2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

jelatin olayına çok sinir oldum ama allahtan kullanmadım,gerçi ilk kızımda kullanmıştım bi kaç tane.sonra midem ağrıyınca bıraktım.Allah bilir daha bilmediğimiz neler vardır

AY CANIM 1 Ayda çok geç nasıl dayanıcaksın. benimde 5 inde randevum var bakalım eğer doktor cinsiyetini söylemezse başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.bu elevit olayınıda kafam çok takıldı.

canım bu arada bişey dah söyliycem. bebklerimizin doğum tarihi aynı

AY CANIM 1 Ayda çok geç nasıl dayanıcaksın. benimde 5 inde randevum var bakalım eğer doktor cinsiyetini söylemezse başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.bu elevit olayınıda kafam çok takıldı.

jelatin olayına çok sinir oldum ama allahtan kullanmadım,gerçi ilk kızımda kullanmıştım bi kaç tane.sonra midem ağrıyınca bıraktım.Allah bilir daha bilmediğimiz neler vardır

Kullandığımız bir çok ilacın içinde var bence. Kandırılıyoruz. Bayerdeki eczacı bana sağlık bakanlığından onaylı elevit dedi. E daha ben ne diyeyim bunun üzerine. Sağlık bakanlığı bile bile bu ilaçları piyasaya sürdürüyor.

Bu arada pazar günü biraz moralim bozuldu kızlar. Bana bir akıl verin. Şimdi ben en son bayramda yani bayramın son günü yine ilaç yazdırmak için gitmiştim. Nöbetçi dr vardı. O zaman bebeğime 13 hafta 1 günlük dedi ki o kadar beklemiyordum. İyi beslendiğim için o hafta önde olduğunu düşündüm. Pazar günü kendi dr um nöbetçiydi. Zaten arayıpta gittim ayşe hanımı. Oda baktı 13 hafta 3 günlük dedi. Bebeğim 9 günde sadece 2 mm büyümüş. Bu arada aynı odada aynı ultrason cihazıyla ölçtü. Normalde 14 hafta 3 günlük bekliyordum. İki dr aynı cihazda farklı ölçmüş olabilir mi? Çünkü en son kendi dr uma gittiğimde 11 haftalıktı yani son ölçümüne uyuyor bebeğin gelişimi. Yoksa bebeğim 9 günde sadece 2 mm mi büyümüş. Kafama taktım.

Ya aklıma takılıyor Benim doktor en basta bana dediki hiç zorlama kendini et balık ceviz filan diye dedi bol bol meyve sebze ye dedi
Daha hiç birsey kısıtlamadı kafam karısıyor gecen dedi et canım cekmiyor olsundedi zorlama dedi gene

Günaydın kızlar

3-4 gündür şehir dışındaydım çok sık takip edemedim burayı. telefondan girebildiğim kadarıyla ancak. Cuma akşamı kontrole gitmiştim. bebeklerim iyilermiş, biri 180 gr diğeri 220 gr civarıydı. Biri hala önden gidiyor. sanırım sonuna kadar da öyle olur. Çok şükür bir sıkıntı görünmedi. 2li testi yaptırmamıştık. 3lü için kararı bize bıraktı doktorumuz. İkiz gebelikte sağlıklı sonuç vermez ama isterseniz yaptıralım dedi. ben de bu sabah gidip kan verdim. Ultrason bulgularıyla beraber laboratuvara teslim ettik. Cuma akşam çıkacakmış sonuç. İnşallah bizi endişelendirecek bir sonuçla karşılaşmayız

Ben de bebeiş hareketlerini hissedemeyenlerdenim. Doktorum 20 hafta civarı hissedersin diyr. Arada birşeyler oluyor ama gaz mı değil mi pek bilemiyorum

Canım bence hiç canını sıkma. Bu ölçümler tümüyle doktorla ilgili. Kafa ya da karın çapı ölçüyor mesela bizde artık. Ekranda en iyi pozisyonu yakalamaya çalışıp, kafasını kapsayacak bir daire oluşturuyor, 1mm farklı olsa haftası farklı çıkıyor. Hassas ölçüm yani bunlar. O nedenle bebeğinle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben.

