oohh rahat bi uyku hakkındır şimdi sefan olsun :)kızlar geldik dr.dan. üç boyutluda baktı bebeğe, düşmeme bağlı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür. bi daha dikkat et kendine dediüç boyutlu usg'ye bakan radyolog crl'ye satla uyumlu, 14 hafta deyince içim rahatladı. cinsiyet sordum, çok erken dedi. geçen hafta kendi dr.um erkeğe benzetmişti, dün gece acildeki dr kıza benzetti. herkes öğreniyo bebişlerinin cinsiyetini, ben de öğreneyim artık di mi buarada gitmişken ikili sonucumun da çıktığını söylediler, dr.a gösterdim, fıstık gibi dedi. dün gece çoook endişeliydim, uyuyamadım bi türlü. şimdi güzel haberlerle gelince rahatladım, ondan heralde bi uyku hali çöktü. azıcık kestireyim bari :93:
eğer düşük riskin yada herhangi bir sorun yoksa ilişki yasağınız yoksa spekulum muayenesinin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım bende solgarın gentle ıron demir hapını kullanmaya başladım ilk başlarda biraz ishal gibi yapmıştı ama sonra geçti günde 1 adet kullanıyorum sen kaç adet alıyorsun? biz tüp bebek değiliz ama bende 4 aydır pruloton depot 500 mg oluyorum bu gidişle doğuma kadar olucam gibi görünüyor çünkü riskli gebelik geçiriyorum plesentamız aşağıda önceden düşük riski için kullanıyordum şimdide erken doğumu engellemek için kullanıcam
devlette hiç fark yok emin ol.
2 dk da bakıyorlar.3-4 kişi giriyorsun hazır bekliyorsun sıran gelince yatıyorsun masana.
neye bakılacaksa hemen bakıyor bir taraftan da raporun yazılıyor. bitti gitti
sen de ankara daydın değil mi.istersen bir araştırayım bende .Ben şanslıyım biraz canım =)
Annem aile planlaması hemşiresi, doktorum v.s hepsi kendi arkadaşları..
Haftada 1 mutlaka bebeğimi görmeye gidiyorum sağolsunlar uzun uzun ilgileniyorlar...
Sadece tek sıkıntım bu testler için bakılacak makinalar yok orada.
O yüzden özelde yaptırıyorum..
Sonuçlar çıksın işim bitiyor özelle, kendi doktorumla hallediyorum gerisini.
Ama testlerle önemli işte onun için ilgili yer arıyorum makul fiyata.
sen de ankara daydın değil mi.istersen bir araştırayım bende .
kendim gittiğimde sorarım ama benim gitmeme en az 20 gün var.
etraftan bilenlerden sorarım.
evet şanslıymışsın.bizde eşimle bebeğin görüntülerini cd ye çekim yapan bir yere gidecektik 90 tl dedi.
fikrimizi değiştirmezsek yaptırcaz.her akşam izlerim sanırım.
doğru aslında.20 haftalarda gitmek daha iyi.İstanbuldayım canım ben...
Cd olayı çok güzel =)
Ama bekle 20. haftalarda yaptır derim ben...
Hem daha belirgin oluyor.
doğru aslında.20 haftalarda gitmek daha iyi.
hem bebeğimize de hatıra kalır.
istanbul da yaşayan ve devlet hastanesine giden bir annemiz sorar belki bu para mevzusunu
Mrb burcu, bana da aynı hapı söyledi eski kadın doktorum, günde 1 adet. Bir de elevit ve omega 3 mü kullanıyorsun? Bana ayrıca tüp bebekçi değil de, eski kadın doktorum progestan 100mg kapsül yazmıştı 3. Ayım bittiğinde, ancak tüp bebek dr.u birşey demediği için almadım. Normal dr. Önlem amaçlı iyi olur, istersen şimdilik biraz rahatla ve 20. Haftafan sonra kullan dedi.
İlişki durumunu ağırlıklı çekindiğin tüp bebek dr.na gittiğim için hiç soramadık..ilk haftalar yasaklamıştı, sonrası konuşulmadı...bu da ilginç tabii..
ya bende de aynı durum var ama bize yasak yok. Eskiden hergun yaparken şimdi haftada 2 ye falan dustu. Ben cok uzuluyoum ama bu durumma. Sanki eşim beni artık sevmiyo arzulamıyo gibi hissediyorum. Ama ilişkidende artık zevk almıyorum. Sanki biraz genişleme oldu gibide. Şimdiden baslamamalı değil mi. daha cok erken değil mi ya acılma için.:26::26::26:
Selam kızlar.bugün dr randevum vardı plesantam yukarı çıkmış bile okadar mutlu oldumki ben 22.haftaya kadar ya çıkmazsa diye düşünürken dr.um herşeyin yolunda olduğunu ve haftaya iğneyi bırakabileceğimi söyledi havalara uçtum:)bu arada oğlum olacağıda kesinleşti abisi gibi yakışıklı dedi dr nasıl anladıysa:)
sizinki iyiymiş..biz de kıyafete çok dikkat ediyolar..bugün aldım mecburen 1 pant, 1 üst, hesaplı olsun diye lcwden aldım, üst dediğin gibi sorun olmaz aslında ama yine de aldım işte..ben pek bişey almayı düşünmüyorum canım, karnımızın çok büyüdüğü zamanlar kışa denk geliyo bi kaban alırım, onun dışında tunik şeklinde çok kazağım var yeterince süner bence karnım sığarama hamile pantolonu lazım bikaç tane, sanırım sen öğretmensin bende memurum ama Batmandayım resmi kıyafet falan hak getire burda işe kotla gidiyorum pazara gidiyo gibi o açıdan rahatım
canım iyi yapmışsın, giy tabi boşa gitmesin..ben doğumumda kullan at çamaşır götürmüştüm yanımda, drum beğenmedi, eşininkileri giy demişti, ben de eşimin askerdeyken giydiği yeşil donları vardı,evden getirtip giydim, çok rahat ettim:)İç çamaşırı konusunda ve kıyafet konusunda bende sıkıntılıyım...
