2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben tuzsuz yapsam bile eşim doldurur tuzu yemeklerin içine..
benim kv tek düze yemek yapar yemekleri aynıdır hep..
mercimek çorbası pilav et tavuk köfte yada kızartma..
eşimde ister istemez alışmış böyle beslenmeye..
sebze falan pek sevmez..

Bizde de öyleydi ilk zamanlar gülüm. Tuzsuz bulurdu, tereyağı isterdi yemekte ki ben zeytin yağını bile damlatıyorum sadece:3: Ama ben taviz vermedim. Ona benzeyip yapsaydım istediklerini hem sağlıksız hem de 100 kilo olurdum. Onu kendime benzettim. Şimdi eve gittiğinde annesine diyor "anne bunlar çok tuzlu salçalı olmuş, azaltın biraz" diye:21: Siz daha yenisiniz, senin elinde herşey yavaş yavaş kendi düzenin kurarsın:34:

bizde az önce pazardan geldik adam akıllı domates buldum aldım domates çorbası yaptım bide ıspanak pişirdim fırında beşamel soslu karnıbahar yapıcam akşama doğru
iyi fikir...karnıbahar yapacaktım ama yemeğini sevmiyor...kızartmasıda ağır olur fırında nasıl yapılıyor bakim internetten...

İnşallah sen de iyi bir doktor bulursun gülüm; zira doktor hastaneden daha önemli.
doğru söylüyorsun doktor çok önemli...özelde de olsa devlette de olsa

kızlar dün benim bebiş babasını tekmeledi:52: dün eşimin akşam görevi vardı geç geldi. ben de uyuyakaldım kanepede. eşim gelince kanepeye uzandı yanıma beli de benim karnıma denk geliyomuş ben uyuyordum tabi. sonra bizim oğlan babaya 3 kere ard arda tekme atmış. eşim beni uyandırdı oğlun bana tekme mi attı yoksa senin elin mi vardı diye ben de uyuyorum dedim. sonra baya bi güldük tekmelere:) babasına ben burdayım ben uyumadım demek istedi galiba:)
babasına hoş geldin demiştir... minnacık ayaklarını yesinler onların

harmony test çok pahalı gerçekten. ilk çıktığında 4000 civarıymış. 1-2 sene de 1000 dolar c.varına inmiş. ama aminodan çok korktuğumuz için yaptırdık. elbette bebeğimin masraflarından kısacağız. birçok şeyinden...
insanın içine şüphe düşünce ki bu da senin bir parçan olan bebeğin için se insanın parayı da gözü görmez...daha doğmadan sayelerinde bir çok şey duyduk gördük öğrendik...ve bunlar göreceklerimizin yanında hiç bir şey...

Bizde de öyleydi ilk zamanlar gülüm. Tuzsuz bulurdu, tereyağı isterdi yemekte ki ben zeytin yağını bile damlatıyorum sadece:3: Ama ben taviz vermedim. Ona benzeyip yapsaydım istediklerini hem sağlıksız hem de 100 kilo olurdum. Onu kendime benzettim. Şimdi eve gittiğinde annesine diyor "anne bunlar çok tuzlu salçalı olmuş, azaltın biraz" diye:21: Siz daha yenisiniz, senin elinde herşey yavaş yavaş kendi düzenin kurarsın:34:
bizimkinin de sürekli çoğu yemekte '' annem gibi yapsana '' sözü var...ama ben yinede bildiğim gibi yapıyorum...yeni evli bir çift varmış adam sürekli kadına annemim pilavı gibi yapmıyorsun diyormuş... adamın annesi pilavı hep dibine tuttururmuş ...adam o yanık tada alışıkmış...damak tadı işte...dediğin gibi zamanla alışacak...

Son düzenleme:
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Pozisyondan dolayı net hissedemiyosundur dedi doktor..
Ama sağ tarafımda sancı var sanırım bi problem var..
Çünkü Afedersiniz ama idrarim net değil bulanikti..
İdrarda sıkıntı çıkarsa ürolojiye yonlendiricem seni dedi..
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..

