2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar uçağa binebilir raporu matbu bi evrak mıdır bazı arkadaşlarım havayolundan gidip alıyosun doktoruna onaylatıyosun diyolar bilemedim :26:

ben insan kaynakları biriminde çalışıyorum. bizim burada bir hamile bayan getirdi. bayana çok geçici görevlendirme çıktığı için düşük riski vardı ve uçak yolculuğu yapamaz diye bir yazı getirdi.doktor normal bir reçete gibi kağıda RAPOR diye (kendi el yazısıyla) bir başlık atmış. 18 haftalık gebelik vardır düşük riski olduğundan şu şu isimli hasta uçak yolculuğu yapamaz yazmış dr. kaşe ve imzası var. herhalde uçağa binilebilirde o şekildedir

Son düzenleme:
merhaba kızlar! nasılsınız?
geçmişi tam okuyamadım ama herkes iyidir umarım.
biz oğlumla iyiyiz çok şükür... okuldan geldik yemek yaptık artık babamızın gelişini beklicez:)
burcucum geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir...

Bende park yatak aldım, doğum için memlekete gidecem ama park yatağı götürmeyi düşünmüyorum, yük yapmayım diye...
Ana kucağı ile idare ederim dedim, hiç olmadı yanımda olur gündüzleri, geceleride ezmeyim diye :D yan koltuk ya da yatağa koyarım diye düşünüyorum :S bak şimdi senin yazını okuyunca götürsem mi acaba diyorum :S

bence götür, ama extra yatak(seyehat yatağını) götürme. o da yer kaplıyor çunkü. bir seçenekte eğer bebek arabası alırsan portbebeli onlada idare edebilirsin. benim ilk aylarda içinde uyudu(seyehatlerde- 40 ucurmada 1 ay altınolukta kalmıştık-vs)bebeğim, çok rahat ettim evin içinde sağa sola yanına da alabiliyorsun. mobil yatak.

kizlar hastanedeyim doktorumu bekliyorum 3 tane dogumu varmis 2-3 saat gecikecekmis cafesine indim bi guzel yemek yedim sistim ustune cay ustune su simdi beni tarttiginda kesin 1 kilo fazla cikacagim :( akil edemedim ama 2 saatte ac bekleyemezdim yani :(( neyse dua edin bize 1 aydir gormuyordum kuzumu cok ozlemisim cok heyecanliyim dokunsalar agliciimmm 😢😢
insaallah hersey yolunda gider
afiyet olsun...ben de bir görseydim tossbaaamı...çok garip değil mi ...için de ama görmek için insanın içi gidiyor...

normal doğuramam canım panik atak insana ilk nefes darlığı ile gelir ardından çarpıntı başlar o durumda nefes alamıyosun ki ıkınasın ama içime ferahlık gelsin nolur rabbim feraha çıkarsın ne diyim
allah yardımcın olsun inşallah bizim için bile zor ki senin için daha zordur...ama doğum yapan kadınlar genelde o an bebeklerini düşündüklerini söylüyorlar...çoğu kesi atıldığını hissetmiyormuş bile...inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın...

doğum koçu doğum fotoğrafçısı baby shower falan kızlar bunlar nedir valla bi an dedim ki valla biz isviçre olmuşuz, benim resimlerimi eşim arkadaşlarım ailem çeker sanırım doğaçlama olması benim için daha önemli zaten, doğum koçumda tam anlamını bilmesemde eşim olur, baby shower ise kültürümüzde yok zaten bebek doğduktan sonra hayırlı olsuna gelinir sonrada mevlüt okutulur kırk uçurulur falan

afiyet olsun...ben de bir görseydim tossbaaamı...çok garip değil mi ...için de ama görmek için insanın içi gidiyor...

allah yardımcın olsun inşallah bizim için bile zor ki senin için daha zordur...ama doğum yapan kadınlar genelde o an bebeklerini düşündüklerini söylüyorlar...çoğu kesi atıldığını hissetmiyormuş bile...inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın...

benim o an bacağımı kesseler anlamazdım heralde, yırtık oldu ama 3 dikiş. anlamadım ben kendi adıma...

doğal doğum eğitimine katılmayı ben de çok istiyorum ama ankarada eğitim bulamadım varsa bana söyler misniz? belki doğum koçum olmaz ama en azından teknikleri kullanmayı istiyorum doktoruma bahsettim doğumun senin istediğin gibi olur rahat ol dedi en azından şu an yatağa çakılı kalmayacağımı garantiledim inşaallah konuştum bunu

benim o an bacağımı kesseler anlamazdım heralde, yırtık oldu ama 3 dikiş. Anlamadım ben kendi adıma...
sanıyorum kesi atılması iyi bir şeymiş...eğer kendiliğnden yırtılırsa daha kötü sonuçlar olabiliyormuş...özellikle makata doğru yada içerden ,vajina duvarında yırtılmalar falan...bu konuda doktorun deneyimi önemli sanırım...

Sorma zaman gecmek bilmiyor hala sira bekliyorum guya ozel
sabrimrim kalmadi :(
Beklerken bi kadinin cigliklarini duydum suan cok korkutucuydu muayeneye gelmis ama sanirim dogumu basladi sancilari cok siddetli
Naaaappppcaaazzzz yaaaaaa

Canımm nasılsın, bebişimiz nasıll. Hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım. :16::54:
Gamzemmmmm canim benim iyiyim cok sukur sen nasilsin nasil ilgidiyor verdin kilocuklari almadin insalah kiz:1:

Bebiste iyi cnm bnm buyuyoruz cok sukur..gun sayiyiruz cnm bnm..:38:
canım benımde hastanenın anlaşmalı olduğu var ama cok pahalı ve sadece doğum cekımı yapıyor hastaneylede konustum ben kendım ayarlıyacağım dedim kabul ettıler ayrıca ben dıkmen cad. 29 mayıs hastanesınde doğum yapacağım eşler girmiyor yanı hiç erkek yok doğumhanede benım zaten doğum koçum gırecek bır aksılık olmazsa doula olacak

aynen canım artık doğum fotolarını burdan paylaşırım sızlerle allahım o günleride nasp etsın inş.

Anladim canim tabi oda cok guzel...hele de normL dogum dusunuyorsan koc.hos olur

Bende esimde cok istiyoruz o ani beraber yasamayi sezeryan da istiyorum zaten insallah kismet olur bakalim..

600 tl imiş hastanenin fotografcisi indirim yaoarlar belki bakalim...

Aslinda Esim de cok sever fto vs amator ugrasiyo da profesyonel makine vr ben cekerim video foto diyor bakalim hangisi kismet lacsk..

Cok heyecanli:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X