2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dr geldik :) dörtlü tarama için maşallah oğlumun bacak boyu uzunmuş :) bacaklar 18.haftada kafa 17+2 gövde 17+6 ben 165teyim.elevit verdi yaw yorumları okudum dr.ve eczacı sağlık bakanlığı onaylı sorun yaşamazsın dedi.bi de eczacım balık yağı önerdi aldımaraştırdım balık yağını 3günde 1 almam gerekmiş.
Gebelikte Balk Ya Hamilelikte Balk Ya Kullanm, Gebelikte Omega 3,Gebelikte Antioksidan lalar Haplar bu da link şimdi korktum dr.sormadım bakalım test sonuçlarını 3 güne alacağım o zaman sorarım bi de 5 kg aldım diye karbonhidratı alma dedi yeşillik ve et tüket dedi gece yemek yok dedi ama ben çok acıkıyorum 5 kg gerçekten çok mu yaw gerçi ben 70 oldum tabi çok da millet 10 kg almış ne rahat yaw benim dr kızdı bi de pipiyi gördük

Kızlar şimdi idrar için kültür verdim..
Doktorum sağolsun meraklanma gel bakalım dedi =)
Bizim ki zar zor gösterdi, 2 doktor bakıyordu çıkıntı var erkeğe benziyor dediler ama yine kesin birşey yok =)
Kız,erkek diye diye iyice meraklandırıyorlar beni =)
Artık 2 hafta sonra baktıracağım olmuyor böyle =)

Hosbuldum, tesekkurler. Bebeginiz erkek olur ise aldiklarinizi bir kiz annesine hediye edersiniz ne yapalim

evet canım merkezdeyim ereğlide özel hastane yok demek. Inşallah hayırlı doğum da yaparız

Bir perinatologa gitseniz pat diye söyler bana ikisini de 11. Haftada söylediler, bel-kalca acisindan bakiyorlarmis...

canım bence de hiç takma,o kadar farklı ki,her doktor başka söylüyor bende de öyle oldu,doğum yapan arkadaşım da zamanında öyle panik yapmış,hiç takılma dedi,önemli olan doktorun gelişimi iyi demesi,yoksa cm,hafta önemli değil.

valla bende diyorum ya hepsi farklı,ben,m asıl doktorum hiç yemek konusunu bile açmadı hala,sütü bile söylemedi,ama bu son gittiğim başka doktor 4ü çok önemli dedi.Hamur işi,hamburger vs uzak dur dedi ama haftada 1 gün serbest ne istersen ye dedi.
Ona giden doğuran arkadaş 12 kg aldı,dediklerini yapmış hep.Bişey olmaz deme sebebi aldığımız vitaminlerde herşey var ya ondandır büyük ihtimal.Yani yapabilirsek iyi olur,yapamasak da bebiş o vitaminlerle yine alıyo ihtiyacı olanı.

peki kjaç günde cıkıyormus onu bılıyor musun

2-3 günde çıkıyomuş canım

merhaba kızlar doktor kontrolunden geldim ama haberler pek iyi değil plasentam rahim ağzını kapatıyomuş ve orda kanama varmış totalismişim yukarı çıkması zor ihtimal dedi biz 4 lü test yaptırmıştık onun sonucundada yüksek riskli gruptaymışım 75de 1 ihtimalle down sendromu olma olasılığı varmış o da canımı sıktı dr hemen amniyosentez dedi bende kabul etmedim zaten onun ısrarıyla bu testi yaptırdık yoksa benim içim çok rahattı hiç düşünmüyordum Allahın izniyle bebeğimde bişeycik yok diye düşünüyorum o testlere güvenmiyorum ama yinede insanın aklını bulandırıyolar hastaneye gittiğimede pişman oldum tek güzel haber kızım olacağını öğrenmek oldu... hep içime kız gibi doğuyordu rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş mühim değil 50 mt bile yürümedim hemen karın kasık ağrım basladı kanamam olacak diye yolda korkudan ağladım durdum inşallah kanamam olmaz çok korkuyorum şimdi yatıyorum ama ben bu gidişle hep yatıcam anlaşılan Allahım bana sabır ve dayanma gücü versin psikolojim çok yoruldu bebeğime bişey olacak onu kaybedicem diye o kadar çok korkuyorumki....

