Bende daha öğrenemedim canım. Pazar günü ilaç yazdırmak için dr a gittim. Bir ay sonra dedi. Bir ay sonra 4. ayı bitmiş 5. aya girmiş olacağız. Herkes cinsiyet soruyor. Bu arada bayerden aradılar beni cumartesi günü. Elevitin içindeki domuz jelatinini kabul ettiler. Sadece e vitamininin içinde varmış. Bu arada herkese günaydınlar
jaws gören arkadaşım seninki gene iyiymiş ben bildiğin ergen erkek rüyaları görüyorum tövbe Yarabbim
Bende daha öğrenemedim canım. Pazar günü ilaç yazdırmak için dr a gittim. Bir ay sonra dedi. Bir ay sonra 4. ayı bitmiş 5. aya girmiş olacağız. Herkes cinsiyet soruyor. Bu arada bayerden aradılar beni cumartesi günü. Elevitin içindeki domuz jelatinini kabul ettiler. Sadece e vitamininin içinde varmış. Bu arada herkese günaydınlar
AY CANIM 1 Ayda çok geç nasıl dayanıcaksın. benimde 5 inde randevum var bakalım eğer doktor cinsiyetini söylemezse başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.bu elevit olayınıda kafam çok takıldı.
jelatin olayına çok sinir oldum ama allahtan kullanmadım,gerçi ilk kızımda kullanmıştım bi kaç tane.sonra midem ağrıyınca bıraktım.Allah bilir daha bilmediğimiz neler vardır
Günaydın kızlar,
Bayram tatili derken bayadır yazamadım,geçmiş çook birikmiş,okuyamadım da,inşallah herkes iyidir.
Benim kızım olucakmış,o kadar erkek hissederken kız çıktısağlığı yerinde çok şükür gerisi boş zaten.Hala isim bulamadık,ona sinir oluyorum,gelicek ismi de ne zaman bakalım
Tatildeyken de başka doktora gittim,arkadaşım çok tavsiye etti.Bayıldık doktora eşimle,çok ilgilendi.4 tane önemli şey var senden istediğim dedi,hergün yumurta + 2-3 ceviz + 2 bardak süt (ya da yerine yoğurt) + haftada 1 balık yiyceksin dedi.
Sizin de bilginiz olsun,benim doktor söylememişti çünkü.
Haftaya büyük ihtimal 4'lü test yaptırıcam.
Yaptıranlar var mı?
canım bu arada bişey dah söyliycem. bebklerimizin doğum tarihi aynı
Kullandığımız bir çok ilacın içinde var bence. Kandırılıyoruz. Bayerdeki eczacı bana sağlık bakanlığından onaylı elevit dedi. E daha ben ne diyeyim bunun üzerine. Sağlık bakanlığı bile bile bu ilaçları piyasaya sürdürüyor.
Bu arada pazar günü biraz moralim bozuldu kızlar. Bana bir akıl verin. Şimdi ben en son bayramda yani bayramın son günü yine ilaç yazdırmak için gitmiştim. Nöbetçi dr vardı. O zaman bebeğime 13 hafta 1 günlük dedi ki o kadar beklemiyordum. İyi beslendiğim için o hafta önde olduğunu düşündüm. Pazar günü kendi dr um nöbetçiydi. Zaten arayıpta gittim ayşe hanımı. Oda baktı 13 hafta 3 günlük dedi. Bebeğim 9 günde sadece 2 mm büyümüş. Bu arada aynı odada aynı ultrason cihazıyla ölçtü. Normalde 14 hafta 3 günlük bekliyordum. İki dr aynı cihazda farklı ölçmüş olabilir mi? Çünkü en son kendi dr uma gittiğimde 11 haftalıktı yani son ölçümüne uyuyor bebeğin gelişimi. Yoksa bebeğim 9 günde sadece 2 mm mi büyümüş. Kafama taktım.
kızlar bugun ruyamada kendı cocugumu emzırıyodum ama bıde ruya tabırıne baktım kı kısı kendı cocugunu emzırıyosa evledını cok yuksek ve guzle hayırlı bır makamı yukselecegıne ısaratmıs ama goren kısı hamıleyse hamılelegınden kurtulacagını anlatıyo korkmadım degıl acıcıcası cuma gunu doktora gıdıcem yoksa kotu bıse mı olucak cok kortum acıcası yaaaa ben sımdı nasıl beklıcem o gun yaa
kizlar yardim..
Son 1 haftadır çok kaşınıyorum. Sizlerde de oluyor mu? Özellike bacaklarım cok kaşınıyor.
Hemen nemlendiriciye başla canım. Cildin kurudugu ve gerildiği için oluyor. Nemlendirici sürmeye baslarsan rahatlarsın yoksa çatlarsın benden soylemesi:26::26::26:
canım hoşgeldin ilk sayfaya alıntı yapki ekleyecek arkadaşımız görsün ve eklesin. Ben de konyadanım burda konyalı çok yok sen nerdesin kime gidiyorsun doktorakızlar herkese mrb. Daha öncede yazmıştım kendimi göremedim listede bizide eklerseniz seviniriz. Yaş:26 2. Bebiş(ilki 8 aylık:)) şehir:konya sat:15.07.2013 bdt:21.04.2014 cinsiyet erkek gibi dedi ama kesin olarak yarınki kontrolümüzde söyliycek.
canım merhaba benimde sat 17 temmuz erkek geliyor doğum aynı zamanlarda olucak bizim sağlıkla inşallah
canım hoşgeldin ilk sayfaya alıntı yapki ekleyecek arkadaşımız görsün ve eklesin. Ben de konyadanım burda konyalı çok yok sen nerdesin kime gidiyorsun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?