selam kızlar günaydın,
Nasılsınız bugün? Bu sabah çok fena midem bulandı işe gelirken bulantılarım başlıyor artık sanırırm oğlumun hamileliğinde daha geç başlamıştı. Sizin ne durumda bulantılarınız?
oyle dıyorlar canım zaten kılosuna dıkkat edenlerın 16 haftaya kadar gobeklerıde cıkmıyor :)
bebeklerı cıkıyor 16 sonra
bendede tuvalet okonusunda sıkıntı var
suda cok ıcemıyorum ondan snaırım her aksam rezalet bır halde eve gıdıyorum gobuk fokurduyor :)
suanda normal gıysılerım ıcındeyım bakalım ne zaman gecıs yaopıcaz
ya benim hep ağzım kuruyor hep su içme ihtiyacı duyuyorumm su içmek çok gerekli bebeğin için de senin içinde....
şu tuvalet konusuna bir çözüm bulmamız gerekiyor inanılmaz rahatsız edici birşey yaaa bu sabah patlıycam zannetim ki benim bağırsaklarım çok iyi çalışır normalde hayatımda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım
kavun armut kayısı herşeyi denedim bugün de kırmızı erik deniycem üzerine bol suylaa
varsa bir fikri olan yardımcı olsunnn
ya benim de göbeğim feci durumda ama ben şişkinlik olduğunu düşünüyorum
gaz ve tuvalet konusunda sıkıntılıyım biraz o yüzden bence... Bol şeyler giymeye başladım otururken kot pantolonlarımın düğmesini bırakın fermuarını açmaya başlayınca kendime 2 tane tayt gibi fermuarsız düğmesiz pantolon aldım şuan çok rahatım
bugün doktordaydım 7.haftasında 9 mm olmuş bebeğim kalp atışıda duydu doktor ama ben duyamadım
iyi akşamlar kızlar.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.
Bende bugün gidebildim doktoruma, ultrasonda gördük kalp atışlarını da ama sesini duyamadık. ama kalbinin nasıl attığını, kıpırdadığını gördüm çok güzeldi. dr. alttan bakmaya gerek yok dedi. benimkinin boyu 0.77 cm çıktı :)) ama çok heyecanlandım...
oyle dıyorlar canım zaten kılosuna dıkkat edenlerın 16 haftaya kadar gobeklerıde cıkmıyor :)
bebeklerı cıkıyor 16 sonra
canım ben iki bebşimdede kiloma dikkat etmediğime rağmen zaten 4.aydan sonra karnım çıktı. o pek dikkat etmeye bakmıyor normalde 4.aydan sonra
Günaydın kızlar . insallah herkes iyidir..
Bugun bebisimi gormeye gidicez heyecenli stresliyim inşallah güzel haberlerle donebilirim..
günaydın güzel nisan anneleri günaydın bzim küçük meleklerimizzzzz
bugun cok mutluyumm..
dun kontrolum vardı ..miniğimin kalbi böyle derinden nasıl atıyor aanlatamam boyle derinden derinden..
üstten baktı arkadaşlar ve duyuldu..yalnız ustten tam boyu olçulemıyor alttan daha iyi çıkıyo 0.66 cm cik meleğim buyumuş ama :)
bgn 6+6 gebelığım..
dün akşam çorba içtim üstüne yemek yıcektım kaşığı alıdm bırktım kotu oldumm..sabahta dun beğendığım çorbayı yıyım dedım yok yıyemedım.. çıkarmıyorum ama midem kotu oluyo işte bırakıyorum daha fazla kötüleşmesin diye
kızlar bıde bışey sorucam ozellıkle tecrubelı olan annelerre yada herkese ilişki ne zamn başlıcak..doktor kalp atışını duyana kadar yasak demişi bana..
siz nasılsınız bakalım?
yenı katılan arkadaşım hoş geldın aramıza hayırlı olsun bebeğin saglıkla kucagına alırsın inşallah..
ciddi misin bende bısey yok daha ya, hıc oyle zorlanmadım.
hatta suan yedıklerıme cok dikakt ediyorum fazla yemıyorum aksam corba ile yogurt yedim mesela
günaydın güzel nisan anneleri günaydın bzim küçük meleklerimizzzzz
bugun cok mutluyumm..
dun kontrolum vardı ..miniğimin kalbi böyle derinden nasıl atıyor aanlatamam boyle derinden derinden..
üstten baktı arkadaşlar ve duyuldu..yalnız ustten tam boyu olçulemıyor alttan daha iyi çıkıyo 0.66 cm cik meleğim buyumuş ama :)
bgn 6+6 gebelığım..
dün akşam çorba içtim üstüne yemek yıcektım kaşığı alıdm bırktım kotu oldumm..sabahta dun beğendığım çorbayı yıyım dedım yok yıyemedım.. çıkarmıyorum ama midem kotu oluyo işte bırakıyorum daha fazla kötüleşmesin diye
kızlar bıde bışey sorucam ozellıkle tecrubelı olan annelerre yada herkese ilişki ne zamn başlıcak..doktor kalp atışını duyana kadar yasak demişi bana..
siz nasılsınız bakalım?
yenı katılan arkadaşım hoş geldın aramıza hayırlı olsun bebeğin saglıkla kucagına alırsın inşallah..
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
ben calısıyorum haftanın 5 günüdaha ıs yerıme soylemedım hamılelıgı
benım daha doktora gıtmeme cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?