2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ayyy hiperaktif olmasın yaaa... Artık peşinden kosar dururum kızımın. Gözümde canlandırdımdaa kossun yaaa.. Annesi kurban olsun onaa... Hatta hareketli olsun biraz...

eşin ne güzel baya ilgiliymiş çok hevesli demekki benim eşimde bazen elini koyuyor ama ne zaman babası elini karnıma koysa vurmayı kesiyor babasınında hevesi kaçıp gidiyor yine basladı gel bak diyorum adam geliyo bu yine duruyor ben hiç müzik dinletemedim ben dinleyemiyorumki çocuk da dinlesin migrenim tutar korkusundan müzik dinlemeyi unuttum bence eşlerin ilgili olması çok güzel ilgisiz olsalardı üzülürdük böylesi daha iyi

Kızlar bende 18+3 teyim. 4 kilo aldım. Ama sanki her an daha da kilo alıyormuşum gibi geliyor Korkuyorum doğum kilolarından. Birde bebeğim kıpırdanıyordu ne güzel ama dünden beri ses seda yok hiç.. İnsanın içine kurt düşüyor bir şey olurmu yavruma diye. İşimde çok yoğun ve stresli Allah hepimize kolaylıklar versin

Ayyy hiperaktif olmasın yaaa... Artık peşinden kosar dururum kızımın. Gözümde canlandırdımdaa kossun yaaa.. Annesi kurban olsun onaa... Hatta hareketli olsun biraz...

valla ben çekiniyorum yaramaz olmasından benim kafam gürültü çekmiyor inşalah uysal bi çocuk olur genelde erkek çocukları yaramaz oluyor kızlar daha hanım hanımcık laf söz dinliyorlar

hosbulduk tatlim annemdeydim annnem bilgisayara girmeme musade etmiyordu valla bunaldim
iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
ya acaba bana mesajlar gelmiyor mu iyi ki yolladin gelmemis mesajin goremedim
bende rabia koyacaktim vazgectik hayirli olsun

Benim kızımın adı da ZEYNEP olacak inşallah. Anlamı da çok güzelmiş. Babası anlamını öğrenince tamam kesin Zeynep dedi:))

kızlar az önce otururken sarı renkte bir akıntım oldu günlük pede. Ağrım vs yok akıntım olurdu ama ya şeffaf ya da beyaz olurdu sarıntrak akınca korktum sizce nedir bilen varmı?

kızlar az önce otururken sarı renkte bir akıntım oldu günlük pede. Ağrım vs yok akıntım olurdu ama ya şeffaf ya da beyaz olurdu sarıntrak akınca korktum sizce nedir bilen varmı?

Canım koyu ve kanamalı akıntı olmadığı sürece endişelenme gayet normal bir durum en azından doktorlar normal karşılıyor:)Belki benim gibi enfeksiyonda olabilir doktoruna gittiğinde bir danış

iyiyim tatlim cok sukur annemdeydim dondum artik sen nasilsin?
insaallah kotu bir haber yoktur ben yokken

Yok canm çok şükür. Hala bi değişiklik de yok. Cinsiyetini öğrenemeyengillerdenim bulantılarım geçti, ağrılarım başladı

valla ben çekiniyorum yaramaz olmasından benim kafam gürültü çekmiyor inşalah uysal bi çocuk olur genelde erkek çocukları yaramaz oluyor kızlar daha hanım hanımcık laf söz dinliyorlar

Canm walla o hiç belli olmuyo. Arkadaşın kızı var, eşim onlara giderken yanına 2 tane majezik almadan ewden çıkmıyo. Bu akşam ya da yarın akşam bize gelicekler, eşim aman unutmayalım diye ulaşabileceği yerde ne kadar kırılabilecek şey varsa kaldırmaya başladı. 2 dakika ne oturuyo ne susuyo cadı

Benim kızımın adı da ZEYNEP olacak inşallah. Anlamı da çok güzelmiş. Babası anlamını öğrenince tamam kesin Zeynep dedi:))

Zeynep ismine ben de bayılırım. Daha ewlenmeden bile hep kızım olursa adı Zeynep olucak derdim. Eşimin de aynı yöndeki hayalleri Aslı için olunca bi türlü ortak karar alamadık. Neyse belki de oğlan olur, o zaman müşterek bi isim daha rahat buluruz heralde. Belki Aras olur..

