Biz iyiyiz canım sen nasılsın?
Evet güzel havalar, maşallah diyelim =)
Ama İstanbul atletle gezilecek kadar sıcak değil..
Hava açık ama soğuk oluyor..
artık hissediyorum bebeği kızlar dün pıt pıt tam göbeğimin altında itekleme gibi birşeyler hissettim 3 kere... yaklaşık olarak her saat başı pıt pıt ittirdi ...kesinlikle gaz değildi bağırsak hareketi değildi ..canım yavruşumun hareketiydi ...çok güsel bir duyguymuş yaaaaa
Nisan annelerim bugün bebeğimin kalp atımını dinlemeye gidicez tekrardan amniyosentezden sonra haftada 1 kere kalp atımını dinlet dedi perinatoloğum. Bugün de onun için gidicem dkotor hem 3 boyutluya sokucak. Annemi de götürücem bu kez ilk torunu görsün bi oğluşumu
Burcu canım senin durumun ne oldu atlattın mı tehlikeyi ne zamandır giremiyordum takip edemedim.
kızlar geceleri sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi çok kötü ağrı oluyor nedeni nedir? korkmam gerekiyormu
ah ah... keşke atlatsam canım plasenta previa teşhisi koyuldu hemde totalis en tehlikelisiymiş yani doğuma kadar yatışa devam inşalah hastanede yatırmazlar ondan çekiniyorum bugun sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için gün alayım diye 20. hafta geçsin öyle gel dediler orda doktorla görüştüm bana kadın doğum hastanesinde perinatoloğa git dedi normal kadın doğumcuya gitmemi önermedi bende ayın 19 una randevu alabiildim zeynep kamil hastanesinden, önce kadın doğuma gidicem onlar beri perinatoloji bölümüne sevkedecekler takibimi orda yaptırıcam belki doğumumda orada olur inşalah o zmana kadar sorunsuz bir şekilde bu süreçi ben ve bebeğim atlatabiliriz...
saol cnm cvp attığın için bu ara çok olmaya başladı korktum :)
Hepsinin yeri ayrıdır =)Ne Güzel bende kv götürdüm 2 keredir bukezde annemin izni denk gelirse bende onu götürmek istiyorum gerci benimki 5 torunu olacak ama
Normal canım bana da oluyordu...kızlar geceleri sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi çok kötü ağrı oluyor nedeni nedir? korkmam gerekiyormu
İnşallah canım atlatırsın biran önce birde senin neredeyse 5.ayın dolacak nasıl tehlike bitmiyor anlamadım.Ama bu zamana kadar seninleyse inanıyorum ki hep olacaktır.Allah hepimize sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Canım benimde cumartesiden beri basladı dün aksamdan beride baya cok du yanlarımın agrısı doktoru aradım bebek büdügü için dediBende biraz korkmusdum ama çimcime kendine yer acıyor
Köpeği gönderdim canım geldiği akşamın sabahı =)İyiyiz çok şükür, evimize geldik. Köpeğini ne yaptın? Ben oğlumu verdim 1 ay önce, çok zor oldu ama. Yeri rahat Allah'tan, görmeye de gidiyorum ara ara. Senin 1 haftaya kontrolün var sanırım, nihayet cinsiyet öğrenebileceksin
Gözün aydın. Gerçekten çok keyifli bir his
Güzel haberlerle gel canım. Maşallah meleğine:107:
Canım benimde cumartesiden beri basladı dün aksamdan beride baya cok du yanlarımın agrısı doktoru aradım bebek büdügü için dediBende biraz korkmusdum ama çimcime kendine yer acıyor
Hepsinin yeri ayrıdır =)
Normal canım bana da oluyordu...
Ne şekil ağrı girdiyse öyle hareketsiz geçene kadar bekliyorum
Kızlarda yazmış zaten çok normal..
böbreklerindemi ağrı oluyor? benimde bugunlerde böbreklerimde ağrı var bazen idrarımı yaparken sancı oluyor ama yanmam yok yani bebek büyürken böbreklere ağrı vurması normalmiymiş?
Hepsinin yeri ayrıdır =)
Normal canım bana da oluyordu...
Ne şekil ağrı girdiyse öyle hareketsiz geçene kadar bekliyorum
Kızlarda yazmış zaten çok normal..
inşallah canım aslında bence bu testleri yaptırmak istemeyenleri doktorların zorlamaması lazım neden bu kadar ısrar ediyolar anlamıyorum inşallah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza alabiliriz
Canım böbreklerde gibi kasıklardada var özelliklede sol tarafım doktorda normal dedi artarsa agrın istersen bakarız dedi
aynısı bende de var 2 gündür.2 gündür ne bir ağrı, ne bir sızı...
Hiç bir şey hissetmiyorum...
Sağa, sola dönünce hareketlerimde kısıtlamalar yaşamıyorum..
Midemde ki, yanma-ekşime geçti...
Ben normale döndüm sanırım =)
bence özel hastanelerde herseyi ticarete dökmusler testin sonucu degil de aldiklari para önemli tam emin degilim ama bildigim kadariyla devlet hastanlerinde bu tarz testler pek yapilmiyo öyle degil mi :26:
merhabalar... on günlük raporumun 8. günündeyim. off biraz sıkıldım gibi ama yapacak bişey yok. çarşamba günü doktor randevumuz var inş durumumda iyileşme vardır... duramıyorum internetten araştırıyorum sonra kendi kendimi üzüyorum. bol bol kendim ve herkes için dua ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?