2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Boyum 1,60.Aslında abes bi kilom yok.benim üst ince.Kalçam çok göze batıyor.Basenlerim var.O yüzden kiloya taktım.Eğer bebek kızsa kalça genişlermiş.Eğer benim bebiş kızsa ki ben kız hissediyorum.Ayvayı yedim.

ay canım deme oyle :) hahah
ben erkek ıstıyorum hayırlısıyla bakalım ne olcak bende erkek hıssedıyorum acun bey:)

katre dogrusunu sabah ac karnamı bulacagım ben?

kızlar eve geldim okadar cok karnım agrıdı ki ölüyorum sandım :(
doktorumu aradım hepsı normal dedi. kasılmalar regl agrıları vs vs..
dinlen dedi, eve gelip uzanıyorum sımdı. biraz azaldı cok sukur.

kan gelmediği surece sıkıntı yok dedı, ya sankı bırden bosalıcakmıs gibi geliyor ama duruyor suan cok sukur.

bıde ilk bebegım korkuyorum bebısıme bısı olur diye :(

dinlenmen iyi olur dikkat et kendini fazla yorma geçmiş olsun :42:

buradan bır arkadasımız devlette calısıyor ve kendısı gebe degıl genede ozel doktorlara gıdıyor asıstanların elınde otturuyolar adamı dıyor o yuzden kuzenım devlette dr olmasına ragmen ozel olacak
ama bızımkı 10 gun kontrol suresı uyanı ayda 2 kere gıdersem 80 tl senın hesabına gore 160 tl verecegım
testlerı ıse kesınlıkle devlette yaptırıcam
sen nereden duydun gazetedemı cıktı?
benım gıdecegım yerı ben buradan arastırdım 2012 500 tl ımıs sezeryan bızım aıle dostumuz adam yengemın ıkı dogumuda orada oldu sımdı olsa olas 1000 dıyoruma ma bız tanıdık oldugumuz ıcın bızede 500 fılan alır muhtemelen

ne diyorsun yaaa puf nereden duydun cnm?

TV de haberlerde çıkmıştı. Hatta liste bile yayınlamışlardı fiyatlar kaçtan kaça çıkacak diye.

a3jclx.jpg

2ic19a1.jpg

buda hamıle kalmadan 5 gun once :)
daha eskı reısmlerı eklemıyım dedım son halım budur
ama sımdı her gun banyo olmaktan rengım acılmıs olabılır :)
yanımdakıda selvı boylu oglum :27::27::27::27:

ıkıncı resım fızık ıcın eklenmıstır :)
daha fazla resım gormek ısteyen ınstagram takıp edebılır :)

Son düzenleme:
oha suan morelım bozuldu ya
dogrulugundan cok suphelı oldugum bır tartı var ıs yerınde 57.70 cıktım mumkunmu ya
56.200 cıktım pazartesı orada ama dıger tum tartılarda 54 .200
2 gunde bu ıkadar kılo alamam dımı????,
olamaz ya
:S
oyle morelım bozuldu ara ogunumu yemıcem

hassas kantarda tartılmıstım pazartesı 56.200 ıdı ama doktorda ve eczanedede tartılıp kıloyu sabıtlemem laızm kac kıloyum ben :S

Canım en doğru kilo;Sabah aç karna ve wcye çıktıktan sonra hafif giyinik şekilde tartıldığın kiloymuş.ben sabah tartıldım 55,90 çıktım.2 gündür kilom aynı.Ben bayramda anamlarda kaldım.Yedim içtim yattım.Orda aldım kiloyu.:20:

beyazmelek gordum arka sayfada cok begendım canım gayet ıyısın ınsallah bozulmayız dıyorum :)
normalde ıstahsızmısın malum 9 kılo alan ebru sallıyı az elestırmemıslerdı
ozel bır caban oldumu kılo almamak ıcın

Canım en doğru kilo;Sabah aç karna ve wcye çıktıktan sonra hafif giyinik şekilde tartıldığın kiloymuş.ben sabah tartıldım 55,90 çıktım.2 gündür kilom aynı.Ben bayramda anamlarda kaldım.Yedim içtim yattım.Orda aldım kiloyu.:20:

ay ne sınır bozucu ya
dıyete baslarım yemın ederım eger aldıysam kılo bu ne ya
allah allah mıllet cocuk dogurmuyor ben tosun dogurucam herhalde
ayy allah ım kılo bendenuzak dursun

buarada
oglanın yuzunu parayla gosterıyorum ona gore :28:

beyazmelek gordum arka sayfada cok begendım canım gayet ıyısın ınsallah bozulmayız dıyorum :)
normalde ıstahsızmısın malum 9 kılo alan ebru sallıyı az elestırmemıslerdı
ozel bır caban oldumu kılo almamak ıcın

