2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet ya benimde aklım çok karışıyor bir diyorum internetten sipariş vereyim hazır dursun allah korusun ne olur ne olmaz sonra diyorum bedenini nasıl anlayacam, inceledim de internetten ince gibi geldi, 32. haftamdan sonra alsam çok mu geç kalmış olurum sizce

Ben aldim cnm şimdiden halsizligim var 32 sen sonra mağaza magaza gelebilecek misin yavaş yavaş bakin derim ben :26:

kızlar başka bir topikte okumuştum, dr söylemiş o kişiyede öksürük erken doğuma sebeb oluyormuş,
Bende doktoruma soracağım unutmazsam kontrolde aman dikkat edin hemen çaresine bakın, bizimde artık ilerledi çünkü gebeliğimiz...
Birde dün teyzemle konuşuyordum telde, Sakın grip felan olma çok dikkat et dedi kendine, ediyorum teyze ama olacaksamda ne yapayım çaresi yok dedim, sen dikkat et bak narkoz vermiyorlar doğumda rezil olursun dedi, acil bişe olursa dedi.... sanırsam grip olduğunda narkoz vereceklerse az veriyorlarmış nefes almanı engelliyormuş...
Tabi bunlar ne kadar doğrudur bilemiyorum, sormak öğrenmek lazım..

Tatlımm Günaydın öncelikle öksürük için bal zencefil yap faydasını görürsün ilerlemeden çaresine bak, Grip salgını malum zaten tvler bağırıyor bol bol dinlenin vitamin alın diye, Tez zamanda iyileşir inşallahh

sağol canım teşekkürler.
bende bebeğime birşey olmasın diye korkuyorum Allah korusun Allaha emanet.

kan pıhtılaşması çıktı demişsin yaa bu plt dimi, benim de onunla ilgili sorunlarım var ama bende şükür düşük felan yapmadı, sadece olması gereken değerden hep düşük çıkıyor
Yanlış hatırlamıyorsam doktor normal değeri 140ın üzerinde olması lazım demişti, benim hep düşük çıkıyor, özellikle böyle hastalandığım zaman felan çok düşüyor bir kere rahatsızdım kan tahlili verdim, rahatsızlğı bulmak için yine gebeyim 4-5 ayım arası plt değeri 25 çıktı, nese acil sevk felan ettiler beni gitmedim merkeze dr, biliyorum çünkü rahatsızlandığımda hep düşüyor.,,, 1 hafta sonra kontrolüm vardı gittim, yeniden bakıldı bu sefer de 120 çıktı yükselmiş,
Hiç olması gereken değerde değil ama sanırsam 90 ın altına da fazla düşmüyor,,,
doktorlarda doğumda çok büyük sorun teşkil edeceğini sanmıyorum kontrol altına almak lazım dikkat ederiz dedi, gerekli notlarını aldı o kadar.

Günaydın anneler ve bebişler :) dün gün boyun karın ağrısı ara arada kasık ağrılarım vardı akşam dinlenince hafifledi :) bu ağrıların hangilerini dikkate almam gerek bileniniz var mı ilk kez hamile olunca insan pimpirikleniyor çoğu kişi normal diyor ama bilemiyorum :26:

Günaydın anneler ve bebişler :) dün gün boyun karın ağrısı ara arada kasık ağrılarım vardı akşam dinlenince hafifledi :) bu ağrıların hangilerini dikkate almam gerek bileniniz var mı ilk kez hamile olunca insan pimpirikleniyor çoğu kişi normal diyor ama bilemiyorum :26:

tatlım benim de ilk hamileliğim ama okuduğum kadarı ile kasık ağrıları karın ağrıları zaman zaman normal diyorlar, ne zaman bebek karnının bir yerinde toplanıyor gibi olup, taşlaşıp yani sertleşip belinle birlikte kasıklarına şiddetli ağrı vurursa tehlikeli diyorlar, bebiş geliyor demekmiş, bu belirtiler belli aralıklarla ve sıklaşan aralıklarla olursa doğum başlaması felan diyorlar ama en güzel ve doğru bilgiyi doktorlar verir tabi ki,

