2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bi cok sey yasak aynen canim..o yasak olan şeylerde hep en guzelleri.ama dayancaz napalim

Bi yerde gorursem cok tadimlik yiyorum nefsim korlensin diye ama ne mumkun:1:

Ahtim var hastane dasina dogumdan sonrs bi cok sry isticem

he hehh allah tan az kaldı canım yaa yoksa vay halimize..ben de bi abur cubur manyağı olaraktan zor tutuyorum kendimi..bu arada kaç kilo aldın?

Canım bebeğin uzun, o kiloya o boy normal. Benim de aynı, diyabet çıkmadığı halde 2 hafta önden gidiyor dedi en son. Boyu 38 cm idi yaklaşık 1 ay önce, kilosu 1200 gr. O boya az bile yani:107:

Sen diyetine ve yürümene sadık kal, Allah'ın izni ile az kaldı gülüm. Yürümek en iyi spor zaten, en uzun kas grubunu çalıştırıyorsun:34:

ay oyle mi dersin :26: cok sagol cnm ya nasil rahatladim :16:
doktoru da "gerci boyuna gore iyi ama su gobusu eritmemiz lazim gobusu var" dedi
sanirim ondan yola cikarak dikkat et dedi :50:
babasinin boyu uzun benim cok uzun degil ama halasinin teyzesinin boylari hep uzun belki onlardan birine cekmistir :9:

Canim pek igne olunca yemek yiyebiliyormusun yani karnin doyuyor mu diledigince. Bana da versinler eger öyleyse cok ac kaliyorum :50:

Kuzum zamanla alışıyorsun.. Başlarda doymuyordum.. Endokrinoloğum diyetisyenime aç kalmasın demiş ona göre programım var.. Doyuyorum şuan..

Sabah 2 dilim esmer ekmek ( sürekli tek tip yemiyorum.. Bi paket kepekli ekmeği bitirince sonrakini Çavdarlı ya da tam buğday gibi farklı tip alıyorum.. Sürekli aynı ekmeği yersek kansızlık yapıyormuş..)
1 fincan açık çay
Kibrit kutusu kadar peynir( ama azıcık fazla yiyorum)
6 zeytin ya da 2 ceviz
Salatalık domates yeşil biber yeşillik bol bol..
Yumurta haftada gün aşırı 1 tane ve haşlanmış..

Ara öğün süt meyve (çok büyük olmamalı )

Öğle; (2 çeşit yemek seçilecek)

120 gram et -tavuk - balık
1 kase çorba
Sebze yemeği (yersem için de 120 gram et olacak) ızgarayı yemeyeceğiz..
Pilav yiyeceksek sadece bulgur.
Bol yeşillikli salata yağsız limonu..
1-2 dilim ekmek
Yoğurt- ayran

Ara öğün süt meyve

Akşam;

Öğlenin aynısı ama 2 dilim ekmek yiyoruz.. Öğlen ızgara yediysek akşam sebze yiyoruz..

Ara öğün süt.meyve, 2 dilim ekmek arasına peynir..

İğnesiz yapabiliyorsan çok iyi canım.. Ben kurtulmaya çalışıyorum.. Yemekten sonra evin içinde dolaşıyorum , şeker düşsün diye.. Yavaş yavaş iş yapıyorum.. Iyi geliyor..

Son düzenleme:
gunaydin canimcim :16: benim kizda durmuyor ki calisayim iki dk bilg. oturuyorum donup duruyor masaallah :emir_bebek::emir_bebek:
elimden geleni yapiyorum tatlim ya yaptigim halde diyet&egzersizi hala kilo alirsa mecbur insuline gecicez yapcak bisi yok :50:

cok gecmis olsun canim yaa bilirim o korkuyu bana da hamileligimde 2-3 kere oldu en son 1 hafta once oldu ama kahverengi diye gitmedim doktora yani cagirmadi ama yine de dikkat edeceksin dedi Allahtan homeofis calisiyorum da rahatim.. Allah disarda calisanlara yardim etsin :31:
cok az kaldi sabret yat yapacak en iyi sey dinlenmek zaten sana yardim edecek birilerini cagir yada sen git kal biraz sıkıcaz disimizi :31:

