2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bebeğinin kıpırtısını hisseden anneler ben bugün gün içinde sıksık kasıklarımın ortasında karnımın alt kısmında kıpırtı hissediyorum kalp atımı gibi sizlerinde öylemi?

Slm kizlar ayni seyleri bende sik sik hissediyorum cok tuhaf.bebegin hareketimi gazmi bilmiyorum ama bebegimin kipirtisi bu.bu arada bebegim erkekmis

Slm kizlar ayni seyleri bende sik sik hissediyorum cok tuhaf.bebegin hareketimi gazmi bilmiyorum ama bebegimin kipirtisi bu.bu arada bebegim erkekmis

hayırlı olsun oğluşun canım. evet anladım bugün itibariyle bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım demekki

Son düzenleme:
meraba kızlar ne guzel bazı arkadaslar kıpırdı hısetmıs bende hısedıyorum su 2 gundur ve bende bı batmada oluyo bebgın durdugu yerde bılenınz varmı acaba kızlar 3 lu test yaptıran var mı benım 4 gun sonra 3 lu testım var ve cınsıyet ogrencem ınsallh

canım benim ikili test iyi çıkınca doktor üçlüden bahsetmedi

bendende 2lı test ıstemdı doktor 2 lı ne ıse yrıyo kı ac karnınamı gıtmek gerekj

yok aç karnına gel demedi önce ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüp not aldı sonra yaş bilgimi ve bebeğin haftasını yazıp laboratuvara gönderdi beni. kan verdim sonuç normal dedi

yok aç karnına gel demedi önce ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüp not aldı sonra yaş bilgimi ve bebeğin haftasını yazıp laboratuvara gönderdi beni. kan verdim sonuç normal dedi

anladım canım heralde daha kımse 3lu test yaptırmamıs o nasıl yapılıyo bılmıyorummm kı acıkcasıı

anladım canım heralde daha kımse 3lu test yaptırmamıs o nasıl yapılıyo bılmıyorummm kı acıkcasıı

ikili testle pek bir farkı yok sanırım.siteden bilgisini buldum

ÜÇLÜ TARAMA TESTİ NASIL YAPILIR?
Üçlü test ne zaman yapılır?
Gebelikte üçlü test genellikle 16-20 haftalar arasında yapılır ancak bazı hastanelerin labaratuarları 15-22 haftalar arasında yapabilmektedir. Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.

Nasıl yapılır?
Hamileliğin yukarıda belirtilen haftalarında anneye önce ultrason muayenesi yapılır daha sonra anne normal kan tahlillerinde verdiği kadar kan verir. Kanın aç karnına, tok karnına veya günün hangi saatinde verildiği farketmez yalnız ultrasonun yapıldığı gün verilmesi gerekir. Bu kanda B-HCG, u-E2 (serbest estriol), AFP isminde 3 değere bakılır. Bu değerlerle birlikte ultrasonda ölçülen değerler ve annenin doğum tarihi, son adet tarihi, kilosu, sigara kullanıp kullanmadığı gibi bilgiler bilgisayar programına girilir. Bilgisayar programı yaptığı hesaplamalar sonucunda risk düzeyini belirler. Sonuçta trizomi 21 (Down sendromu), trizomi 18 (Edwards sendromu) ve nöral tüp defekti için üç ayrı risk sonucu verir.

bir de ben
üstelik bi sonraki randevum 19 kasım

Kısmet artık =)
Hep bir heyecanla gidiyorum bebeğimi iyi görüyorum çok şükür ama cinsiyeti öğrenemiyorum...
İdrar tahlili için çarşamba günü gitmem gerekecek 5 dk müsaade ister girerim artık doktor odasına ..
Senin daha varmış canım ya.
Ama haftanda küçük zaten o haftalar da kesin bir şey diyemiyorlar zaten.

cok saol canım anladım ayını 2 lı teste benzıyo cnm ben de o ara kılosunu boyunu cınsıyetın ogrencem ınsallah cnm sen ben bide bı kac arkadas kaldık cınsıyet ogrenmeyen

kizlar birsy soracagim bebek uyku seti halisi perdesi cibinligi kirliler torbasi abajuru hepsi takim 535 tl sizce cok pahallimi

Selamm güzel annelerr

Cumartesi doktor randevumuz vardı.. Bebeğimiz elini çenesine koymuş poz veriyordu bize ''Gelişimi çok iyi, her şey yolunda'' dedi doktorumuz..

İkili testimizde her şey normal çıkmıştı ama yine de üçlü test de istedi yaptırdık. İkili testle birebir aynı şekilde yapılıyor..

Detaylı ultrason için 20. hafta gidicez...

Cinsiyetimiz de kesinleşti , topiğimize bir erkek daha geliyor Ankette de işaretledim.. Sağlıklı olsun da kız-erkek hiç fark etmez tabii..

Öpücüklerr

ben bugün üçlü test yaptırdım... rutin kontrole gitmiştim.. doktorum ultrasondan baktı.. sonra da kan verdim.. 1 hafta sonra sonuç belli olacakmış.. ikili test kadar ayrıntılı inceleme yapılmadı ultrasondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…