- 30 Mart 2013
- 77
- 2
- 48
çok tatlı teyzesi yaa. hemde nasıl miss gibi kokuyor Rabbim sana da hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin :) gaz sorunumuz var malesef o da uykumuzu etkiliyor haliyle, gece ve gündüzü ayıramıyoruz :) gece ayaktayız uykusuzluk yorgun düşürüyor ama onun bi bakışı herşeyi unutturuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sen ne yaptın doktor işini karar verebildin mi?
Aylinim geliyor bizede kızlar dün öğrendim bir prenses geliyormuş bizede 150 gr mış bebeğim annesi sevsin onu
Aylinim geliyor bizede kızlar dün öğrendim bir prenses geliyormuş bizede 150 gr mış bebeğim annesi sevsin onu
Kızlar topikler arasında geziniyorum da..
Tecrübeli anneler 0-3 aylık kıyafet çok az alın yazmışlar..
Çok çabuk büyüdükleri için hemen küçülüyormuş..
Ne etsek ki =)
03-06 aylık mı almak lazım?
Ne etsek ki =)
Ne etsek ki =)
selam kızlar ya uzun zamandır düşünüyorum da sizlere bi sorayım dedim.malum sosyal paylaşım sitesinde gizli bir grup açsak nasıl olur.ben daha öncesinde 2011 ağustos annesiydim o sitede gizli bir grup açtık ve senelerdir görüşüyoruz.kısa sürede birbirimizi tanıdıktan sonra buluşmalar başladı.sonra ev oturmaları hatta gün bile yapmaya başladık.çok güzel dostluklar edindik. hatta zamanla eşlerimizi de tanıstırdık.hem eğlenceli oldu hem de daha çok sosyalleştik. ama burayı da ihmal etmedik tabi.sadece orası gizli grup oldugu için özel konusmalarımızı daha rahat yaptık fotograf paylaşımları filan rahat oldu.ne dersiniz,ben grubu açayım isteyenler özelden mesaj atsın ekleyeyim...
Ben şimdiye kadar aldıklarımı hep 3-6 aylık aldm. Benim bebeğim de eşime çeker de 4,5 kg doğarsa 0-3 ayları kırk gün bile giyemez. 0-3 aylıklardan az alıcam ben. Yetmezse alır ya da aldırırım, hediye de gelir zaten. Hiç giyilmeden kenarda unutulsun istemem, müsriflik olur
evet canım daha çok 3-6 aylık almak lazım.zaten küçük kıyafet olarak hediye daha çok geliyo.ilk çocuktan biliyorum :) ben iki takım aldım başka almadım.gelenlerle hi. sıkıntı cekmeden idare ettim
evet canım bende az parça alıcam 0*3 aya..
3*6 ayda yaza denk gelicek ozaman alırız cicili bicili
kızlar benim bebeğin adı rabia olacak dedim ya hani ismini ben koymadım rüyamda gördüm bi kadın geldi kızının adını rabia koy dedi o zman ben daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim çevremdeki herkesde rabia koy dediler benim tercihime kalsa bu ismi tercih etmezdim ama bir hikmeti vardır diye düşünüp Allahın izniyle rabia koymayı düşünüyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?
böyle bi rüya görsem rabia koyardım tabi :)
kızlar benim bebeğin adı rabia olacak dedim ya hani ismini ben koymadım rüyamda gördüm bi kadın geldi kızının adını rabia koy dedi o zman ben daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim çevremdeki herkesde rabia koy dediler benim tercihime kalsa bu ismi tercih etmezdim ama bir hikmeti vardır diye düşünüp Allahın izniyle rabia koymayı düşünüyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?
Hoş geldin gogomel =)selammm güzel bebişlerin güzel anneleriiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?