2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar merhaba hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Bugun doktora gittim tekrar kontrole. Nasıl yanılmışım erkekmiş bu dedi bize ikinci şoku yaşattı. Halbuki geçen hafta ısrarla kız demişti. Pipi de görünüyor ayan beyan yani. Neyse ctesi için başka bir hastanede randevu aldım en çok içime sinen doktor
La devam edicem. Bizim için fark etmiyor erkeği ya da kızı sağlıklı hayırlı evlat olsun duamız. Ama şimdiden milletin diyecekleri şunlar aaa tüh ikinci erkek mi e olsun napalım vs. Ha takıyormuyum asla takmam cevabını veririm sözümü de sakınmam ama zıplıyor sinirlerim biran işte.
Bu arada ciğer yiyebiliyormuşuz hatta kansızlara ciğer tavsiye ediyoruz dedi ben de birazdan koşucam ciğerciye acısını çıkartcam :))))

canım ilk kez ciğer yiyeceğin için yedikten sonra azıcık işaret parmağını yüzün hariç bir yerine sür yoksa gebelikte leke yapıyo çocukta iz çıkıyo ciğer izi yedikten sonra sür ve elini sabunla yıka canım

kızlar merhabalrr bende geçende bir firik istemiştim ama kayle alan pek olmadıı
dün yine hastaneyi aradım dr yok yada sistemde bir hatadan dolayı gözükmüyor randevu listesinde, bende burdaki devlet hastanesine yarın öğleden sonra için randevu aldım, umarım bende yarın cinsiyetini öğrenirimm

bir arkadaş vücudunun kaşındığından bahsetmiş, canım kremle yada yağla vucüdünü kuruluktan ve derinin gerginleşmesinde oluyor kaşıntı damarların belirginleşmesi ise bu haftalarda normal çünkü kan basıncı artıyor, ama yinede dr danış istersenn

kızlar bugun ruyamada kendı cocugumu emzırıyodum ama bıde ruya tabırıne baktım kı kısı kendı cocugunu emzırıyosa evledını cok yuksek ve guzle hayırlı bır makamı yukselecegıne ısaratmıs ama goren kısı hamıleyse hamılelegınden kurtulacagını anlatıyo korkmadım degıl acıcıcası cuma gunu doktora gıdıcem yoksa kotu bıse mı olucak cok kortum acıcası yaaaa ben sımdı nasıl beklıcem o gun yaa

sakın gitme injicim benim ilk gebeliğim sırf bu yüzden sona erdi. herkes bi şey olmaz dedi diye gittim ama malesef bebeğime kürtaj oldum o gün bebeğimin kalbi durdu

yaa, çok üzüldüm canm, çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın kimseye... gitmem o zaman, doğurana kadar o ağrı tekrar etmesşn diye dua etmekten başka yapacak bişey yok :18:

iyi dileklerin için teşekkürler sn Snowyy ....Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun :)

"Değildir zindan artık bize Anadolu'muz, Cumhuriyet nuruyla aydınlandı yolumuz!.. Onun kutsal sevgisi taşıyor içimizden, Gökler dolusu selâm, ölmez "Ata"ya bizden!.." Cemal Oğuz Öcal

Unutturmaya çalışanlara, her yıl aynı dönem hasta olanlara, T.C.'yi kaldıranlara, Andımızı yasaklayanlara, kutlamaları yasaklayanlara, gündem değiştirmek için bitmemiş projeyi açanlara inat! İyi ki doğdun TÜRKİYE CUMHURİYETİ, 90. yaşın kutlu olsun...

Hayır olsun canım hiç korkma bende hamileliğimin ilk zamanında bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm çok şükür ki bebeğim çok iyi kötüyü çağırma iyiye yor iyi olsun.Bebeklerimiz Allah'a emanet

bugun hava o kadar güzel ki... yazdan kalma bir gün... dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama gezemem yasak bi rüzgar esintisi bile yok çok severim böyle havayı ama sadece balkona çıkabildim biraz kasığım ağrıdı hemen içeri girdim

cok saol canım ınsallah bıse olmaz bebklerımız allaha emanet ınsallah allah salıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın cnm

merhabalar... dün doktor kontrolümüze gittik. pazar gününden başlayan lekelenmem vardı. doktor rahimde çok az bi açılma var bi de plasenta aşağıda olduğundan oluyo lekelenme dedi. sonra bana 10 gün rapor verdi yat dinlen istirahat et dedi. ara ara kahverengi lekelenmem oluyo. çok az sızı var karnımda. progestan verdi. bebek de iyiydi 180gr olmuş ve canım uyuyodu kıpırdanmadı. cinsiyeti için de bebek daha küçük yanılabilirim dedi doktor. 5. ayda öğrenicem galiba cinsiyetini. bebeğime bişey olmasında geç öğreneyim farketmez:) inş geçer kızlar ya dinleniyorum işte... bu arada Cumhuriyet Bayramımın kutlu olsun!!!

kızlar ya eşiyle birliktelikte sıkıntı yaşayan var mı? sanki ilk gece gibi daralması olan

canım ben yasamıstım benım esım asker gıtmesıne 3 gun kala bebısı ogrendık ve 2 ay nerdeyse 3 ay ara verdık ve ben ızne geldıgınde ılk denemede yapmadım acıkcası zorlamdım cok acıdı va 2 gunsonra zorlada olsaoldu cok sukur bı kac kere dene canım ondan sonra olucaktır ınsallah

detaylı ultrason dediğiniz 4 boyutlu mu ? yani farkı ne normal ultrasondan bilmiyorum ben :44:

bende tam olarak yorumlayamadım o kısmını ama tüm organlarına daha net ve detaylı olarak bakılacakmış. kendi odasında var 4 boyutlu ... ama bu başka bişey sanırım. öğrenince iice anlatırım size de

canım çok dikkat et ev işi falan sakın yapma eşinle ilişkiye girme benimde plasentam aşağıda benim yoğun kanamalarım oldu plasentanın aşağıda olmasından kaynaklanıyor kanamalar progestana devam et genelde yatmaya çalış yatamıyorsanda bacaklarını uzatıp otur en azından benimde yarın kontrolum var bakalım plasenta yukarıya çıkmaya başladımı inşalah başlamıştır

Maasallah yavruna :)
Cnm memorialdaki dra mi gittin?
Nasildi karar verebildin mi dr konusunda?

Allah yardimcin olsun haberdar et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…