2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Birikmesini bekliyorum tabletten zor oluyor hepsini birlikte guncelleyecegim
Belki yine değişir bazılarının fikri

anladım canım öncedende söylemiştin sayfayı güncelledim diye yazınca bende hatırlatayım dedim teş.ederim canım kusura bakma

Bahsettiginiz agrilar bende de mevcut ;( okulda nerdeyse hic ayakta durmuyorum hep oturarak ders anlatiyorum cogu zaman nobet dahi tutmuyorum ama aksam eve gelince ayaklarimi uzattigimda bile kramp tarzi agrilarim oluyor gece uykumdan bile uyandiriyor ;( o degilde benim de 4-5 gundur hafif hafif lekelenme seklinde kanamam oluyo gunden gune artiyo bugun artik esime soyledim yarin sabah doktora gidicez. Yerlesme kanamasi diceeem daha evvel bir kez oldu bi daha bi daha oluyormu acab ? Var mi aramizda basina geleb?

Merhaba, bende Izmir Karsiyakadan yaziyorum. Yasim 29. SAT tarihim 17 Temmuz.
Ben ikiz bekliyorum. Cinsiyetlerini daha 11. Haftasinda ögrendik
Allah bebeklerimizi sağlıkla ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin...
Kendime çok iyi baktigim ve hijyen kurallarina asiri dikkat ettigim halde dün idrar yollari enfeksiyonu oldum. Doktorum ilac verdi. Dünden beri buna üzüldüm; sakinan göze cöp batar misali! Esimin doktor olup yeni doganlarla ilgilenmesi sebebiyle öyle çok olumsuz hikaye duyuyoruzki; bu sebeple 7.ayi bitirmeden bebeklere giysi ve esya almayi düsünmüyorum.

Ne kadar güzel bir gün...:119:

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl? Bacak-bel-sırt ağrısı olan arkadaşlara düzenli yürüyüş tavsiye ederim. Ben her sabah yürüyorum, kuş gibiyim

canım merhaba benimde sat 17 temmuz erkek geliyor doğum aynı zamanlarda olucak bizim sağlıkla inşallah

kızlar günaydın hepinize
güzel bir gün dilerim.Bana Ankara da tavsiye edebileceğiniz sıkkıntım olduğu zaman cekinmeden arayabileceğim doktor tavsiye edebilir misiniz
Bu beni perisan eden kasıntılar icin doktorumu aradım.Sağolsun oralı bile olmadı.Oysa ki kontrollerim dısında ilk defa aramistim. Her yerim yara oldum dedim.Ciddiye almadi.Cok moralim bozuk..

canım tırnaklayarak kaşıma
hatta kaşıma bile.hemen krem yada nemlendirici sür.
öyle güzel kaşınıyorki insan derisini yırtana kadar kaşımak istiyor
yara yaparsın mikrop kaparsın daha kötü olur.
benimde çok kaşınıyor özellikle akşamları

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir gün...:119:

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl? Bacak-bel-sırt ağrısı olan arkadaşlara düzenli yürüyüş tavsiye ederim. Ben her sabah yürüyorum, kuş gibiyim

çok mutluyum çoookkkk hamileliğin balayı dedikleri dönemlere girdim sanırım arkadaşım bulantılarım bitti (ben hastanelik olup 43 kiloya düşmüştüm). Ameliyat vs. derken bebeğimi her hafta görmeye alışmışım şimdi Rabbime şükürler olsun herley yoluna girince 3 hafta sonrasına randevu evrmişti doktorum cuma görücem bebişimi hasret bitiyor. Pazar günü özlemden burnumun ucu sızladı başka bebeklerin 16. hafta ultrason videolarına baktım baktım ağladım :) Neyse son 3 gün. Hayat çok güzeeeellllll Allah neşemizi bozmasınnn (senden neşeli msj görünce seninle paylaşayım dedim :) )

ben de akropolden bülent beyden randevu almak istemiştim ama çok doluydu..

Bülent Bey'den bebeğin doğacağı ay'a randevu alabiliyorduk ancak ; o yüzden başka bir arkadaşımın daha tavsiye ettiği Ebru Hanım'a gittim. İyi ki de gitmişim. Çok tatlı , çok anlayışlı , açıklayıcı , tatmin edici ..

hoşgeldiniz bebişinleee :) ya ben dayanamıyorum ki eşimle gardolaplarımız ayrı onun dolabının en alttan koca bir çekmecesini zaptettim ve doldu eşimin çorap çekmecesine taştım. bir de bana kıza benziyor dedi pembe aldım hep cuma gidicez kesinleşicek inş. ay bir de erkekse yandıııkkkk :)

benim oluyor çok zor ilişkiye giriyoruz bazen hiç giremiyoruz.çok komik.kendimide sıkmıyorum .istem dışı oluyor sanırım.
kızlar neden bu kadar kendimizi zorlayalım zaten psikoloji altüst oldu bende. hormanlar değişti ,iki iş yaptığımda yoruluyorum vallahi canım hiçççç bişi istemiyo bende yapmıyorum eşimde anlayışla karşılıyor allahtan
zaten benim sıkıntım bana yeter bide ilişki falan düşünebilecek durumda değilim bazen eşime üzülüyorum tabi ama napim yaaa......
3. - 4. aydan sonra düzene girer hormonlar normale dönünce istek artar diye okudum hani hamileliğin balayı dönemiya inşallah öyle olur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…