tatlım benim de ilk hamileliğim ama okuduğum kadarı ile kasık ağrıları karın ağrıları zaman zaman normal diyorlar, ne zaman bebek karnının bir yerinde toplanıyor gibi olup, taşlaşıp yani sertleşip belinle birlikte kasıklarına şiddetli ağrı vurursa tehlikeli diyorlar, bebiş geliyor demekmiş, bu belirtiler belli aralıklarla ve sıklaşan aralıklarla olursa doğum başlaması felan diyorlar ama en güzel ve doğru bilgiyi doktorlar verir tabi ki,

sağol canım vakit azaldıkça telaş artmaya başladı :49: çok şükür öle şiddetli bir ağrım yoktu RABBİM zamanında gelmesini nasip etsin herkesin bebeğinin :49:

kan pıhtılaşması çıktı demişsin yaa bu plt dimi, benim de onunla ilgili sorunlarım var ama bende şükür düşük felan yapmadı, sadece olması gereken değerden hep düşük çıkıyor
Yanlış hatırlamıyorsam doktor normal değeri 140ın üzerinde olması lazım demişti, benim hep düşük çıkıyor, özellikle böyle hastalandığım zaman felan çok düşüyor bir kere rahatsızdım kan tahlili verdim, rahatsızlğı bulmak için yine gebeyim 4-5 ayım arası plt değeri 25 çıktı, nese acil sevk felan ettiler beni gitmedim merkeze dr, biliyorum çünkü rahatsızlandığımda hep düşüyor.,,, 1 hafta sonra kontrolüm vardı gittim, yeniden bakıldı bu sefer de 120 çıktı yükselmiş,
Hiç olması gereken değerde değil ama sanırsam 90 ın altına da fazla düşmüyor,,,
doktorlarda doğumda çok büyük sorun teşkil edeceğini sanmıyorum kontrol altına almak lazım dikkat ederiz dedi, gerekli notlarını aldı o kadar.

Yok cnm tekrarlayan düşükler olunca özel genetik lab. Yapiliyor trombofili paneli testin adi
677 ve 1298 sektörde heterezigot tasiyicisiyim hergun iğne vuruluyorum ve coraspirin iciyorum cnm

Cok tesekkur ederim kızlar cok sagolu:16:

Evt sekerle problemim kalmadi ac kalmiyorum cok sukur:1:

Doktorda tamam boyle devam rt ozaman dedi..simdi kendime seker olcum cihazi aldim..yemeklerden kac dk sonra seker yukselmeye basliyo onu buldum once:1: tam olarak 30 dk sonra basliyo 1.saatte seker zirve yapiyo. .tam o 30 dk ile 1 saat arasinda 10 dk yürüyorum yada evde bisikletim var yavaş yavaş biniyorum.

Sonra sekerimi olcuyorum ki inmis eskiden 180-190 cikiyordu bunu test ettigimden beri 130 ve altinda 1.saatte:nazar::1::16:

Inani bu kadar cik hareketle istedigimi yiyorum..

Yoksa yumurta yok pilav yok borek yok o yok bu yok cok zor.:39:[/QUbenimde şekerim 155 çıktı inanın ne yiyeceğimi şaşırdım normalde akşamları yemek yemeyen ben yasak ya tatlı geliyor işte kurt gibi acıkıyorum:50:offf tatlı da yiyemiyorum zaten napıcam böyle bilmiyorum:43::43::43:

ayy bende de durumlar aynı gına geldi artık, sabah akşam kan ilacı, sonra b12, daha sonra kalsiyum, magnezyum iğrenççç tiksiniyorum artık ama bu gittiğimde doktordan balık hapı isteyecem artık verir mi vermez mi bilmiyorum ama tüketemiyorum ben balık isteyim dedim yeni aklıma geldi.....
ben hamileleiğimin başından beri hiç ilaç içmedim..doktorlardan soran da yok benim söylediğim de yok...bu cuma sorayım bari...

günaydın kızlar...
yahu yapma be kuzum yaa..takma şu kilonu kafana..
ben napayım söyle bakalım :9::9::9:
ben 72 ile evlendim..
kürtajdan sonra tartıldım 78im..
78 le tekrar hamile kaldım şuan 84-85 oldum..
yok takmıyorum artık öyle kilo milo :))

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu:21:
işte bu yüzden gündüz uykumuz geliyor...ama tekmelememeleri ,tekmelemelerinden kötü oluyor....tekerleme gibi oldu...

