2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım sana bi şey sormak istiyorum bbenimde tüp bebek ya doktor bugun bana 10 gün sonra kese keseden 10 gün sonra da kalp atişi 1 eylülü bulur dedi bana da çok geç gibi geldi napsam acaba diyodum sen yazmışın

Canim ben 4+5 iken ilk kez gittim..yani test gunumdenn 6 gun sonra..ve keseyi gordum..
5+2 de tekrar gittim kese 10 mm olmustu.

Bir de persembe gidicem 6+5 olucaz dr bebeği ve kalp atisini duyariz dedi.

Bence dr gec gun vermis sana...aslinda bana da gec gel demisti ama biz dayanamadik :)) bhcg duzenli artmadi. Tup bebek dr erken usg gir dedi..o yuzden erken gittik...ama sende erken gidebilirsin ;)

Son düzenleme:
Dun 3. Bhcg olcumum yapıldı. Buna gore:

6 agust: 52 (sat sonrası 22.gun)
8 agust: 157 (sat sonrası 24.gun)
12 agust: 406 (sat sonrası 28.gun)

Simdilik cok kotu degil. Aslında dun 500-600 lu bir sonuc alabilmeyi umuyordum ve 4 gunde acaba yeterince artmadı mı diye endişelenmiştim. Ama oglumda yani ilk hamileligimde cok saglıklı bir hamilelik gecirmiştim. Hersey cok yolundaydı. Ve evde ona ait tum tahlil ultrason vs bilgilerini bir dosyada saklamıstım. Dun 406'yı dusuk bulunca ondaki degerlerime baktım. Ve sat sonrası 31. Gundeki bhcg olcumumun 473 oldugunu gordum. Bu da beni biraz rahatlattı. Ultrasonda da gecen hafta bakıldı ve tabi ki henuz kese gorunemedi zira gecen hafta daha 4 haftalık bile degildi. Bu persembe tekrar ultrasonda bakılacak. 5. Haftanın ortalarını gecmiş olacagım. Sanıyorum keseyi gorebiliriz. Daha sonrakilerde de kalp atısı insallah. Suan içinizde en gec muhtemel dogum tarıhı benimki. 21 nisan. O yuzden sizin tum yazdıklarınızı bir adım geriden takip ediyorum :) insan hem sabirsizlaniyor hem de ilk hamileligiymis gibi heyecanlaniyor. Hepimize bol sanslar

Kizlar bu arada benim bu siralar heyheylerim uzerimde hormonlar sagolsun. Bir kac gundur evde herseye kiziyorum. Sonra pisman olup sakinlesmeye calisiyorum. Sizde de oluyor mu acaba?

Merhaba kızlar günaydın

dün akşam bir rüya gordum doktora gidip kalp atıslaırnı goremıyordum
aslında korkmuyorum gorecegımı dusunuyorum pozitifim ama bilinç altı herhalde
neyse sonra bıseyler konuısuyoruz doktor sonra tekrar gelıp bakuıyor ve kalp atısları baslıyor ve bebegın cınsıyetı erkek dıyor :51:

öyle işte

dün akşsam dus aldım
losyon surdum her yerıme yuzumu kayısı sabunu ıle yıkadım
ayaklarımı avonun kremlerıyle kremledım :)

bu aksam saclarıma yaglı bakımlar yapacagım
:27: miranda kerr halt etmiş benim yanımda ya:23:

bana doktor coraspin vermiş ama eczacı vermemiş. bugün yeni aldım günde bir kullanılacakmış
çok ilaç içiyorum ben hiç sevmem ilavı da. 4
antibiyotik
coraspin 1
progestan 2
elevit 1
antibiyotik 3
folik plus 3
toplamda 10 ilaç bazısı nı unutuyorum valla
ben bır tanercık folıc plusu zor ıcıyorumm
ben gunde bır kere ıcıyorum

bende su coraspini sorucam bugun sana tedbır amaclı baslattı doktorun dımı?

Kizlar uyukluyor musunuz yoksa
Valla benimde uykum grldi ama daha erken :)
Bende hic bisey yok sadece kasiklarima kramplar giriyor.

Cuma gunu keseyi goruruz heralde dimi
ben uyukluyorum her daım normalde uykuya duskun bırı degılım ancak bu ara hep halsızım

günaydın aneler.benim canım hiç
bir şey emek istemiyor.ağzıma su doluyor.saat 10 da
doktora gidiyoruz dua edin her şey yolunda gitsin

günaydınnnnn nisan annelerii..

umarım bugün hepimiz için iyi bir gün olur..

gaz sıkıntısı olan annişlerrr,gazlarından kurtulurr..

iştahı olmayanların iştahıı açılırrr ve mide bulantısı olanlar şifa bulur inşallahhhhh :29::29:

gunaydın Nisan anneleri,
gecem cok kotu gectı, kasıklarıma inanılmaz sancılar girdi. bugunde böyle sanki regl olucakmısım gibi karnım agrıyor.
kendımı yorgun ve halsiz hissediyorum.
bugun nasıl aksam olur bilmem, iş bitse de eve gidip dinlensem..

gunaydın Nisan anneleri,
gecem cok kotu gectı, kasıklarıma inanılmaz sancılar girdi. bugunde böyle sanki regl olucakmısım gibi karnım agrıyor.
kendımı yorgun ve halsiz hissediyorum.
bugun nasıl aksam olur bilmem, iş bitse de eve gidip dinlensem..

dün konuşmuştuk canım benimde çok sancım vardı bugün geçti başım dönüyor midem bulanıyor dinlenmene dikkat et olur mu

Back
X