2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım madensuyu her gün içiyorum ben,doktorum değil ama diyetisyenim verdi..kramplara falan da iyi geliyor...sıkıntı olsaydı vermezdi herşeyime dikkat ediyo çünkü...

bende içiyorum hatta grip olmadıysam bu kış sebebi 1 limon sıkılmış maden suyudur

yemekhane ihaleyi yapmadıya yemeksiz kaldım bugün evden kkoca bir çantayla geldim 1 kavanoz yoğurt,kahvaltılık ,domates ve bir çeşitte yemek getirdim
eşim soruyo neler koydun yemeği söylememiştim olmaz o kadarla diyo alem bu adam diğerleri stok sayılır hergün yanına bir çeşit yemek getirsem yada çorba getirsem gayette sağlıklı beslenmiş olucam

Hahahaa:):) yolu yordamı yok mu bu işin benim koca da azcıküstüme titrese :):) numara yapmaya da korkuyom başıma gelir diye :)

Hahahaa:):) yolu yordamı yok mu bu işin benim koca da azcıküstüme titrese :):) numara yapmaya da korkuyom başıma gelir diye :)

ayy bir alem görende karısını iğne iplik sanır biliyomusun kaç kilo olmuşum dedim kaç dedi 80 dedim boşver hala bana ulaşamadın ilk hamileliğinde de ulaşamamıştın diyo
aman bende korkuyorum numara yapmaya sanki başıma gelirmiş gibi hissediyorum mesela bu gebeliğimde çok çok az eşimle gittik kontrole cuma günü ayrıntılı var ama ben sap gibi gidicem 2 işi bir arada yürütünce sık izin aldı bu ara bende boşver gelme ben giderim dedim gel desem gelecek ama laf yemesinide istemem geçen diyoki ben bu hamileliğinden bişey anlamadım ilki gibi değil tabi bunu bende anlamadım hep koşuşturuyoruz bide abimiz var onun yanında bazı şeyleri frenliyoruz o uyuduğunda da benimde uykum gelmiş oluyo paylaşımımız azaldı ne yapalım bunada şükür

dun senin haberini aramaktan butun sayfalari tek tek okudum bebisinin iyi olmasina sevindim :)) merakta birakma kiz bi daha

canım benim ya inan giremedim dün çok yoruldum halan daha yorgunluğu atmış değilim üzerimden
çok sağol bu arada

:) her halimize şükretmeyi öğrendik :) sizin iş daha zor tabi,hem çalışıyosunuz hem evde bir godik var zaten,kendinize zaman kalmıyor:/ her şey yoluna girer ama siz de rahatlarsınız :)

:) her halimize şükretmeyi öğrendik :) sizin iş daha zor tabi,hem çalışıyosunuz hem evde bir godik var zaten,kendinize zaman kalmıyor:/ her şey yoluna girer ama siz de rahatlarsınız :)

inş cnm inş çok şükür huzurumuz yerinde daha ne isteriz o evdeki sıpaya hiç kıyamıyorum zaten dinazorlar gelmişbir avmye oraya götürücem,dün markete gittik ne kadar sakınsanda indirip kaldırıyosun bir şekilde Allah koruyo

panikligi olmasa iyide panik atak var benim kociste hastayim demeye korkar oldum beni teselli etmek yerine ben onu teselli ediyorum sanki o hamile zaten gobek yaristirmaya basladik :)) onun gobuste kocaman okunca iyi dalga geciyom ne zaman dogurcan diye senin bebis nasil diye sinir oluyo :)

İmreniyorum size maşallah,biz de görürüz inş 2. Çocuklu günleri :):)

Hahahaa :) bizimki de dikkat ediyor yediklerine,hoş etmese de mecbur ben ne yersem oda onu yiyor :) haftasonu annemlerin yanına gittik alıştılar benim kocanın yeme düzenine az yediğini görünce ısrar ettiler,diyo fit olmam lazım,çocuk doğunca ben taşıcam,göbekli olursam nasıl taşıyım :) deli işte o da ayrı bi çocuk:) 2. Çocuk geliyo bize aslında :):)

Aaa o da iyiymiş..internetten mi aldın canım?

Yok cnm biz ailecek pierre cardin hastasiyizdir ve aralikta esime pierre cardinden saat siparisi verdim ve inan ne rengi kaldi ne bisi bide su geciriyor dunya para verdim kandirildim bidaha netten bisi almam.. ya bizim burda avm var avmde penti pierre cardin gibi ic camaslrlari satan dukkan var ordan aldim ama gercrktn rahat %90 pamuk %10 elasten hatta dogum icinde almak istiyorm

valla size hayranim hem calisan annelere hemde ikinci ücuncu bebegi bekleyenler muhtesemsiniz biz ev hanimlari birincide iflas ediyoz bide sizi yerinizde olsak naparizki

aa ev hanımlığıda zor ben bir dönem evdeydim akşama kadar iş bitmiyodu koştur koştur çalışınca herşeyin planlı oluyo amma o planın dışına bir çıkarsan şraze kaçıyo

İmreniyorum size maşallah,biz de görürüz inş 2. Çocuklu günleri :):)

inşallah görürsünüz cnm karar vermesi zor oluyo ben başlarda hemen istiyodum eşim tek çocuk yeter diyodu hatta bir kardeşi olsun dediğimde bizim varda ne oluyo diyodu sonradanda oğlum büyüyüp rahata erdikçe bende Allah verirse olur gibi relaks olmaya başladım işte böyle bir döngü

Hmm bakınayım ben de bi..mağazası var bitane ama sırf erkek üzerine,takımgömlek pantolon falan satıyo...görüp almak en güzeli, vukurum inşallah ben de :)

bebisleri buyuturuz de kocisler buyurmu orasi muamma benimki ni cok istahli ne bulsa yiyo yedimi de iyi yiyo :) benimde eglencem onun gobus :)))) o koca gobek dolmaz diyorum :))) benim kilo almam icin ugrasip duruyo akilli ben kilo alinca onunla eglenmicem saniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…