2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bebeğin suyu gelmeye başladı. 1 hafta hastanede yattım ve 1 haftanın sonunda doğum gerçekleşti.ama yaşamadı tabi bebek çok küçüktü. nedenine gelince; bebeğin suyu niye geldi tam bir nedeni yok ama enfeksiyon falan olabilirmiş. Aslında bende kendime çok dikkat etmiyordum açıkçası. mesela düşük yapmadan 1 hafta önce idrarımda yanma oluyodu ama ben hiç önemsemedim bunu..zaten hamile olduğumu da 2.5 aylık olunca öğrenmiştim. Çünkü sürekli kanamam vardı. yani anlayacağın daha başlarken biraz sorunluydu sanki..Çok şükür şimdiki bebeğim şuan gayet iyi bende iyiyim..şu 20 haftayı atlatsam sanki rahatlıcak gibiyim.düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor. düzenli uyku bile uyuyamıyorum bu yüzden ama yapıcak bişe yok dua etmekten başka.inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bol bol dua edelim birbirimize..

sen de mi daha önce düşük yapmıştın?

cnm laktozsuz süt al hiç gaz yapmıyor zaten gaz yapam laktoz ben de öyle içtim şimdi günlük süte döndüm... Ben 45 kiloyla hamile kaldım, ameliyat, kusmalar vs. 43e düştüm şimdi 46.4 oldum diyetisyene gidiyorum evden getirip scan edip sana msj atarım programımı daha önce paylaşmıştım eski yazılarımda bulabilirsen bir bak yoksa atayım sana. BU programla yemek konusunda hiç zorlanmıyorum tıkmıyorum kendimi rahat yiyorum ve kilom ilerlemeye başladı çok şükür. Ve bebek için de sağlıklı bir diyet, doktorum sana kilo aldırırım daha da fazla alırsın ama bebeğin de yağlanır bu diyetle sen de bebeğinde gerektiği kadar alacaksınız dedi.

geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah üzdüm seni kusura bakma
Evet bende 2012 kasım da 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve alındı benimde hamileliğimi öğrensiğimden 1 hafta sonra yoğun kanamalarım başladı hastanede yattım hep kontrollerde iyiydi sonra da kaybettim
Şuan bende bu hafta 16.haftama girdim çok şükğr başından itibaren kanamam vs hiçbir sorunum yok
Allah göstermesin.
Dediğin gibi dua etmekten başka birşey elimizden gelmez. Allah Büyük. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım.

Arada benim de oluyor canım kasık ağrısı rahim genişlemesinden oluyor siyorlar ama zaten kontrolüne 15 dk var sorarsın

diyorlar diyecektim:)

cnm benim sağda oldu apandisit ameliyatı geçrim 12.haftamda. Solda böbrek taşı falan olabilir bebeğe yorma ama seninle ilgiliyse de acil önlem gerekir hafife alma cnm...

Bende şu anda günlük süt içiyorum. Diyetini paylaşabilirsen çok sevinirim canım

benimde bazen akıntım oluyor beyaz şeffaf gibi ya da bayağı beyaz bende korkuyorum ama normal deniyor su gelmesi farklı sanırım hiç doğum yapmadığımdan bilmiyorum

Allah yardımcın olsun benim de 23 kasım da var bakalım ne çıkacak

Arada benim de oluyor canım kasık ağrısı rahim genişlemesinden oluyor siyorlar ama zaten kontrolüne 15 dk var sorarsın

Canım kont yok telefonla arayacagım az kaldı bişi cımaz insallah

cnm benim sağda oldu apandisit ameliyatı geçrim 12.haftamda. Solda böbrek taşı falan olabilir bebeğe yorma ama seninle ilgiliyse de acil önlem gerekir hafife alma cnm...

Sagol canım bende aklıma geldi baya agrıyor İnsallah bisi cıkmaz bi ulasıyım kendisine olmadı böbrek için giderim

Herkese, tum guzel nisan annelerine kocaman gunaydinnnnnnnnn.bugun kardesimin bebegi oluyor cok heyecanliyim ama maalesef yanlarinda degilim hala oluyorum diye tum gece uyuyamadim......
Hepimiz tam zamaninda bu güzelliği yasariz inşaallah kizlarrrr......

Ablam şubatın 21.de doğum yaptı.0-3 aylık kıyafetler 40 gün anca giydirebildi.Bebek uzundu baya Ben ondan alcam bütün kıyafetleri.Hevesim kalmasın diye kendimde bi kaç parça bişey alırım.Benim kıyafetten yana sıkıntım yok.

Günaydın kızlar

Baktım kıyafetlerden koşuluyor...0-3 ay normal kiloda doğan bebekler için çıok uzun giydirilmez galiba haklısınız. Ama ben ikiz beklediğim için büyük ihtimalle haftasında önce doğacaklar ve iyi ihtimalle 2,5 kg civarı olurlar. O nedenle 0-3 ay benim için önemli. Hatta inşallah prematüre kıyafete hiç gerek olmaz diye dua ediyorum

Gözünüz aydın. ben de halayım çok güzel bir duygu, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

inş bişey olmaz cnm hayırlısıyla... Allahım hepimizin bebeklerini korusun. ben de aslında çok korkuyorum. bende bi haftadan beri kahverengi lekelenme var. günde ara ara oluyo. inş geçer...

Günaydın :107:

Keyifler iyidir inşallah. Havalar ne kadar güzel gidiyor arkadaşlar. Kış değil, ilk bahar geliyor sanki. Yazlıklardan kurtulamadım henüz atletle geziyorum

Gözünüz aydın canım. Maşallah meleğinize

kızlar merhaba. 17.haftanın içindeyim. ikili testim temiz çıktı Allaha şükür 3lü 4lü hiç düşünmüyordum ama doktor yapalım dedi prosedür gibi sanırım. Sizce yaptırayım mı?

Çok iyi olmuş canım senin için =) tam yaza doğru bir kaç aylık olacakları için içine sinen ne varsa rahat rahat alırsın
Hayırlı olsun bebişinizde ..

Biz iyiyiz canım sen nasılsın?
Evet güzel havalar, maşallah diyelim =)
Ama İstanbul atletle gezilecek kadar sıcak değil..
Hava açık ama soğuk oluyor..

Son düzenleme:
kızlar merhaba. 17.haftanın içindeyim. ikili testim temiz çıktı Allaha şükür 3lü 4lü hiç düşünmüyordum ama doktor yapalım dedi prosedür gibi sanırım. Sizce yaptırayım mı?

Canım ben ikiliyi yaptırmadım. Diğerlerinide yaptırmayacağım. Sadece detaylı ultrasona gireceğim. Yanılma payı olduğu için aklımı bulandırmak istemiyorum. Sıkıntısı, beklemesi, stresi ayrı ama tabi sen bilirsin. İçim rahat etmez yaptırmazsam diyorsan yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…