2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
agrı arada gecıyor arada duruyor adet sancısı gıbı hos ben sancı olmamda sankı oyleymıs hıbı hayır olsun

ne biliyim ayrı oluyor demekki. Benim ki bi de riskli gebelik olunca dikkatr ediyor belki doktorum.

arkadaşlar mrb ben de eskişehirde yaşıyorum ve 5 eylülde ancak randevu alabildim doktordan cok doluydu. o zamana kadar başka bi doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum çok merak ediyorum bebeğim ne durumda ben 54 kiloyum ama karnım çıkmaya başladı bile bu şişkinlik mi acaba ?

kuzum ben gittim ama pişman oldum nerdeysee... 6 ağustosta yola çıktım.. 11 inde geri döndüm.. Dönüş yolunda leke geldii.. çokkk ağlamıştımm..
doğru yaa riske atmaya gerek yook dediğiniz gibi. Kayınım evlenecek nişanı var. Kız evi antepli aslıunda özel arabamızla gidiez ama yinede risk demekki

ay guzelım bende oyleyım ya ben zaten hep bır dumduz gobek olamadım sımdı artık psıkolojık olarak ıcerıde cok cekmıyorum ama sabahları ınıyor ama ayva gobek gıbı var yanı var
ama gaz o emınım gazman gıbıyım cunku
buarada senınde cok uzunmus bende suanda 4+6'yım
bende 24 agustosta gıdebılcem anca

Oluyor ya gebeligin ilk belli oldugu hafta bendede okdu ama simdi gecti

ben bıldıgın kan geldı sandım yahu :S

canım hayırdır geçmişi pek okuyamıyorum sayfalar çok çabuk ilerliyor..bir sıkıntı mı vardı önceden..bende haftaya kısmetse tatile gidicektimde..sen yazınca tatil yok diye..merak ettim
valla doktoruna sormadan gitme arkadaşım benim geçmişte bi düşüğüm var sadece ama. çoooook mecbursan git. 4 gün kalmadan gelme dedi doktorum

ben 16 haftadan sonra dıplere gelmeden saclarımı röfle yaptırmak ıstıyorum
kuzenımın dugunu var

dugunde 4-5 cm dolgu topuk ayakkabı gıymek ıstıyorum

elbıse bakıyorumb u ara abıye gıymıyecegımde dar bır elbıse gıyıp tugba unsal gıbı gobegı portleteyım dıyorum

ay bnmde rkadaşımın duğunu var 30 da bnde dıyrum yasemın ergene de gormustum straplez sıyah elbıse uzun onunde de bı top çok guzeldı..çok da begenırım kendısını de

yalnız hehalde ozamana kadar gobegım cıkmaz bnm cıksada arkadan da cıckıyo bnm kı bıraz popo da varda:)

normalde gobeklımısın pekı

bakalımb ırhamılelere?
ınsallah kılo almam allahım

estağfirullah olur mu öyle şey. ya aslında ben çok rahat bir insanım. biraz gelişine bırakırım. cinsel ilişki için mesela korunmuyorduk hem de bu aralar çok sık olmuştu iyiki de sormuşum doktora

ilk resımde 16 haftalık ıkıncı resımde 6 aylık son resımde 4 aylık hamıleykenmıs
sımdı yasemın ergene berguzar mıranda kerr bakalım

normalde gobeklımısın pekı

bakalımb ırhamılelere?
ınsallah kılo almam allahım

yok normalde tam bı turk kadınıyımm no gobek bol kalçalı mısalııı

bende almak ıstemıyorum 1,65 im zaten 68,5 la kaldım kılomda hergun farklı cıkıyor

3 hftalık hamıleymısım tatıldeydık cok yedım valla 2 kılo aldım bıdahada gıtmedi de barı en fazla 9 alsak toplamda :/

kızlar yaa benim çok miğdem bulanıyor şuan 6+3 falanım şuan ama 4 gündür birşey yiyemiyorum sizin nasıll hiç kusmadım ama çok bulanıyor leblebiyle yaşıorum 4 gündr resmen yaa bu akşam serum takcaklr artık dr öle dedi

ılk resımde 7 aylık
sanırım ıkıncı resımde 5 aylık hamıle
ve topuklu gıymısb ende gıyecegım valla

kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz??? ilk dönemlerde bebeğe kalsiyum gerekiyormuş...
ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.

yasemın ergene

bunlar mırandanın son zamanlarıymıs
ama bırde kısa elbıselı bır halı var yukluyemedım orada 5 aylık ve kucucuk karnı ayagında 12 cm topuklu pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…