Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cutemom 52,900 le başladım hamileliğimi fotoğraflar değişken canım genelde zayıfım baze resimlerde çekim açısından toplu çıkmış olabilirim...
kızımda 53 ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..doğumdan çıktığımda 58 kiloydum 6 ayda eski hlime döndüm
Gel onu bi de bana anlat.Keşke 50 kilo olaydım diye kendimi yiyorum.![]()
kızını odasında tuttugun resımde bana baya toplu geldın :)cutemom 52,900 le başladım hamileliğimi fotoğraflar değişken canım genelde zayıfım baze resimlerde çekim açısından toplu çıkmış olabilirim...
kızımda 53 ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..doğumdan çıktığımda 58 kiloydum 6 ayda eski hlime döndüm
dogrudur canımprofil resmim düğünden birde bilirsin abartılı makyaj insanı biraz olgun gösterir...
yemekten sonra oldu benım canım hatta cok sonracutemom ne yapcaz bilmiyorum yemen nasıl ?bnm dun başlaadı işte fazla bışı yiyemedım bugun..
ve sut içmek isiyorum ama gaz çok yapıyo oysakı çilekli süte bayılırımm..
cutemom evet vucudum zayıf ama yuz hatlarım yuvarlak..
birde o fotoğrafta elbise çok fırfırlı biraz da ondan kaynaklı..
durun size bikaç fotoğraf ekliyeyim daha yakından tamnışalım ben de hepinizi merak ediyorum açıkçası sizde eklerseniz memnun olurum..
ben cıkıyım tatlı yapıyım canım çekti aslında canım ekşi istiyo ama yapcağım tatlı cok cok hafif oluyo sütlü tatlı bile denmeyebilir yani![]()
Cuma gunu gidicem insallah cnm
Sen gittin mi
kızlar eve geldim okadar cok karnım agrıdı ki ölüyorum sandım
doktorumu aradım hepsı normal dedi. kasılmalar regl agrıları vs vs..
dinlen dedi, eve gelip uzanıyorum sımdı. biraz azaldı cok sukur.
kan gelmediği surece sıkıntı yok dedı, ya sankı bırden bosalıcakmıs gibi geliyor ama duruyor suan cok sukur.
bıde ilk bebegım korkuyorum bebısıme bısı olur diye![]()
kızını odasında tuttugun resımde bana baya toplu geldın :)
bırde senın yuzun yuvarlakla ondan banada oyle gelmıs olabılır
hadı bakalım ınsalalh delı dehset kılolar almayız
ha 54 ha 50 yanı canım ne var bunda boyun kac?
ben 50 kg ıken ne bacak vardı ne popo
sadece gobegım dumduz olsun ısterım
ben 50 kg laf attım onlar 20 kılo alacak dedim![]()
oha suan morelım bozuldu ya
dogrulugundan cok suphelı oldugum bır tartı var ıs yerınde 57.70 cıktım mumkunmu ya
56.200 cıktım pazartesı orada ama dıger tum tartılarda 54 .200
2 gunde bu ıkadar kılo alamam dımı????,
olamaz ya
:S
oyle morelım bozuldu ara ogunumu yemıcem
hassas kantarda tartılmıstım pazartesı 56.200 ıdı ama doktorda ve eczanedede tartılıp kıloyu sabıtlemem laızm kac kıloyum ben :S
Kizlar bu arada benim bu siralar heyheylerim uzerimde hormonlar sagolsun. Bir kac gundur evde herseye kiziyorum. Sonra pisman olup sakinlesmeye calisiyorum. Sizde de oluyor mu acaba?
ayy canım benim kıyamam çok geçmiş olsun yat dinlen olmazsa rapor al dikkat et kendine ama normal ilk haftalar halsizlik ve ağrı çok oluyor