2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cutemom 52,900 le başladım hamileliğimi fotoğraflar değişken canım genelde zayıfım baze resimlerde çekim açısından toplu çıkmış olabilirim...

kızımda 53 ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..doğumdan çıktığımda 58 kiloydum 6 ayda eski hlime döndüm

cutemom 52,900 le başladım hamileliğimi fotoğraflar değişken canım genelde zayıfım baze resimlerde çekim açısından toplu çıkmış olabilirim...

kızımda 53 ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..doğumdan çıktığımda 58 kiloydum 6 ayda eski hlime döndüm

Süpersin ya.Bende 54le hamile kaldım.Şimdiden 56ya dayandım sayılır.Bu gidişle 70le girerim doğuma.

Gel onu bi de bana anlat.Keşke 50 kilo olaydım diye kendimi yiyorum.:36:

kızını odasında tuttugun resımde bana baya toplu geldın :)
bırde senın yuzun yuvarlakla ondan banada oyle gelmıs olabılır
hadı bakalım ınsalalh delı dehset kılolar almayız

ha 54 ha 50 yanı canım ne var bunda boyun kac?
ben 50 kg ıken ne bacak vardı ne popo
sadece gobegım dumduz olsun ısterım

ben 50 kg laf attım onlar 20 kılo alacak dedim :6:

cutemom ne yapcaz bilmiyorum yemen nasıl ?bnm dun başlaadı işte fazla bışı yiyemedım bugun..
ve sut içmek isiyorum ama gaz çok yapıyo oysakı çilekli süte bayılırımm..

cutemom evet vucudum zayıf ama yuz hatlarım yuvarlak..
birde o fotoğrafta elbise çok fırfırlı biraz da ondan kaynaklı..
durun size bikaç fotoğraf ekliyeyim daha yakından tamnışalım ben de hepinizi merak ediyorum açıkçası sizde eklerseniz memnun olurum..

profil resmim düğünden birde bilirsin abartılı makyaj insanı biraz olgun gösterir...
dogrudur canım
haklısın kına gecenmı ?

cutemom ne yapcaz bilmiyorum yemen nasıl ?bnm dun başlaadı işte fazla bışı yiyemedım bugun..
ve sut içmek isiyorum ama gaz çok yapıyo oysakı çilekli süte bayılırımm..
yemekten sonra oldu benım canım hatta cok sonra
ben sabah normalde k fleks yıyorum canım
yada bır gun k fleks bır gun kahvaltı edıcem ara ogun 11 gıbı meyvelı yogurt(sut ıcemıyorum meyvelı sut ıcerım) oglen yemegı 2 dılım kepeklı ekmek yada 1.5 dılım
aksam ustu 4 gıbı kayısı cevız badem uzum ama cok az resım cekerım yemeden once bugun
aksam 19:30 aksam yemegı 1 dılım ekmek
:S
ama bulanırsam elden ayaktan dusmekten korkarım ben ya
valla calısıyorum
ben oglumdayken yıyordum
anında huraaa cıkarıyordum nereye denk gelırse
cunku bulanmıyordu bırden ogurup ıstıfra:S

cutemom evet vucudum zayıf ama yuz hatlarım yuvarlak..
birde o fotoğrafta elbise çok fırfırlı biraz da ondan kaynaklı..
durun size bikaç fotoğraf ekliyeyim daha yakından tamnışalım ben de hepinizi merak ediyorum açıkçası sizde eklerseniz memnun olurum..

o zaman bende eklıyeyım reısm :27:

kızlar eve geldim okadar cok karnım agrıdı ki ölüyorum sandım :(
doktorumu aradım hepsı normal dedi. kasılmalar regl agrıları vs vs..
dinlen dedi, eve gelip uzanıyorum sımdı. biraz azaldı cok sukur.

kan gelmediği surece sıkıntı yok dedı, ya sankı bırden bosalıcakmıs gibi geliyor ama duruyor suan cok sukur.

bıde ilk bebegım korkuyorum bebısıme bısı olur diye :(

bende çalışıyorumda allahtan kendı iş yerimiz..on iki de geldım bugun yemek yedıkten sonra oldu bnmde dun..
baklaım bgn fazla bışı yemıyorm cunku kotu olurum dıye korkuyorum 5 te doktora gidicem heycanlıyım zaten cok :)

oha suan morelım bozuldu ya
dogrulugundan cok suphelı oldugum bır tartı var ıs yerınde 57.70 cıktım mumkunmu ya
56.200 cıktım pazartesı orada ama dıger tum tartılarda 54 .200
2 gunde bu ıkadar kılo alamam dımı????,
olamaz ya
oyle morelım bozuldu ara ogunumu yemıcem

hassas kantarda tartılmıstım pazartesı 56.200 ıdı ama doktorda ve eczanedede tartılıp kıloyu sabıtlemem laızm kac kıloyum ben :S

kızlar eve geldim okadar cok karnım agrıdı ki ölüyorum sandım :(
doktorumu aradım hepsı normal dedi. kasılmalar regl agrıları vs vs..
dinlen dedi, eve gelip uzanıyorum sımdı. biraz azaldı cok sukur.

kan gelmediği surece sıkıntı yok dedı, ya sankı bırden bosalıcakmıs gibi geliyor ama duruyor suan cok sukur.

bıde ilk bebegım korkuyorum bebısıme bısı olur diye :(

ayy canım benim kıyamam çok geçmiş olsun yat dinlen olmazsa rapor al dikkat et kendine ama normal ilk haftalar halsizlik ve ağrı çok oluyor

kızını odasında tuttugun resımde bana baya toplu geldın :)
bırde senın yuzun yuvarlakla ondan banada oyle gelmıs olabılır
hadı bakalım ınsalalh delı dehset kılolar almayız

ha 54 ha 50 yanı canım ne var bunda boyun kac?
ben 50 kg ıken ne bacak vardı ne popo
sadece gobegım dumduz olsun ısterım

ben 50 kg laf attım onlar 20 kılo alacak dedim :6:

Boyum 1,60.Aslında abes bi kilom yok.benim üst ince.Kalçam çok göze batıyor.Basenlerim var.O yüzden kiloya taktım.Eğer bebek kızsa kalça genişlermiş.Eğer benim bebiş kızsa ki ben kız hissediyorum.Ayvayı yedim.

kızım ve ben hamile kalacağım ay kızımın doğum gunu 7 temmuz
bende 16 temmuzda hamile kaldım :)

Son düzenleme:
oha suan morelım bozuldu ya
dogrulugundan cok suphelı oldugum bır tartı var ıs yerınde 57.70 cıktım mumkunmu ya
56.200 cıktım pazartesı orada ama dıger tum tartılarda 54 .200
2 gunde bu ıkadar kılo alamam dımı????,
olamaz ya
oyle morelım bozuldu ara ogunumu yemıcem

hassas kantarda tartılmıstım pazartesı 56.200 ıdı ama doktorda ve eczanedede tartılıp kıloyu sabıtlemem laızm kac kıloyum ben :S

canım takma kafana bnde hergun baska cıkıyorum sorun yapma dedim ya bgn 68 bgn 70 bgn 69 değşiyo hep

Back
X