canım benim kzımın adını değiştiricektin ecrin değilde elif nisa olacaktı
Birikmesini bekliyorum tabletten zor oluyor hepsini birlikte guncelleyecegim
Belki yine değişir bazılarının fikri
bende ankarada yaptırdım aynı testi 2150 tl idi canım.istanbulda isen daha uygun yerler var.
Yok canım ben muggadayim izmir de arastircam bende
Canim Mugla merkezde misin?Bende Mugladayim.Ilcesindeyim ama.
Merhaba, bende Izmir Karsiyakadan yaziyorum. Yasim 29. SAT tarihim 17 Temmuz.
Ben ikiz bekliyorum. Cinsiyetlerini daha 11. Haftasinda ögrendik
Allah bebeklerimizi sağlıkla ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin...
Kendime çok iyi baktigim ve hijyen kurallarina asiri dikkat ettigim halde dün idrar yollari enfeksiyonu oldum. Doktorum ilac verdi. Dünden beri buna üzüldüm; sakinan göze cöp batar misali! Esimin doktor olup yeni doganlarla ilgilenmesi sebebiyle öyle çok olumsuz hikaye duyuyoruzki; bu sebeple 7.ayi bitirmeden bebeklere giysi ve esya almayi düsünmüyorum.
kızlar ya eşiyle birliktelikte sıkıntı yaşayan var mı? sanki ilk gece gibi daralması olan
canım tırnaklayarak kaşımakızlar günaydın hepinize
güzel bir gün dilerim.Bana Ankara da tavsiye edebileceğiniz sıkkıntım olduğu zaman cekinmeden arayabileceğim doktor tavsiye edebilir misiniz
Bu beni perisan eden kasıntılar icin doktorumu aradım.Sağolsun oralı bile olmadı.Oysa ki kontrollerim dısında ilk defa aramistim. Her yerim yara oldum dedim.Ciddiye almadi.Cok moralim bozuk..
Ne kadar güzel bir gün...:119:
Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl?Bacak-bel-sırt ağrısı olan arkadaşlara düzenli yürüyüş tavsiye ederim. Ben her sabah yürüyorum, kuş gibiyim
Merhaba, bende Izmir Karsiyakadan yaziyorum. Yasim 29. SAT tarihim 17 Temmuz.
Ben ikiz bekliyorum. Cinsiyetlerini daha 11. Haftasinda ögrendik
Allah bebeklerimizi sağlıkla ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin...
Kendime çok iyi baktigim ve hijyen kurallarina asiri dikkat ettigim halde dün idrar yollari enfeksiyonu oldum. Doktorum ilac verdi. Dünden beri buna üzüldüm; sakinan göze cöp batar misali! Esimin doktor olup yeni doganlarla ilgilenmesi sebebiyle öyle çok olumsuz hikaye duyuyoruzki; bu sebeple 7.ayi bitirmeden bebeklere giysi ve esya almayi düsünmüyorum.
kızlar neden bu kadar kendimizi zorlayalım zaten psikoloji altüst oldu bende. hormanlar değişti ,iki iş yaptığımda yoruluyorum vallahi canım hiçççç bişi istemiyo bende yapmıyorum eşimde anlayışla karşılıyor allahtanbenim oluyor çok zor ilişkiye giriyoruz bazen hiç giremiyoruz.çok komik.kendimide sıkmıyorum .istem dışı oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?