beni de ekleyebilir misiniz? özelden bilgilerimi gönderemedimyaş 27 (bugün oldu:) sat:8.7.13 doğması muhtemel tarih: 14.04.13 ilk bebeğim, cinsiyet erkek, ismide kısmet ise arda olacak:) şehir -istanbul
benimde içimde yuzuyo sanki. Bide arada pıtlar. Ama tekme falan hissetmiyorum.
geçmiş olsun canım ben ikili yaptırmadım 4 lü yaptırdık beta hcg yüksek çıktı ve 75de 1 ihtimalle down sendromu riski çıktı bence hiç yaptırıpta aklını bulandırma ben yaptırdığıma çok pişmanım
Bizimkide hemen elini karnıma koydu sanki hissedecekBirde diyor ki nereden attı tekmeyi karnımda elini gezdirip durdu
Yok ama diş doktorumda lokman hekimde nezih beye gitmiş artık benim huyumu çözdüğü için mutlaka ona git sen seni rahatlatacak biriyle olmalısın dediBirde kesinlikle normal doğum düşünme dedi çok kafam karıştı acıya hiç dayanıklı değilim ondan söylüyo bunları sanırım doğumu lokman hekimde yapıcam öyle görünüyor hayırlısı bakalım. Bebişi benim içinde öp uslanır zamanla daha çok minik Allah yardımcın olsun
Canım benim kombine risk değerlerim güzel çıktı doktor önemli bir şey değil ama takip etmemiz lazım betanın yüksek olması yüksek tansiyonu birde bebek plesantası ile sorunu gösterebilir bu açıdan dedi.Yoksa diğer değerlerim çok iyi.Hatta ölçümü yapan doktor hiçbir sorun yok dedi çoğu doktor kombine riski baz alıyorlar çünkü gördüğüm kadarı ile hemen hemen herkesin beta değeri öngürülen değerlerin üstünde.Birde bu idrar yolu enfeksiyonu çıktı başıma onada canım sıkıldı yanmalar başladı hafiften
yüzüyor derken nasıl oluyor anlamadım ben hiç öyle hissetmiyorum ya sadece pıt pıtlar hissediyorum bide hep aynı yerde atıyor acaba benim bebek plasenta aşağıda diye yer değiştiremiyomu öyle pek hareketde etmiyor gün içinde çok az hissediyorum 2veya enfazla 3 defa
B i zimki de kulagini karnima dayiyo dinliyorum diyo..sanki iceride turku soyluyo cocuk
hoşgeldin canım bayadır yoktun nasıl oldun? ben bilgilerimi sana özel mesaj atmıştım ama buradanda yazayım bebeğimizin cinsiyeti kız ismi rabia
Benimkide oyleydi. En son gecen gun KV klerde eski yontem tansıyon aleti ve steteskop bulduk. Hemen basladı karnım dınlemeye tabi.. Ama cok geriden paldır kuldur atan bi kalp duyduk gibi..
Sanki mide gurultusu gibi rahmimde sağdan sola hareketlenme oluyo. Bende diyorum kızım yuzmeye basladı:) Pıt pıtlarda hissediyorum ama bazende sağdan sola assagıda yukarıya su akıyo yada mide gurultusu gibi şeyler hissediyorum. Hani bazen bağırsaklarda hissederiz ya ki sonunda hemen labavoya gıdeiz onun gibi işteAma benim bebek cok hareketli. Ultrasondada surekli donuyodu hatta ayaga kalkıp kendini geriye atıyodu. Doktorumda sasırdı hatta o zaman 17 haftadaydım hissedip hissetmediğimi sordu. cok asırı hareketli demişti
merak ediyodum ben de seni, yoksun ne zamandır. iyisin di mi..
hosbulduk tatlim annemdeydim annnem bilgisayara girmeme musade etmiyordu valla bunaldim
iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
ya acaba bana mesajlar gelmiyor mu iyi ki yolladin gelmemis mesajin goremedim
bende rabia koyacaktim vazgectik hayirli olsun
Ben msj olarak attım
Canım Normal kilosuna dönen cok oldu cevremde ama asagısını bilmiyorm emziriken bide o ara uykusuzluktan veriliyormus 10 kilo civarı alsak 3 kilo bebek desek ortalama 1-2 kiloda su olsa 5 kilosu dogumda gitse 5 kiloda verilir keske dedigin gibi kaldıgımızdan altına düssek ama bakalım aldıklarımızı verelimde :
Canım bizimkide sadece bir Pıt la kaldı tık yok
Yaş 25, sat 27 haziran, erkek, ilk hamileliğim, ankara, tahmini doğum 03 nisan
B i zimki de kulagini karnima dayiyo dinliyorum diyo..sanki iceride turku soyluyo cocuk
Benimkide oyleydi. En son gecen gun KV klerde eski yontem tansıyon aleti ve steteskop bulduk. Hemen basladı karnım dınlemeye tabi.. Ama cok geriden paldır kuldur atan bi kalp duyduk gibi..
bende bebk oynadı diyince yatırıyo beni başlıyo bebeği dinlemeye steteskopla :)
bizde iyiyiz canım yatışa devam belki mesaj kutun dolmuştur sen neden vazgeçtin rabiadan? ben rüyamda gördüm diye rabia koyucam canım yoksa aklımın ucundan bile geçmezdi
galiba senin bebek hipraktif olacak doğduktan sonra yandınbizimki ultrasondada öyle fazla hareket etmiyor yani seninki gibi değil ediyor ama sakin sakin inşalah doğuncada uysal olur üzmez beni ama bazen bende daha çok hissetmek istiyorum çok özlüyorum hareket etmeyince etmeye baslayıncada çok seviniyorum insanın bebeğinin içinde yasadığını hissetmesi tarif edilemez bişey çok bağlanıyorsun maşallah bebişlerimize Allah onları herşeyden korusun
iste bende ruyamda busra gordugum icin busra koyuyorum :)
rabiayi babasi istiyordu vazgectik iste
bilgilerinizi paylasirsaniz eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?