- 26 Ocak 2013
- 151
- 68
- 123
Gunaydin guzel anneler :)
Birkac gundur giremiyorum ama yazdiklarinizi takip ettim.
Biz kan tahlili sonuclarindan cikanlari ogrendik
ferritin 4.5 - Olmasi gereken 23.9-336
Demir(serum) 15 - olmasi gereken 27-109
Doktor su aciklayici bilgiyi verdi: zaten 1 yasa kadar rutin bir uygulama niye demir damlasi kullanmiyorsunuz ki?
Ben de peki dedim ciktim.
Esim yine de kullanmayalim diyor. Ben de dicak bakmiyorum zaten. Daha fazla et yedirmeye calisicaz bakalim.
Kac gundur uykusuzluktan zombi gibi dolasiyorum. Gece uykuya dalmalariniz ve gece uyanmalarimiz artti. Artik bazi aglamalarini duymuyorum. Babasi kalkiyormus. Dis diyecegim ama hala ne gelen var ne giden. Pazartesi okullar aciliyor. Bu halde nasil derse girecegim? Hem de mini mini birler :)
HIRSIZI
Allah yegenlerinin ve ona bakanlarin yardimcisi olsun. ben de parcalanmis ailelerin cocuklari icin cok uzulurum. En azindan sahip cikan babaanne ve halalari var.
patee
Allah yardimcin olsun canim. 2 yasindan once yapilan alerji testleri dogru sonuc vermez diye biliyorum. İnsallah yavrun en kisa zamanda iyilesir. Surekli neyin alerji yaptigini dusunmek cok zor olmali. Sindi aklima geldi. Elbiselerini yikadigin deterjandan olabilir mi?
Birkac gundur giremiyorum ama yazdiklarinizi takip ettim.
Biz kan tahlili sonuclarindan cikanlari ogrendik
ferritin 4.5 - Olmasi gereken 23.9-336
Demir(serum) 15 - olmasi gereken 27-109
Doktor su aciklayici bilgiyi verdi: zaten 1 yasa kadar rutin bir uygulama niye demir damlasi kullanmiyorsunuz ki?
Ben de peki dedim ciktim.
Esim yine de kullanmayalim diyor. Ben de dicak bakmiyorum zaten. Daha fazla et yedirmeye calisicaz bakalim.
Kac gundur uykusuzluktan zombi gibi dolasiyorum. Gece uykuya dalmalariniz ve gece uyanmalarimiz artti. Artik bazi aglamalarini duymuyorum. Babasi kalkiyormus. Dis diyecegim ama hala ne gelen var ne giden. Pazartesi okullar aciliyor. Bu halde nasil derse girecegim? Hem de mini mini birler :)