ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.
ben hamileliğimden buyana çok tembelleştim sorma. ne süt ısıtıyorum ne atıştırmalşık ceviz pestil. meyve yiyorum. suyu bile çok içmiyorum... çok tembelim çoook ne olacak benim bu halim.
kızlar yaa benim çok miğdem bulanıyor şuan 6+3 falanım şuan ama 4 gündür birşey yiyemiyorum sizin nasıll hiç kusmadım ama çok bulanıyor leblebiyle yaşıorum 4 gündr resmen yaa bu akşam serum takcaklr artık dr öle dedi
Eki Görüntüle 777921 Eki Görüntüle 777921
yasemın ergene
Eki Görüntüle 777923 Eki Görüntüle 777922
bunlar mırandanın son zamanlarıymıs
ama bırde kısa elbıselı bır halı var yukluyemedım orada 5 aylık ve kucucuk karnı ayagında 12 cm topuklu pes
ya var ya böyle ayağa kalkmak istemiyorum adeta. evde hizmetçim olsa ısıtsa sütümü içine bal atsaaa içsem bulaşığımı yıkasaaa sonra saati gelince ilaçlarımı getirse onları attırsaa ben de bebep-ğimi beklesem sadece yatsam. çok yorgunum yaa kendimş halsiz bitkin hissediyorumben de çok fazla iştahı olmayan zar zor yemek yiyen biriydim ama hamilelikten beri sürekli karnım acıkıyor herşeyi yicem yani:) ben 2 bardak süt içmeye çalışıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum. sen de zorla azıcık kendini yavaş yavaş...
ya var ya böyle ayağa kalkmak istemiyorum adeta. evde hizmetçim olsa ısıtsa sütümü içine bal atsaaa içsem bulaşığımı yıkasaaa sonra saati gelince ilaçlarımı getirse onları attırsaa ben de bebep-ğimi beklesem sadece yatsam. çok yorgunum yaa kendimş halsiz bitkin hissediyorum
işte bende o elbıyı dıyodum ama zorr cok zor okadar buyumez
ya var ya böyle ayağa kalkmak istemiyorum adeta. evde hizmetçim olsa ısıtsa sütümü içine bal atsaaa içsem bulaşığımı yıkasaaa sonra saati gelince ilaçlarımı getirse onları attırsaa ben de bebep-ğimi beklesem sadece yatsam. çok yorgunum yaa kendimş halsiz bitkin hissediyorum
bilgilerinizi tam olarak paylasirsaniz ekleyebilirim..
sevgiler
kızlar yaa benim çok miğdem bulanıyor şuan 6+3 falanım şuan ama 4 gündür birşey yiyemiyorum sizin nasıll hiç kusmadım ama çok bulanıyor leblebiyle yaşıorum 4 gündr resmen yaa bu akşam serum takcaklr artık dr öle dedi
selam kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük 4 haftalık nasipse bende nisan annesi olcam
hayırlı olsun rabbim sağ sağlım kucagına
aldırsın.hoş geldin
hoşbulduk aminnn inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza aldığımız günleri görürüz sen keseni gördün mü benimki çok küçük olduğu için görünmedi
ilk yarın doktora gidicem.insallah görürüm
yerli yerinde
inşallah canım değerin yüksek allahın izniyle görürsün keseni
Kızlar selam bugün doktora gittim 6+5 teyim gebelik kesesini gördük çok şükür bu ilk gidişim zaten bebişte 1 cm olmuş dedi , ancak kalp atışına bakmadı karnımdan ultrason yaptı , yani ben istedim . Ancak beni vajinal usg için biraz zorladı alttan bakayım daha iyi olur kalp atışını da duyarız dedi ancak ben yaptırmadım . Smear testi istedi onu da şu an yapamam psikolojim hazır değil dedim . Çünkü benim vajinismusum vardı bir yıllık evliyim , bir kaç aydır yeni yeni aşmıştım b sorunumu . O yüsden ne smear testi ne vajinal usg yaptırmadım . Doktorum beni biraz zorladı bunu yenmemi istedi bu yüzden haftaya gel tekrar alttan bakıcam ve smea testi yapıcam muhakkak dedi aslında kendimi zorlasam olur ancak şu an buna hiç hazır hissetmiyorum . İşte böyle bir muayene oldu bebeğimizin kalp atışını duyamamış olduk , bebek iyi durumda tam 7 haftalık usg ile uyumlu güzel dedi , dış gebelik yok dedi şimdi usg kagıdına bakıp bakıp öpüyoruz resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?