canım ben im ilişki tam yumurtlama gunu ve ondan bir gün sonra oldu ama o ilişkiden 3-4 gün önce de ilişki oldu..o yuzden kız da olabilir erkek te:)
sağlık olsunnn
evet cnm Rabbim hayırlısıyla saplıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben im ilişki tam yumurtlama gunu ve ondan bir gün sonra oldu ama o ilişkiden 3-4 gün önce de ilişki oldu..o yuzden kız da olabilir erkek te:)
sağlık olsunnn
o zaman hosgeldınız yakınım bende tıpın ordayım cnmtren garının karşısında endüstriyel mutfak malzemeleri satıyoruz eşimle
henüz tam taşınamadık evimiz bitmedi
sabah geliyoruz akşam kütahyaya dönüyoruz az kaldı inş. 2 aya taşınırız tamamen :)
yakınlarda mısın sen nerelerdesin
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
biz dün dr.a gıtttık ustten kesemızı gorduk mınnacık bısey yaa2 hafta sonra tekrar gıdıcez ınsallah kalp atıslarını gorucez
kasık agrıları normal dedı yıne rahım genıslıyomus ondan dedı akıntım vardı sarımsı hatta bazen sapsarı gelıyo onun ıcınde bol su ıc sımdılık 10.haftaya kadar ılac yazamam dedı 10.hafta hatırlat alttan ılac yazarımdedı ama korkulcak bıse yok dedı
![]()
cute sen ilişki zamanlarını hatırlıyormusun..
ben eklıyorum lısteye masallah bu ne zayıflık
kac yasındasın? kac haftalıksın?
28yaş,1,60boy sorma zayıfım çok inş. gebelikte iyi kilo alırım :)
hergun beraber olanlar ne yapacak ya?
ona bişi diyemiyorum, ama hergün mü bravo yani :))))
cnm aynı şeyleri yaşıyoruz adet sancısı sonra o bitio gaz sancısı sürekli bööle devam edio ve sarı akıntı aynı. Bana progestan verdi çünkü tatile gittim. Keseciği görmeye cuma günü gidicez 5+1 olucak inş. görürüz, alltan mı görünüyor karından mı?
o zaman hosgeldınız yakınım bende tıpın ordayım cnm[/
tatlım ya ben acıbadem fatih beye gidiyordum o da tüp bebek merkezi ya çok yoğun doç.ahmet cantuğ çalışkan'a gittim ilk defa ilk gebeyken gittigim dr iyi anlaştık bakalım da senin var mı önerebileceğin esk. iyi bi kadındoğum uzmanı yada ahmet cantu çalışkanı hiç duydun mu ben açıkcacı ünvanına aldanarak gittim sakin konuşkan birisi güzel detaylı anlattı bakalım hayırlısı
o zaman hosgeldınız yakınım bende tıpın ordayım cnm
tatlım ya ben acıbadem fatih beye gidiyordum o da tüp bebek merkezi ya çok yoğun doç.ahmet cantuğ çalışkan'a gittim ilk defa ilk gebeyken gittigim dr iyi anlaştık bakalım da senin var mı önerebileceğin esk. iyi bi kadındoğum uzmanı yada ahmet cantu çalışkanı hiç duydun mu ben açıkcacı ünvanına aldanarak gittim sakin konuşkan birisi güzel detaylı anlattı bakalım hayırlısı
adetın 1 gununu baz alıyorum 4 ve 6 gun korunmasız bırlıkte olduık
11 ve 13 gunde bırlıkte olduk sonra korktuk korunduk
bebek gelmıs![]()
26 gun suruyor adetım 26-27 degısıyor
sence ne benımkıohoo benım ısımler bıle hazır anacım ya
gercı kız olursa tanem ismide hosuma gitti benim ama oglusumla uyumlu olamazlar :) nil deniz , deniz yavrucumun adı ege deniz![]()
oha suan morelım bozuldu ya
dogrulugundan cok suphelı oldugum bır tartı var ıs yerınde 57.70 cıktım mumkunmu ya
56.200 cıktım pazartesı orada ama dıger tum tartılarda 54 .200
2 gunde bu ıkadar kılo alamam dımı????,
olamaz ya
:S
oyle morelım bozuldu ara ogunumu yemıcem
hassas kantarda tartılmıstım pazartesı 56.200 ıdı ama doktorda ve eczanedede tartılıp kıloyu sabıtlemem laızm kac kıloyum ben :S
kızlar ya benim kesem çok buyuk neden acabaa?
sağol canım bakalım dr ısındık eşimle ben ama insan birisinden nedense ''evet duydum '' kelimesini duymak istiyo galiba :)duydum canım ii diyolar ama bilemezsinki acıbademde özlem hanım var ümitte tansel bey varsakaryadaramazan bey var
hergün mü abooo yenı evlilerdir onlarben eklıyorum lısteye masallah bu ne zayıflık
kac yasındasın? kac haftalıksın?
hergun beraber olanlar ne yapacak ya?
speedy naber sekerım?
bız c ok kılo alıyoz bız napcaz yahu