Kızlar herkese mrb. Daha öncede yazmıştım kendimi göremedim listede bizide eklerseniz seviniriz. yaş:26 2. bebiş(ilki 8 aylık:)) şehir:konya sat:15.07.2013 BDT:21.04.2014 cinsiyet erkek gibi dedi ama kesin olarak yarınki kontrolümüzde söyliycek.

hiç takılma onlara ben de 1 ay önce fln bir rüya görmüştüm, tabirinde öyle yazıyordu ama çok şükür

günaydın güzel anneler ve minik melekleriiii
ben bu gun çok heycanlıyım sabah kalktım kahvaltımı ettim evimi toparladım
şimdi bir duş alıp kuaföre gideceğim..
ben yarın viyanaya gidiyorum karnımdakii minik prensesin de ilk yurt dışı seyahati olacak umarım her şey guzel geçerr allaha emanet olun..

geçmiş konulara göz attım çatlak ve çatlak kremlerinden bahsedilmiş..benim bir kızım var ilk hamileliğimde tek bir çatlağım bile yok..
bunun için size tavsiyem bol su için ve kremlerinizizi mutlaka sabah öğle akşam düzenli tüm vucuda uygulayın özellikle kış ayları cilt çatlamaya daha meilli o nedenle tedbirli olmakta fayda var..
ben çok araştırdım çeşitli çatlak kremleri var en çook içime sinen 2 tane kremi aldım ve dönüşümlü olarak kullanıyorum..biri krem bazında biri yağ bazında karın,göğüs,bacak ve bel bölgelerine sabah öğle akşam sürüyorum

biri roc yağ 42 tl

diğeri de bir eczacının kendi kızına özenle hazırladığı bir krem..

alpinpremama 74 tl civarı

kizlar yardim..
Son 1 haftadır çok kaşınıyorum. Sizlerde de oluyor mu? Özellike bacaklarım cok kaşınıyor.

Hemen nemlendiriciye başla canım. Cildin kurudugu ve gerildiği için oluyor. Nemlendirici sürmeye baslarsan rahatlarsın yoksa çatlarsın benden soylemesi:26::26::26:

Hemen nemlendiriciye başla canım. Cildin kurudugu ve gerildiği için oluyor. Nemlendirici sürmeye baslarsan rahatlarsın yoksa çatlarsın benden soylemesi:26::26::26:

aynen bende de oluyor 3 ayda 15 kg alırsan dogalda ne yapıcam bılmıyorum catlayacagım dıe cok korkuyorum sımdıden boyle olursa 9 ay sonunda bogazıma kadar catlarım dıe korkuyorum ben banyo yaptıkca gogus bel gobegıme badem yagı suruyorum ama oda kotu kokuyor ne yapmak lazım acaba

mustelanın çatlak kremini kullandım 3 gün ama bende alerji yaptı o yüzden bıraktım şimdi vaseline kullanıyorum içine bebe yağı da kattım yeterince nemlendiriyo şimdiki aklım olsa mustelaya o kadar para vermezdim

canım hoşgeldin ilk sayfaya alıntı yapki ekleyecek arkadaşımız görsün ve eklesin. Ben de konyadanım burda konyalı çok yok sen nerdesin kime gidiyorsun doktora

canım hoşgeldin ilk sayfaya alıntı yapki ekleyecek arkadaşımız görsün ve eklesin. Ben de konyadanım burda konyalı çok yok sen nerdesin kime gidiyorsun doktora

Hoşbulduk canm:)) hemen tekrar yazıcam konya ereğlideyim ama karamanda gidiyorum doktora daha yakın iş sebebiyle karamanın ilçesinine geliş gidiş yapıyorum her gün öyle olunca karaman daha yakın oluyor benm için ne güzel bi memleketlim olduğunu bilmek sen merkezdemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…