offf bende işte buna sinir oluyorum,ya o test sonuçları yanlışsa,bak nasıl üzüyolar insanı.Çok çok geçmiş olsun.sen pozitif düşünmeye devam et elinden geldiğince,yoksa bebiş de etkilenir,sen mutlu ol o da mutlu bebiş olsun.Kızını sağlıkla kucağına al inşallah

çok çok geçmis olsun canım.
allah sabır versin.
test sonucu için canını sıkma.aysunay arkadaşımızın 8/1 çıkmıştı hatırladın mı ama sonuçları süper çıktı
kafanı test sonucuna takma
kızın hayırlı olsun inşallah

bize eklenmek istiyoruz teyzemiz:))yaş:26 2. gebelik şehir:konya sat:15-07-2013 bdt:21-04-2014 cinsiyet kesin olmamak kaydıyla erkek dedi ama net olarak yarınki kontrolümüzde öğrencez inş.

yalnız ilgimi bişey çekti bu yapılan testte o gün bebeğim 16+3 günlüktü ama kağıtta gebelik yasıma 17+2 günlük yazmışlar açıkçası ben biraz şüphelendim acaba yanlışmı hesapladılar? bu konuda bilgisi olanlar var mı? eğer gebelik yası yanlış yazılırsa sonuçta yanlışmı çıkar? dönüşte uğrayıp soracaktım ama çok sancım olduğu için eşim boşver bu halde daha fazla ayakta durma deyip o hastaneye götürmedi beni kafam çok karıştı bilen varsa yardımcı olun kızlar

tatlım bugün bende 4lü taramaya gittim ben normalde 16+5teyim ultrason otamatik ölçüyor bebeğin boyutuna ağırlığına gelişimine göre ben 17+6 çıktım .kağıdıma 17+6 yazmış.ya bi de bu yanıltacak şeyler %100 değil ki benim arkadaşıma da aynı şyi dediler başka dr.gitti maşallah hiç sorun yok dediler .içini rahat tut bak şimdi ezanlar okunuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebklerimiz ve ailemiz hep sağlıklı ve huzurlu olsun

merhaba kızlar
burcu moralini bozma bu testlerle doğru sonuç vermiyor onlar
benide sağlıkocağından aradılar gittim bugün tetanoz aşımı oldum tahlil verdim
birde şeker yüklemesi yaptılar niye anlamadım daha erken dedim senin hastanede yağacağın farklı bu rutin kontrol dediler
ve şekerim yüksek çıktı.idrardada baktılar onda normal çıktı.tutarsızlık var dediler yarın tekrar sadece parmaktan şeker ölçümü yapılacak.
çok canım sıkıldı yine yüksek çıkarsa hastaneye yönlendircez dedi.
en korktuğum şeydi gebelik şekeri bari bukadar erken öğrenmeseydim.normalde test 24.haftada yapılıyor
öyle yani sağlık ocağından gelince bi saat ağladım heryerimden hastalık çıkıyo diye zaten tiroid ve haşimato hastasıyım bide bu

ultrason ölçümüne göre 16+3 dü canım onun için 17+2 değilde 16+3 yazmaları gerekmezmiydi? bunu hastaneye sordurucam bakalım ne diyecekler

cnm sen de üzme kendini bende de çıktı erken çıkması daha iyi diyetisyene gidiyorum şuan 26.haftaya kadar normale döndürmeye çalışıyoruz, hastalık ne olursa olsun erken öğrenmek tedavi için büyük avantaj canını sıkma zaten kesin de değilmiş baksana...

bilmyorum bunaldım artık ne testi yaptırırsam hep bi hastalık çıkıyor ortaya
sen nasıl besleniyorsun nelere dikkat etmeliyiz?günlük kan ölçümü yapıyormusun ben en çokta ondan korkuyorum ödüm kopuyor iğneden

cnm Allah yardımcın olsun, sabrın ve tevekkülün çok güzel gerçekten benim de 2lim risk grubu sınırına yakın çıktı ama 4lü istemedim kalbi atan kıpır kıpır hareket eden yavrumu engelli diye aldıramam, Allah yardımcımız olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…