Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 100 gün kalmış nasipse yarın 99 ikili rakama düşüyorum ama benim daha da az olabilir çünkü 38+3 te alacakmış doktorum. Nisan sonuydu nisan başına düştü.
Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
Kısmetse Cuma ya da cumartesi günü Ankara'ya gideceğiz arabayla.
Yol durumundan haberdar olan biri yardımcı olursa sevinirim.
ne güzel artık çoğumuz çift rakamlara düştük darısı tekli sayılara arkadaşlar:119::119::119:
Merhaba canım, bende bir çok yerde bakıyorum fiyatlara değişiyor fiyatları ebatlarına göre.
Sen ne kadarlık bir ölçüde istiyorsan yazarsan yardımcı olurum..
hayırlısı olur hakkınızda inşallah canım
ankara bahar havası gıbı ama grıp cok yaygın keşke kar yağmur yağsada mıkroplar kırılsa
evet canım şaka gıbı günler azalıyor belkı cocugumuz teklı rakamı görmeden doğururuz ümrancım![]()
Bizim topikten alan birini buldum içim daha rahatladı bak şimdi =)
Hangi ebatlarda ki boyunu aldın canım?
Bir de nereden aldın, ne kadar aldın...
Gördüğüm kadarıyla her yerde değişiyor fiyatı.
70X110 aldım ben canım. ben Tekirdağ'dan olduğum için burdan aldım,tanıdık indirimi falan derken 600,00 tl'ye geldi bana.
ben bugün uçağa binebilir raporu aldım bilgisayar çıktısı doktor imzalı bir evrak 3 nüsha verdi o kısmı anlamadım ama olsun :)
Hayırlı olsun, güle güle kullan canım benim.
Bende 70x130 düşünüyorum almayı biraz araştırdım internette 670 e kadar buldum.
Oyyy yerim ben bunun yanaklarını yaa
Maşallah canım benim
Bende renkli usg çektirmek istiyorum =)
İyice heveslendirdiniz beni de..
arkadaşların kasılmaları arttıkça benide telaş sardı ...1 hastane çıkışı birde tulumdan başka hiç bir şey almadım...gecede uyurkende kasılıyor sanırım benim karnım...bu garip rüyaların sebebi budur belki...sürekli ikiz doğuruyorum evde...ben gelenler olur diye yemek hazırlarken bakıyorum 2 side aşağı oynamaya inmişler...yeni doğdunuz yukarı çıkın diyorum...doğumumuda bizim işyerinin muhasebecisi yaptırmış...bazen biri doğuyor diğeri çıkmıyor dışarı ...onun vakti gelmedi galiba diyorum...hayr olsun inşallah...
bir süre sonra antibiyotiğin işe yaramadığını her doktor söylüyor ama başkada çaresi yok sanırım...geçmiş olsun
bilmediği için yapabileceği en mantıklı açıklamayı yapmış...doğmamış bebeğe don biçmek gibi bir şey
Oyyyyy, masallahhh. gayet sevmelik bebis olmus ya buuu, cikar sev geri koy :)