- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
kramplara felanda iyi geliyor sen yinede doktoruna sor biraz olsun iç, sonra memleketine gittiğinde dr daha ayrıntılı sorarsın daha iyi ilgilenir o zaman
Ankara için randevu almakta ayrı bi sıkıntı olacak zaten
Canım kasılma olsun olmasın bu ilaç zaten bir önlem amaçlı.Tabi birde artık kas ağrılarımızda başlayacak.Şahsen ben kullanmadan önce kalçamın ve sol bacağımın çok çekildiğini hissediyordum ama şükür şuan öyle bir sorunum yok.O yüzden ne olur ne olmaz sen doktora gittiğinde bir danış.Tabiki en iyisini doktorun sana söyleyecektir.
13 Ocakta kontrol var bakalım şeker yüklemesinin olduğu gün doktor ultrasondada bebeğe bakacaktır heralde
Bu arada 18 hafta doğum izni yetmez derken tekrardan 16 haftadan bahseder oldular.Bakan Çelik açıklama yapmış 20 hafta olmasını istemiyoruz biz işverenlerin ve sendikaların yanındayız diye.Ama lafa gelince 3 çocuk istersiniz.Neyle bakılacak bu çocuklara öpücüklemi?1 tane çocuğu zar zor büyüten bu insanlar çalışmadan 3 tane çocuğu nasıl büyütsünler.Ay çok sinirlendim dalga geçer gibi 1 ay fazladan izin verecekler diye ödleri kopuyor sanki bana 6 ay daha verecek.
oturdukları zamanda Dünya bizim ekonomimize hayran diyolar milli gelir arttı ımf'ye borç ödendi bla bla bla kardeşim bunun bana pozitif bi etkisi varmı madem öyle bunca zama ne gerek var ya da analık izni konusunda neden bu kadar cimrisiniz diye sorarlar adama