Çok korktum bebişime bişey olcak diye.sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor.dün annem de bir sürü yemek yapıp getirmiş.işten çıkmış bir sürü yemek yapmış.dolabı doldurdu gitti.kardeşim de iş çıkışı gelip her işini yaparım diyor.insanın ailesinin yakınında olması çok güzel.çalışıyorlar ama yakınında olduklarını bilmek bile güzel.bi de haftada bir yarım gün bir abla geliyor.temizlik , ütü yapıyor.bana da sadece bebişim için dinlenmek kalıyor.inşallah atlatırım şu riski.hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

buguün anneannemize gidiyoruuuuz çok mutluyuz birkaç gün yokuz :) dün akşam Tuna mızın odasını da ısmarladık 15 gün sonra geliyor inşaallah :) haftaya boya yaptırıcaz odasını bilginiz olsun kızlar bebek ve çocuk odalarına özel radyasyon geçirmeyen boya aldık biz astar tarzında tavana bile atılıyor sonrasında boya... Boya konusunda farklı fikirleriniz var mı tavsiyeleriniz? odası lacivert beyaz boyayı nasıl bir şey yaptırsak siz naptınız?

gozun aydin cnm :16:
odasi lacivert agirlikliysa acik renk yaptir derim mesela belli belirsiz bi mavi olup perdelerinde lacivert kullanabilirsin yada halisinda yer yer lacivert ferah bir oda bebeginide rahatlatir emin ol..
ben direk beyaza yada ekruya olmadi inci beyazina boyamayi dusunuyorum hafif pudra tonlarinda..
perdesi pudra pembesi halisi da dolaplarinin renginde olur buyuk ihtimalle
ic acici ferah
en onemlisi saglikla sihhatle huzur icinde buyusun odasinda tuna paşa :emir_bebek::16:

Çok korktum bebişime bişey olcak diye.sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor.dün annem de bir sürü yemek yapıp getirmiş.işten çıkmış bir sürü yemek yapmış.dolabı doldurdu gitti.kardeşim de iş çıkışı gelip her işini yaparım diyor.insanın ailesinin yakınında olması çok güzel.çalışıyorlar ama yakınında olduklarını bilmek bile güzel.bi de haftada bir yarım gün bir abla geliyor.temizlik , ütü yapıyor.bana da sadece bebişim için dinlenmek kalıyor.inşallah atlatırım şu riski.hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

insaallah cnm insaallah.. :16:
bende kadin aliyorum yoksa supurgeyi kaldirmam bile yasak :50: yarim gun yetiyor zaten dogumuna yakin tam alirim camlar fayanslari yapar yeter yaa aman hic kafama takmicam yavrularimiz iyi olsun yeter :emir_bebek:
annenin yakinda olmasi muazzam birsey olmali benim annem cok yakin olmasa da arada bir geliyor ben istanbuldayim o izmitte :50:
Allah basimizdan eksik etmesinde hersey olur :34:

]

evde de yapiyorum.. sabahlari 92-98 arasi degisiyor yemeklerden 1 saat sonra dikkat ettigim zamanlar 130-140 arasi
etmedigim zaman 150-180 arasi :26:
fazla cikinca bir sonra ki ogunde dengeliyorum birde tarcinli limonlu su iciyorum o biraz biraz dengede tuttu su 2-3 gundur masaallah tavsiye ederim.

ilk yuklememde 1. saat 260 kusur cikmisti sonra 100 luk yaptirdim 1. saat 210 a dusmustu ama 180 uzeri tehlikeli hamilelik sekeri dedi insulin yazalim dedi ben kabul etmeyince diyetisyene yonlendirdi diyet yapiyorum sadece bir kere 180 uzeri cikti o zamanda cok recel yemistim :17::17:

