slm geçmişe az bakıyım dedim içinden cıkamadım
sezonun ilk iğnesini yapıp ilk morluğumuzu göbeğimize aldık allah yokluğunu göstermesin

acısınıdda unutmuşum yandı acayip acıdı
neyse yavruş iyi olsun
listeye benide ekleyin
yaş 21 5. bebek
sat 25 haziran bdt 1nisan
şehird çorum
önemli testlerde mutlaka giderim zaten burda 2li test 1 haftada cıkıyo okadar kim beklıyecek ankarada hemen cıkar zaten özel labaratuar rica ederiz birazda

sezonun ilk iğnesini yapıp ilk morluğumuzu göbeğimize aldık allah yokluğunu göstermesin

acısınıdda unutmuşum yandı acayip acıdı
neyse yavruş iyi olsun
listeye benide ekleyin
yaş 21 5. bebek
sat 25 haziran bdt 1nisan
şehird çorum
burdan ankara 3 saat zaten annemlerde orda bana fırsat oluyoGumus
Ayda bir 190 tl verip iki kez muayene oyle mi.iyiymis cok..
Ama ayda iki kez ankaraya gelmek bizim icin cok zor ya.
Bulundugum ilceden hastanede 1.5 saat orasi da uzak..vallahi isim zor olacak benim.buna da binlarce sukur gerci..
Onemli haftalarda ayrintililsrda vs gelelim diyoruz biz de..
önemli testlerde mutlaka giderim zaten burda 2li test 1 haftada cıkıyo okadar kim beklıyecek ankarada hemen cıkar zaten özel labaratuar rica ederiz birazda

korkma canım ben bu haftaya kadar 3 kere yaşadım kahverengiydi hemde yoğundu adet günümde oldu hamile olduğumu bilemsem adet oldum zannederdim kesin okadar coktu ama atlattık şükürKizlar aile hekiminde kan vermeden geliyoyum.Idrar kacirdim sandim.Bi baktim pembe akinti idrar yogunlugunda ayni.Hemen doktorumu aradim progeston yazdi.Aksam muayene gidicem ameliyati varmis.Insallah kotu birsey olmaz dua edin bana.Halada geliyor