- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uçağa binebilir raporu matbu bi evrak mıdır bazı arkadaşlarım havayolundan gidip alıyosun doktoruna onaylatıyosun diyolar bilemedim :26:
kızlar uçağa binebilir raporu matbu bi evrak mıdır bazı arkadaşlarım havayolundan gidip alıyosun doktoruna onaylatıyosun diyolar bilemedim :26:
ben de o şekilde diye biliyorum ama ağzı olan konuşuyo işte
yok canım ağrıyı sızıyı geçsem epizyo beni mahveder dahada eşime yanaşamam psikolojik olarak
süpersin canım sağol
randevu linkinde tarih çıkıyo saat çıkmıyo :26:
Bende park yatak aldım, doğum için memlekete gidecem ama park yatağı götürmeyi düşünmüyorum, yük yapmayım diye...
Ana kucağı ile idare ederim dedim, hiç olmadı yanımda olur gündüzleri, geceleride ezmeyim diyeyan koltuk ya da yatağa koyarım diye düşünüyorum :S bak şimdi senin yazını okuyunca götürsem mi acaba diyorum :S
telle de arayıp aylar sonrasına bile alabiliyorsun
demek ki dolu![]()
Kızlar aranızda baby shover partisi yapmayı düşünen ya da isteyen yok mu ?
afiyet olsun...ben de bir görseydim tossbaaamı...çok garip değil mi ...için de ama görmek için insanın içi gidiyor...kizlar hastanedeyim doktorumu bekliyorum 3 tane dogumu varmis 2-3 saat gecikecekmis cafesine indim bi guzel yemek yedim sistim ustune cay ustune su simdi beni tarttiginda kesin 1 kilo fazla cikacagimakil edemedim ama 2 saatte ac bekleyemezdim yani
( neyse dua edin bize 1 aydir gormuyordum kuzumu cok ozlemisim cok heyecanliyim dokunsalar agliciimmm 😢😢
insaallah hersey yolunda gider
allah yardımcın olsun inşallah bizim için bile zor ki senin için daha zordur...ama doğum yapan kadınlar genelde o an bebeklerini düşündüklerini söylüyorlar...çoğu kesi atıldığını hissetmiyormuş bile...inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın...normal doğuramam canım panik atak insana ilk nefes darlığı ile gelir ardından çarpıntı başlar o durumda nefes alamıyosun ki ıkınasın ama içime ferahlık gelsin nolur rabbim feraha çıkarsın ne diyim
ben şimdiden alıyım o zaman dimi :26:
1 Martta Ankaraya gelicem kısmetse 2 Mart zaten pazar 3 Marta alayım randevumu
afiyet olsun...ben de bir görseydim tossbaaamı...çok garip değil mi ...için de ama görmek için insanın içi gidiyor...
allah yardımcın olsun inşallah bizim için bile zor ki senin için daha zordur...ama doğum yapan kadınlar genelde o an bebeklerini düşündüklerini söylüyorlar...çoğu kesi atıldığını hissetmiyormuş bile...inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın...
sanıyorum kesi atılması iyi bir şeymiş...eğer kendiliğnden yırtılırsa daha kötü sonuçlar olabiliyormuş...özellikle makata doğru yada içerden ,vajina duvarında yırtılmalar falan...bu konuda doktorun deneyimi önemli sanırım...benim o an bacağımı kesseler anlamazdım heralde, yırtık oldu ama 3 dikiş. Anlamadım ben kendi adıma...
afiyet olsun...ben de bir görseydim tossbaaamı...çok garip değil mi ...için de ama görmek için insanın içi gidiyor...
allah yardımcın olsun inşallah bizim için bile zor ki senin için daha zordur...ama doğum yapan kadınlar genelde o an bebeklerini düşündüklerini söylüyorlar...çoğu kesi atıldığını hissetmiyormuş bile...inşallah hiç sıkıntısız atlatırsın...
evet canım benım son haftalar ümran kız bıde senınle aynı gün doğuruyormuşuz![]()
Gamzemmmmm canim benim iyiyim cok sukur sen nasilsin nasil ilgidiyor verdin kilocuklari almadin insalah kizCanımm nasılsın, bebişimiz nasıll. Hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım.![]()
canım benımde hastanenın anlaşmalı olduğu var ama cok pahalı ve sadece doğum cekımı yapıyor hastaneylede konustum ben kendım ayarlıyacağım dedim kabul ettıler ayrıca ben dıkmen cad. 29 mayıs hastanesınde doğum yapacağım eşler girmiyor yanı hiç erkek yok doğumhanede benım zaten doğum koçum gırecek bır aksılık olmazsa doula olacak
aynen canım artık doğum fotolarını burdan paylaşırım sızlerle allahım o günleride nasp etsın inş.