2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ohh gözünüz aydın :) ölçümler +- 50 gr fark ediyo,dün ultrason kağıdımda fark ettim ben de ama maşallah iyi rüzgar bey :)

gözün aydın arkadaşım. inşallah her zaman güzel haberler alırız böyle.

Ohh gözünüz aydın :) ölçümler +- 50 gr fark ediyo,dün ultrason kağıdımda fark ettim ben de ama maşallah iyi rüzgar bey :)

çok şükür canım ya dün iyice sitres oldum sinir oldum ayrıntılıya gircez diye dünü iple çektim 1 ay görmedim kuzucumu ama çok şükür sonuç iyi ya
bide dün hareketlerini çok hissettim yarım saati bulmuyodu kıpırtıları çok güzeldi inş böyle devam eder artık
artık göbek deliğimizin üstüne çıkmış dün bi baktım göbek deliğin birkaç santim üstünden bakıyo dr o kadar yukarı çıktımı dedim çıktı tabi dedi dr kafası yukardaydı ayakları aşağıdaydı ters pozisyon da duruyo şuan dedi zaten ben sürekli kasıklarımda bi baskı hissediyorum demek pozisyonuna göre ondan öyle oluyo

gözün aydın cnm hep böyle güzel haberler duyalım inş bizde seni göremeyince merak ettik

canım hoşgeldin,hadi gözün aydın,sevindim,meraklar gitti,için rahatladııı ohhh

Kayfaltı hazırlıyom :) ayy bağımlılık gibi oldu haa burası,gözümü açar açmaz bakıyom hemen :) kocam diyo iyi sardı seni :) dedim nolcaktı :) sen nörüyon nassın inşallah ?:)
ne olsun canım,günlük işleri toparlıyom,devletin işi bitmez artık spor ayakkabı giydim valla siyah,bundan sonra böle,deri aakkabılar rahatsız ediyo

gözün aydın cnm hep böyle güzel haberler duyalım inş bizde seni göremeyince merak ettik

canım hoşgeldin,hadi gözün aydın,sevindim,meraklar gitti,için rahatladııı ohhh

sağolun güzel arkadaşlarım benim valla bir ohhh daha çektik çok şükür bi şeker yüklemesi kaldı 1 ay sonraya inş hepimizin güzel geçer
bu arada dün tansiyonum 160-79 çıktı nabız 110 nabız hep yüksek çıkıyo zaten de tansiyonu görünce şok oldum benim normal de tansiyonum düşük seyreder
7/5 tansiyonla gezerdim ben ortalıkta dr tansiyonu hergün düzenli ölçüyosun dedi böyle devam ederse bana bilgi ver dedi inş düşer bakalım

Tünaydın Tatlışlar.. Hayırlı, sağlıklı güzel bir gün olsun hepimize...
Dün eşim izimliydi yine çarşılardaydık. :) cimcimenin alışverişleri için.
Dun giremeyince özledim ve merak ettim sizi. Dunku sayfaları hep okudum gece :)
öğleden sonra tekrar gelirim eşim öğlen gidecek işe, buyuk işe giriştik evde hazır o evdeyken yapmaya çalışıyoruz. optum sızı.

Bilgecim cok aklımda kaldın. dun gece okudum gecmısı gerı gelmemıssınde. sadece ben değil herkes cok merak etmıs. böyle merakta bırakılır mı iki satır yazılmaz mı
Ama çok çok şıkır yorgunluktan gelmemıssın. maşallah Rüzgara. tosunum benım
opuyorum ıkınızıde..

canım yorulmuşsun bayağı ama olsun güzel haberlerle gelmişsin Masallah gözünaydın hepde güzelliklerle geçsin İnsallah

sağol canım benim inan dün o kadar yorulduk ki anlatamam ordan oraya bide can sıkıntısı oldu ilk ayrıntılı yapılmayınca çok şükür sonuçlarımız iyi ama eve gidincede inan kooştur koştur yemek yaptım yendi falan uzandım uyudum hemen giremedim
daha doğrusu cepten girmeye çalıştım olmadı face e gireyim dedim grup gözükmedi bende niyese
yeni aldıüın ciclerin resimlerinide eklersin öğleden sonra merakla beklyiorum
dikkat et kendini yorma fazla çok öptük sizi

oohhhh çok sevindim inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız :) merak ettik hep
maşallah ona

günaydınnnnnn can canlar :)
çok güzel bir gün olsun herkesler güzel haberler alsın :)
bizde 11 de çıkacağız işten 1 de randevumuz haseki hastanesinde kistler için dua edin oluy mu

canım yorulmuşsun bayağı ama olsun güzel haberlerle gelmişsin Masallah gözünaydın hepde güzelliklerle geçsin İnsallah
inş canım hepimizin güzel haberlerini alırız her zaman çok teşşekkür ederiz

maşaallah size de güzel haberlerle gelmişsiniz, benim oğluşta 380 gr. civarı çıktı, kilosu gayet iyi dedi doktor

sağol canım benim bizede ilk kendi dr 360 gr dedi az gibi geldi bana dr da gayet iyi haftasıyla tam uyumlu dedi sonrakilerde 380 -386 dedi yaklaşık ağırlıkları demek ölmüşlere göre fark çıkabiliyo

ne olsun canım,günlük işleri toparlıyom,devletin işi bitmez artık spor ayakkabı giydim valla siyah,bundan sonra böle,deri aakkabılar rahatsız ediyo

bende sendenim bugün valla spor ayakkabıları giydim geldim ohh rahat

cnm dünki tansiyon yükselmesi heyecandan olabilir tabi sen yinede bir süre takip et

maşaallah size de güzel haberlerle gelmişsiniz, benim oğluşta 380 gr. civarı çıktı, kilosu gayet iyi dedi doktor

oğluşunu sevsinler senin günaydın hoşgeldin belirsizliğin sona ermesi güzel oluyo galiba öğrendin rahatladın darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…