2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hamileliğin balayı dönemi başlamış demek ki.. hadi gözün aydın. darısı hepimizin başına...

aynen öyle sağlıklı olsunda bebişler cinsiyeti ö.değil.

benimde sıkıntılarım azalsada devam ediyor çok yürüyünce bacaklarıma kramp giriyor çok şükür karın ağrılarım geçti bulantılar azaldı ama bitmedi

Nisan annelerim bugün bebeğimin kalp atımını dinlemeye gidicez tekrardan amniyosentezden sonra haftada 1 kere kalp atımını dinlet dedi perinatoloğum. Bugün de onun için gidicem dkotor hem 3 boyutluya sokucak. Annemi de götürücem bu kez ilk torunu görsün bi oğluşumu

Ne güzel =)
İnşallah her şey güzel geçer canım...
Annemle bende giriyorum usg ye sağolsun gölgem gibi =)))
Poposunu falan gördüğün de yerim ben onu deyip ellerini ovuşturuyor..
O bile ayrı bir mutluluk insan için..

ayyy annem çok heyecanlı anneanne olacağı için ama hiç belli etmiyor çok ketumdur benim annem

Ne Güzel bende kv götürdüm 2 keredir bukezde annemin izni denk gelirse bende onu götürmek istiyorum gerci benimki 5 torunu olacak ama

ayyy annem çok heyecanlı anneanne olacağı için ama hiç belli etmiyor çok ketumdur benim annem

İçten seviyordur canım =)
Torun çok başkaymış, büyükler hep öyle diyor..
Evlattan daha çok seviliyormuş...
Benim annem benden heyecanlı yemin ederim...
Zaten çocuk düşkünü, 7 kat yabancının çocuğuna bile kendi evladı gibi seviyor =)))
Hele şu çingene çocukları yok mu, esmer iri gözlü..
Bayılıyor onlara =)

kızlar geceleri sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi çok kötü ağrı oluyor nedeni nedir? korkmam gerekiyormu

benim annemde hevesli inşallah ilk torunu olacak :) daha hamile kalmadan önce bi sürü hırka yelek vs. örmüştü hepte kız şeyleri yapmıştı bende anne ya kız olmassa erkek olursa napıcaz diyordum ama heralde annemin içine doğmuş yada kız olmasını istediği için herşeyi pembe örmüş

Merhaba kızlar,

Benimde son 1-2 haftadır ağızdaki acı tat azalmaya başladı nazar değmesin umarım bittiği günleri de görürüm hayırlısıyla.Ama son 2-3 gündür bacak ve kalçam ağrımaya başladı araştırdım biraz kalsiyum eksikliği neden oluyormuş.Süt çok içemiyordum midem bulanıyor ama artık sanırım zorlamam gerekecek.

Ne güzel . Benim tam azaldı diyorum yine başlıyor. Son iki gündür mahvetti beni bu acılık.

Burcu canım senin durumun ne oldu atlattın mı tehlikeyi ne zamandır giremiyordum takip edemedim.

Ne güzel . Benim tam azaldı diyorum yine başlıyor. Son iki gündür mahvetti beni bu acılık.

Valla canım benimde belli olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor ama az az sık yemeye çalış dikkat ettim o şekilde olunca midenin hazmı daha çabuk olduğundan fazla acılık olmuyor.Mesela ben acıktıysam baya ağzım zehir gibi oluyor.

Kızlar selam bende okuldayim.kendimi suçlu hissediyorum. Biskrem yiyorum yaninsda nesfafe ama ceyrek paket koydu kahveden:) basim cok ağrıyor ya sizde nasıl? Beyaz akintidan bendede var bu aralar. Heralde onemli degil dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…