2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Biz iyiyiz canım sen nasılsın?
Evet güzel havalar, maşallah diyelim =)
Ama İstanbul atletle gezilecek kadar sıcak değil..
Hava açık ama soğuk oluyor..

İyiyiz çok şükür, evimize geldik. Köpeğini ne yaptın? Ben oğlumu verdim 1 ay önce, çok zor oldu ama. Yeri rahat Allah'tan, görmeye de gidiyorum ara ara. Senin 1 haftaya kontrolün var sanırım, nihayet cinsiyet öğrenebileceksin

Gözün aydın. Gerçekten çok keyifli bir his

Güzel haberlerle gel canım. Maşallah meleğine:107:

Burcu canım senin durumun ne oldu atlattın mı tehlikeyi ne zamandır giremiyordum takip edemedim.

ah ah... keşke atlatsam canım plasenta previa teşhisi koyuldu hemde totalis en tehlikelisiymiş yani doğuma kadar yatışa devam inşalah hastanede yatırmazlar ondan çekiniyorum bugun sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için gün alayım diye 20. hafta geçsin öyle gel dediler orda doktorla görüştüm bana kadın doğum hastanesinde perinatoloğa git dedi normal kadın doğumcuya gitmemi önermedi bende ayın 19 una randevu alabiildim zeynep kamil hastanesinden, önce kadın doğuma gidicem onlar beri perinatoloji bölümüne sevkedecekler takibimi orda yaptırıcam belki doğumumda orada olur inşalah o zmana kadar sorunsuz bir şekilde bu süreçi ben ve bebeğim atlatabiliriz...

güzel anneler sık giremiyorum.
ama bebiş heyecanını arada paylaşmak
hoşuma gidiyor.29 kasımda ayrıntılı ultrason için gün aldık.
geçmez artık günler. bebişimi seğirme olarak arada hissediyorum.
haftası haftasına çıktı gelişimi.ağırlığı 162 gr
kızım secde şeklinde yatıyor. yarabbim ne güzel mucize.
doktorum aç karnına demir hapına başladı decaviti zaten içiyorum.ben daha kilo almadım.
bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak.
sizlerin bebşleri iyidir insallah.

İnşallah canım atlatırsın biran önce birde senin neredeyse 5.ayın dolacak nasıl tehlike bitmiyor anlamadım.Ama bu zamana kadar seninleyse inanıyorum ki hep olacaktır.Allah hepimize sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Ne Güzel bende kv götürdüm 2 keredir bukezde annemin izni denk gelirse bende onu götürmek istiyorum gerci benimki 5 torunu olacak ama
Hepsinin yeri ayrıdır =)

kızlar geceleri sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi çok kötü ağrı oluyor nedeni nedir? korkmam gerekiyormu
Normal canım bana da oluyordu...
Ne şekil ağrı girdiyse öyle hareketsiz geçene kadar bekliyorum
Kızlarda yazmış zaten çok normal..

düşük tehlikesi değil bu plasenta aşağıda olduğu için kanama oluşursa o tehlike yaratıyor canım normalde plasentanın yani bebeğin eşinin rahmin tepe kısmında olması gerekiyor ama bizimki tam tersi asağıda ve rahim ağzını kapatmış durumda inşalah kanama oluşmaz kanama oluşunca sıkıntı yaratıyor bebeğin hayatı ve benim hayatım tehlikeye girebiliyor Allah korusun doktor son 3 ay daha tehlikeli diye bahsetti inşalah bir sıkıntı oluşmadan bebeğimi sağsalim dünyaya getirebilirim rabbim onların yokluğunu bize yasatmasın

Canım benimde cumartesiden beri basladı dün aksamdan beride baya cok du yanlarımın agrısı doktoru aradım bebek büdügü için dedi Bende biraz korkmusdum ama çimcime kendine yer acıyor

böbreklerindemi ağrı oluyor? benimde bugunlerde böbreklerimde ağrı var bazen idrarımı yaparken sancı oluyor ama yanmam yok yani bebek büyürken böbreklere ağrı vurması normalmiymiş?

