2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar Rabbim bebeklerinizi sağ slim kucağınıza almayı nasip etsin kaderleri güzel olsun inşallahhhh yakında aranıza gelicem sanırım bende Rabbim nasip eder inşallah
10 temmuz beta hcg 52
13 temmuz beta hcg 308 daha önce bi kaybım var martta kürtaj oldum bu yüzden daha hamileyim moduna giremedimmm

betaların güzel hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda kalp atışını duyar ve aramıza katılırsın bu bir şey olacakmış hissi 4 ay çok yoğun sonra da doğurana kadar devam ediyor maalesef

canım ben çalışıyorum özel bir şirkette finans yetkilisiyim

çalışan annelerin doğum sonrası bebek bakımı için bakanıda olmazsa çok zor. Ben şimdiden düşünüyorum 2 çocuktada zorlandım bakıcılar baktı.annemde hasta neyse hayırlısı artık ...senin mesai saatlerin nasıl canım?

bende çalışıyorum..aynen biraz zor..çünkü sabah yatakdan zor kalkıyorum bide iş yerinde bulantı zor alıyor..uykuuummmm varrrrr rrr

kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
Bende çalışıyorum canım.

slm kızlar Rabbim bebeklerinizi sağ slim kucağınıza almayı nasip etsin kaderleri güzel olsun inşallahhhh yakında aranıza gelicem sanırım bende Rabbim nasip eder inşallah
10 temmuz beta hcg 52
13 temmuz beta hcg 308 daha önce bi kaybım var martta kürtaj oldum bu yüzden daha hamileyim moduna giremedimmm

Değerlerin güzel.İnş. sorunsuz devam eder ve aramıza katılırsın.:nazar:

Back
X