2 gündür ne bir ağrı, ne bir sızı...
Hiç bir şey hissetmiyorum...
Sağa, sola dönünce hareketlerimde kısıtlamalar yaşamıyorum..
Midemde ki, yanma-ekşime geçti...
Ben normale döndüm sanırım =)
Dönem dönem böyle birşey oluyor galiba benim kızım kasım2011 dogumlu o zaman da bariz bir kızlarda çoğunluk vardı. Kime sorsam kız diyordu. Şimdi de erkek patlaması var galiba. Kime sorsam erkek diyor. Sağlıklı olsunlar da fark etmez :)
Bizim de 12+6da 71 gramdı minyon muyuz acaba biz de? Bunu neye göre değerlendiriyorlar? Yani onu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
2 gündür ne bir ağrı, ne bir sızı...
Hiç bir şey hissetmiyorum...
Sağa, sola dönünce hareketlerimde kısıtlamalar yaşamıyorum..
Midemde ki, yanma-ekşime geçti...
Ben normale döndüm sanırım =)
Arada fark baya cok bu sene erkek yılı demişlerdi bu sonuclarda bunumu gösteriyor nee
Nisan annelerim bugün bebeğimin kalp atımını dinlemeye gidicez tekrardan amniyosentezden sonra haftada 1 kere kalp atımını dinlet dedi perinatoloğum. Bugün de onun için gidicem dkotor hem 3 boyutluya sokucak. Annemi de götürücem bu kez ilk torunu görsün bi oğluşumu
Canım aynı durum bendede var biri alınacak ama ben cıkıp cıkmama konusunda kararsızım 6 ay ücretsiz izin hakkınıda kullanıp döne biliriz yada süt iznini acaba diyorum cıkmayıp haklarımımı kullansam 6 aylık gayet mantılkı gibi
Amin canım... İnşallah böyle giderde rahatlarım =)hamileliğin balayı dönemi başlamış demek ki.. hadi gözün aydın. darısı hepimizin başına...
Öyle gözüküyor balım =)Erkekler açık ara önde bitirimiş gibi geliyo bana ama hayırlısı..
ayyy annem çok heyecanlı anneanne olacağı için ama hiç belli etmiyor çok ketumdur benim annemne güzel =)
inşallah her şey güzel geçer canım...
Annemle bende giriyorum usg ye sağolsun gölgem gibi =)))
poposunu falan gördüğün de yerim ben onu deyip ellerini ovuşturuyor..
O bile ayrı bir mutluluk insan için..
Öyle bir şansın varsa dön canım. Tabi işinide seviyorsan.
Ne güzel =)
İnşallah her şey güzel geçer canım...
Annemle bende giriyorum usg ye sağolsun gölgem gibi =)))
Poposunu falan gördüğün de yerim ben onu deyip ellerini ovuşturuyor..
O bile ayrı bir mutluluk insan için..
ayyy annem çok heyecanlı anneanne olacağı için ama hiç belli etmiyor çok ketumdur benim annem
Merhaba kızlar,
Benimde son 1-2 haftadır ağızdaki acı tat azalmaya başladı nazar değmesin umarım bittiği günleri de görürüm hayırlısıyla.Ama son 2-3 gündür bacak ve kalçam ağrımaya başladı araştırdım biraz kalsiyum eksikliği neden oluyormuş.Süt çok içemiyordum midem bulanıyor ama artık sanırım zorlamam gerekecek.
benim annemde hevesli inşallah ilk torunu olacak :) daha hamile kalmadan önce bi sürü hırka yelek vs. örmüştü hepte kız şeyleri yapmıştı bende anne ya kız olmassa erkek olursa napıcaz diyordum ama heralde annemin içine doğmuş yada kız olmasını istediği için herşeyi pembe örmüş
Ne güzel . Benim tam azaldı diyorum yine başlıyor. Son iki gündür mahvetti beni bu acılık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?