Helal olsun canım =)
Şimdi meleğini üzdüğün için üzüldün mü?
Böyle herşeye takılarak geçmez bu hamilelik değil mi =)
Ama şükürler olsun ki içimizi rahatlattın.
Bundan sonra daha soğuk kanlı olacaksın diye düşünüyorum.

her gün et yesek ne ben bıkarım ne eşim ama gebelikte 16.haftaya kadar etten tiksinmiştim, şimdi löp löp yutuyorum ama genede araya mutlaka sebze serpiştiriyorum haftanın 3 günü mutlaka sebze olur kabak ıspanak pazı vs, patlıcan yemeklerinide çok seviyoruz ama maşallah domates ve patlıcan ateş pahasına satılıyo, kışın yemekte sıkıntı yaa insan ne pişireceğini şaşırıyo

Anne olmak;
Sevdalanmak hiç sebepsiz.
En güzeli görmek gözlerinde,
Ağlarken seninle ağlamak,
Senden de fazla…

Güldüğünde cennete döner dünyası,
Dünyayı serer ayaklarının altına.
Cennet kendi ayakları altında olsa da…

Dudaklarından dökülen bir “anne” sözü,
Duyduğu anda, görmez dünyayı gözü…
“Yavrum” derken, bal akar dilinden,
Ne yaparsan yap çıkmazsın hiç yüreğinden…

İster en iyiyi, en güzeli;
“Şahindir” gözünde “kuzgun” da olsa bebeği.
Kırılsa da darılmaz;
Çarpar hep yavrusu için yüreği…

Boşa dememişler: “ kalbini söksen de
Ayağın takılsa taşa ah yavrum!
Diye inler ana yüreği”…

Bütün anneler
Teşekkür borçludur evlâtlarına.
Çünkü;
Onlar yapmıştır “kadın”ı “ANA”…

her gün et yesek ne ben bıkarım ne eşim ama gebelikte 16.haftaya kadar etten tiksinmiştim, şimdi löp löp yutuyorum ama genede araya mutlaka sebze serpiştiriyorum haftanın 3 günü mutlaka sebze olur kabak ıspanak pazı vs, patlıcan yemeklerinide çok seviyoruz ama maşallah domates ve patlıcan ateş pahasına satılıyo, kışın yemekte sıkıntı yaa insan ne pişireceğini şaşırıyo

Aynen canım domates kilosu 4 tl, patlıcan en son 7 tl di...
Alsan yenmiyor, almasan olmuyor.
Hiç birinin tadı yok zaten.

Aynen canım domates kilosu 4 tl, patlıcan en son 7 tl di...
Alsan yenmiyor, almasan olmuyor.
Hiç birinin tadı yok zaten.

aynen öyle güya domates çorbası yaptım renk vermedi domatesler mecbur salça ile destekledim, geçen yaz bişeyler alıpta buzluğa koysaydım elime gelirdi ama uğraşamam dedim geçtim bu yaz ücretsiz iznime ayrılmış olucam inşallah konservede yapıcam biber patlıcan falanda kurutcam bezelye fasulyede depolıcam niyetim bu bakalım bebekte uslu olursa

aynen öyle güya domates çorbası yaptım renk vermedi domatesler mecbur salça ile destekledim, geçen yaz bişeyler alıpta buzluğa koysaydım elime gelirdi ama uğraşamam dedim geçtim bu yaz ücretsiz iznime ayrılmış olucam inşallah konservede yapıcam biber patlıcan falanda kurutcam bezelye fasulyede depolıcam niyetim bu bakalım bebekte uslu olursa

İnşallah zaman bulur yaparsın canım.
Kısmetse bende yaparım, annem ve k.validem yardım ederler.
Her şey çok pahalı hadi onu bırak tadı yok su gibi.
Ben yaklaşık 2 aydır almıyorum domates anca kahvaltı için çeri domates alıyorum.
Yemekler içinde bazı markaların domates püreleri var onları kullanıyorum.

doğru söylüyosun aslında ben kocişimi değiştirmeye çalışayım :)

İnşallah zaman bulur yaparsın canım.
Kısmetse bende yaparım, annem ve k.validem yardım ederler.
Her şey çok pahalı hadi onu bırak tadı yok su gibi.
Ben yaklaşık 2 aydır almıyorum domates anca kahvaltı için çeri domates alıyorum.
Yemekler içinde bazı markaların domates püreleri var onları kullanıyorum.

kahvaltılar için çeriye alternatif olarak şeker domates diye bişey gördüm geçen çeri gibi yuvarlak değilde ayaş domatesi gibi sivri kutuda satılıyo çok lezzetli görürseniz alın kızlar

Helal olsun canım =)
Şimdi meleğini üzdüğün için üzüldün mü?
Böyle herşeye takılarak geçmez bu hamilelik değil mi =)
Ama şükürler olsun ki içimizi rahatlattın.
Bundan sonra daha soğuk kanlı olacaksın diye düşünüyorum.

elbette üzüldüm ama elimde olmadan hem kendimi hem bebeğimi üzdüm..
hiç söylemek istemiyorum ama işte ilkinden ötürü bu kadar endişeli olmamın sebebi..
evet evet bundan sonra daha soğuk kanlı olmaya çalışıcam..

elbette üzüldüm ama elimde olmadan hem kendimi hem bebeğimi üzdüm..
hiç söylemek istemiyorum ama işte ilkinden ötürü bu kadar endişeli olmamın sebebi..
evet evet bundan sonra daha soğuk kanlı olmaya çalışıcam..