biz kulagimizi kapicaz doktor ne dediyse yapicaz evet belki onun cocgunua olmadi ama ya bizim yavrularimiza birsey olursa :50:
her ihtimali dusunmemiz gerek
bir komsum hamileligi boyunca gunde 1 paket sigara icti emziriyor hala iciyor bebeginde hicbir sorun olmadi cok sukur ama surekli diyorum ya olsaydi bunun vebalini nasil tasiyacaktin
onu ornek alan bir suru sigara icen arkadaslarda diyor hamile kalinca icersem bisi olmaz bak ona bisi olmadi bebegi gayet saglikli..!
bilemeyiz diyorum ilerde patlak vermeyecegi ne malum ki ins olmaz ama bizim bu kutsal emanetler hakkinda karar vermemiz dogru degil elimizden geldigi kadar dikkat etmemiz lazim
ay ne cok konustum :1:
anladım canım..
benim kahbaltıda özellikle sadece peynir ve yarım dilim ekmek yemem lazım çıkmasın diye yoksa direk 180 e fırlıyo:50:
akşamları da öyle.
dahiliyeci verdi bana listeyi acaba bi yerlerde yanlış mı var ben mi yanlış besleniyorum çok yükseliyo..

bende her öğünden 1 saat sonra ölçüyorum geçen 2 köfte 1 kase çorba 1 dl ekmek ve yoğurt yedim 200 e forladı 4 saat düşüremedim..e öyle olunca da stres yapıyorum sürekli...bir kezde olsun gideyim de diyetisyene..inş çözüm olur.

açlığım benmde 90-99 arası çıkıyordu bugün 106 çıktı anlamadım..ne bileyim zor..ama düzene girer inş.

Kuzum zamanla alışıyorsun.. Başlarda doymuyordum.. Endokrinoloğum diyetisyenime aç kalmasın demiş ona göre programım var.. Doyuyorum şuan..

Sabah 2 dilim esmer ekmek ( sürekli tek tip yemiyorum.. Bi paket kepekli ekmeği bitirince sonrakini Çavdarlı ya da tam buğday gibi farklı tip alıyorum.. Sürekli aynı ekmeği yersek kansızlık yapıyormuş..)
1 fincan açık çay
Kibrit kutusu kadar peynir( ama azıcık fazla yiyorum)
6 zeytin ya da 2 ceviz
Salatalık domates yeşil biber yeşillik bol bol..
Yumurta haftada gün aşırı 1 tane ve haşlanmış..

Ara öğün süt meyve (çok büyük olmamalı )

Öğle; (2 çeşit yemek seçilecek)

120 gram et -tavuk - balık
1 kase çorba
Sebze yemeği (yersem için de 120 gram et olacak) ızgarayı yemeyeceğiz..
Pilav yiyeceksek sadece bulgur.
Bol yeşillikli salata yağsız limonu..
1-2 dilim ekmek

Ara öğün süt meyve

Akşam;

Öğlenin aynısı ama 2 dilim ekmek yiyoruz.. Öğlen ızgara yediysek akşam sebze yiyoruz..

Ara öğün süt.meyve, 2 dilim ekmek arasına peynir..

İğnesiz yapabiliyorsan çok iyi canım.. Ben kurtulmaya çalışıyorum.. Yemekten sonra evin içinde dolaşıyorum , şeker düşsün diye.. Yavaş yavaş iş yapıyorum.. Iyi geliyor..
oyyy caım ben bunları yesem şekerim bi fırlar daha da inmez priorim..
200 e fırlar kesin..böyle besleniyorsan iyi canım.
böyle aç kalmak mı ben gibi yoksa iğneye geçip az da olsa doymak mı karar veremedim bende...ama diyetisyen yeni diyet vericek sanırım.

gunaydın annısler nasılsınız bız işteyız malum kızım yerınde durmuyor maşallah

git tatlım kaçmaz bence bu fırsat benım ogun doktor kontrolum var ondan sonra geçeriz oraya

canım benım bana uyar cokta mutlu olurum yeterkı lafta kalmasın

alma canım sakın cok büyük ındırm olacakmış

ayyy desene heyecan dorukta az kaldı umrancım

canım benım cok geçmiş olsun lütfen kendıne dıkkat et onlar bızım kıymetlılerımız allahım korusun onları ınsallah

canım bende facede duydum topiğin başından berı burdayım hiç duymadım bır tek cutem bılıyorum

