kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
ben şu an yaz tatilindeyim ama 1 eylülde işbaşı. inş rahat geçer:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şu an yaz tatilindeyim ama 1 eylülde işbaşı. inş rahat geçer:)
Gozun aydin canim. Maşallah bebisine. .
Bugnde benim kntrolum var..insallah bzde gorur duyariz:26:
bende çalışıyorum ama kendi işimiz olduğu için daha rahatım
slm kızlar Rabbim bebeklerinizi sağ slim kucağınıza almayı nasip etsin kaderleri güzel olsun inşallahhhh yakında aranıza gelicem sanırım bende Rabbim nasip eder inşallah
10 temmuz beta hcg 52
13 temmuz beta hcg 308 daha önce bi kaybım var martta kürtaj oldum bu yüzden daha hamileyim moduna giremedimmm
canım senin nisan anneleri listesinde ismin yokmu?
canım ben çalışıyorum özel bir şirkette finans yetkilisiyim
mrb,sanırım bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olacak gibi
ben de 6+1 im bugün.dün sabah ve bu sabah 2 gündür sabahları mide bulantılarım olmaya başladı![]()
Bende çalışıyorum, çalışırken hamile olmak zormuş ya ilkinde evdeydim Allah yardımcımız olsun valla :)
bende çalışıyorum..aynen biraz zor..çünkü sabah yatakdan zor kalkıyorum bide iş yerinde bulantı zor alıyor..uykuuummmm varrrrr rrr
bende çalışan bir anneyim sabah mide bulantılarım oluyor bide uyku porblemim var![]()
inşallahh canımmmm.. bekliyoruz haberleriniiii...
ben de bugün giricem stresliyim senin gibi.. hatta dün sabahtan ağlamaya başladım![]()
Bende çalışıyorum canım.kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
slm kızlar Rabbim bebeklerinizi sağ slim kucağınıza almayı nasip etsin kaderleri güzel olsun inşallahhhh yakında aranıza gelicem sanırım bende Rabbim nasip eder inşallah
10 temmuz beta hcg 52
13 temmuz beta hcg 308 daha önce bi kaybım var martta kürtaj oldum bu yüzden daha hamileyim moduna giremedimmm