2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlaarrrr buda benim 84 kilo olmuş göbüşümmm..
Eki Görüntüle 923600

maşallah :nazar: sinemcim cok tatlı olmussun :16:

Günaydın canım :16:
Eşime arada hatırlatınca eksikliklerini telafi ediyor hemen =)
Dün eve geldiğinde bir şeyler hazırladı, sofrayı kurdu kaldırdı...
Eşime yardım edeyim diyor annemde bendeydi =)
Çay servisine kadar yaptı.
Çocuk doğsun eşim kendine gelecektir diye umuyorum :12:

aynen öyle bende umuyorum zaten kesın bebişler doğsun ilgileri ılk zaman onlara yönelecektır

ayyyy kuzum çok yorulmadım aslında yavaş yavaş yaptım ama bugün eşim giderken kalktım yataktan inanılmaz bi ağrı resmen düşecekmiş gibi :S
ohhh eşin normale dönmüş gözün aydın bebişim :52::52:

Eşim aslında tam makara biri =)
Ama sadece evde öyle, kapıdan dışarı çıktığında acayip ciddidir.
Annem eşimi çok beğenir.
Arada böyle bir sarsmak gerekiyor :1:
Hoşuma da gitmiyor değil yani.

Ağrıya gelince canım, sırt üstü yatmamaya çalış mümkün oldukça.
Bebiş ağırlığı olduğu gibi kemiklere vuruyor benimde o şekil belim falan ağrıyor.
Dikkat et emi :38:

Eşim aslında tam makara biri =)
Ama sadece evde öyle, kapıdan dışarı çıktığında acayip ciddidir.
Annem eşimi çok beğenir.
Arada böyle bir sarsmak gerekiyor :1:
Hoşuma da gitmiyor değil yani.

Ağrıya gelince canım, sırt üstü yatmamaya çalış mümkün oldukça.
Bebiş ağırlığı olduğu gibi kemiklere vuruyor benimde o şekil belim falan ağrıyor.
Dikkat et emi :38:

benim eşimde 0 resmiyet inanılmaz şımarık :)
ama ben onun bu halini seviyorumm somurtuk hali hiç çekilmiyo vee bunu kendide biliyo :33::33:
ayyy yok kuzum belim değil vajinam ağrıyo yatıp kalkarken ve yürürken..

kızlaarrrr buda benim 84 kilo olmuş göbüşümmm..
Eki Görüntüle 923600

Ben bu resmi nasıl görmedim :52::52::52::52::52:
Al işte sevilesi, mıncıklanası bir göbek daha....
Maşallah, maşallah :nazar::nazar::nazar:
Çok güzel çıkmış göbişin yaa, yerimmm o içinde ki minicik kuzuyu ben :16::16:
Çok güzel gözüküyorsunuz canım benim.
[/B]

Ben bu resmi nasıl görmedim :52::52::52::52::52:
Al işte sevilesi, mıncıklanası bir göbek daha....
Maşallah, maşallah :nazar::nazar::nazar:
Çok güzel çıkmış göbişin yaa, yerimmm o içinde ki minicik kuzuyu ben :16::16:
Çok güzel gözüküyorsunuz canım benim.
[/B]

teşekkür ederim tatlımm..
afiyet olsun ama azıcık da bana ve babasına bırakırsın demiiii :18::18:
biraz önce o yüzden dedim artık yürümeme gerek kalmayacak yuvarlanıp gidicem :9::9:
Allahtan hala diğer hamişliğimin en başında aldığım kotun içine girebiliyorum sadece göbüşüm büyüyo :9::9:

ya ama napayım ki?
kv me annemler ananemler yemeğe gidecekken bende misafir gibi akşam mı gideyim?

haklısın ama sonra da ağrıları sen çekiyorsun seni düşündüğümden diyorum annenlerde keşke gelmeseydi mademki kv hasta biliyorlar senin yapacağını. Neyse kuzum ben karışmayayım aile durumlarınıza ama yinede sen kendini yorma.

ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

Özellikle öksürük sorunu olan çocukların ve alerjik astım rahatsızlıkları olanların uygulaması gereken kara turp kürü oldukça kolay hazırlanan ve uygulaması basit bir kürdür.

Kara turp yapraklı üst kısmından kesildikten sonra içi oyulur. Daha sonra bal içini oyduğumuz turp içerisine konur ve kesilen üst kısmı tekrar üzerine kapatılır. alt sapı kesildikten sonra boş su bardağının üzerine konur. Geceden hazırladığımız zaman sabaha kadar turp içerisinden geçen bal bardağa dolacaktır.

Çocuklarda öksürük ve ateş varsa, sabah elde edilen küre sıcak su eklenerek 1 su bardağına tamamlanır ve biraz zencefil eklenerek çocuğa içirilebilir. En geç 7 gün içerisinde çocukların şikayetleri azalacak ve kaybolacaktır.

Hazırladığımız bu kara turp kürü, kuru öksürüğü olanlar, troid rahatsızlığı olanlar, astım, alerji olanlara müthiş bir şifa kaynağı olacaktır.

Tatlım internetten tam tarifini buldum, onu kopyaladım, bende çok ağır rahatsızlandığımda bunu diyen çok olmuştu ama ben yapamamıştım, zencefil bal, kestane balı sıcak su ile içtim, pekmez ısıtıp içtim, turp işini yapamamıştım... Ama kaç kişi bunu önermişti... Sen dene istersen faydalı diyorlar yapanlar..

teşekkürler canım sağol

haklısın ama sonra da ağrıları sen çekiyorsun seni düşündüğümden diyorum annenlerde keşke gelmeseydi mademki kv hasta biliyorlar senin yapacağını. Neyse kuzum ben karışmayayım aile durumlarınıza ama yinede sen kendini yorma.

kv bi gün öncesinden çayın yanında verilecek ikramları hazırlamış..
et suyunu hazırlamış,vişnesini kaynatmış..
gece yatınca ses falan gitmiş ama iptal etmedi..
annemler akşam gelince öğrendi yani kv min hasta olduğunu..
Allah'tan annemle kv yemekten sonra beni çok sokmadılar mutfağada belim ağrımadı hiç..
sadece aşağı taraf düşecekmiş gibi ağrıdı sabah şuan ne alemde bilmiyorum oturduğum için :D

ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

oyyy kıyamam kuzum yaaa çok geçmiş olsun..
ama böyle yatmakla olmaz kalkıp bi çorba ısıtsan içinede bol limon sıksan sıcak sıcak içsen kuzum yaa..

çok geçmiş olsun canım evet salgın var bende öksürükten ölüyorum korkuyorum da bebeğim için Allah korusun.

$IMG_20131227_122613.webp

Buda benden :21::21:

oyyy kıyamam kuzum yaaa çok geçmiş olsun..
ama böyle yatmakla olmaz kalkıp bi çorba ısıtsan içinede bol limon sıksan sıcak sıcak içsen kuzum yaa..

çok teşekkür ederim canım ya dünden yapmıştım çorba acılı ekşili bugün hiç kalkasım yok bide ateşte eklendi zaten sinüzit vardı bende ateşte eklenince hiç kaldırasım gelmiyo biliyorum yattıkça daha da kötü oluyorum rabbim yardımcımız olsun :14::14:Nefessss aalllmmmaaakk istiyyyooorruuumm:14::14:

Back
X