güle güle kullan canım hayırlı olsun aldıgın kıloda cok ıyı maşallah

oh oh maşallah bebişine aman dıkkat t kıloya dogumda sıkıntı oluyor canım benım

canım benım ınsallah kolay bır gun geçirir hemen gelırsın dıkkat et kendıne :54:
AYNEN CANIM AZ KALDI KARAMANDAYIZ KZIMLA BUGÜN ŞAFAK 70:52::52::52: BENDE SADECE CUTEMİ BİLİYODUM ONDAN SİZEDE Bİ SORAYIM DEDİM ACABA BEN Mİ HATIRLAMIYORUM DİE

günaydın annişler...bebişler...
geçmiş olsun canım ...daha kötüsü olmadan düzelmiş şükür...

evet çok rahatsızlık veriyor banada artık bu kasılmalar...daha doktora da gidemedim..senin dediğin gibi kasılınca dolaşıyorum...yada snowy nin dediği gibi karnımdan nefes alıyorum iyi geliyor...

aslında yazışmayan ama nisan annesi olan çok arkdaşımız var burda...allah sabır versin çok zor...

ben gece bir bardak içmiştim unutarak...inşallah iyi çıkar..

sanada bebeğine de maşşallah:nazar:iyi dileklerin için sağol...hayırlısıyla olsun herşey...

herşey güzel olsun kızın sağlıkla kolayca doğsun inşallah...

sabret canımm benim, vurulmazsan daha kötü ..bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah...annemin yeğeni vurulmadı iğneleri doğumdan sonra sağ bacağı şişti daha ,şimdi düzeldi ama çektiği yanına kaldı...

maşşallah oğluşuna:nazar:benim kız 4 gün oldu 2 tekme attı öylece duruyor...diğer arkadaşlara evham yapmayalım diye telkin verirken kendim de telaşlanmak istemiyorum...ama kötü bir şey olsa hissederdim sanırım...tekmelemese de orada iyi olduğunu
hissediyorum...
doğru diyosun canım yazmayan çok arkadaşımız var
Yastigi denemelisin cnm cidden ise yariyor ;)

Gidin tabi kacar mi bu firsat??

Cnm kasilma nasil birsey anlatir msn??

Esmerim kasilma nasil birsey tarif eder msn?
Bir de senin oyuncaklar ne alemde basladin mi??

Cnm bana 50lik yukleme icin ac tok farketmez dediler sasirdim bende sence nasil??

Maasallah yavruya 1,5 kilo olmus kuzu :)
Diyetinde Allah yardimcin olsn

Allah yardimcin olsn cnm az daha sabir!!

Cnm 50lik yukleme icin bana ac tok fark etmez dediler aksam ustune randevu verdiler
Yanlislik mi var bu iste??

Az daha sik disini tatlim!!

Ben yerim o minik yigidoyu :)
Cnm diyet ve egzersiz dogumu nasil kolaylastiriyor?
Ozellikle diyet??
canım kasık bölgemde ağrı oluyo bi baskı hissediyorum adet olduğunda çektiğimiz ağrı varya onun gibi bi anlık kasılma yaşıyosun

bende hatırlamıyorum canım ama çok nadir girdiyse bilemem ama rumuzu hiç dikkatimi çekmedi. Allah kimseye göstermesin. Allah sabır versin başı sağolsun.

amin canım çok zor gerçekten allah sabır versin

]

anladım canım..
benim kahbaltıda özellikle sadece peynir ve yarım dilim ekmek yemem lazım çıkmasın diye yoksa direk 180 e fırlıyo:50:
akşamları da öyle.
dahiliyeci verdi bana listeyi acaba bi yerlerde yanlış mı var ben mi yanlış besleniyorum çok yükseliyo..

bende her öğünden 1 saat sonra ölçüyorum geçen 2 köfte 1 kase çorba 1 dl ekmek ve yoğurt yedim 200 e forladı 4 saat düşüremedim..e öyle olunca da stres yapıyorum sürekli...bir kezde olsun gideyim de diyetisyene..inş çözüm olur.

açlığım benmde 90-99 arası çıkıyordu bugün 106 çıktı anlamadım..ne bileyim zor..ama düzene girer inş.