çok iştahli sayılmam dikkat ederim yediklerime..
şeker,tatlı,hamur işi yemem hamilelikte çok canım çekerse bir parça tadımlık
az az sık yerim
ama ben en çok bunyeyle alakalı olduğunu duşunuyorum kilonun..:nazar:
sağlık olsun da veririz inşallah alınan kiloları

ay canım deme oyle :) hahah
ben erkek ıstıyorum hayırlısıyla bakalım ne olcak bende erkek hıssedıyorum acun bey:)

katre dogrusunu sabah ac karnamı bulacagım ben?

evet canım sabah ac karnına tuvaletten sonra yanı ınce kıyafetlerle yanı bn evde genelde oyle yapıyorum yrn bakıcam

bıde artık sabah yuruyuşlere baslasam dıyorum spor her zmn ıyıdır hem fazls kılo sldırmz hemde ılerde krınlsr buyuyecek belimiz de sağlam olmalı

kıslar rus takvımı, cın takvımı bide kan sayımı ile ilgili bi tahmın varmıs

o nerede? bilen bana da gönderebilir mi? bende yapmak ıstıyorum merak edıyorum :)

selam arkadaşlar...inşallah bende nisan 2014 annesi olacagım.yalnız ikizmi tekmi muallakta..kan degerim 07/08/2013 te 30 du.. 13/08/2013 611,20 cıkmış.doktor ikiz olabilir dedi...kan degerim yuksek cıkmış..ultrasonda görünmedi cumartesi gel görelim dedi..acaba ikizmi...bilgisi olan varmı...bu arada bende ikizim..tek yumurta..eşimin ablaları kuzenleri ikiz :) yani bende çok yuksek ikiz olma ihtimali..

çok iştahli sayılmam dikkat ederim yediklerime..
şeker,tatlı,hamur işi yemem hamilelikte çok canım çekerse bir parça tadımlık
az az sık yerim
ama ben en çok bunyeyle alakalı olduğunu duşunuyorum kilonun..:nazar:
sağlık olsun da veririz inşallah alınan kiloları

mesela bugun ne yedın?

kıloları verırızde dagılmak ıstemıyorum cok kılo almak ıstemıyorum sezeryan olurken karın gerdırmede olacagım
ıyıce kılo al ver vucut un cuvalına donecek :)

selam arkadaşlar...inşallah bende nisan 2014 annesi olacagım.yalnız ikizmi tekmi muallakta..kan degerim 07/08/2013 te 30 du.. 13/08/2013 611,20 cıkmış.doktor ikiz olabilir dedi...kan degerim yuksek cıkmış..ultrasonda görünmedi cumartesi gel görelim dedi..acaba ikizmi...bilgisi olan varmı...bu arada bende ikizim..tek yumurta..eşimin ablaları kuzenleri ikiz :) yani bende çok yuksek ikiz olma ihtimali..
canım hayırlısı olsun cok yukselmıs degerın
ıkız olabılır hayırlısı olsun :))
evet canım sabah ac karnına tuvaletten sonra yanı ınce kıyafetlerle yanı bn evde genelde oyle yapıyorum yrn bakıcam

bıde artık sabah yuruyuşlere baslasam dıyorum spor her zmn ıyıdır hem fazls kılo sldırmz hemde ılerde krınlsr buyuyecek belimiz de sağlam olmalı

sen yuruceksen sabah bende 20 dk yuruyeyım barı aslınmda cok usenıyorum ama
yarın bende ıs yerınde tartılayım ,:S
tartı yanlısmı tartıyor nasıl emın olacagım
uyuz oldum bır daha gıdıyorum tartılmaya

ay ne sınır bozucu ya
dıyete baslarım yemın ederım eger aldıysam kılo bu ne ya
allah allah mıllet cocuk dogurmuyor ben tosun dogurucam herhalde
ayy allah ım kılo bendenuzak dursun

buarada
oglanın yuzunu parayla gosterıyorum ona gore :28:

Haha bana diyon ama sen benden daha takıntılı çıktın.Şu durumda diyet yapamayız ama benim planım var.Mesela günde en fazla 4 dilim tam tahıl ekmeği yicem.Pirinç pilavını çok çok az tüketip genelde bulgur yicem.Yağlı baharatlı abur cubur kesinlikle yok.Bu şekilde en azından kilo veremesekte olan kiloyu korur gereksiz daha fazlasını almayız.Önceden akşamları yarım saat yürüyodum.Öyle öyle verdim 4 kilo.Şuan bana gereksiz hareket yasak.O yüzden yürüyüşde yapamıyorum.Gelsin kilolar.:ssz:

bu gun yediklerim

sabah: yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
2 bardak su

ara:2 dilim karpuz

öğlen :az 2 yemek kaşığı pilav
az zeytinyağlı taze fasülye...

bol bol su...

canım hayırlısı olsun cok yukselmıs degerın
ıkız olabılır hayırlısı olsun :))