Arkadaslar liste güncellendi eksik bilgiler varsa lütfen bana ulaşın
Kızlar merhaba hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Bugun doktora gittim tekrar kontrole. Nasıl yanılmışım erkekmiş bu dedi bize ikinci şoku yaşattı. Halbuki geçen hafta ısrarla kız demişti. Pipi de görünüyor ayan beyan yani. Neyse ctesi için başka bir hastanede randevu aldım en çok içime sinen doktor
La devam edicem. Bizim için fark etmiyor erkeği ya da kızı sağlıklı hayırlı evlat olsun duamız. Ama şimdiden milletin diyecekleri şunlar aaa tüh ikinci erkek mi e olsun napalım vs. Ha takıyormuyum asla takmam cevabını veririm sözümü de sakınmam ama zıplıyor sinirlerim biran işte.
Bu arada ciğer yiyebiliyormuşuz hatta kansızlara ciğer tavsiye ediyoruz dedi ben de birazdan koşucam ciğerciye acısını çıkartcam :))))
sakın gitme injicim benim ilk gebeliğim sırf bu yüzden sona erdi. herkes bi şey olmaz dedi diye gittim ama malesef bebeğime kürtaj oldum o gün bebeğimin kalbi durdu
Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize
Tahlil sonuçların çok güzel gelir inşallah, endişe etme lütfen. Umarım sen ve cinsiyetini öğrenemeyen diğer arkadaşlar en kısa zamanda öğrenir, alışverişe başlarsınızGerçi artık renk kavramı kalmadı ama, insan yine de cinsiyeti öğrendiğinde artık hazırlık yapmaya başlıyor ister istemez
Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun arkadaşlar
canım benim ikili test iyi çıkınca doktor üçlüden bahsetmedi[/QU
bendede aynı durum soz konusu ıkılı testım ıyı cıkınca doktorum gerek olmadıgını soyedı baska teste.1 ay sonra kontrole gel dedı.
kızlar bugun ruyamada kendı cocugumu emzırıyodum ama bıde ruya tabırıne baktım kı kısı kendı cocugunu emzırıyosa evledını cok yuksek ve guzle hayırlı bır makamı yukselecegıne ısaratmıs ama goren kısı hamıleyse hamılelegınden kurtulacagını anlatıyo korkmadım degıl acıcıcası cuma gunu doktora gıdıcem yoksa kotu bıse mı olucak cok kortum acıcası yaaaa ben sımdı nasıl beklıcem o gun yaa
Hayır olsun canım hiç korkma bende hamileliğimin ilk zamanında bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm çok şükür ki bebeğim çok iyi kötüyü çağırma iyiye yor iyi olsun.Bebeklerimiz Allah'a emanet
kızlar ya eşiyle birliktelikte sıkıntı yaşayan var mı? sanki ilk gece gibi daralması olan
detaylı ultrason dediğiniz 4 boyutlu mu ? yani farkı ne normal ultrasondan bilmiyorum ben :44:
merhabalar... dün doktor kontrolümüze gittik. pazar gününden başlayan lekelenmem vardı. doktor rahimde çok az bi açılma var bi de plasenta aşağıda olduğundan oluyo lekelenme dedi. sonra bana 10 gün rapor verdi yat dinlen istirahat et dedi. ara ara kahverengi lekelenmem oluyo. çok az sızı var karnımda. progestan verdi. bebek de iyiydi 180gr olmuş ve canım uyuyodu kıpırdanmadı. cinsiyeti için de bebek daha küçük yanılabilirim dedi doktor. 5. ayda öğrenicem galiba cinsiyetini. bebeğime bişey olmasında geç öğreneyim farketmez:) inş geçer kızlar ya dinleniyorum işte... bu arada Cumhuriyet Bayramımın kutlu olsun!!!
Selamm güzel annelerr
Cumartesi doktor randevumuz vardı.. Bebeğimiz elini çenesine koymuş poz veriyordu bize''Gelişimi çok iyi, her şey yolunda'' dedi doktorumuz..
İkili testimizde her şey normal çıkmıştı ama yine de üçlü test de istedi yaptırdık. İkili testle birebir aynı şekilde yapılıyor..
Detaylı ultrason için 20. hafta gidicez...
Cinsiyetimiz de kesinleşti , topiğimize bir erkek daha geliyorAnkette de işaretledim.. Sağlıklı olsun da kız-erkek hiç fark etmez tabii..
Öpücüklerr
Bebeği öyle hareketli görünce içim biraz rahatladı ama gece neredeyse hiç uyuyamadım neden gelişmiyo bebek diye. Ben etten sütten balıktan vs tiksindim, yemiyorum hiç birini. Meyveyle de aram iyi değil, ben mi besleyemedim acaba diye üzülüyorum. Bugün kendi dr.umla bi görüşmeye çalışmaya karar verdim; ona göre ya başka dr.a gidicem ya da cumayı beklicem. dr.a ulaşamamak kötü tabii ki ama tecrübesine ve bilgisine çok güvendiğim, hakkında sürekli olumlu şeyler okuduğum, hastalarının hep memnuniyetle bahsettikleri bi dr. o yüzden çok istiyorum ona gitmeyi, belki böyle acil bi durum olunca randevusuz da kabul eder. bilemiyorum, bi şansımı denicem, ona göre bakıcam başka bi çaresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?