- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
Maasallah yavruna :)
Cnm memorialdaki dra mi gittin?
Nasildi karar verebildin mi dr konusunda?
bide ben varım öğrenemeyen
benimde 9 kasım randevum hayırlısıyla...
2li testtede sınırda çıktı
onun için ayrıca test yaptırdım , kanı yurt dışına yolladılar...5 kasım gibi gelecek sonuç..
kızlar ya eşiyle birliktelikte sıkıntı yaşayan var mı? sanki ilk gece gibi daralması olan
Bende evlendigimden beri var o sorun. Genislemedi bi türlü. Eşim sen normal dogum yapamazsın diyor sürekli. Napcam bilmiyorum.
İşte bu darliktan dolayı canım yaniyo biraz. Haliyle canım yanincada ister istemez kendimi kasiyorum. Doğumdan sonra duzelse keske yaa.benimde öyle hala ama ilkini normal doğurdum onunla alakası yok kızlar canınızı sıkmayın
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istedim.SAT tarihim 19 temmuz ,yaş 24 ,şehir bursa, bebeğimin doğacağı tarih 25 nisan 2014.
Cinsiyet belli değil inş haftaya belli olacak.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
merhabalar... dün doktor kontrolümüze gittik. pazar gününden başlayan lekelenmem vardı. doktor rahimde çok az bi açılma var bi de plasenta aşağıda olduğundan oluyo lekelenme dedi. sonra bana 10 gün rapor verdi yat dinlen istirahat et dedi. ara ara kahverengi lekelenmem oluyo. çok az sızı var karnımda. progestan verdi. bebek de iyiydi 180gr olmuş ve canım uyuyodu kıpırdanmadı. cinsiyeti için de bebek daha küçük yanılabilirim dedi doktor. 5. ayda öğrenicem galiba cinsiyetini. bebeğime bişey olmasında geç öğreneyim farketmez:) inş geçer kızlar ya dinleniyorum işte... bu arada Cumhuriyet Bayramımın kutlu olsun!!!
canım çok dikkat et ev işi falan sakın yapma eşinle ilişkiye girme benimde plasentam aşağıda benim yoğun kanamalarım oldu plasentanın aşağıda olmasından kaynaklanıyor kanamalar progestana devam et genelde yatmaya çalış yatamıyorsanda bacaklarını uzatıp otur en azından benimde yarın kontrolum var bakalım plasenta yukarıya çıkmaya başladımı inşalah başlamıştır
selam kızlar bugün bende kuzumu görmeye gittim.bir aydan fazladır gitmemiştim. cinsiyeti doktor yanlış görmediyse erkek... maşallah zıp zıp zıplıyodu karnım açtı büyük ihimalle açlıktan çıldırmıştı :) elleri parmakları filan bi çok yerini gösterdi.bi kesit aldı sanki el sallıyo bize.onu çıkarıp verdi. bugün hem sevindim hem üzüldüm.çünkü doktorum bize uzak bi hastaneye tayin olmuş çok üzüldüm çok sevmiştim doktorumu.ilk kez kafama göre bi doktor buldum o da gitti.bu yüzden bugün moralim çökük gibi...
iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittik ve 3lü temiz çıkmış rabbime çok şükür hiç bir sıkıntımız yok kızımızı gördük babamızla beraber ama babamıza kendini göstermediyüzü koyun uzanmıştı kızım maşallah her geçen gün daha iyiye gidiyo
Kizlar ben persembe gunu doktora gitmistim.Hersey yolunda dedi ama karnimin sisligi bile geri inio sanki zaten hamile oldugum belli bile degil hala sistim bile sayilmaz. 2 gundurde bebegimin hareketini hissetmiyorum.Yarin saglik ocagina gidicem orda onlarin kalp atisini dinledigi bi cihaz oluyo ya o cihaz kac haftalik gebelikten sonra kullaniliyo.Bildigim kadariyla ileri haftalarda olunmasi gerekiyo
bide ben varım öğrenemeyen
benimde 9 kasım randevum hayırlısıyla...
2li testtede sınırda çıktı
onun için ayrıca test yaptırdım , kanı yurt dışına yolladılar...5 kasım gibi gelecek sonuç..
İşte bu darliktan dolayı canım yaniyo biraz. Haliyle canım yanincada ister istemez kendimi kasiyorum. Doğumdan sonra duzelse keske yaa.
kızlar ya eşiyle birliktelikte sıkıntı yaşayan var mı? sanki ilk gece gibi daralması olan
Kizlar ben persembe gunu doktora gitmistim.Hersey yolunda dedi ama karnimin sisligi bile geri inio sanki zaten hamile oldugum belli bile degil hala sistim bile sayilmaz. 2 gundurde bebegimin hareketini hissetmiyorum.Yarin saglik ocagina gidicem orda onlarin kalp atisini dinledigi bi cihaz oluyo ya o cihaz kac haftalik gebelikten sonra kullaniliyo.Bildigim kadariyla ileri haftalarda olunmasi gerekiyo
Ne kadara yaptırdınız bende yaşımda n dolayı yaptirsammi diyorum
Bende evlendigimden beri var o sorun. Genislemedi bi türlü. Eşim sen normal dogum yapamazsın diyor sürekli. Napcam bilmiyorum.
canım hamilelikten dolayı kendini kasıyo sıkıyo ve korkuyo olabilirsin.rahat olursan ve acele etmezseniz bi sorun kalmadığını görüceksin.bebeğe bişey olur diye de korkma.
merhaba hanımlar 17+4 haftalık hamileiyim.inşallah bir oğlum olacak bugun ozellikle kalçamda belimde ve baldırmın üstünde kasık kısmmda çok ağrı oldu ayakta bulaşık dahi yıkamkta zorlandım ağrılar yüzünden birde arada göbegimin altın gerilme hissediyorum sizce ne olabilir ve bu ağrılar normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?