2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Yok ama diş doktorumda lokman hekimde nezih beye gitmiş artık benim huyumu çözdüğü için mutlaka ona git sen seni rahatlatacak biriyle olmalısın dedi Birde kesinlikle normal doğum düşünme dedi çok kafam karıştı acıya hiç dayanıklı değilim ondan söylüyo bunları sanırım doğumu lokman hekimde yapıcam öyle görünüyor hayırlısı bakalım. Bebişi benim içinde öp uslanır zamanla daha çok minik Allah yardımcın olsun

Kızlar topikler arasında geziniyorum da..
Tecrübeli anneler 0-3 aylık kıyafet çok az alın yazmışlar..
Çok çabuk büyüdükleri için hemen küçülüyormuş..
Ne etsek ki =)
03-06 aylık mı almak lazım?

Aylinim geliyor bizede kızlar dün öğrendim bir prenses geliyormuş bizede 150 gr mış bebeğim annesi sevsin onu

maşallahh canım..sağlıkla gelsin prenses..ne güzel adı hazır...biz doğana kadar karar veremeyeceğiz sanırımt

deniz-nehir arasında gidip geliyoruz

evet canım bende az parça alıcam 0*3 aya..

3*6 ayda yaza denk gelicek ozaman alırız cicili bicili

Ben şimdiye kadar aldıklarımı hep 3-6 aylık aldm. Benim bebeğim de eşime çeker de 4,5 kg doğarsa 0-3 ayları kırk gün bile giyemez. 0-3 aylıklardan az alıcam ben. Yetmezse alır ya da aldırırım, hediye de gelir zaten. Hiç giyilmeden kenarda unutulsun istemem, müsriflik olur

evet canım daha çok 3-6 aylık almak lazım.zaten küçük kıyafet olarak hediye daha çok geliyo.ilk çocuktan biliyorum :) ben iki takım aldım başka almadım.gelenlerle hi. sıkıntı cekmeden idare ettim

canm şuan var zaten öyle bi grup. ve malesef açan arkadaşı da (inatçıkeçi) haksız yere forumdan attılar. istersen özelden face ismini yaz, inatçıkeçiye söyleyeyim, alsın gruba. facede daha hızlı ve akıcı oluyor sohbetler..

evet canım daha çok 3-6 aylık almak lazım.zaten küçük kıyafet olarak hediye daha çok geliyo.ilk çocuktan biliyorum :) ben iki takım aldım başka almadım.gelenlerle hi. sıkıntı cekmeden idare ettim

evet canım bende az parça alıcam 0*3 aya..

3*6 ayda yaza denk gelicek ozaman alırız cicili bicili

Evet canlarım çok haklısınız..
Bende öyle yapayım bari.
Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

kızlar benim bebeğin adı rabia olacak dedim ya hani ismini ben koymadım rüyamda gördüm bi kadın geldi kızının adını rabia koy dedi o zman ben daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim çevremdeki herkesde rabia koy dediler benim tercihime kalsa bu ismi tercih etmezdim ama bir hikmeti vardır diye düşünüp Allahın izniyle rabia koymayı düşünüyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?

inji

ben bilmiyordum hiç,hatta yasak oldugunu da bilmiyodum mesajımı sildim hemen :) valla 2006 dan beri üyeyim buraya üyelik iptali filan tırstım şimdi.burası benim elim kolum ayağım :)

böyle bi rüya görsem rabia koyardım tabi :)

bende bırakırdım

Burcum içinden, gönlünden ne geçiyorsa onu koy...
Nasıl bir ismi taşıyacağına sen karar ver tabi balım..
Benim babamda ben doğmadan önce kızı olacağını görmüş, kızım olursa adını Rüya koyarım demiş ve koymuş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…