Köpeği gönderdim canım geldiği akşamın sabahı =)
Eşim kaşınıp duruyordu doktor uyuz losyonu vermiş
Evi de dezenfekte ettim iyice...
Evet bu hafta kontrolüm var kısmetse =)
İnşallah öğrenirim...

böbreklerindemi ağrı oluyor? benimde bugunlerde böbreklerimde ağrı var bazen idrarımı yaparken sancı oluyor ama yanmam yok yani bebek büyürken böbreklere ağrı vurması normalmiymiş?

Canım böbreklerde gibi kasıklardada var özelliklede sol tarafım doktorda normal dedi artarsa agrın istersen bakarız dedi

Hepsinin yeri ayrıdır =)

Normal canım bana da oluyordu...
Ne şekil ağrı girdiyse öyle hareketsiz geçene kadar bekliyorum
Kızlarda yazmış zaten çok normal..

Evet canım Hepsini yeri ayrı İnsallah benimki anneannesine benzer

merhabalar... on günlük raporumun 8. günündeyim. off biraz sıkıldım gibi ama yapacak bişey yok. çarşamba günü doktor randevumuz var inş durumumda iyileşme vardır... duramıyorum internetten araştırıyorum sonra kendi kendimi üzüyorum. bol bol kendim ve herkes için dua ediyorum artık

inşallah canım aslında bence bu testleri yaptırmak istemeyenleri doktorların zorlamaması lazım neden bu kadar ısrar ediyolar anlamıyorum inşallah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza alabiliriz

bence özel hastanelerde herseyi ticarete dökmusler testin sonucu degil de aldiklari para önemli tam emin degilim ama bildigim kadariyla devlet hastanlerinde bu tarz testler pek yapilmiyo öyle degil mi :26:

Canım böbreklerde gibi kasıklardada var özelliklede sol tarafım doktorda normal dedi artarsa agrın istersen bakarız dedi

benimde en çok sol tarafım acaba enfeksiyonmu diye düşünüyorum ama enfeksiyon olsa yanma yapar diyorum benim kasıkta değilde böbrekte var sadece benim kasığım hastaneye gidip ayakta kalınca ağrıyor 19una randevu aldım o zmana daha çok var enfeksiyon ise tedavi olmak lazım çünkü düşüğe sebep olabiliyor

aynısı bende de var 2 gündür.
Kendimi acaip hafif hissediyorum.ne ağrım var ne sızım.
Bunların olduğu bir dönem olmuştu 11 haftalıkken.hamileleik belirtilerim geçti birşey mi var acaba diye
apar topar hastaneye koşmuştum bebeğime bir şey mi oldu diye.hatta doktorun karşısında ağlamıştım.bebeğin gayet iyi dedi .
Bu defa panik yapmadım.hissetseydim hareketlerini o kaaadaaar rahatlıycam ki.

bence özel hastanelerde herseyi ticarete dökmusler testin sonucu degil de aldiklari para önemli tam emin degilim ama bildigim kadariyla devlet hastanlerinde bu tarz testler pek yapilmiyo öyle degil mi :26:

devlette büyük hastaneler yapıyor özelde heralde heryerde var ben devlete gidiyordum ama küçük bi hastane orada yoktu ordaki dr da her kontrole gittiğimde yaptır diye ısrar ediyordu yaptırmak istemediğimi söylüyordum ama yine ısrar ediyordu sonra özele gittim ordakide çok fazla ısrar edince yaptırayımda şu drların dilinden kurtulayım dedim öyle yaptırdım yoksa hiç yaptırmak istemiyordum zorla yaptırmış gibi oldum bu kadar zorlamalarına kızıyorum isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın neden bu kadar çok ısrar edip insanı sıkıyorlar anlamıyorum en güzeli yaptırmamak

inaşalh güzel haberlerle gelirsin internete girip okuyunca insan kafada iyice kuruyor morali bozuluyor boşver okuma onları canım inaşalha düzeleceğizz.. bende korkuyorum ama korkmakla elimize bişey geçmiyor daha çok stres yapıyoruz ben perinatolojiye gidicem sen ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…