2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar. ofiste otururken birden göbüşün sol tarafında yırtılma gibi bir sancı girdi sanki içten yırtıyorlar gibi nefes alamadım.katılaştı göbeğim. Doktora gittim dayanamadım. yakında bi hastane var. acilden girdim hemen.doktor sakinleştirdi korktum nedense. kötü rüyalar gördüm bu akşam ondan mı gazete okudum üzüldüm ondan mı bilmiyorum bebişimi görünce ve iyi olduğunu öğrenince bir ağlama geldi susamadım bir süre. Şükür bir sıkıntı yok kanama olmadıkça telaşa gerek yok dedi doktor. magnezyum ve demir hapı verdi ben de alayım artık ya hiçbişi içmiyorum.
ctesi gittiğim doktor ayrıntılı için 22-24.haftayı bekle daha net olsun dedi ama diğer doktor 20. hafta falan demişti. kafam bulandı siz ne zaman gideceksiniz kızlar?

canim bence hic bekleme yapma derhal hastaneye git en önemlisi suan senin sagligin sen iyi olursan bebisin de iyi olur git baksinlar bunda kötu bisey yok agrin var sonucta bi caresine bakarlar yanii

geçmiş olsun canım bebişin iyiymiş sıkma canını stresten olmuş olabilir bende dünden beri çok kötüyüm sol böbreğim çok ağrıyor acile gitsemmi diyorum

Son düzenleme:

Ayy tıpkı ben. Canım bu tarz agrıları daha cok hıssedecegızz galiba amaa. Bide merak etme bene 24. haftamda gideceğim. Aslında en son 24 de gitmek gerekirmiş. En iyi buyudugu en son an gibi geldi bana.

inş bişey çıkmaz kızlar... geçmiş olsun.ben de bişey oldumu çok endişeleniyorum. aslında en ufak bi rahatsızlıkta hemen doktora başvurmak lazım...

ya ben çook acıkıyorum... 2 saate bir yemek yemek istiyorum. acıkınca meyve yiyim galeta falan atıştırayım diyorum ama olmuyo illa sağlam bişey yicem. tiroid ilacım var onu kullanıyorum o yüzden mi çok acıkıyorum acaba???hamile olmadan önce de açlığa hiç dayanamazdım zaten:)

geçmiş olsun canım bebişin iyiymiş sıkma canını stresten olmuş olabilir bende dünden beri çok kötüyüm sol böbreğim çok ağrıyor acile gitsemmi diyorum
sağol canım sana da geçmiş olsun. bence bir görünmekte fayda var senin birkaç gündür var çünkü.
Ayy tıpkı ben. Canım bu tarz agrıları daha cok hıssedecegızz galiba amaa. Bide merak etme bene 24. haftamda gideceğim. Aslında en son 24 de gitmek gerekirmiş. En iyi buyudugu en son an gibi geldi bana.
ay hadi ya ben oğlumda hiç böyle olmamıştım canım ya. ne bileyim birden bıçak gibi girdi ağrı çok korktum. ben de biran evvel ayrıntılıya girsem diyorum sen iyi sabırlısın :)
inş bişey çıkmaz kızlar... geçmiş olsun.ben de bişey oldumu çok endişeleniyorum. aslında en ufak bi rahatsızlıkta hemen doktora başvurmak lazım...

sağol canım.endişe hep var işte napcan. doğurana kadar böyle bir de doğurduktan sonraki endişeler var. Annelik=evladı için endişelenmek

ben de çok sık acıkıyorum neyse ki atıştırınca geçiyor yemek yemeyi pek sevmem ben oldum olası. abur cubur meyve çerez falan işte en çok kilo yapan şeyler doyuruyor beni :) 8 kilo aldım şimdiden.
benim boyun fıtığım var çok kötü ağrıyor kıvranıyorum
çok geçmiş olsun ya. boyun fıtığı zor gerçekten.

Merhaba bende 2014 nisan annesiyim inşallah. Ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Sanki sağ tarafımda batıp çıkan bi ağrı oluyo ama sanırım bebek hareketi değil yaşayanlar tarif edebilirmi çok merak ediyorum

bende hala bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum

angeltalk bebek kalp sesi dinleme cihazı varmış kullananlar memnun

alsam mı acaba:)

Kuzenim ben ve çocukluk arkadaşım 2 şer hafta arayla hamileyiz bazen kendi aramızda para toplayıp ultrason cihazımı alsak diyoruz şakalaşıyoruz ama kalp atışını dinlediğimiz cihaz alınabilir bence şuan hareketlerini hissetmediğim için huzursuz oluyorum..

sağol caanım evet bende bebek için endişe ediyorum yoksa o kadar umursamam az önce annem geldi beni iyi bi postaladı hastaneye gidince nolacak diyor bişey yoktur diyor ama benim içim rahat etmiyorki içimi kemiriyor ya bebeği etkilerde bişey olursa diye bende gidip baktırsammı diyorum karasız kaldım

kizlar bebisimi hissediyorum onceleri emin olamadim ama artik bagirsak hareketi olmadigindan eminim pit diye birsey oluyor icimde bazen 2-3 kez oluyor. dun bikac kez yapinca babasi elini koydu o da 2kez hissetmis bisey patliyo sanki icinde diyo :) ben 17deyim ama genelde 20den once hissedilmezmis, ben cok zayif oldugumdan hissedebiliyormusum (46 kiloyum) darisi basiniza dostlar

ne kadar heyecan verici bişey değil mi? ben de bi kaç kere küçük pıt pıtlar duydum ve yan dönüp de yattığım zaman içimde kayıyo gibi hissettim. daha çok küçük olduklarından anca o kadar hissedebiliyoruz minikleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…