İç çamaşırlarım sıkıyor artık beni, ee haliyle pantolonum da.. =)
Utanarak söylüyorum ama birazda yüzünüzde tebessüm oluşsun diye yazayım bari
Eşime internetten boxer siparişi vermiştim, eşime çok küçük geldi.
Dün duştan sonra rahat ederim diye ben giydim
Çokta rahat ettim hani =)
Eee napayim nede olsa uyurken giydim bişicik olmaz =)
Ama gece gece fena güldük
geçmiş olsunkızlar bu gece iş yapacam diye karnımın üstüne düştüm. düşerken de karnımı bulaşık makinesinin köşesine çarptım. hatta şimdi baktım tam bebişin durduğu rahmime denk gelen yer morarmış. kasığımda ağrı olunca da direkt acile gittik. usg de dr baktı bebek daha önce görmediğimiz kadar hareketliydi çok şükür. hatta kafa üstü zıplıyodu sıpa. ama dr crl ölçümüne göre 12+6 dedi. 5 gün önceki muayenemde de kendi dr.um 12+6 demişti. 5 gündür bebeğin hiç büyümemiş olması mümkün mü? içime şüphe düştü. naapsam bilemedim ki sata göre bugün 14+1 olmam lazım. cuma günü ikili sonucu almak için dr.a gidicem. beklemesem mi acaba diyorum da benim dr.la sağolsun görüşmek mümkün değil. ölüyorum desen sokmuyolar randevusuz kapıdan içeri. derdini yanındaki asistana anlatıyosun, o anladığı kadarını dr.a anlatıyo. dr.un anlattığından anladığını da geliyo sana söylüyo. randevu alayım desem 1buçuk aydan önceye de vermiyolar. naapsam bilemedim
Ben Ankara'da oturuyorum. Balgat'ta Özel Akropol Hastesi'ne gidiyorum .DR.Ebru Yüce'den çok memnunum.Muayene Ücreti 50 TL.
muayene 100, drun pek çok özelle anlaşması var, gücümüzün yettiği hastaneye kendi ekibiyle gelecek, ama içime sinen bi yer bulursam maddi nedenlerden ötürü değiştirebilirim..Bilgiye asla gitmem canım... Orayı direk eledim zaten. Çünkü yoğum bakım falan yok. hatta oraya verilen para gereksiz fazla bence. Sincan koruda Meltem aksuya gidiyorum. Adanadan gelmiş. daha önce hrs ve lokman hekimde calıştı. Adana da sevilen bi doktormus. Buradan takip ettiğime göre. Sen ne kadar muayene ucreti veriyosun canım. Doğumu nerde yapcaksın.
evet canım o doktor gerçekten iyimiş. Evime o kadar uzak olmasa bide iki aynı hastanenin fiyatı bu kadar farklı olmasa bende onu secerdim.
uyu uyu dinlen, çok sevindim haberlerine:)kızlar geldik dr.dan. üç boyutluda baktı bebeğe, düşmeme bağlı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür. bi daha dikkat et kendine dediüç boyutlu usg'ye bakan radyolog crl'ye satla uyumlu, 14 hafta deyince içim rahatladı. cinsiyet sordum, çok erken dedi. geçen hafta kendi dr.um erkeğe benzetmişti, dün gece acildeki dr kıza benzetti. herkes öğreniyo bebişlerinin cinsiyetini, ben de öğreneyim artık di mi buarada gitmişken ikili sonucumun da çıktığını söylediler, dr.a gösterdim, fıstık gibi dedi. dün gece çoook endişeliydim, uyuyamadım bi türlü. şimdi güzel haberlerle gelince rahatladım, ondan heralde bi uyku hali çöktü. azıcık kestireyim bari :93:
çok sevindim, darısı diğer plesantası aşağıdaki arkadaşlara, abi kaç yaşında? benim 4.5 yaşında oğlum var,2.belli değilSelam kızlar.bugün dr randevum vardı plesantam yukarı çıkmış bile okadar mutlu oldumki ben 22.haftaya kadar ya çıkmazsa diye düşünürken dr.um herşeyin yolunda olduğunu ve haftaya iğneyi bırakabileceğimi söyledi havalara uçtum:)bu arada oğlum olacağıda kesinleşti abisi gibi yakışıklı dedi dr nasıl anladıysa:)
Selam kızlar.bugün dr randevum vardı plesantam yukarı çıkmış bile okadar mutlu oldumki ben 22.haftaya kadar ya çıkmazsa diye düşünürken dr.um herşeyin yolunda olduğunu ve haftaya iğneyi bırakabileceğimi söyledi havalara uçtum:)bu arada oğlum olacağıda kesinleşti abisi gibi yakışıklı dedi dr nasıl anladıysa:)
Oğluma kizzzz kardeş geliyor.her şey yolunda.rabbim tamamına erdirir insalah.
Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm
merhaba kızlar bugün geniz akıntısı ve öksürükten tekrar doktora gittim..bebişimizi kontrol etti 16+1 haftalık 170 gr ve 14 cm baştan ayağa..çok şükür..rabbim hepinizin bebeğini sizlere bağışlasın..sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
bebeğinin kıpırtısını hisseden anneler ben bugün gün içinde sıksık kasıklarımın ortasında karnımın alt kısmında kıpırtı hissediyorum kalp atımı gibi sizlerinde öylemi?
Oğluma kizzzz kardeş geliyor.her şey yolunda.rabbim tamamına erdirir insalah.
Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?