2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bir perinatologa gitseniz pat diye söyler bana ikisini de 11. Haftada söylediler, bel-kalca acisindan bakiyorlarmis...

Çok teşekkür ederim önerin için =)
Ama bu kadar bekledim 2 hafta daha beklerim sanırım..
Olmadı dediğin gibi yaparım.

sana da geçmiş olsun cnm. evet dediklerini artık hiç yapmıyorum. doktor bana da bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkacak dedi. bi de rahimdeki açıklık da geçerse çok çok sevinicem. Allahtan çok yoğun kanama yok. kahverenginde lekelenmeler. inş sıkıntılarımız azalır cnm... dua edelim:) senin kanamaların ne kadar sürmüştü cnm???

Tatlım endişelenme inşallah her şey düzelecek, sıkma o tatlı canını..
Kaç aydır diken üstünde bir hamilelik geçiyorsun çoğumuz şahidiz buna.
Güçlü bir kadınsın, Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkında...
Testlere güven olmadığını hepimiz biliyoruz, içini ferah tut...
Allahım kızını sana bağışlayacak, ben böyle hissediyorum...
İnşallah geçecek bu durumun, sen de tadını çıkartacaksın bebeğinin..
Rabbim sana şifa versin balım, içinde ki, o güzel umudu asla kaybetme

Canım bu testler %100 doğru sonuç verimiyo.Bunu sen de çok iyi biliyosun.Ne problemler atlattın bunu hiç kafana takma.Ben bu tip bişeyle karşılaşmamak için ne 2li ne 3lü ne de 4lü test yaptırmadım.Doktorum da anlayışla karşıladı.İnşallah bebeklerimiz sağlıklılardır.Allah'ın takdir ettiğine kanaat getirmeliyiz.Yüreğini ferah tut.Kızın bıcır bıcır sağlıklı bi cimcime.

Burcu cok gecmis olsun canım . inanıyorum ki bebegin cok saglikli inanma o testlere.

Ben doktoruma sordum tetanoz asisi yaptirma dedi.
Ama ben yaptiracagim ne olur ne olmaz.bir zarari yok yaptirmanin snucta.
ay ay ay çok güzel ben de kız annesiyim büyük ihtimalle ne yalan söyliyim hep erkek hissettim belki de erkek istedim bilemiyorum ama çok şükür çok mutluyum Ayşe kızım geliyor:)

Son düzenleme:

Ben watsons dan biooil aldım. memnunum şimdilk gerçekten yumusacık yapıyo. Kaşıntılarımda geçti. Bi dene istersen.

Canım ikili test sonucunn nasıl cıkmıstı. Diğer testlere göre güvenilirliği en yuksek olan test o. Hatta cogu kişi ikilisinde risk yoksa baska test yaptırmıyo ki bencede gereksiz:) Gerçi 3 lü testi bende yaptırdım. Hİç gerek görmesemde. Sonucunuda hiç merak etmiyorum acıkcası.

radyoda da inadına duygusal parçalar çıkıyorişyerindeyim .karşı kaldırıma çocuk parkı yapıyorlar.acaba ben bebeğimi o salıncakta sallayacakmıyım. parkın adı cemal süreya parkı
onun bir sözü var benim bebeğimi beklerken ki heyecanımı anlatıyor.ama hep içim de gizlice yaşadığım bir heyecan.
''Parkta 'salıncak' sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte...
benim ablam 7 aylık hamileyken help geçirdi. bebeğini sezeryanla aldılar.ablamı da kaybediyorduk neredeyse.bu rahatsızlık hamileliğin 7 . ayın da ortaya çıkıyor muş.ne kucağına aldı bebeğini nede emzirebildi. sadece 2 damla sağdığı sütü boğazından geçti.adını ben SENA koymuştum.kızı 1 hafta sonra öldü.pembe mermerden mezarlık yaptılar.ne gömmeye gitti nede bir kere mezarına.
hala kız bebekler için yazılmış ninnileri dinleyip ağladığını biliyorum.çok güçlü bir kadındır.ama içinin param parça olduğunu ben görüyorum.doktorlar tekrar çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylediler.
ablamın bebeği yokken benim bebeğimin olması ona haksızlık olur du ama bu benim düşüncemdi.
en çokta kızım olacağını duyduğumda çok üzüldüm.
ablam benden biraz soğudu uzaklaştı sanki.
birazcık bile olsa üzülmesinde ekim olduysa ki kesin olmuştur,her karnıma baktığımda şimdiki gibi hüngür hüngür ağlıyorum

Canm badem yağı çok tüylenme yapar. Çatlak kremi kullanmak istemiosan en azından badem yerine kakao yağı kullan.

merhaba arkadaşlar bende dr dan geliyorumm, bebeğim iyiymiş suyu normal gelişimi normal dedi dr, ama cinsiyeti söylemedi, daha belli olmaz deyip kestirip attı bakmadı bile , bende heveslenmiştim öğrenirim diye 10 gün sonrada 3 tarama için gel dedi

ablan eminim senin için sevinmiştir benim büyük teyzemin de çocuğu yok küçük teyzeminse 3 çocuğu var boy boy, hayat işte

Hoşgeldn, bi İzmirli daha geldi. Hangi hastaneye, hangi dr.a gidiyosun?

ablan eminim senin için sevinmiştir benim büyük teyzemin de çocuğu yok küçük teyzeminse 3 çocuğu var boy boy, hayat işte
evet haklısın.ALLAH eğer bu seçimi bana bıraksaydı ben ablamın bebeğinin olmasını isterdim.
öldüğünde çok ağlamıştım ama nasıl bir acı olduğunu bebeğim olduğunda daha iyi hissettim.
eminim sevinmiştir bana .annem gibidir ablam.
ama üzülmemek elinde değil insanın üzülüyordur ve ben bu üzüntüsünü ona daha çok hatırlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…