2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ne kadara yaptırdınız bende yaşımda n dolayı yaptirsammi diyorum

selam kızlar bugün bende kuzumu görmeye gittim.bir aydan fazladır gitmemiştim. cinsiyeti doktor yanlış görmediyse erkek... maşallah zıp zıp zıplıyodu karnım açtı büyük ihimalle açlıktan çıldırmıştı :) elleri parmakları filan bi çok yerini gösterdi.bi kesit aldı sanki el sallıyo bize.onu çıkarıp verdi. bugün hem sevindim hem üzüldüm.çünkü doktorum bize uzak bi hastaneye tayin olmuş çok üzüldüm çok sevmiştim doktorumu.ilk kez kafama göre bi doktor buldum o da gitti.bu yüzden bugün moralim çökük gibi...

Kizlar ben persembe gunu doktora gitmistim.Hersey yolunda dedi ama karnimin sisligi bile geri inio sanki zaten hamile oldugum belli bile degil hala sistim bile sayilmaz. 2 gundurde bebegimin hareketini hissetmiyorum.Yarin saglik ocagina gidicem orda onlarin kalp atisini dinledigi bi cihaz oluyo ya o cihaz kac haftalik gebelikten sonra kullaniliyo.Bildigim kadariyla ileri haftalarda olunmasi gerekiyo

iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittik ve 3lü temiz çıkmış rabbime çok şükür hiç bir sıkıntımız yok kızımızı gördük babamızla beraber ama babamıza kendini göstermedi yüzü koyun uzanmıştı kızım maşallah her geçen gün daha iyiye gidiyo

Hol geldin canım Maşallah meleğine

Çok geçmiş olsun. Rapor çok iyi olmuş, istirahat edersen düzelir inşallah

Güzel haberlerini bekliyorum canım:114:

Gözünüz aydın. Maşallah meleklerinize

Bana sağlık ocağındaki hemşire 18 haftadan sonra duyabiliriz demişti.

bende öğrenemeyenlerdenim.doktor başından beri 17. hafta söylicem diye tutturdu.5-6 kasım gibi gidicem o zaman söylicek kısmetse.

İşte bu darliktan dolayı canım yaniyo biraz. Haliyle canım yanincada ister istemez kendimi kasiyorum. Doğumdan sonra duzelse keske yaa.

benim doğumdan sonra ilk bi kaç kez cok kötü oldu.ama sonra düzeldi.şimdi hamilelikle beraber aynen eskisi gibi oldu sanki acıma var yani.

o cihaz 12 haftalıktan itibaren kalp sesini dinletiyo canım.

merhaba hanımlar 17+4 haftalık hamileiyim.inşallah bir oğlum olacak bugun ozellikle kalçamda belimde ve baldırmın üstünde kasık kısmmda çok ağrı oldu ayakta bulaşık dahi yıkamkta zorlandım ağrılar yüzünden birde arada göbegimin altın gerilme hissediyorum sizce ne olabilir ve bu ağrılar normalmi?

canım hamilelikten dolayı kendini kasıyo sıkıyo ve korkuyo olabilirsin.rahat olursan ve acele etmezseniz bi sorun kalmadığını görüceksin.bebeğe bişey olur diye de korkma.

inşallah bebeğe bir şey olmaz korkum yok o konu da çok şükür de 2 ay hiç böle değildi 1 aydır böyle anormallik mi var acaba :26:

bende de bu tarz ağrılar vardı uzun süre ayakta duramıyor yatınca durulamıyor eşimden yardım alıyordum o yüzden bedenimi fazla yormuyorum doktor magnezyum verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…