Canım koyu ve kanamalı akıntı olmadığı sürece endişelenme gayet normal bir durum en azından doktorlar normal karşılıyor:)Belki benim gibi enfeksiyonda olabilir doktoruna gittiğinde bir danış

İdrarımda yanma yok şükür bu cuma kontrole gideceğim canım sorarım inşallah devam etmez ya of

bende hamile kalmadan 3 ay once gormustum
dini butun bir abla var 10-12 yildir taniyorum onu gordum ruyamda bana beyaz bir bilet uzatti bu biletle istedigin herseyi alabilirsin dedi
ben tam aliyordum geri cekti baska bi arkadasima verdi bende agladim neden dedim neden beni heveslendirdin sonra geri cektin
o zamanlar tabi bebek istiyorum cok ruyamda da diyorum bu biletle bebek alirim diye sonra benim agladigimi gorunce hadi hadi gozun aydin uzulme büşra'n geliyor büşra'n diyince ben aaaaa kizim mi olacak diyorum hemde adi büşra mi olacak diyorum basimi bi kaldiriyorum bulutlarin icinde cok tatli bebembeyaz renkli gozlu bir kiz cocugu bana gulumsuyor iste oyle

ruyamdan 2 ay sonra bileti ilk alan kiz arkadasim hamile kaldi 1 ay sonrada ben cok sukur
busra mujdeleyen mujdeliyici demek kuranda cok geciyor babasinin ismi de b ile basliyor hayirli evlat olsun saglikli sihhatli olsunda

Ben otururken ya da ayaktayken böyle mısır patlaması gibi ya da senin dediğin gibi pıt pıt vurduğunu hissediyorum. Saymadım kaç defa yapıyor tüm gün ara ara hissediyorum. Sol tarafıma yattığım zaman da yer değiştirdiğini hissediyorum. Sanki dönüyor & karın içinde bir yerden başka yere geçiyor gibi oluyor. Çok keyifli

merhaba herkeseee... gene evdeyim ve yatıyorum. alışıcam bu durumua diye korkuyorum:) yarın 9da randevumuz var doktordan inş çok iyi haberler alırım.

Güzel haberlerle gel canım:107:

merhaba arkadaslar ben geldim..
evimdeyim artik
bilgiler guncelleniyor yollamayanlar isimler cinsiyetler hazirsa yollayin ekleyim
biraz birikmis bilgiler onlari ekleyene kadar yollayin.

Hoş geldin canım. İyi olmana ve evine dönmene çok sevindim:107:

beni de ekleyebilir misiniz? özelden bilgilerimi gönderemedim yaş 27 (bugün oldu:) sat:8.7.13 doğması muhtemel tarih: 14.04.13 ilk bebeğim, cinsiyet erkek, ismide kısmet ise arda olacak:) şehir -istanbul

Doğum günün kutlu olsun

B i zimki de kulagini karnima dayiyo dinliyorum diyo..sanki iceride turku soyluyo cocuk

Benim annem yapıyor o dediğini. Kıpırdadı dediğimde, koşa koşa gelip karnıma kulağını dayıyor, ses yapmayın susun diyor. Birkaç dakika bekliyor sonra, umutsuzlukla "yok olmadı duyamadım yine" diyor Anne ne duymayı bekliyorsun dediğimde, "kızım bizim zamanımızda tecrübeli ebeler böyle kontrol eder, kalp atışlarını duyardı, ona bakıyorum" diye cevap veriyor. Benim melek annem, öğretmen emeklisi ama yeterince uğraşırsa bir ebe kadar tecrübeli olabileceğine kendini inandırmış sanırım

Ben de 6 kilo aldım bu arada. 57 ile hamile kaldım 63 kiloyum şu anda. Vücudum çok değişmedi. Kilonun çoğu göbek-göğüslerde. Geri kalanı da fazla protein tüketimi+spor nedeniyle kas yaptım sanırım

rüyan çok güzelmiş okurken tüylerim diken diken oldu sen bide hamile kalmadan görmüşsün Allah yavrularımızı sağsalim kucağımız almayı nasip etsin canım insan böyle rüyalar görünce o ismi koymak istiyor ben bir hikmeti vardır diye düşünüyorum bebiş hareketleri ne alemde artık iyce hareketlenmiştir sen daha erken hissetmeye başlamıştın ben hissediyorum ama çok değil sadece pıt şeklinde

ya ben o biyerden geçme hareketini hissetmiyorum keşke benim bebekte yapsa niye yapmıyo acaba plasentamı izin vermiyor hareket etmesine bilmiyorum bunu doktora sorucam çok merak ettim

basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan

basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan

:) bi ara bende turşuya kafayı takmıştım benim öyle yediğim bişeye göre hareketlenmiyor canı ne zaman isterse o zaman hareket ediyor cimcime

kızlar benim 15 gündür sol böbreğimde gidip gelen ağrılarım oluyordu ama sallamıyordum geçer diye dün gece uykudan uyandım acayip ağrıyor uyumama 1 saati buldu sabah azalmıştı ama şimdi yine başladı wcde idrarımı yaparken böbreğim çok fena sancı yapuyor buda ara ara oluyordu ama bunuda önemsemiyordum bugun iyce şiddetlendi bebeği etkilermi diye korkmaya başladım internette bi kaç yeri okuyunca iyice evham yaptım böbrek ağrısı doğumu başlatabiliyomuş öyle yazılar gördüm napayım bilmiyorum eşimi aradım istiyorsan hastaneye gidelim dedi bende gidip baktırsammı bilemedim randevu alıp polikiliniğe mi gitsem yoksa acilemi gitsem karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…