ismin çok güzellllBurcum içinden, gönlünden ne geçiyorsa onu koy...
Nasıl bir ismi taşıyacağına sen karar ver tabi balım..
Benim babamda ben doğmadan önce kızı olacağını görmüş, kızım olursa adını Rüya koyarım demiş ve koymuş =)
Doğum izni ne kadar bir bilen var mi 8 nisan gibi dogum yapicam. Izine ne kadar erken ciksqm o kadar iyi.. Kimi son 3 hafta kalana kadar diyor..
Teşekkür ederim canım, büyüklerim sağolsunismin çok güzellll
doğum izni 16 hafta canım...değişmedi henüz.
ismin çok güzellll
Canım sen ümit beye detaylı ultrason için mi gitmiştin?
kurban bayramı arfesinde habrelerde dinlemiştim 18 haftaya çıkarıldı cnmismin çok güzellll
kızlar benim bebeğin adı rabia olacak dedim ya hani ismini ben koymadım rüyamda gördüm bi kadın geldi kızının adını rabia koy dedi o zman ben daha cinsiyetini bile öğrenmemiştim çevremdeki herkesde rabia koy dediler benim tercihime kalsa bu ismi tercih etmezdim ama bir hikmeti vardır diye düşünüp Allahın izniyle rabia koymayı düşünüyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?
Doğum izni ne kadar bir bilen var mi 8 nisan gibi dogum yapicam. Izine ne kadar erken ciksqm o kadar iyi.. Kimi son 3 hafta kalana kadar diyor..
Burcum içinden, gönlünden ne geçiyorsa onu koy...
Nasıl bir ismi taşıyacağına sen karar ver tabi balım..
Benim babamda ben doğmadan önce kızı olacağını görmüş, kızım olursa adını Rüya koyarım demiş ve koymuş =)
Hoş geldin gogomel =)
Valla senin rumuzu okuyunca çokomel diyesim geliyor her seferinde
Kızlaarr bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım sizinle...
Cuma günü kavanoz kırıldı, yere parçalar falan dağıldı. Ayağım da kesilmiş. 2 gündür çok ağrıyordu. Kesikten sandım. Ağrı geçmeyince doktora gittim bugün. Lokal anesteziyle bakalım dedi dooktor. Kadın doğumcuya sorduk, sorun olmaz dedi.
Daha önce hiç yaptırmamıştım. Ayağımın altına bir iğne vurdu adam. Yani ayağımı deşip baksa daha az acırdıCam çıktı içinden, değdi o acıya yani.
Sonra dayanamadım evde de araştırdım hamilelikte lokal anestezi yapılıyor mu diye, sorun olmaz diyor.
Doktor mutlaka her hamilenin 18. haftada tetanoz aşısı vurulması gerekli dedi. Gerçi sağlık ocağından aranıyormuş o haftada. Ama sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar mutlaka yaptırsın aşısını..
geçmiş olsun şekerim sağlık ocağının yerini dahi bilmiyorum ben :26:
Bir yerden bilinç altına yerleşti desem ama hatırladığım kadarıyla 'Rabia diye bir tanıdığım da yok.' demiştin. İlginç bir durum canım. çok ikilemde kalırdım ben de. İlerde kızın 'Anne ismimim çok ilginç bir hikayesi var, iyi ki koymuşsun' da diyebilir ' Beğenmeyebilir de.. Zor bir karar:44:
Canım iznimin çoğunu doğum sonrasına bırakayım dersen 37. haftanın sonuna kadar çalışabiliyorsun.
Rüyaa çok beğendim isminiiKızım olsaydı düşünebilirdim..
yok canım henüz gitmedim 23 kasımda randevum..
çok geçmiş olsunTeşekkür ederim Ayşegülcüm, sağlık ocağına kayıt olmak çok önemli. Her durumu her tahlili arayıp bildiriyorlarmış
günaydın kızlar 25 kasımda detaylı ultrason randevum var. çok heyecanlıyım. zaman nasıl geçecek yaaaa...25 kasım da 20 haftayı doldurmuş olacağım inşallah hayırlısıyla.çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin. ilk gebeliğimde 20. haftada düşük yaptım. zaman yaklaştıkça endişem artıyor. ..
bebişinin ciciileri çok güzel güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah prensessözellikle öpücük 5.00 tl bayıldım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?