2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Selam, ben de Ankaradayım. Akropol Hastanesi Doktorum Ebru Yüce ' yi tavsiye ederim. Dilediğim zaman arayabiliyorum kendisini .. Çok memnunum.

Benim prensesimin adı Ayşe olucak nasipse :)

Meleğin ismi ile yaşasın canım. Çok sevindim, hamileliğin keyfini çıkarmaya başlamışsın. Cuma günü de kızınla sana keyifli dakikalar dilerim:107:. Görüntüleri kaydet, bir dahaki randevuya kadar seni idare eder

Kızlar günaydın nasılsınız?
Pazartesi kasık ağrım olduğunu söylemiştim doktoruma idrar tahlili istemişti, temiz çıkmamış sonuçlar.
Bugün gidip idrar kültürü vereceğim...
Sanırım yine enfeksiyon kaptım =S
İnşallah bugün vereceğim kültür sonuçları normal çıkar...
Kalın sağlıcakla

Maşallah kızlar ya neredeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş. Biz hala öğrenemedik.

Bende daha öğrenemedim canım. Pazar günü ilaç yazdırmak için dr a gittim. Bir ay sonra dedi. Bir ay sonra 4. ayı bitmiş 5. aya girmiş olacağız. Herkes cinsiyet soruyor. Bu arada bayerden aradılar beni cumartesi günü. Elevitin içindeki domuz jelatinini kabul ettiler. Sadece e vitamininin içinde varmış. Bu arada herkese günaydınlar

Günaydın kızlar,

Bayram tatili derken bayadır yazamadım,geçmiş çook birikmiş,okuyamadım da,inşallah herkes iyidir.

Benim kızım olucakmış,o kadar erkek hissederken kız çıktı sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş zaten.Hala isim bulamadık,ona sinir oluyorum,gelicek ismi de ne zaman bakalım

Tatildeyken de başka doktora gittim,arkadaşım çok tavsiye etti.Bayıldık doktora eşimle,çok ilgilendi.4 tane önemli şey var senden istediğim dedi,hergün yumurta + 2-3 ceviz + 2 bardak süt (ya da yerine yoğurt) + haftada 1 balık yiyceksin dedi.
Sizin de bilginiz olsun,benim doktor söylememişti çünkü.
Haftaya büyük ihtimal 4'lü test yaptırıcam.
Yaptıranlar var mı?

Benim de kasım 8 de randevum var nasipse 16 haftalık olacağız ve cinsiyetimiz tam kesinleşecekmiş.
Bana da ikili değil de üçlü test yaparız dedi bir de şeekr ypklemesi yapacakmış Üçlü testte sadece kan ve ultrason mu kızlar birde üstten mi bakılıyor.
Şeker yüklemesini de nasıl yapacak bilmiyorum
Şimdiden çok heyecanlıyım inşallah yine bebişimi kıpır kıpır görürüm ve sonuçlarım da temiz çıkar da rahatlarım
Dua edin lütfen kızlar:)

Kızlar benim sıpam maşallah çok hareketli.Hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri.Günde 10 kereye yakın hissediyorum.Muhteşem bi duygu.

dörtlü test ne :44:
ben de yarın öglen bu dortlu testı yaptırmaya gıdeceğim nedir bilmiyırum ama yarın gel dedı doktorum aslında regl tarıhıme gore erken tarıh ama 2 hafta onceden gıdıyor benım hamılelıgım bıldıgım kadarıyla ıkılı ve 3lu testın daha gelısmıs halı bana doktorum otekılerı yapmadı bi bunu yapıcak.

dörtlü test ne :44:

ben ikiliyi yaptırmamıştım,öyle olanlarda 3lü yerine 4lü istiyorlarmış,4'lü testte kan veriliyomuş sadece,yine down sendromu ve daha birçok hastalık var mı diye bakılıyormuş.3lü testten daha kapsamlı diyor nette de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…