günaydın
aklına kötü şeyler getirme diyeceğim ama kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bende korkuyorum her kontrolde.
Sen yine de aklına kötü şeyler getirme canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.
20.haftada demişsin bayağı da büyükmüş seni eskiye götürmek istemem ama nasıl oldu merak ettim.
Allah tekrarını göstermesin.
Canım bana monurol çok iyi geldi. Süt bide gaz yapmasa süper olacak. Bende de çok iştahsızlık var ama bebislerimiz icin mecbur yicez bişiler. Halaa hamileligimin basindan beri verdiğim 2 kiloyu alamadim. Ama bebegimin gelişimi çok şükür iyi.
Bebeğin suyu gelmeye başladı. 1 hafta hastanede yattım ve 1 haftanın sonunda doğum gerçekleşti.ama yaşamadı tabi bebek çok küçüktü. nedenine gelince; bebeğin suyu niye geldi tam bir nedeni yok ama enfeksiyon falan olabilirmiş. Aslında bende kendime çok dikkat etmiyordum açıkçası. mesela düşük yapmadan 1 hafta önce idrarımda yanma oluyodu ama ben hiç önemsemedim bunu..zaten hamile olduğumu da 2.5 aylık olunca öğrenmiştim. Çünkü sürekli kanamam vardı. yani anlayacağın daha başlarken biraz sorunluydu sanki..Çok şükür şimdiki bebeğim şuan gayet iyi bende iyiyim..şu 20 haftayı atlatsam sanki rahatlıcak gibiyim.düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor. düzenli uyku bile uyuyamıyorum bu yüzden ama yapıcak bişe yok dua etmekten başka.inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bol bol dua edelim birbirimize..
sen de mi daha önce düşük yapmıştın?
Açill Yardımm
Birşey sormak istiyorum Benim cumartesiden beri sol kasıgımda agrı vardı ama dün gece yatınca cok arttı kasıgımdan belime dogru yandan elinizle tutun tam orası Böyle bir agrı ceken varmı doktorumda 9:30da gelecekmiş cebinide kaydetmemişim
Açill Yardımm
Birşey sormak istiyorum Benim cumartesiden beri sol kasıgımda agrı vardı ama dün gece yatınca cok arttı kasıgımdan belime dogru yandan elinizle tutun tam orası Böyle bir agrı ceken varmı doktorumda 9:30da gelecekmiş cebinide kaydetmemişim
Açill Yardımm
Bende şu anda günlük süt içiyorum. Diyetini paylaşabilirsen çok sevinirim canımcnm laktozsuz süt al hiç gaz yapmıyor zaten gaz yapam laktoz ben de öyle içtim şimdi günlük süte döndüm... Ben 45 kiloyla hamile kaldım, ameliyat, kusmalar vs. 43e düştüm şimdi 46.4 oldum diyetisyene gidiyorum evden getirip scan edip sana msj atarım programımı daha önce paylaşmıştım eski yazılarımda bulabilirsen bir bak yoksa atayım sana. BU programla yemek konusunda hiç zorlanmıyorum tıkmıyorum kendimi rahat yiyorum ve kilom ilerlemeye başladı çok şükür. Ve bebek için de sağlıklı bir diyet, doktorum sana kilo aldırırım daha da fazla alırsın ama bebeğin de yağlanır bu diyetle sen de bebeğinde gerektiği kadar alacaksınız dedi.
günaydın kızlar 25 kasımda detaylı ultrason randevum var. çok heyecanlıyım. zaman nasıl geçecek yaaaa...25 kasım da 20 haftayı doldurmuş olacağım inşallah hayırlısıyla.çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin. ilk gebeliğimde 20. haftada düşük yaptım. zaman yaklaştıkça endişem artıyor. ..
Arada benim de oluyor canım kasık ağrısı rahim genişlemesinden oluyor siyorlar ama zaten kontrolüne 15 dk var sorarsın
cnm benim sağda oldu apandisit ameliyatı geçrim 12.haftamda. Solda böbrek taşı falan olabilir bebeğe yorma ama seninle ilgiliyse de acil önlem gerekir hafife alma cnm...
Kızlar topikler arasında geziniyorum da..
Tecrübeli anneler 0-3 aylık kıyafet çok az alın yazmışlar..
Çok çabuk büyüdükleri için hemen küçülüyormuş..
Ne etsek ki =)
03-06 aylık mı almak lazım?
Herkese, tum guzel nisan annelerine kocaman gunaydinnnnnnnnn.bugun kardesimin bebegi oluyor cok heyecanliyim ama maalesef yanlarinda degilimhala oluyorum diye tum gece uyuyamadim......
Hepimiz tam zamaninda bu güzelliği yasariz inşaallah kizlarrrr......
günaydın kızlar 25 kasımda detaylı ultrason randevum var. çok heyecanlıyım. zaman nasıl geçecek yaaaa...25 kasım da 20 haftayı doldurmuş olacağım inşallah hayırlısıyla.çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin. ilk gebeliğimde 20. haftada düşük yaptım. zaman yaklaştıkça endişem artıyor. ..
Herkese, tum guzel nisan annelerine kocaman gunaydinnnnnnnnn.bugun kardesimin bebegi oluyor cok heyecanliyim ama maalesef yanlarinda degilimhala oluyorum diye tum gece uyuyamadim......
Hepimiz tam zamaninda bu güzelliği yasariz inşaallah kizlarrrr......
Çok iyi olmuş canım senin için =) tam yaza doğru bir kaç aylık olacakları için içine sinen ne varsa rahat rahat alırsınAblam şubatın 21.de doğum yaptı.0-3 aylık kıyafetler 40 gün anca giydirebildi.Bebek uzundu bayaBen ondan alcam bütün kıyafetleri.Hevesim kalmasın diye kendimde bi kaç parça bişey alırım.Benim kıyafetten yana sıkıntım yok.
Biz iyiyiz canım sen nasılsın?Günaydın :107:
Keyifler iyidir inşallah. Havalar ne kadar güzel gidiyor arkadaşlar. Kış değil, ilk bahar geliyor sanki. Yazlıklardan kurtulamadım henüz atletle geziyorum
Gözünüz aydın canım. Maşallah meleğinize
kızlar merhaba. 17.haftanın içindeyim. ikili testim temiz çıktı Allaha şükür 3lü 4lü hiç düşünmüyordum ama doktor yapalım dedi prosedür gibi sanırım. Sizce yaptırayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?