2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oohh rahat bi uyku hakkındır şimdi sefan olsun :)

Mrb burcu, bana da aynı hapı söyledi eski kadın doktorum, günde 1 adet. Bir de elevit ve omega 3 mü kullanıyorsun? Bana ayrıca tüp bebekçi değil de, eski kadın doktorum progestan 100mg kapsül yazmıştı 3. Ayım bittiğinde, ancak tüp bebek dr.u birşey demediği için almadım. Normal dr. Önlem amaçlı iyi olur, istersen şimdilik biraz rahatla ve 20. Haftafan sonra kullan dedi.
İlişki durumunu ağırlıklı çekindiğin tüp bebek dr.na gittiğim için hiç soramadık..ilk haftalar yasaklamıştı, sonrası konuşulmadı...bu da ilginç tabii..

devlette hiç fark yok emin ol.
2 dk da bakıyorlar.3-4 kişi giriyorsun hazır bekliyorsun sıran gelince yatıyorsun masana.
neye bakılacaksa hemen bakıyor bir taraftan da raporun yazılıyor. bitti gitti

Ben şanslıyım biraz canım =)
Annem aile planlaması hemşiresi, doktorum v.s hepsi kendi arkadaşları..
Haftada 1 mutlaka bebeğimi görmeye gidiyorum sağolsunlar uzun uzun ilgileniyorlar...
Sadece tek sıkıntım bu testler için bakılacak makinalar yok orada.
O yüzden özelde yaptırıyorum..
Sonuçlar çıksın işim bitiyor özelle, kendi doktorumla hallediyorum gerisini.
Ama testlerle önemli işte onun için ilgili yer arıyorum makul fiyata.

sen de ankara daydın değil mi.istersen bir araştırayım bende .
kendim gittiğimde sorarım ama benim gitmeme en az 20 gün var.
etraftan bilenlerden sorarım.
evet şanslıymışsın.bizde eşimle bebeğin görüntülerini cd ye çekim yapan bir yere gidecektik 90 tl dedi.
fikrimizi değiştirmezsek yaptırcaz.her akşam izlerim sanırım.

İstanbuldayım canım ben...
Cd olayı çok güzel =)
Ama bekle 20. haftalarda yaptır derim ben...
Hem daha belirgin oluyor.

İstanbuldayım canım ben...
Cd olayı çok güzel =)
Ama bekle 20. haftalarda yaptır derim ben...
Hem daha belirgin oluyor.
doğru aslında.20 haftalarda gitmek daha iyi.
hem bebeğimize de hatıra kalır.
istanbul da yaşayan ve devlet hastanesine giden bir annemiz sorar belki bu para mevzusunu

doğru aslında.20 haftalarda gitmek daha iyi.
hem bebeğimize de hatıra kalır.
istanbul da yaşayan ve devlet hastanesine giden bir annemiz sorar belki bu para mevzusunu

Yardımcı olan olursa çok sevinirim
Sana da ayrıca teşekkür ederim canım çok sağol..

ben omega 3 ve elevit kullanmıyorum iyikide eleviti kullanmamışım içinde domuz yağı katkısı varmış şuanda sadece solgar gentle ıron kullanıyorum doktora sordum iyi beslendikten sonra vitamin kullanmana gerek yok dedi bende beslenmeme dikkat ediyorum sadece et pek yiyemiyorum etten tiksinmiştim şimdi yavaş yavaş alıştırıcam kendimi çünkü yemem lazım

tatlım sana öyle geliyodur açılma falan olmaz için rahat olsun doktor bi sorun görmediyse ilişkiye devam

Selam kızlar.bugün dr randevum vardı plesantam yukarı çıkmış bile okadar mutlu oldumki ben 22.haftaya kadar ya çıkmazsa diye düşünürken dr.um herşeyin yolunda olduğunu ve haftaya iğneyi bırakabileceğimi söyledi havalara uçtum:)bu arada oğlum olacağıda kesinleşti abisi gibi yakışıklı dedi dr nasıl anladıysa:)

oh ne güzel çok sevindim canım inşalah benimki çıkmış olur çarşamba gidicem bakalım ne diyecek merakla bekliyorum ben iğneye devam ediyorum hatta bugun oldum oğluşunda hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin....

sizinki iyiymiş..biz de kıyafete çok dikkat ediyolar..bugün aldım mecburen 1 pant, 1 üst, hesaplı olsun diye lcwden aldım, üst dediğin gibi sorun olmaz aslında ama yine de aldım işte..

canım iyi yapmışsın, giy tabi boşa gitmesin..ben doğumumda kullan at çamaşır götürmüştüm yanımda, drum beğenmedi, eşininkileri giy demişti, ben de eşimin askerdeyken giydiği yeşil donları vardı,evden getirtip giydim, çok rahat ettim:)

geçmiş olsun

Ben Ankara'da oturuyorum. Balgat'ta Özel Akropol Hastesi'ne gidiyorum .DR.Ebru Yüce'den çok memnunum.Muayene Ücreti 50 TL.

ben de akropolden bülent beyden randevu almak istemiştim ama çok doluydu..

muayene 100, drun pek çok özelle anlaşması var, gücümüzün yettiği hastaneye kendi ekibiyle gelecek, ama içime sinen bi yer bulursam maddi nedenlerden ötürü değiştirebilirim..

uyu uyu dinlen, çok sevindim haberlerine:)
çok sevindim, darısı diğer plesantası aşağıdaki arkadaşlara, abi kaç yaşında? benim 4.5 yaşında oğlum var,2.belli değil

merhaba kızlar bugün geniz akıntısı ve öksürükten tekrar doktora gittim..bebişimizi kontrol etti 16+1 haftalık 170 gr ve 14 cm baştan ayağa..çok şükür..rabbim hepinizin bebeğini sizlere bağışlasın..sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

bebeğinin kıpırtısını hisseden anneler ben bugün gün içinde sıksık kasıklarımın ortasında karnımın alt kısmında kıpırtı hissediyorum kalp atımı gibi sizlerinde öylemi?

Arzu Hanım kaç haftalık sizin ki?

Bir ben kaldım yine cinsiyet öğrenemeyen =)
Bu gidişle doğuma kadar netleşmez benim ki sanırım =)
Sağlıklı olsun da, hiç öğrenmim sorun yok...

Oğluma kizzzz kardeş geliyor.her şey yolunda.rabbim tamamına erdirir insalah.

Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm

Gözünüz aydın. Maşallah meleklerinize

Çok sevindim canım, darısı Burcu'nun başına Tosununa da maşallah

bebeğinin kıpırtısını hisseden anneler ben bugün gün içinde sıksık kasıklarımın ortasında karnımın alt kısmında kıpırtı hissediyorum kalp atımı gibi sizlerinde öylemi?

Kalp atımından daha güçlü canım. Böyle mısır patlıyor gibi

Oğluma kizzzz kardeş geliyor.her şey yolunda.rabbim tamamına erdirir insalah.

Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm

Hepinizin mutluluğu daim olsun, hayırlı olsun kızlar
Adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…