böyle aç kalmak mı ben gibi yoksa iğneye geçip az da olsa doymak mı karar veremedim bende...ama diyetisyen yeni diyet vericek sanırım.

tatlim sen ekmegini ne yiyorsun?
en iyisi halk ekmegin tam bugdayi diyorlar yada yogun cavdar tuketmelisin..
ogunlerinin arasi 3-3,5 saat olmali meyve olarak ne tuketiyorsun?
bak bi tavsiye sana bana diyetisyemnim onerdi
ictigin suya atiyorum 1 litre suya yarim limon 1 kabuk tarcin at gun boyu bu suyu ic inan bana cok ise yariyor
yine de bi diyetisyene git yaptigin diyetle gecmezse ki bazen olabiliyormus insuline baslamalari daha iyi senin icin
en azindan ac kalmazsin :26:

]

anladım canım..
akşamları da öyle.

Ben 7 kilo kaybetmiştim ve bebek olduğu için böyle bi program hazırlandı.. Aç kalmaman lazım cnm.. Sen bi diyetisyene git. Insülin kullanmadığından dolayı sana özel bi listeleri hazırlar mutlaka.. Benim 1800 kalori..

kızlar..............
ben geldim..
şeker yüklemesi yapıldı sonuçları almadan işe geldim.. aman hastaneye bir giren bir girmeyen pişman..
açlıktan bayılacaktım az kalsın o şekerli suda berbat bişey zaten.. kollarım delik deşik oldu..
amaaaaaaaaaaaa oğlumu gördüm... gittim uzandım karnımı açtım.. ya nasıl tekmeliyor yavrum.. doktor geldi... maşallah yaramaza heyecan yapmış diyor.. karnım bi hop hopki.. sonra baktı herşey yolunda şkürler olsun.. 26+0 ve 832 kg.. boyunu sormadım heyecandan..
ne garip duygular.. kız başka erkek başka heyecan.. çıkarken titrediğimi hissettim .. hani diyorsunuzya tecrübesiziz falan alakası yok.. yok.. hiç alakası yok inanın.. kucağınıza aldığınız anda kırk yıllık anne gibi olacaksınız.. tamamen fizyolojiik.. korkmayın.. annelik babalık yeniden çocuk olmak gibi bişey.. biz arı mayayı ailecek izliyoruz.. aaa herkeste aynı telaş arı maya saati.. ve elimizde mısırlarla oturuyoruz arı maya karşısına...

tatlim sen ekmegini ne yiyorsun?
en iyisi halk ekmegin tam bugdayi diyorlar yada yogun cavdar tuketmelisin..
ogunlerinin arasi 3-3,5 saat olmali meyve olarak ne tuketiyorsun?
bak bi tavsiye sana bana diyetisyemnim onerdi
ictigin suya atiyorum 1 litre suya yarim limon 1 kabuk tarcin at gun boyu bu suyu ic inan bana cok ise yariyor
yine de bi diyetisyene git yaptigin diyetle gecmezse ki bazen olabiliyormus insuline baslamalari daha iyi senin icin
en azindan ac kalmazsin :26:

Tamam canim hemen hazirladim insallah iseyarar cnm bende de.

Ekmegim de tak bugday ekmegi yuvarlaklar var ya.

Mesela 1 portakal.elma.armut yada bunosr ysrim yarim 1 porsiyona tamamliyorum bir ba r dak ta sut 1 iciyorum

Ben 7 kilo kaybetmiştim ve bebek olduğu için böyle bi program hazırlandı.. Aç kalmaman lazım cnm.. Sen bi diyetisyene git. Insülin kullanmadığından dolayı sana özel bi listeleri hazırlar mutlaka.. Benim 1800 kalori..
Evt cnm aldim randevumu ...simdiki 1400 cal benimde

Simdi 2 Izgara köfte. 4 kasik ispansk yemegi 1 kase yogurt ve 1 dl tam bugday ekmegi yedim bakim kac cikacsk

Cok kilo vrrmissin cnm kiyamam.

Bende 11 kilo almistim ama taaa 2 ay once...simdi 10 kilo almis gorunuyorum 2 aydir kilo almadim yani.

