ben o kadar bıle ıcmıyorumkı
ne biliyim ayrı oluyor demekki. Benim ki bi de riskli gebelik olunca dikkatr ediyor belki doktorum.canım ben sana hamıleyken yaptıgım seyahatlerı soylıyım benım satım 28 hazıran tahmını yum gunum 13 temmuz
19 temmuz 2 saat aracla izmir
izmir antalya arası ucak
2 gece yatıs tekrar geri donus
sonra 4+6 keseyi gordum yanı 1 ağutos
2 ağustos ızmıre 2 saat araç
daha sonra ankara aktarmalı ucakla erzıncan a (aslen oralıyım)
3 gun yatış sonra tekrar ıstanbul aktarmalı ızmır sonra yıne araçla evime:)
30 ağustosta da sapancaya gıdıcm kısmetse arakadaşımın doğum gunune..
Demem o kı doktorum bana dedıkı bışey olmaz stes yapma sen hasta değil sadece gebesın dıkkatlı ol yeter dedı
bu arada 5+5 de az da olsa kalp atışını duydum
cınsel ilşki de kalp atışını duyana kadar yok dei başka bışı demedı
agrı arada gecıyor arada duruyor adet sancısı gıbı hos ben sancı olmamda sankı oyleymıs hıbı hayır olsun
doğru yaa riske atmaya gerek yook dediğiniz gibi. Kayınım evlenecek nişanı var. Kız evi antepli aslıunda özel arabamızla gidiez ama yinede risk demekkikuzum ben gittim ama pişman oldum nerdeysee... 6 ağustosta yola çıktım.. 11 inde geri döndüm.. Dönüş yolunda leke geldii.. çokkk ağlamıştımm..
ay guzelım bende oyleyım ya ben zaten hep bır dumduz gobek olamadım sımdı artık psıkolojık olarak ıcerıde cok cekmıyorum ama sabahları ınıyor ama ayva gobek gıbı var yanı vararkadaşlar mrb ben de eskişehirde yaşıyorum ve 5 eylülde ancak randevu alabildim doktordan cok doluydu. o zamana kadar başka bi doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum çok merak ediyorum bebeğim ne durumda ben 54 kiloyum ama karnım çıkmaya başladı bile bu şişkinlik mi acaba ?
Oluyor ya gebeligin ilk belli oldugu hafta bendede okdu ama simdi gecti
valla doktoruna sormadan gitme arkadaşım benim geçmişte bi düşüğüm var sadece ama. çoooook mecbursan git. 4 gün kalmadan gelme dedi doktorumcanım hayırdır geçmişi pek okuyamıyorum sayfalar çok çabuk ilerliyor..bir sıkıntı mı vardı önceden..bende haftaya kısmetse tatile gidicektimde..sen yazınca tatil yok diye..merak ettim
ne biliyim ayrı oluyor demekki. Benim ki bi de riskli gebelik olunca dikkatr ediyor belki doktorum.
ben 16 haftadan sonra dıplere gelmeden saclarımı röfle yaptırmak ıstıyorum
kuzenımın dugunu var
dugunde 4-5 cm dolgu topuk ayakkabı gıymek ıstıyorum
elbıse bakıyorumb u ara abıye gıymıyecegımde dar bır elbıse gıyıp tugba unsal gıbı gobegı portleteyım dıyorum
ay bnmde rkadaşımın duğunu var 30 da bnde dıyrum yasemın ergene de gormustum straplez sıyah elbıse uzun onunde de bı top çok guzeldı..çok da begenırım kendısını de
yalnız hehalde ozamana kadar gobegım cıkmaz bnm cıksada arkadan da cıckıyo bnm kı bıraz popo da varda:)
estağfirullah olur mu öyle şey. ya aslında ben çok rahat bir insanım. biraz gelişine bırakırım. cinsel ilişki için mesela korunmuyorduk hem de bu aralar çok sık olmuştu iyiki de sormuşum doktorabende herşeye atlıyorum zaten ama amacım bırbırımızı rahatlatmak..yanı rısklıyse tabıkı en ıyısı doktor bılır yıne de kendını sakın canımm..kendıne ıyı bak bol bol dınlenn
normalde gobeklımısın pekı
bakalımb ırhamılelere?
ınsallah kılo almam allahım
ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz??? ilk dönemlerde bebeğe kalsiyum gerekiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?