2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ismin çok güzellll
Doğum izni ne kadar bir bilen var mi 8 nisan gibi dogum yapicam. Izine ne kadar erken ciksqm o kadar iyi.. Kimi son 3 hafta kalana kadar diyor..

doğum izni 16 hafta canım...değişmedi henüz.

Bir yerden bilinç altına yerleşti desem ama hatırladığım kadarıyla 'Rabia diye bir tanıdığım da yok.' demiştin. İlginç bir durum canım. çok ikilemde kalırdım ben de. İlerde kızın 'Anne ismimim çok ilginç bir hikayesi var, iyi ki koymuşsun' da diyebilir ' Beğenmeyebilir de.. Zor bir karar:44:

Doğum izni ne kadar bir bilen var mi 8 nisan gibi dogum yapicam. Izine ne kadar erken ciksqm o kadar iyi.. Kimi son 3 hafta kalana kadar diyor..

Canım iznimin çoğunu doğum sonrasına bırakayım dersen 37. haftanın sonuna kadar çalışabiliyorsun.

Rüyaa çok beğendim isminii Kızım olsaydı düşünebilirdim..

Kızlaarr bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım sizinle...
Cuma günü kavanoz kırıldı, yere parçalar falan dağıldı. Ayağım da kesilmiş. 2 gündür çok ağrıyordu. Kesikten sandım. Ağrı geçmeyince doktora gittim bugün. Lokal anesteziyle bakalım dedi dooktor. Kadın doğumcuya sorduk, sorun olmaz dedi.
Daha önce hiç yaptırmamıştım. Ayağımın altına bir iğne vurdu adam. Yani ayağımı deşip baksa daha az acırdı Cam çıktı içinden, değdi o acıya yani.

Sonra dayanamadım evde de araştırdım hamilelikte lokal anestezi yapılıyor mu diye, sorun olmaz diyor. :44:

Doktor mutlaka her hamilenin 18. haftada tetanoz aşısı vurulması gerekli dedi. Gerçi sağlık ocağından aranıyormuş o haftada. Ama sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar mutlaka yaptırsın aşısını..

geçmiş olsun şekerim sağlık ocağının yerini dahi bilmiyorum ben :26:

Çok teşekkür ederim canım

günaydın kızlar 25 kasımda detaylı ultrason randevum var. çok heyecanlıyım. zaman nasıl geçecek yaaaa...25 kasım da 20 haftayı doldurmuş olacağım inşallah hayırlısıyla.çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin. ilk gebeliğimde 20. haftada düşük yaptım. zaman yaklaştıkça endişem artıyor. ..

günaydın
aklına kötü şeyler getirme diyeceğim ama kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bende korkuyorum her kontrolde.
Sen yine de aklına kötü şeyler getirme canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.
20.haftada demişsin bayağı da büyükmüş seni eskiye götürmek istemem ama nasıl oldu merak ettim.
Allah tekrarını göstermesin.

Açill Yardımm
Birşey sormak istiyorum Benim cumartesiden beri sol kasıgımda agrı vardı ama dün gece yatınca cok arttı kasıgımdan belime dogru yandan elinizle tutun tam orası Böyle bir agrı ceken varmı doktorumda 9:30da gelecekmiş cebinide kaydetmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…