Son düzenleme:
kızlar..............
ben geldim..
şeker yüklemesi yapıldı sonuçları almadan işe geldim.. aman hastaneye bir giren bir girmeyen pişman..
açlıktan bayılacaktım az kalsın o şekerli suda berbat bişey zaten.. kollarım delik deşik oldu..
amaaaaaaaaaaaa oğlumu gördüm... gittim uzandım karnımı açtım.. ya nasıl tekmeliyor yavrum.. doktor geldi... maşallah yaramaza heyecan yapmış diyor.. karnım bi hop hopki.. sonra baktı herşey yolunda şkürler olsun.. 26+0 ve 832 kg.. boyunu sormadım heyecandan..
ne garip duygular.. kız başka erkek başka heyecan.. çıkarken titrediğimi hissettim .. hani diyorsunuzya tecrübesiziz falan alakası yok.. yok.. hiç alakası yok inanın.. kucağınıza aldığınız anda kırk yıllık anne gibi olacaksınız.. tamamen fizyolojiik.. korkmayın.. annelik babalık yeniden çocuk olmak gibi bişey.. biz arı mayayı ailecek izliyoruz.. aaa herkeste aynı telaş arı maya saati.. ve elimizde mısırlarla oturuyoruz arı maya karşısına...

gözünaydın ablacım maşallah tosununa :16::16:

kızlar..............
ben geldim..

hoşgeldin cnm
maşallah bebişine inşallah şeker çıkmaz bende çıktı diyet ve insülin var. kilo için de doktorun sana verdiği ultrason resminde fl yazıyor o baş popo ölçümü onu 7 ile çarparsan baş ayak ölçümünü yani tam boyunu bulursun

Bu ilaçlar benide mahvetti.magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri bağırsak seslerini duymaktan diğer sesleri duymamaya başladım:1:

cok şükür benim hiç bağırsaklarımı etkılemedı tam tersı sürekli wc deyım ama ılerleyen zamanlarda olurmu bılemem bol bol sıvı tüket

günaydın kızlaaaarrr:54: bu sabah anneciğimin telefonuyla uyandım, kızımın odasına perde dikecekmiş. modelini tasarlamış, elinde uygun kumaş da varmış. bana bırak dedi, çok sevindim, şu perde ve halı işini nasıl ayarlayacağımı bi türlü bilemiyodum. ayrıca kuzenim kızının cicilerini de getirmiş anneme. çok merak ediyorum, gelsin de artık biz de eksiğimiz nedir bilelim, halledelim:52::52: Allah izin verirse ayın sonu gibi de gelcek anneciğimmmm:21: kızımın odasını yerleştirir, valizimi hazırlarızzz:16: sonra da dolunay pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım :9::9:

canım benım gözün aydın oh kafanda rahatlamıştır şimdi sen iyi ol dınlen gerısı kolay

Meraba annişler ben mart annlerindenim ama son gün. bi nisana bakayım dedim gayet iyi gözüküyosunuz :16:

Bizim erken dogumlar başladı bile :1: Allah herkesin şeker küpünü zamanında saglıcakla ve huzurla kucagına versin..

aaaa daha erken değilmi mart bebeklerı sabırsız cıktı desene bende matrd adoğuracapım ama ocak bıtmeden ne bu hızzz :18:

buguün anneannemize gidiyoruuuuz çok mutluyuz birkaç gün yokuz :) dün akşam Tuna mızın odasını da ısmarladık 15 gün sonra geliyor inşaallah :) haftaya boya yaptırıcaz odasını bilginiz olsun kızlar bebek ve çocuk odalarına özel radyasyon geçirmeyen boya aldık biz astar tarzında tavana bile atılıyor sonrasında boya... Boya konusunda farklı fikirleriniz var mı tavsiyeleriniz? odası lacivert beyaz boyayı nasıl bir şey yaptırsak siz naptınız?

