Birikmesini bekliyorum tabletten zor oluyor hepsini birlikte guncelleyecegim
Belki yine değişir bazılarının fikri
yaparız inşallah yahu
kızlar günaydın hepinize
güzel bir gün dilerim.Bana Ankara da tavsiye edebileceğiniz sıkkıntım olduğu zaman cekinmeden arayabileceğim doktor tavsiye edebilir misiniz
Bu beni perisan eden kasıntılar icin doktorumu aradım.Sağolsun oralı bile olmadı.Oysa ki kontrollerim dısında ilk defa aramistim. Her yerim yara oldum dedim.Ciddiye almadi.Cok moralim bozuk..
çok mutluyum çoookkkk hamileliğin balayı dedikleri dönemlere girdim sanırım arkadaşım bulantılarım bitti (ben hastanelik olup 43 kiloya düşmüştüm). Ameliyat vs. derken bebeğimi her hafta görmeye alışmışım şimdi Rabbime şükürler olsun herley yoluna girince 3 hafta sonrasına randevu evrmişti doktorum cuma görücem bebişimi hasret bitiyor. Pazar günü özlemden burnumun ucu sızladı başka bebeklerin 16. hafta ultrason videolarına baktım baktım ağladım :) Neyse son 3 gün. Hayat çok güzeeeellllll Allah neşemizi bozmasınnn (senden neşeli msj görünce seninle paylaşayım dedim :) )
Benim prensesimin adı Ayşe olucak nasipse :)
erkek :) bukadar net görmeyi beklemiyordum şaşırdım!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 843585
Benim prensesimin adı Ayşe olucak nasipse :)
erkek :) bukadar net görmeyi beklemiyordum şaşırdım!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 843585
Maşallah kızlar ya neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş. Biz hala öğrenemedik.
ben de yarın öglen bu dortlu testı yaptırmaya gıdeceğim nedir bilmiyırum ama yarın gel dedı doktorum aslında regl tarıhıme gore erken tarıh ama 2 hafta onceden gıdıyor benım hamılelıgım bıldıgım kadarıyla ıkılı ve 3lu testın daha gelısmıs halı bana doktorum otekılerı yapmadı bi bunu yapıcak.dörtlü test ne :44:
dörtlü test ne :44:
ben de yarın öglen bu dortlu testı yaptırmaya gıdeceğim nedir bilmiyırum ama yarın gel dedı doktorum aslında regl tarıhıme gore erken tarıh ama 2 hafta onceden gıdıyor benım hamılelıgım bıldıgım kadarıyla ıkılı ve 3lu testın daha gelısmıs halı bana doktorum otekılerı yapmadı bi bunu yapıcak.
ben ikiliyi yaptırmamıştım,öyle olanlarda 3lü yerine 4lü istiyorlarmış,4'lü testte kan veriliyomuş sadece,yine down sendromu ve daha birçok hastalık var mı diye bakılıyormuş.3lü testten daha kapsamlı diyor nette de.
bebeğimi hissetmek istiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?