galiba senin bebek hipraktif olacak doğduktan sonra yandınbizimki ultrasondada öyle fazla hareket etmiyor yani seninki gibi değil ediyor ama sakin sakin inşalah doğuncada uysal olur üzmez beni ama bazen bende daha çok hissetmek istiyorum çok özlüyorum hareket etmeyince etmeye baslayıncada çok seviniyorum insanın bebeğinin içinde yasadığını hissetmesi tarif edilemez bişey çok bağlanıyorsun maşallah bebişlerimize Allah onları herşeyden korusun
sizi eklemistim erkek oldugunu da eklerim simdi
Bende yataga girince tam uyumak üzereyken eşimi kandırıyorum bazen. Kzım durda bi uyuyum diyrum eşim hemen donuyo ban noldu napıyo nerde hareket mi ediyo??? Elini koyuyo karnıma baslıyo aramaya ne bulacaksa. Sonra karnıma yuzunu yapıstırıyo baslıyo konusmaya. Sanki daha yakın olunca daha cok hissedecek. Bide kızlar ben bebeğimi ilk kulaklıkları karnıma koyup yuksek sesle klasik muz,k çalf-dıgımda hissetmiştim. Rahatsız etme dedi bebeğim bana.:106::106::106:Bi deneyin isterseniz..
Ayyy hiperaktif olmasın yaaa... Artık peşinden kosar dururum kızımın. Gözümde canlandırdımdaa kossun yaaa.. Annesi kurban olsun onaa... Hatta hareketli olsun biraz...
hosbulduk tatlim annemdeydim annnem bilgisayara girmeme musade etmiyordu valla bunaldim
iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
ya acaba bana mesajlar gelmiyor mu iyi ki yolladin gelmemis mesajin goremedim
bende rabia koyacaktim vazgectik hayirli olsun
doğum günün kutlu olsunnnnn:81:
kızlar az önce otururken sarı renkte bir akıntım oldu günlük pede. Ağrım vs yok akıntım olurdu ama ya şeffaf ya da beyaz olurdu sarıntrak akınca korktum sizce nedir bilen varmı?
iyiyim tatlim cok sukur annemdeydim dondum artik sen nasilsin?
insaallah kotu bir haber yoktur ben yokken
valla ben çekiniyorum yaramaz olmasından benim kafam gürültü çekmiyor inşalah uysal bi çocuk olur genelde erkek çocukları yaramaz oluyor kızlar daha hanım hanımcık laf söz dinliyorlar
Benim kızımın adı da ZEYNEP olacak inşallah. Anlamı da çok güzelmiş. Babası anlamını öğrenince tamam kesin Zeynep dedi:))
Canım koyu ve kanamalı akıntı olmadığı sürece endişelenme gayet normal bir durum en azından doktorlar normal karşılıyor:)Belki benim gibi enfeksiyonda olabilir doktoruna gittiğinde bir danış
hmm sen nasıl gördün rüyanda? ben doğum yapmışım ziyarete başörtülü bir kadın gelmiş ama tanımıyorum bana diyorki kızının adını rabia koy daha ben o zaman cinsiyetini bile bilmiyordum tabi böyle olunca rabia koyalım dedik büşrada çok güzel isim galiba kuran dada geçiyor
masallah canım bebişine bende hissediyorum ama çok değil arada bir oynuyor birde ordan oraya geçiyomuş gibi bişey hissetmiyorum sen döndüğünü veya yer değiştirdiğini anlayabiliyormusun? ben sadece pıt diye hissedebiliyorum çok hafif vuruyor günde 2-3 defa oluyor öyle sürekli bir hissetme yok
merhaba herkeseee... gene evdeyim ve yatıyorum. alışıcam bu durumua diye korkuyorum:) yarın 9da randevumuz var doktordan inş çok iyi haberler alırım.
merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.
beni de ekleyebilir misiniz? özelden bilgilerimi gönderemedimyaş 27 (bugün oldu:) sat:8.7.13 doğması muhtemel tarih: 14.04.13 ilk bebeğim, cinsiyet erkek, ismide kısmet ise arda olacak:) şehir -istanbul
B i zimki de kulagini karnima dayiyo dinliyorum diyo..sanki iceride turku soyluyo cocuk
bende hamile kalmadan 3 ay once gormustum
dini butun bir abla var 10-12 yildir taniyorum onu gordum ruyamda bana beyaz bir bilet uzatti bu biletle istedigin herseyi alabilirsin dedi
ben tam aliyordum geri cekti baska bi arkadasima verdi bende agladim neden dedim neden beni heveslendirdin sonra geri cektin
o zamanlar tabi bebek istiyorum cok ruyamda da diyorum bu biletle bebek alirim diyesonra benim agladigimi gorunce hadi hadi gozun aydin uzulme büşra'n geliyor büşra'n diyince ben aaaaa kizim mi olacak diyorum hemde adi büşra mi olacak diyorum basimi bi kaldiriyorum bulutlarin icinde cok tatli bebembeyaz renkli gozlu bir kiz cocugu bana gulumsuyor iste oyle
ruyamdan 2 ay sonra bileti ilk alan kiz arkadasim hamile kaldi 1 ay sonrada ben cok sukur
busra mujdeleyen mujdeliyici demek kuranda cok geciyor babasinin ismi de b ile basliyor hayirli evlat olsun saglikli sihhatli olsunda
Ben otururken ya da ayaktayken böyle mısır patlaması gibi ya da senin dediğin gibi pıt pıt vurduğunu hissediyorum. Saymadım kaç defa yapıyor tüm gün ara ara hissediyorum. Sol tarafıma yattığım zaman da yer değiştirdiğini hissediyorum. Sanki dönüyor & karın içinde bir yerden başka yere geçiyor gibi oluyor. Çok keyifli
rüyan çok güzelmiş okurken tüylerim diken diken oldu sen bide hamile kalmadan görmüşsün Allah yavrularımızı sağsalim kucağımız almayı nasip etsin canım insan böyle rüyalar görünce o ismi koymak istiyor ben bir hikmeti vardır diye düşünüyorum bebiş hareketleri ne alemde artık iyce hareketlenmiştir sen daha erken hissetmeye başlamıştın ben hissediyorum ama çok değil sadece pıt şeklinde
basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan
Kizlar catlak icin ne kullaniyorsunuz?
Kac ml veya kac gri ne kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?