ne güzel git ol bol dınlen annende keyıf yap $EK2007~1.webp arkadaşım odasını böyle yaptı kızının ortasındanda kartonpiyer
geçirdi cok güzel oldu sende farklı renklerde böyle bırsey yapabılırsın

ben 28.haftamdayım 21 ocakta randevum var en son gittiğimde bebeğin ters dedi sezaryan olursun böyle olursa dedi dönme ihtimali varmı sizce

döner canım doğuma 1 hafta kalan bebekler bıle dönüyor korkma sen

ay kızlar yeni eve taşındım çok yoruldum ya evin işi sonra işede gidiyorum çok yoruldum bacaklarımın arkası diz kapağımın büklüm yerleri çok ağrıyor

hayırlı olsun canım bebısınızzle sağlık ve huzur ıcınde yaşayın kendını cok yorma canım

kızlar bugün gece uyurken deli gibi öksürerek uyandım. nasıl gıcıkladı boğazım anlatama nefes alamadım. gribim de hala geçmedi. hemen su içtim bal yedim geçti biraz. karnım da çok ağrıdı öksürürken. bi de bugün hafif başım dönüyor. tansiyonum mu düştü acaba ya inş bişey olmaz okuldayım şimdi:(

bendede vardı hala geçmedı ama eskısı kadar değil yanında ılık su bulundur sık sık iç pekmez kaynat iç
gunaydin canimcim :16: benim kizda durmuyor ki calisayim iki dk bilg. oturuyorum donup duruyor masaallah :emir_bebek::emir_bebek:
elimden geleni yapiyorum tatlim ya yaptigim halde diyet&egzersizi hala kilo alirsa mecbur insuline gecicez yapcak bisi yok :50:

canım ınsallah insulıne gerek kalmaz sen dıkkat et
AYNEN CANIM AZ KALDI KARAMANDAYIZ KZIMLA BUGÜN ŞAFAK 70:52::52::52: BENDE SADECE CUTEMİ BİLİYODUM ONDAN SİZEDE Bİ SORAYIM DEDİM ACABA BEN Mİ HATIRLAMIYORUM DİE

oh oh karaman haaa bızde bartındayız :9::9: bence kızlar yanlış hatırlıyor ayrıca burda muhabbet cok güzell kımse yazmıyor dıyorlar tam tersıne gayet kalabalık

kızlar..............
ben geldim..

ayyy yesınler onun tepıklerını maşallah gayet ıyı durumda allah hayırlısıyla almayı nasıp etsin

Canim bazi hastaneler aclik sekerine bakmiyorlar. Sadece yuklemeden sonra tokluk bakiyorlar oyuzden olabilir cnm.
Tokluk yani sekerin olup olmadigi daha onemoi cnm.

Ama eger ki 100 luk yapilmasi gerekirse o ac karnina yapilacak.
Ok tesekkurler cnm

Nasılsınız İnşallah herkes iyidir, bir sorun yoktur,
Dünde iş yoğunluğundan doğru düzgün takip edemedim....
Bugün deseniz hemen girdim, Geri çıkacam, malum işler yoğun....
Köy köy gezecem bugün, virajlı yollarda artık midem ağzımda olur, baş ağrısıda yapar :(
Ama işte mecbur çalışınca yapacak bişe yok...
Umurım hacizler, muhafazalar sakin, kolay, geçer... Dua edin... sonra da gelirim...
Sizleri ve bebişlerinizi seviyorumm... Muckkkk
Amanin :(
Dikkat et tatlim!!

İyidir prensesin, hiç telaş yapma, onlar da dinleniyor arada:107: Benimki tekmeden ziyade gerilme hareketleri yapıyor. Ayağı bir tarafa eli diğer tarafa koyuyor bir geriliyor sıpa, "yapma yapma lütfen" dememe rağmen; korkuyorum göbeğim dayanmayacak:64:

Egzersiz öncelikle mutlluk hormonu salgılanması yoluyla gebeliğini fit&mutlu geçirmeni sağlar. Egzersiz yapan hamilelerde uykusuzluk&ağrı şikayetleri daha az olur; sezaryan olasılığını da azaltır. Normal doğum yapacak olanlarda aktif olarak doğuma katılma&açılmayı hızlandırma olasılığını arttırır.

