geç döllenmedir canım bende bugün gittim kese 8 mm çıktı çok küçük iki katı olmalıydı ama bir türlü heyecandan herhalde su içtim işe yaramadı dr endişelenme herşey normal görünüyor dediysede benim içimi bir şüphe aldı haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey nprmal ve güzel gider hepimiz için
Su doktorlar ne rahat soluolar, neyse cnm Allah a emanet et yavrunu o en iisini bilir. Kanama yoksa vede degerler iise ii olur gibi geldi hadi bakalim haberlerini ilet
Gunaydin kizlar.kanamam azaldi gibi.Tuvalettte peceteyle siince oluyor sadece.Sizlerin keseleri tam top gibi mi?Benimki tam yusyuvarlak degil ama doktor sorun var demedi.
Yok canimbir kere degil gun icinde baya geldi.offfff kafamkotu doktor seklinde bir bozukluk olsa soylerdi heralde.Bir de anlamadigim forumlari okuyuroum bazilarina ultarasondan sonra surda kanama var falan diyebilmisler.Bunun nerden kaynaklandigi gorulmuyor mu acaba.canım gecmıs olsun kanamaya mı dondurdu ben sadece oyle bır kere geldı anlamıstım
madem evdesın bol bol dınlen
ben daha keseye gıtmedım
benım gebelık haftam 6 ama cetvel ılerlemıyor sınır oldum
ben 7+1 ken ulktrasonda 11.1 mm idi bebek. çok mu küçük sizce
canım gecmıs olsun kanamaya mı dondurdu ben sadece oyle bır kere geldı anlamıstım
madem evdesın bol bol dınlen
ben daha keseye gıtmedım
benım gebelık haftam 6 ama cetvel ılerlemıyor sınır oldum
Sat in 11 temmuz degil mi cnm, biz syni gun dogum yapicaz ins.
Suan daha 4+6 yiz bugun, yarin 5+0 olucaz ozaman 6 hafta gostericek
Yok canimbir kere degil gun icinde baya geldi.offfff kafamkotu doktor seklinde bir bozukluk olsa soylerdi heralde.Bir de anlamadigim forumlari okuyuroum bazilarina ultarasondan sonra surda kanama var falan diyebilmisler.Bunun nerden kaynaklandigi gorulmuyor mu acaba.
tatıle gıdenler varmıs ne guzel ya bız calısıyoruz valla
neyse yarın haftanın son gunu yarın aksam esımı ıkna edebılırsek beraber temızlk yapalım dıyecegım
bu abah
1 dılım ekmek
kaşar peyniri
2 zeytin
biraz tereyag biraz bal
1 yumurta sarısı
1 bardak meyve suyu
Yok canimbir kere degil gun icinde baya geldi.offfff kafamkotu doktor seklinde bir bozukluk olsa soylerdi heralde.Bir de anlamadigim forumlari okuyuroum bazilarina ultarasondan sonra surda kanama var falan diyebilmisler.Bunun nerden kaynaklandigi gorulmuyor mu acaba.
günaydın annişşşşlerrrrrrrrrr ..
bugün ilk kontrole gidicem.. biraz gerginim.. umarım aksi bir durum olmaz...
herkes iyidir inşallah...
güzel bir gün diliyorum, güzel nisan annelerinee
Gunaydin kizlar.kanamam azaldi gibi.Tuvalettte peceteyle siince oluyor sadece.Sizlerin keseleri tam top gibi mi?Benimki tam yusyuvarlak degil ama doktor sorun var demedi.
ben kahvaltıda bir yumurta, bir dilim beyaz peynir, bir büyük bardak ballı süt
1-2 sa sonra yoğurt
aralarda sürekli ceviz,kuru kayısı,kuru üzüm
saak 14.00 gibi tkrr süt
bol bol su şeklinde devam ediyorum (normal öğünler dışında) ama hiç ekmek yiyemiyorum nasıl sence cnm?
Bu arada lütfen cevizinizi ihmal etmeyin zeka gelişiminde en ii besin diye basbasbağrıyorlar
kılcal damarlarla senden az biraz alıyor diyorlar cnm bi de ben 44kiloyla hamile kaldım ondan da yiorum aslında, şuan 45,5 oldum.cok yıyorsun gıbı geldı bana cnaım
ılk 4 ay yedıgın hıcbıseyın bebege yararı yok :S
bende ogleden sonra 2 cevız 2 kayısı 3 badem bıraz uzum yıyorum
oglen yemegı yemıyormusun elıfın actıgı beslenme topğine yazsana yedıkleırnı
cok yıyorsun gıbı geldı bana cnaım
ılk 4 ay yedıgın hıcbıseyın bebege yararı yok :S
bende ogleden sonra 2 cevız 2 kayısı 3 badem bıraz uzum yıyorum
oglen yemegı yemıyormusun elıfın actıgı beslenme topğine yazsana yedıkleırnı
kızlar gobeklenen varmı?
benım 2. bebekya vardı bıra gobek ama bılenler sankı gobegın cıkıyor dıyorlar
ıcerı cekıyorum :26:
kılcal damarlarla senden az biraz alıyor diyorlar cnm bi de ben 44kiloyla hamile kaldım ondan da yiorum aslında, şuan 45,5 oldum.
Doktorum 44 ün altı risk grubu demişti.47yi göreyim normale dönerim.
Olinki atabilir misin ya da sayfa kaçta?
oyle dıyorlar canım zaten kılosuna dıkkat edenlerın 16 haftaya kadar gobeklerıde cıkmıyor :)gerçekten 4 ay yediğin birşeyin yararı yokmu? :44:
ya benim de göbeğim feci durumda ama ben şişkinlik olduğunu düşünüyorum
gaz ve tuvalet konusunda sıkıntılıyım biraz o yüzden bence... Bol şeyler giymeye başladım otururken kot pantolonlarımın düğmesini bırakın fermuarını açmaya başlayınca kendime 2 tane tayt gibi fermuarsız düğmesiz pantolon aldım şuan çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?