2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

eşin bebeğe bişey olur diye çekiniyodur belkide o yüzden çok fazla yaklaşmıyordur hemen kötü düşünme canım hem hergün birliktelik hamilelikte sakıncalı olmazmı sonuçta orgazm sırasında rahim çok fazla kasılıyor genişleme olayına gelince belki gebelik hormonlarından dolayı öyle hissediyorsundur

bizde de yasak yok ama
biz istesek te beraber olamıyoruz artık
bizde de tam tersi hiç açılma olmuyor .kendimi mi çok kasıyorum bilmiyorum ama olmuyor ne kadar uğraşsak ta
vajinusmus gibi oldum sanki

Son düzenleme:
................................................................

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, adı ile yaşasın inşallah

Gözün aydın canım, maşallah meleğine Sen de yakında hissedersin kıpırtılarını umarım, çok enteresan bir duygu

Ben hastaneden geldim kızlar =)
Bizim afacan yine bağdaş kurmuştu göremedik cinsiyeti =)
Gelişimi maşallah çok iyiydi.
2 hafta sonra detaylı için gideceğim o zamana kısmet inşallah =)

Hoş geldin Güzel haberlerle gelmişsin. Meleğin mahremiyete saygı istiyor, göstermiyor

Kızlar mrb, ben şu an 15+5 günlük hamileyim. Tüp bebek yaptığımız için ilk 3 ay sabah akşam crinone jel kullanmıştım. Sonra doktor bırakabilirsin demişti. Aslında ondan 3-4 gün sonra gibi açık sarımsı bir akıntım oluyor. Bazen fazla, bazen az. Tüp bebek doktorumda gebelik takibine devam ediyorum, ancak onda çok rahat değilim. Benden3 yaş büyük bir bay doktor. Nedense onda rahat edemeyip çekiniyorum bu tarz sorulardan. Önceki kadın doktorum bayan haftada 1 gün yakınımdaki hastanede geçen ona gittim sordum, alttan spekulum ike bakmam lazım dedi. Ben hazırlıklı gitmediğim için haftaya uğrayım bunun için demiştim.

Hamilelikte alttan spekulum ile bakılması beni endişelendiriyor, acaba bebişe bi zararı olur mu diye? Spekulum muayenesi olan veya sarı akıntı yaşayan var mı? ( günde sütekli günlük ince koton ped değiştiriyorum)

Ayrıca elevit dışında demir haplarına ne zaman başladınız? Bana solgar demir hapını yazdırdı doktor.

Ayrıca tüp bebek ile hamile kalan yafa kalmayan progestan ovül kullanıyor musunuz?

Bu konularda paylaaşım yapabilirseniz çok sevinirim. Akıntı enfeksiyon ise tehlikeli olabilirmiş.
Hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...:))

eğer düşük riskin yada herhangi bir sorun yoksa ilişki yasağınız yoksa spekulum muayenesinin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım bende solgarın gentle ıron demir hapını kullanmaya başladım ilk başlarda biraz ishal gibi yapmıştı ama sonra geçti günde 1 adet kullanıyorum sen kaç adet alıyorsun? biz tüp bebek değiliz ama bende 4 aydır pruloton depot 500 mg oluyorum bu gidişle doğuma kadar olucam gibi görünüyor çünkü riskli gebelik geçiriyorum plesentamız aşağıda önceden düşük riski için kullanıyordum şimdide erken doğumu engellemek için kullanıcam

kızlar geldik dr.dan. üç boyutluda baktı bebeğe, düşmeme bağlı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür. bi daha dikkat et kendine dedi üç boyutlu usg'ye bakan radyolog crl'ye satla uyumlu, 14 hafta deyince içim rahatladı. cinsiyet sordum, çok erken dedi. geçen hafta kendi dr.um erkeğe benzetmişti, dün gece acildeki dr kıza benzetti. herkes öğreniyo bebişlerinin cinsiyetini, ben de öğreneyim artık di mi buarada gitmişken ikili sonucumun da çıktığını söylediler, dr.a gösterdim, fıstık gibi dedi. dün gece çoook endişeliydim, uyuyamadım bi türlü. şimdi güzel haberlerle gelince rahatladım, ondan heralde bi uyku hali çöktü. azıcık kestireyim bari :93:

Hoş buldum =)
Doktorumuzda senin gibi dedi teyzesi...
Edepliymiş göstermiyor bu dedi.

Kızlar aranızda ssksız devlet hastanesinden 2 li, 3 lü, ve ya detaylı usg için ne kadar alındığını bilen var mı ?

Hoş buldum =)
Doktorumuzda senin gibi dedi teyzesi...
Edepliymiş göstermiyor bu dedi.

Maşallah bebisi e canimmm..edepli terbiyepi olacak göstermiyor demek ama cok merak ettitiyor kendini.

Benimki tamtersi cok edepsiz hep açıkta bi dogsun sorucam ona

Kızlar aranızda ssksız devlet hastanesinden 2 li, 3 lü, ve ya detaylı usg için ne kadar alındığını bilen var mı ?
ben 2 liyi yaptırırken bir bayanda 2 li için gelmişti oda sgk lı değildi.50 tl ödemiş yanlış hatırlamıyorsam ama özeldeki gibi çok değil miş. sanıyorum bu ödediği parayla bir daha gelebilecekmiş.
istersen şöyle yap
gitmek istediğin devlet hastanesini ara en doğru bilgiyi onlar söyler sana

Maşallah bebisi e canimmm..edepli terbiyepi olacak göstermiyor demek ama cok merak ettitiyor kendini.

Benimki tamtersi cok edepsiz hep açıkta bi dogsun sorucam ona

Sağol bitanem =)
Açsın ya annesi bakıyor yabancı yok
Benim ki, 2 haftadır pek nazlı iyice meraklandırıyor bizi..
Ya benim ip falan aldığım tuhafiyede çok güzel bebek patikleri var gözüm onlarda...
Bi gösterse de kendini bende ona göre hemen alsam =)
Yarın annem de izinli bebek mağazalarının içini dışına çıkartıcam bakmaktan =)

Aradım canım ama dışarıya fiyat vermediklerini söylediler...
Sanki pazarlamacılar =)
2 li testimi özelde yaptırdım kadın 4 dk da halletti nasıl hallettiyse =)
Devlet olsun sıra beklerim, yeter ki adam gibi işini yapsınlar.

devlette hiç fark yok emin ol.
2 dk da bakıyorlar.3-4 kişi giriyorsun hazır bekliyorsun sıran gelince yatıyorsun masana.
neye bakılacaksa hemen bakıyor bir taraftan da raporun yazılıyor. bitti gitti

bende zencefili hiç sevmediğimden çok küçük bi parça atıyodum canım.çok şükür bişey olmadı.zaten ıhlamuru da bu bulantılarla 2 bardaktan fazla içemiyorum sağol yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…