- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
kızlar merhaba. 17.haftanın içindeyim. ikili testim temiz çıktı Allaha şükür 3lü 4lü hiç düşünmüyordum ama doktor yapalım dedi prosedür gibi sanırım. Sizce yaptırayım mı?
günaydın kızlar,
ben çalıştığım için pek fazla giremiyorum nete ne yazıkkı toplu olarak okuyorum yazdıklarınızı:) bizde çarşamba günü rutin muayeneye gitcez haftaya perşembede detaylı usg için aldık randevumuzu bakalım ne olacak zor tutuyorum kendimi hergün gitmemek için hastanede çalışıyorum ben çünki :)
haklısın cnm ben de hiç istemiyorum yaptırmak içim bulanmasın ben bebişimi kucağıma almanın hayalini kuruyorum mutluluğumu bozan hiçbir şeyi duymak istenmiyorum. bence 75 te 1 olasılık tamamen kader tamam çok düşük bir olasılık değil ama 5000 de 1 de olsa bu ihtimal var o yüzden hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun. bence gayet sağlıklı doğucak minnoşun inşallahbence hiç yaptırmana gerek yok zaten ikili testin temiz çıkmış üçlü veya dörtlüyü yaptırıp hiç aklını bulandırma ben bu testleri yaptırma taraftarı değildim ama doktor ısrarıyla dörtlü test yaptırdık 75te 1 ihtimalle down sendromu olma olasılığı çıktı boşu boşuna moralimiz bozuldu şimdi olsam asla yaptırmazdım onun için yaptırıp da kendini strese sokmanı tavsiye etmem
Fikir için teşekkürler. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımCanım ben ikiliyi yaptırmadım. Diğerlerinide yaptırmayacağım. Sadece detaylı ultrasona gireceğim. Yanılma payı olduğu için aklımı bulandırmak istemiyorum. Sıkıntısı, beklemesi, stresi ayrı ama tabi sen bilirsin. İçim rahat etmez yaptırmazsam diyorsan yaptır.
günaydın kızlar,
ben çalıştığım için pek fazla giremiyorum nete ne yazıkkı toplu olarak okuyorum yazdıklarınızı:) bizde çarşamba günü rutin muayeneye gitcez haftaya perşembede detaylı usg için aldık randevumuzu bakalım ne olacak zor tutuyorum kendimi hergün gitmemek için hastanede çalışıyorum ben çünki :)
Arkadaşlar bu dogum izni cıkacak filan deniliyorya gündemde bişi yok degilmi bize kadar uzarmı bazı yerlerde 24 hafta yazıyor bazı yerlerde 18-19 hafta olabilirdiyorla ama kesin bişi yok değilmi
haklısın cnm ben de hiç istemiyorum yaptırmak içim bulanmasın ben bebişimi kucağıma almanın hayalini kuruyorum mutluluğumu bozan hiçbir şeyi duymak istenmiyorum. bence 75 te 1 olasılık tamamen kader tamam çok düşük bir olasılık değil ama 5000 de 1 de olsa bu ihtimal var o yüzden hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun. bence gayet sağlıklı doğucak minnoşun inşallah
Fikir için teşekkürler. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
artık hissediyorum bebeği kızlar dün pıt pıt tam göbeğimin altında itekleme gibi birşeyler hissettim 3 kere... yaklaşık olarak her saat başı pıt pıt ittirdi ...kesinlikle gaz değildi bağırsak hareketi değildi ..canım yavruşumun hareketiydi ...çok güsel bir duyguymuş yaaaaa
artık hissediyorum bebeği kızlar dün pıt pıt tam göbeğimin altında itekleme gibi birşeyler hissettim 3 kere... yaklaşık olarak her saat başı pıt pıt ittirdi ...kesinlikle gaz değildi bağırsak hareketi değildi ..canım yavruşumun hareketiydi ...çok güsel bir duyguymuş yaaaaa
24 hafta olmaz ...18 hafta olacak bize kadar yetişir diyorum çünkü seçim var :)
80 erkek bebiş, 50 kız bebiş =)
Skor iyi, maç sonucunu çok merak ediyorum
Ben doğum izninden sonra ayrılıyorum işten kızlar. Patronumla konuştuk sağolsun anlaşıyla karşıladı. izne ayrılmadan önce ilan verip yerime birini bulacağız.
80 erkek bebiş, 50 kız bebiş =)
Skor iyi, maç sonucunu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?