Diyet yapan arkadaşların bildiğin gibi gestasyonel diyabetleri var. Diyabeti olan annelerin bebekleri daha kilolu olma eğiliminde, bu da normal doğumu zorlaştıyor. Diyet hem diyabeti kontrol etmek hem de doğumu kolaylaştırmak için şart oluyor bu durumda. Diyabeti olmayan ve sezaryen olan annelerde de çok kilonun tercih edilmediğini biliyorum; karın bölgesinki yağlanmanın dikişleri zorlaştırdığını da okumuştum.

Cnm supersin :)
Coook tskler iyi ki varsin :)

kızlar günaydın, hayırlı sabahlar
benim çok duygusallığım daha da arttı ya akşam eşime sen benimle ilgilenmiyorsun siyerek ağlamaya başladım ki adamcağızım hep ilgilenir. Paşam biraz oynamadı mı neden oynamıyor sorun mu var hissine kapılıyorum hadi yine ağlıyorum sonra oynamaya başlıyor bebeğim ama ben daha çok ağlıyorum bana ne oluyor ya... :nazar:

O hormonlar yok mu hepsi onun sucu :)

Maşallah canım.. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.. Amam diyete dikkat et.. Insülin sıkıntılı oluyor.. Artık dışarda yemek bile yiyemiyorum.. İğneyi yanında taşıyorsun.. Aman buzu erimesin aman ilaç ısınmasın ... Sağlıkla al bebeğini kucağına...:nazar::nazar::nazar:

Ay kiyamam sizi Allah'imnyardimciniz olsn ins!

beni bu tuvaletler mahvetti...istemesemde mecbur ıkınıyorum...aslında kan ilacını içmesem daha tahat olacak ama... uzun süre bebeğimi de sıkıştırıyorum göbeğimde...

Cnm ikinmanin zarari var mi??

Canim pek igne olunca yemek yiyebiliyormusun yani karnin doyuyor mu diledigince. Bana da versinler eger öyleyse cok ac kaliyorum :50:

Cnm ya ac kaliyorm diyince cok kotu oldum Allah'im yardimcin olsn ins

ben de de şeker kolestrol ve yağ çıkınca doktor diyer verdi..ve şekeri tümden yasakladı tabi prinç un yoğurt vs..aç kalcaamm:((

Cnm yogurt neden yasak ki ilk defa duydum??

SELAM anneler çoğu anne kabızlık ve mide ekşimesinden bahsetmiş
bendede aynı sorrun vardı.ben harnup pekmezinde
buldum şifayı günde 2 kaşık içiyorum ne mide yanması ne bağırsak sorunu.yumuşacık oldum.
benim bebiş psikolojimden çok etkileniyor.
sinirli stresliysem kaskatı kesiliyor bi tarafa toplanıyor.
yediğim içtiğim şeyler çok etkileniyor sanırım.2 gün önce kızımın topluklarını hiissetmiştim
şimdi ise bir iki tekme anca.gerisi saat başı.
psikolojinize çok dikkat edin.öpüyorum tombik anneler.
top gi:1:bi oldum.

Ay tesekkur ederim bakalim sanirim cok fazla kilo almayacagim gbi ama alsak bile hic sorun degil:)
Suanki tek dusuncem dogumun nasil olacagi. Kismet olursa normal olmasini cok istiyorum ama biokadarda korkagimdir aslinda:))
Bazen okuyorum bebek kakasini yiyebiliyormus, son zamanlarda taktigim konu da simdi bu:(((
Aslinda herseyi okumamamk lazim sanki...

selam annişler :)
doktorumuza gittik bugün 27+3 olmuşuz 1059 gr boyuda 37cm miş oğlumuz...
bizim ufaklık kız gibi utangaç daha net yüzünü hiç göremedik :))
oda siparişimizi babamız verdi geriye benim işler kaldı nevresim perde halı gibi
diğer eksiklerini maşallah bayaa tamamladık...en azından 40 ı çıkana kadar kılık kıyafeti tamamdır...
bir site keşfettim orda muhteşem nevresimler yatak örtüleri var ama fiyatları 300-500 gibi... o kadar bütçe ayıramam ama
acaba o tarzda nevresim diktirilebilinir mi??
www.renklizebra.com.tr
siz de belki fikir edinirsiniz...

öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..

Back
X