İşte benim sinemim :38:
Kocaman öpüyorum seni.
Her şey biz insanlar için.
Bunu unutmamak gerek.

Ya kızlar bana mukayyet olun :18::18::18:
Hamileliğim başından beri türlü türlü şeylere kalkışıyorum.
İlk başta etaminden battaniye işledim onu şükür ki bitirdim =)
Örgüye sardım tansiyonum ya da şekerim düşüyor diye bıraktım.
Şimdi ise Amigurumiye (Japonların şiş ve tığ ile oyuncak örme sanatı) takmış durumdayım.
İlla öğrenicem yani:31::31::31:
Ne olacak benim bu sonum bilmiyorum.
Ama bakın çok şeker değiller mi ya...

$5vroqe5a43fhh16ri2mvhh.webp $5pg370a2sldg517bsa99s6.webp $711262-375x500.webp $788831-500x375.webp

slm kızlar ben dogum yapalı 12 gun oldu sezeryan dogum yaptım sıze sormak ıstedıgım korse gıyebılırmıyım su zamanlarda dıkıslerım ıcten bı zararı olurmu

slm kızlar ben dogum yapalı 12 gun oldu sezeryan dogum yaptım sıze sormak ıstedıgım korse gıyebılırmıyım su zamanlarda dıkıslerım ıcten bı zararı olurmu
hangi doğum şekli olursa olsun doktorların çoğu tavsiye etmiyor...bazı annelerde uzun vadede işe yaradığını söylüyor..çoğu bir işe yaramıyor diyor...bencede sadece karnını toparlanmış gösteriyor ama çıkarınca yine aynı ve karın kaslarını zayıflatır...göbeğinden şikayetçisindir muhakkak ama dikişlerin düzelince karın kaslarını kuvvetlendirecek egzersizler yap inan korseden daha faydalı olacaktır...belki dikişlerin hava almayacağı için sakıncalı olur...ama şunu biliyorum 1-2 saatten bir şey olmaz yani sürekli takmayacaksan...
çok ihtiyacım var diyorsan doktoruna danış bence...
geçmiş olsun gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

Son düzenleme:

Şimdi ise Amigurumiye (Japonların şiş ve tığ ile oyuncak örme sanatı) takmış durumdayım.

en güzeli örme oyuncaklar hem sağlıklı da...çok şirinler bence yapabiliyorsan yap derim şimdiden eline sağlık

hangi doğum şekli olursa olsun doktorların çoğu tavsiye etmiyor...bazı annelerde uzun vadede işe yaradığını söylüyor..çoğu bir işe yaramıyor diyor...bencede sadece karnını toparlanmış gösteriyor ama çıkarınca yine aynı ve karın kaslarını zayıflatır...göbeğinden şikayetçisindir muhakkak ama dikişlerin düzelince karın kaslarını kuvvetlendirecek egzersizler yap inan korseden daha faydalı olacaktır...belki dikişlerin hava almayacağı için sakıncalı olur...ama şunu biliyorum 1-2 saatten bir şey olmaz yani sürekli takmayacaksan...
çok ihtiyacım var diyorsan doktoruna danış bence...
geçmiş olsun gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

saol cnm tsk ederım

Ya kızlar bana mukayyet olun :18::18::18:
Hamileliğim başından beri türlü türlü şeylere kalkışıyorum.
İlk başta etaminden battaniye işledim onu şükür ki bitirdim =)
Örgüye sardım tansiyonum ya da şekerim düşüyor diye bıraktım.
Ne olacak benim bu sonum bilmiyorum.
Ama bakın çok şeker değiller mi ya...

Eki Görüntüle 919060 Eki Görüntüle 919065 Eki Görüntüle 919067 Eki Görüntüle 919068

valla maşallah diyorum başka bişey demiyorum kuzum :nazar::nazar:
ben pek tembelim aslında tembellik sayılmaz sanırım yaaa :37: içimden gelmediği için beceremiyorum diyelim biz buna :9::9::9::9:

Back
X