıntı yaşayan var mı? ( günde sütekli günlük ince koton ped değiştiriyorum)
Ayrıca elevit dışında demir haplarına ne zaman başladınız? Bana solgar demir hapını yazdırdı doktor.
Ayrıca tüp bebek ile hamile kalan yafa kalmayan progestan ovül kullanıyor musunuz?
Bu konularda paylaaşım yapabilirseniz çok sevinirim. Akıntı enfeksiyon ise tehlikeli olabilirmiş.
Hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...:))
Canım tebrik ederim çok sevindim. Hangi doktor yaptı doğumunu? Batıkentteki bilgi dimi? Doğum ücreti ne ödediniz? Oradan Lokman Hekime hasta transfer geldiğini gördüm ben yaa onun için tereddütlerim var. Lokman hekimle ilgilide tereddütlerim varSenin adına çok ama çok mutlu oldum tekrar tebrik ederim. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
canım anca girebildim :) batıkent bilgide yaptım evet kendi doktorum ve hastanenin ebeleri girdi doğumuma çok güzeldi herkes çok iyi ve çok ilgiliydi. gece 1 de nişanım gelince doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi sabahı bekliycektim aslında ama bebeğin kalp atışlarını kontrolde tutsunlar hastaneye geç dedi. sabah erkenden geldi doktorum saat 9 da doğumum oldu. bilgideki doktorları bilmiyorum canım ben sincandaki bilgi tıp merkezindeydim biliyorsun ki sultan pınar dündar dı doktorum da ve yine olsa yine ona giderim kesinlikle ve herkese de gönülden tavsiye ediyorum :) insana kendini çok iyi hissettiren bi ekip var kesinlikle hastanede düşünürsen gönlün ferah olsun canım
Hayırlı olsun canım, adı ile yaşasın inşallah
Gözün aydın canım, maşallah meleğineSen de yakında hissedersin kıpırtılarını umarım, çok enteresan bir duygu
Hoş geldinGüzel haberlerle gelmişsin. Meleğin mahremiyete saygı istiyor, göstermiyor
Hoş buldum =)
Doktorumuzda senin gibi dedi teyzesi...
Edepliymiş göstermiyor bu dedi.
ben 2 liyi yaptırırken bir bayanda 2 li için gelmişti oda sgk lı değildi.50 tl ödemiş yanlış hatırlamıyorsam ama özeldeki gibi çok değil miş. sanıyorum bu ödediği parayla bir daha gelebilecekmiş.Kızlar aranızda ssksız devlet hastanesinden 2 li, 3 lü, ve ya detaylı usg için ne kadar alındığını bilen var mı ?
Maşallah bebisi e canimmm..edepli terbiyepi olacak göstermiyor demekama cok merak ettitiyor kendini.
Benimki tamtersi cok edepsizhep açıkta bi dogsun sorucam ona
ben 2 liyi yaptırırken bir bayanda 2 li için gelmişti oda sgk lı değildi.50 tl ödemiş yanlış hatırlamıyorsam ama özeldeki gibi çok değil miş. sanıyorum bu ödediği parayla bir daha gelebilecekmiş.
istersen şöyle yap
gitmek istediğin devlet hastanesini ara en doğru bilgiyi onlar söyler sana
devlette hiç fark yok emin ol.Aradım canım ama dışarıya fiyat vermediklerini söylediler...
Sanki pazarlamacılar =)
2 li testimi özelde yaptırdım kadın 4 dk da halletti nasıl hallettiyse =)
Devlet olsun sıra beklerim, yeter ki adam gibi işini yapsınlar.
canım zencefilden uzak durmanı öneririm geçen hafta bende nezle olmuştum ıhlamur yaptım içinede zencefil katıcaktım öncesinde netten bi bakim dedim hamilelikte kullanımı sakıncalımı diye hamilelikte tüketilmesi rahim kasılmalarına sebep olabiliyomuş onu okuyunca vazgeçyim katmadım ıhlamuruda günde 2 fincandan fazla tüketmemeliymişiz bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?