2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-04-2014
Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 171 gün kaldı.
Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları, tırnak yataklarından çıkmaya başlayacaklar. Bebeğinizin bacakları uzadı ve daha gelişmiş durumdalar. Kış aylarında, özellikle ısınmak için kuru hava kullanılan ortamlarda, kendinizi sıkışık, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı olduğu zamanlarda da aynı şekilde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 110 gr. - Yaklaşık boyu : 10.1 cm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Arkadaşlar ben bunu niye ekliyemiyorum?
Tarihi kişisel alanıma girdim ne yapıcam başka:44:

Derken eklenmiş

Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm

Gebelikte diş tedavisi yapılıyo muymuşşş ben normalde bu eylül gibi diş tedavisi olacaktım ama biraz daha kapsamlı. çene cerrahisinde çeneme gömülü 3 diş operasyonla alınacaktı. ama hamile olduğumu öğrenince ertelemek zorunda kaldım ve sık sık da aklıma geliyo ya yine ağrım olursa naapıcam diye.. malum hap da alamıyoruz. nasıl olsa almazlar hamileyken diye çene cerrahına gitmemiştim, gitsem mi ki

kizlar birsy soracagim bebek uyku seti halisi perdesi cibinligi kirliler torbasi abajuru hepsi takim 535 tl sizce cok pahallimi

normalde nasıl oluyo fiyatlar bilmiyorum ama 535 tl çok geldi bana. ben kendimize çift kişilik uyku seti almıştım ipek saten 130 tl'ye çok ii hatırlıyorum 2 sene önce yatak odasına aldığımız uzaktan kumandalı vantilatörlü aydınlatma 120tl'di ki sen altı üstü abajur diyosun. ufacık halı perde de ne kadar olur ki normalde.. bilemedim walla sanki çok geldi. cicili bicili süsleyip özendirip fahiş fiyatlara satıyolar. çook gereksiz bence 535 tl...

bir de ben
üstelik bi sonraki randevum 19 kasım

bide ben varım öğrenemeyen
benimde 9 kasım randevum hayırlısıyla...
2li testtede sınırda çıktı
onun için ayrıca test yaptırdım , kanı yurt dışına yolladılar...5 kasım gibi gelecek sonuç..

Son düzenleme:
sakın gitme injicim benim ilk gebeliğim sırf bu yüzden sona erdi. herkes bi şey olmaz dedi diye gittim ama malesef bebeğime kürtaj oldum o gün bebeğimin kalbi durdu

günaydın kızlar baya bir zamandan beri gelemedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebeişlerde iyidir. dün doktor kontrolüm vardı sonunda bebeğimin cinsiyetinide öğrendim prensesimiz geliyormuş çok mutlu oldum doktorum gelişimide çok iyi dedi iki hafta önden gidiyormuş ben sadece bir kilo almışım normal dedi ama doktorum:)) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize

Tahlil sonuçların çok güzel gelir inşallah, endişe etme lütfen. Umarım sen ve cinsiyetini öğrenemeyen diğer arkadaşlar en kısa zamanda öğrenir, alışverişe başlarsınız Gerçi artık renk kavramı kalmadı ama, insan yine de cinsiyeti öğrendiğinde artık hazırlık yapmaya başlıyor ister istemez

Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun arkadaşlar

Sagol canim darısı basina insallah...

kizlar yardim..
Son 1 haftadır çok kaşınıyorum. Sizlerde de oluyor mu? Özellike bacaklarım cok kaşınıyor.

Son düzenleme:

Sağol tatlım bir gidip görüşeyim. Sultan hanımı bende sevdim tatlı bir bayan ama oradaki sıra beni öldürür. Takibimi başka bir yerde belki doğumu bilgide düşünebilirim. Hakkımızda hayırlısı. Bebeğin nasıl annesi uslumu yoruyormu seni? Mis gibi kokuyodur şimdi o kırkbirkere maşallah

kizlar yardim..
Son 1 haftadır çok kaşınıyorum. Sizlerde de oluyor mu? özellike bacaklarım cok kaşınıyor.
benimde çok kaşınıyor göbeğim ve bacaklarım özellikle dizlerinin çevresi
baktımda kılcal damarlarım çıkmış kırmızı kırmızı.
Iyice yağlanmamız lazım sanırım dizlerimize kadar birden kilo aldık ondan derimizde geriliyor kuruyor kaşınıyor.

Cumhuriyet, imkân demektir. Cumhuriyet, yalnızca adıyla bile birey özgürlüğünü aşılayan sihirli bir aşıdır. Görülecektir ki, cumhuriyet imkânları olan her memleket, özgürlük davasında er geç başarılı olacaktır. Cumhuriyet, kendisine bağlı olanları en ileri aşamalara götüren imkânları verir. Bağımsızlık ve özgürlüğüne sahip olan milletler, ilerleme yolunda imkânlara sahip demektirler. O halde cumhuriyet, her alanda ilerlemenin de en belirgin teminatıdır. Cumhuriyeti bu anlamıyla ve bu kapsamıyla anlamak gerekir. (Atatürk’ten)
Bu temenniyle atılmış nice güzel yarınlara diyerek CUMHURİYETİMİZİN 90. YILINI KUTLUYORUM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…