Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-04-2014
Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 171 gün kaldı.
Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları, tırnak yataklarından çıkmaya başlayacaklar. Bebeğinizin bacakları uzadı ve daha gelişmiş durumdalar. Kış aylarında, özellikle ısınmak için kuru hava kullanılan ortamlarda, kendinizi sıkışık, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı olduğu zamanlarda da aynı şekilde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 110 gr. - Yaklaşık boyu : 10.1 cm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Arkadaşlar ben bunu niye ekliyemiyorum?
Tarihi kişisel alanıma girdim ne yapıcam başka:44:
Kızim olcakmıs bugün ögrendim.cok mutluyum.bu arada 20 lik dislerimden de kurtuldm
kizlar birsy soracagim bebek uyku seti halisi perdesi cibinligi kirliler torbasi abajuru hepsi takim 535 tl sizce cok pahallimi
bir de ben
üstelik bi sonraki randevum 19 kasım
sakın gitme injicim benim ilk gebeliğim sırf bu yüzden sona erdi. herkes bi şey olmaz dedi diye gittim ama malesef bebeğime kürtaj oldum o gün bebeğimin kalbi durduGebelikte diş tedavisi yapılıyo muymuşşşben normalde bu eylül gibi diş tedavisi olacaktım ama biraz daha kapsamlı. çene cerrahisinde çeneme gömülü 3 diş operasyonla alınacaktı. ama hamile olduğumu öğrenince ertelemek zorunda kaldım ve sık sık da aklıma geliyo ya yine ağrım olursa naapıcam diye.. malum hap da alamıyoruz. nasıl olsa almazlar hamileyken diye çene cerrahına gitmemiştim, gitsem mi ki
sakın gitme injicim benim ilk gebeliğim sırf bu yüzden sona erdi. herkes bi şey olmaz dedi diye gittim ama malesef bebeğime kürtaj oldum o gün bebeğimin kalbi durdu
Selamm güzel annelerr
Cumartesi doktor randevumuz vardı.. Bebeğimiz elini çenesine koymuş poz veriyordu bize''Gelişimi çok iyi, her şey yolunda'' dedi doktorumuz..
İkili testimizde her şey normal çıkmıştı ama yine de üçlü test de istedi yaptırdık. İkili testle birebir aynı şekilde yapılıyor..
Detaylı ultrason için 20. hafta gidicez...
Cinsiyetimiz de kesinleşti , topiğimize bir erkek daha geliyorAnkette de işaretledim.. Sağlıklı olsun da kız-erkek hiç fark etmez tabii..
Öpücüklerr
günaydın kızlar baya bir zamandan beri gelemedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebeişlerde iyidir. dün doktor kontrolüm vardı sonunda bebeğimin cinsiyetinide öğrendim prensesimiz geliyormuş çok mutlu oldum doktorum gelişimide çok iyi dedi iki hafta önden gidiyormuş ben sadece bir kilo almışım normal dedi ama doktorum:)) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
bide ben varım öğrenemeyen
benimde 9 kasım randevum hayırlısıyla...
2li testtede sınırda çıktı
onun için ayrıca test yaptırdım , kanı yurt dışına yolladılar...5 kasım gibi gelecek sonuç..
oh ne güzel çok sevindim canım inşalah benimki çıkmış olur çarşamba gidicem bakalım ne diyecek merakla bekliyorum ben iğneye devam ediyorum hatta bugun oldum oğluşunda hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin....
Arzu Hanım kaç haftalık sizin ki?
canım anca girebildim :) batıkent bilgide yaptım evet kendi doktorum ve hastanenin ebeleri girdi doğumuma çok güzeldi herkes çok iyi ve çok ilgiliydi. gece 1 de nişanım gelince doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi sabahı bekliycektim aslında ama bebeğin kalp atışlarını kontrolde tutsunlar hastaneye geç dedi. sabah erkenden geldi doktorum saat 9 da doğumum oldu. bilgideki doktorları bilmiyorum canım ben sincandaki bilgi tıp merkezindeydim biliyorsun ki sultan pınar dündar dı doktorum da ve yine olsa yine ona giderim kesinlikle ve herkese de gönülden tavsiye ediyorum :) insana kendini çok iyi hissettiren bi ekip var kesinlikle hastanede düşünürsen gönlün ferah olsun canım
benimde çok kaşınıyor göbeğim ve bacaklarım özellikle dizlerinin çevresikizlar yardim..
Son 1 haftadır çok kaşınıyorum. Sizlerde de oluyor mu? özellike bacaklarım cok kaşınıyor.
Bana cevap verebilecek kimse yok mu:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?