Yok cnm tekrarlayan düşükler olunca özel genetik lab. Yapiliyor trombofili paneli testin adi
677 ve 1298 sektörde heterezigot tasiyicisiyim hergun iğne vuruluyorum ve coraspirin iciyorum cnm
çok geçmiş olsun canım...ablamda da tam tersi trombosit eksikliği , pıhtılaşamama rahatsızlığı...

arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?
ben 50lik yaptırdım. önce kan veriyosun sonra şekerli su içip bir saat bekliyosun ve yine kan veriyosun. bazen 2 saat sonra ikinci kan da verilebiliyo, ama benden istemediler. sınır 140. eğer degerlerin 140 ın üzerinde çıkarsa senden 100lük yüklme istiyolar. benim 145 çıktı, aksilik olmazsa 100 lük yarın yaptırcam. onda da işleyiş aynıdır sanırım canım. geçmiş olsun şimdiden:34:
Eki Görüntüle 922177 kızlaaar buda benim sekiz kilo almış halim çok geriliyorum uykularım kaçıyo son 3 ayda da alırsam nolurum bilmem amannn oğluşum büyüsün de:16::16::16: anneciği sekiz değil onsekiz olsa da verir kilolarını :8::8::8:

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz
maşallah göbüşlereee, ben de koycam göbüklü bebikkkk:49::49:
Günaydıııın kızlar,
Dün sağolsun arkadaşım hazırlık listesi yollamış bana.Fotoğraflarını çekmiş kullandığı ürünlerini,açıklama da yazmış.
Siz de bakarsınız.:16:

Eki Görüntüle 922268 Eki Görüntüle 922272 Eki Görüntüle 922271 Eki Görüntüle 922270 Eki Görüntüle 922269 Eki Görüntüle 922275 Eki Görüntüle 922274 Eki Görüntüle 922273

teşekkürler, arkadaşının ellerine sağlık canımm:34:

günaydın herkesleree, bu da benim kızım:nazar:bu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz:16::16: doktorumuz çok kızcakkk:52::52:

$IMG_3403[1].webp

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM

sultancım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama artık zaman da daraldı ya ondan heralde bide üstüne üstün gripte oldum bugün offff halime offfff Esmer maşallah canım bu ne hal beni görsen göt göbek ayrı yerlerde fırtlamış :1::1::1::1::1:

CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)

merhaba kızlarrrrrrrrrrr doktor kontrolümüz vardı.c.tesi bebişim 36 cm 1065 gr olmuş:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

herşeyi yolunda bin şükür 3 hafta sonra tekrar gidicez 30 olcaz ozaman şaka gibi:nazar:

bu arada şekere de çözüm buldum artık istediğim herşeyi desem yalan olmaz yiyorum pilav makarna börek vs bile:39::39::27: ama şekerim çıkmıyo..:52::52::52:

bu arada bu ay kilo almamışım dr iyi gidiyorsun dedi..

odamızı boyattıık kıyafet alımımız bitti vs vs benden haberler böyle:16::16::16:
Eki Görüntüle 921423

MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN
çok sinirliyim bugünnnnnn:47: işgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm :19::19: hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi:47: üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun:20::20: bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır:19:

CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN

KıLar sanırsam bnde 5 kilo aldım ama o kadar hızlı alıyorum ki belki 6 da almış olabilirim, bnde ilk 4 ay bişe yoktu sonra birden aldım, bundan sonrada alacağım kesin önüne geçemiyorum çünkü sabit kalsa ne güzel olur :)
Bu arada bu lohusa gecelikleri çok pahalı, internetten bedenini nasıl ayarlayabiliriz çözmüş değilim bide sanki çok ince gibi iç gösterir gibi bakıyorum bakıyorum ama bişe anlamış değilim

ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM

Eki Görüntüle 922177 kızlaaar buda benim sekiz kilo almış halim çok geriliyorum uykularım kaçıyo son 3 ayda da alırsam nolurum bilmem amannn oğluşum büyüsün de:16::16::16: anneciği sekiz değil onsekiz olsa da verir kilolarını :8::8::8:

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu:21:

AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLE :9: YOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER :9:

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR

Günaydıııın kızlar,
Dün sağolsun arkadaşım hazırlık listesi yollamış bana.Fotoğraflarını çekmiş kullandığı ürünlerini,açıklama da yazmış.
Siz de bakarsınız.:16:

Eki Görüntüle 922268 Eki Görüntüle 922272 Eki Görüntüle 922271 Eki Görüntüle 922270 Eki Görüntüle 922269 Eki Görüntüle 922275 Eki Görüntüle 922274 Eki Görüntüle 922273

CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE

KIZLAR GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR
Ben bugün kötüyüm gripten kalan bir boğaz ağrısı var tabi kuru öksürükte var tüm korkun bebeğim için Allah korusun Allaha emanet artık. Zamanı geldiğinde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Dünden beri sanki daha az hissediyorum vuruşlarını ama az önce bir tepik yedim:) Off bu ne ya berbat öksürüyorum. Sizler nasılsınız?

AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM

kızlar başka bir topikte okumuştum, dr söylemiş o kişiyede öksürük erken doğuma sebeb oluyormuş,
Bende doktoruma soracağım unutmazsam kontrolde aman dikkat edin hemen çaresine bakın, bizimde artık ilerledi çünkü gebeliğimiz...
Birde dün teyzemle konuşuyordum telde, Sakın grip felan olma çok dikkat et dedi kendine, ediyorum teyze ama olacaksamda ne yapayım çaresi yok dedim, sen dikkat et bak narkoz vermiyorlar doğumda rezil olursun dedi, acil bişe olursa dedi.... sanırsam grip olduğunda narkoz vereceklerse az veriyorlarmış nefes almanı engelliyormuş...
Tabi bunlar ne kadar doğrudur bilemiyorum, sormak öğrenmek lazım..

CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE

SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ

NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html

EKLEYELIM LÜTFEN :34:

ben hamileleiğimin başından beri hiç ilaç içmedim..doktorlardan soran da yok benim söylediğim de yok...bu cuma sorayım bari...

günaydın kızlar...
yok takmıyorum artık öyle kilo milo :))

işte bu yüzden gündüz uykumuz geliyor...ama tekmelememeleri ,tekmelemelerinden kötü oluyor....tekerleme gibi oldu...

çok geçmiş olsun canım...ablamda da tam tersi trombosit eksikliği , pıhtılaşamama rahatsızlığı...

Saol cnm ablanada geçmiş olsun tedavisi var şükür

Canim aspirin 32. Haftaya kadar demişti ama ben hemen kesmeyi düşünmüyorum :1:
İğne için cnm benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak doğumdan bir gün önce birakacakmisiz öyle dedi
Normal doğum biraz riskli gibi kan sulandirici kullanırken
Ama normal doguranlarda var
Bu arada kol çok aciyor bacaktan yapiyorum ben arada koldan yapiyorum yer kalmadi valla :25:

canim aspirin 32. Haftaya kadar demişti ama ben hemen kesmeyi düşünmüyorum :1:
Iğne için cnm benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak doğumdan bir gün önce birakacakmisiz öyle dedi
normal doğum biraz riskli gibi kan sulandirici kullanırken
ama normal doguranlarda var
bu arada kol çok aciyor bacaktan yapiyorum ben arada koldan yapiyorum yer kalmadi valla :25:

hmm banada 34 haftada dedi bende 35 bırakmayı düşünüyorum evet bendede yer kalmadı ama dişimi sıkıyorum az kaldı artık bıraz daha dayanacağız valla normal olursa ben normal düşünüyorum zaten 35 aspirini bırakınca 4 günde topluyor kan kendını iğneyıde vurmadığın 1 günde de toplanıyor kan yanı normalde yapılabılir aman sağlıkla gelsınlerde önemlı olan o :34:

Ben senin 2 katınım,ekliycem bende:1: maşallah valla :nazar::nazar:
hahahaaa :9::9: ekle bekliyoruz. ben de daha çok büyümek istiyorum, ama iç karnım mı geniş nedir bilemedim. yanlara doğru genişliyırum. başlarda heves edip iki elbise almıştım, içini doldurayım da giyeyim istiyorum. son ay anca olcak gibi. dışarı da çıkamam, evde giyerim olmazsa. o kadar da para verdim:1::1:

COK TATLI MAŞALLAH :nazar:
saol canım. fotoyu göbüş topiğine ekledim. ayrıca geçmiş olsun, acaip bi salgın var, kimi duysam hasta. zaten topik de kaynıyo hasta olanlarla. dikkat et kendine, izin filan alamıyo musun? istirahat etmek lazım toprlanmk için, ilaç da kullanamıyoruz biz.

Back
X