- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
Özel mesaj mı attınız? Gelmedi bana ama :26:şu an ulastırmıs oldum herhalde:)
Gecmiside aradım ama bilgilerinizi yazmamissiniz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel mesaj mı attınız? Gelmedi bana ama :26:şu an ulastırmıs oldum herhalde:)
canım sana bi şey sormak istiyorum bbenimde tüp bebek ya doktor bugun bana 10 gün sonra kese keseden 10 gün sonra da kalp atişi 1 eylülü bulur dedi bana da çok geç gibi geldi napsam acaba diyodum sen yazmışın
ben bır tanercık folıc plusu zor ıcıyorummbana doktor coraspin vermiş ama eczacı vermemiş. bugün yeni aldım günde bir kullanılacakmış
çok ilaç içiyorum ben hiç sevmem ilavı da. 4
antibiyotik
coraspin 1
progestan 2
elevit 1
antibiyotik 3
folik plus 3
toplamda 10 ilaç bazısı nı unutuyorum valla
ben uyukluyorum her daım normalde uykuya duskun bırı degılım ancak bu ara hep halsızımKizlar uyukluyor musunuz yoksa
Valla benimde uykum grldi ama daha erken :)
Bende hic bisey yok sadece kasiklarima kramplar giriyor.
Cuma gunu keseyi goruruz heralde dimi
selam kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok küçük 4 haftalık nasipse bende nisan annesi olcam
bende 4 hafta 4 gunluk hamileymişim kızlar çoook şükür inşallah nisan annesi olucamm :))![]()
Özel mesaj mı attınız? Gelmedi bana ama :26:
Gecmiside aradım ama bilgilerinizi yazmamissiniz
günaydınnnnn nisan annelerii..
umarım bugün hepimiz için iyi bir gün olur..
gaz sıkıntısı olan annişlerrr,gazlarından kurtulurr..
iştahı olmayanların iştahıı açılırrr ve mide bulantısı olanlar şifa bulur inşallahhhhh![]()
agrı arada gecıyor arada duruyor adet sancısı gıbı hos ben sancı olmamda sankı oyleymıs hıbı hayır olsun
gunaydın Nisan anneleri,
gecem cok kotu gectı, kasıklarıma inanılmaz sancılar girdi. bugunde böyle sanki regl olucakmısım gibi karnım agrıyor.
kendımı yorgun ve halsiz hissediyorum.
bugun nasıl aksam olur bilmem, iş bitse de eve gidip dinlensem..
günaydınnnnn nisan annelerii..
umarım bugün hepimiz için iyi bir gün olur..
gaz sıkıntısı olan annişlerrr,gazlarından kurtulurr..
iştahı olmayanların iştahıı açılırrr ve mide bulantısı olanlar şifa bulur inşallahhhhh![]()