2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benimde içimde yuzuyo sanki. Bide arada pıtlar. Ama tekme falan hissetmiyorum.

yüzüyor derken nasıl oluyor anlamadım ben hiç öyle hissetmiyorum ya sadece pıt pıtlar hissediyorum bide hep aynı yerde atıyor acaba benim bebek plasenta aşağıda diye yer değiştiremiyomu öyle pek hareketde etmiyor gün içinde çok az hissediyorum 2veya enfazla 3 defa

Canım benim kombine risk değerlerim güzel çıktı doktor önemli bir şey değil ama takip etmemiz lazım betanın yüksek olması yüksek tansiyonu birde bebek plesantası ile sorunu gösterebilir bu açıdan dedi.Yoksa diğer değerlerim çok iyi.Hatta ölçümü yapan doktor hiçbir sorun yok dedi çoğu doktor kombine riski baz alıyorlar çünkü gördüğüm kadarı ile hemen hemen herkesin beta değeri öngürülen değerlerin üstünde.Birde bu idrar yolu enfeksiyonu çıktı başıma onada canım sıkıldı yanmalar başladı hafiften

hayırlısı canım kesinlikle seni anlayacak ve rahatlatacak biri olması çok önemli. doğum şeklin senin bileceğin bişey tabiki ama normal olursa doğum sonrası da çok rahat ediyorsun inan. çektiğin sadece doğuma kadar olan sancı :) doğum olayıda inan acı veren bi durum değil sadece dediğim gibi doğum sancısı dışında bi ağrı sızı yok. bebeğin doğduğu anda bütün sancı birden kesiliyor zaten :) sanki 5 sanıye önce sancı çeken sen değilmişsin gibi oluyor :)) ve bebeğini rahat rahat kucaklayıp emzirebiliyorsun. yinede önemli olan ikinizinde sağlıklı olması. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. bunları çok fazla dşünüp kafanı yorma hamileliğinin tadını çıkar çünkü çok özlüyorsun kollarına almak çok güzel bi duygu tarif edilemez tabiki ama karnındaki hareketleride inan özlenmeyecek gibi değil :)

zaten bizim plasentamız sorunlu benim risk değerim yüksek çıkmıştı ama ben o testlere inanmıyorum canım boşverdim... istiyorsan 3lü yada 4 lüyü yaptır sen bilirsin idrar yolu enfeksiyonu için hijyene dikkat et bol bol su iç doktorun ilaç vermiştir onuda kullandınmı geçer zaten geçici bişey takma kafaya

Sanki mide gurultusu gibi rahmimde sağdan sola hareketlenme oluyo. Bende diyorum kızım yuzmeye basladı:) Pıt pıtlarda hissediyorum ama bazende sağdan sola assagıda yukarıya su akıyo yada mide gurultusu gibi şeyler hissediyorum. Hani bazen bağırsaklarda hissederiz ya ki sonunda hemen labavoya gıdeiz onun gibi işteAma benim bebek cok hareketli. Ultrasondada surekli donuyodu hatta ayaga kalkıp kendini geriye atıyodu. Doktorumda sasırdı hatta o zaman 17 haftadaydım hissedip hissetmediğimi sordu. cok asırı hareketli demişti

hoşgeldin canım bayadır yoktun nasıl oldun? ben bilgilerimi sana özel mesaj atmıştım ama buradanda yazayım bebeğimizin cinsiyeti kız ismi rabia

hosbulduk tatlim annemdeydim annnem bilgisayara girmeme musade etmiyordu valla bunaldim
iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
ya acaba bana mesajlar gelmiyor mu iyi ki yolladin gelmemis mesajin goremedim
bende rabia koyacaktim vazgectik hayirli olsun

Benimkide oyleydi. En son gecen gun KV klerde eski yontem tansıyon aleti ve steteskop bulduk. Hemen basladı karnım dınlemeye tabi.. Ama cok geriden paldır kuldur atan bi kalp duyduk gibi..

bende bebk oynadı diyince yatırıyo beni başlıyo bebeği dinlemeye steteskopla :)

galiba senin bebek hipraktif olacak doğduktan sonra yandın bizimki ultrasondada öyle fazla hareket etmiyor yani seninki gibi değil ediyor ama sakin sakin inşalah doğuncada uysal olur üzmez beni ama bazen bende daha çok hissetmek istiyorum çok özlüyorum hareket etmeyince etmeye baslayıncada çok seviniyorum insanın bebeğinin içinde yasadığını hissetmesi tarif edilemez bişey çok bağlanıyorsun maşallah bebişlerimize Allah onları herşeyden korusun

hosbulduk tatlim annemdeydim annnem bilgisayara girmeme musade etmiyordu valla bunaldim
iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
ya acaba bana mesajlar gelmiyor mu iyi ki yolladin gelmemis mesajin goremedim
bende rabia koyacaktim vazgectik hayirli olsun

bizde iyiyiz canım yatışa devam belki mesaj kutun dolmuştur sen neden vazgeçtin rabiadan? ben rüyamda gördüm diye rabia koyucam canım yoksa aklımın ucundan bile geçmezdi

geldi canim geldi 2 kere geldi :)
ekledim sizi az sonra yayinlarim

B i zimki de kulagini karnima dayiyo dinliyorum diyo..sanki iceride turku soyluyo cocuk

Benimkide oyleydi. En son gecen gun KV klerde eski yontem tansıyon aleti ve steteskop bulduk. Hemen basladı karnım dınlemeye tabi.. Ama cok geriden paldır kuldur atan bi kalp duyduk gibi..

bende bebk oynadı diyince yatırıyo beni başlıyo bebeği dinlemeye steteskopla :)

Bu babalar bizden daha heyecanlı sanırım

bizde iyiyiz canım yatışa devam belki mesaj kutun dolmuştur sen neden vazgeçtin rabiadan? ben rüyamda gördüm diye rabia koyucam canım yoksa aklımın ucundan bile geçmezdi

iste bende ruyamda busra gordugum icin busra koyuyorum :)
rabiayi babasi istiyordu vazgectik iste

Bende yataga girince tam uyumak üzereyken eşimi kandırıyorum bazen. Kzım durda bi uyuyum diyrum eşim hemen donuyo ban noldu napıyo nerde hareket mi ediyo??? Elini koyuyo karnıma baslıyo aramaya ne bulacaksa. Sonra karnıma yuzunu yapıstırıyo baslıyo konusmaya. Sanki daha yakın olunca daha cok hissedecek. Bide kızlar ben bebeğimi ilk kulaklıkları karnıma koyup yuksek sesle klasik muz,k çalf-dıgımda hissetmiştim. Rahatsız etme dedi bebeğim bana.:106::106::106:Bi deneyin isterseniz..

iste bende ruyamda busra gordugum icin busra koyuyorum :)
rabiayi babasi istiyordu vazgectik iste

hmm sen nasıl gördün rüyanda? ben doğum yapmışım ziyarete başörtülü bir kadın gelmiş ama tanımıyorum bana diyorki kızının adını rabia koy daha ben o zaman cinsiyetini bile bilmiyordum tabi böyle olunca rabia koyalım dedik büşrada çok güzel isim galiba kuran dada geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…