- 6 Ağustos 2013
- 58
- 13
- 18
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
Bende öğretmenim Allah'tan en kötü günlerim tatile denk geldi:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
benim o kadar yoğu değil bulantım ama bebeğe zarar vermiyor arkadaşım. sen bu konuda stres etme kendini, senin vücudunda depolanan diğer yiyeceklerden gıdasını alıyor bebeğin ama yine de dr. a danış. gerekirse serum takıyorlarmış. senin durumunda olan yakını vardı şimdi çok sağlıklı bebişi var![]()
valla süper olur sen ne yersen bizde onu yiyelim kola içelim olmazmıben sıze bır sayfa acıcam katılmak ısteyen bayanlar bakar okur bılgılenır
tum dıkkatımızı bebege vermeyelım
bebegı beklerken kendımızıde salmayalım kıloları herkez onemsıyor pekıya vucut bakımını , sac saglını clıt problemlerını
hepımızı bırer mıranda kerr , yasemın ergene ebru sallı yapıcam varmısınız yokmusunuz?
göZün aydın bütün kontrollerin böyle gecer inşallahMerhaba kizlarrrr..
Kontrolden geldim mucizemi ilk kez gordum...6 mm idi.kalbi de gunes gibi parliyordu
Sonrasi hickirmaktan goremedim :))
Doktor beklenen dogum tarihin 11 nisan dedi...bende duzelttim..tup bebek oldugu icin tarih surekli dgisiyor..heseplamasi
Benim hesabim baska dr hesab baska oldu..dr gore 6+1 gunluk bize gore 6+5 :))) tabiki dr ne derse o o yuzden takvimimi degistirdim..
Allahim bu gunume binlerce sukur. .
görürsün canım sen de, bir de dr. sor bebek kaçıncı haftasında gözüküyor. benimkini keseciğe göre hesaplamıştık, 6+2 diye gittik bu gidişte gelişimi hızlıymış 6+5 dedi doktorumuz :)) Allah sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı da nasip etsin :))![]()
Merhaba kizlarrrr..
Kontrolden geldim mucizemi ilk kez gordum...6 mm idi.kalbi de gunes gibi parliyordu
Doktor beklenen dogum tarihin 11 nisan dedi...bende duzelttim..tup bebek oldugu icin tarih surekli dgisiyor..heseplamasi
Benim hesabim baska dr hesab baska oldu..dr gore 6+1 gunluk bize gore 6+5 :))) tabiki dr ne derse o o yuzden takvimimi degistirdim..
ablam hemorait ameliyatı olunca uzun bi süre kola içemedigumus kolayı vucudumuza surecez :)
arakadaslar yemek yıyemıyorum cok mıdem bulanıyo sadece meyve yiyorum.bıde cubuk kraker yıyeblıyorum bnm gıbı olan varmıbebege zarar verırmı?
![]()
Merhaba kizlarrrr..
Canim hayırlı olsun gözün Aydın darısı basımıza insMerhaba kizlarrrr..
Canim tup bebek dokturum istanbuldaaysunayy tüp bebek doktorlaırnmı takıp edıcek senı?
Jujummmm cok sagol canim benim. Aminnnnnnnn kaptanim :))aysunayy canım kendi bebeğimin haberini almışım gibi seviniyorum senden gelen güzel haberleri okudukça ... inş. burdan doğum yaptım bebeğim kucağımda mesajlarını da okuyacağım.. dualarımız seninle..![]()
Cok sagol canim insallah.valla süper olur sen ne yersen bizde onu yiyelim kola içelim olmazmı
göZün aydın bütün kontrollerin böyle gecer inşallah![]()
Cok sagol canim:)amin canım.Darısı başıma.Sağlıklı olsunda bi kaç gün geriden gelsin önemli değil.Aslında betahcg değerim tam hafataya uyumlu yükseliyodu ama kese nie küçüktü anlamadım.P.tesi olsun anlarız.
Canım gözün aydın.4 gün ileri geri farketmez.Yeterki bebiş iyi olsun.Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inş.![]()
Cok tesekkurler canim. .darisi sana insallah.3 aydan sonra yeme içme önemli
.ama yinede doktoruna söyle arada sana serum takar.
ne güzel darısı başımıza.insallah bizde pıt pıt ları duyarız.
valla iyi olur benim adet donemi cikan sivilcelerim sagolsunlar beni yanliz birakmadi hamileliktede
Birde sampuanini kremini falan degistirwn var mi
Canim hayırlı olsun gözün Aydın darısı basımıza ins
Insallah canim cok tesekkur ederim :)
aysun ankaradaki dr un kim