Canım madensuyu her gün içiyorum ben,doktorum değil ama diyetisyenim verdi..kramplara falan da iyi geliyor...sıkıntı olsaydı vermezdi herşeyime dikkat ediyo çünkü...
ben maden suyunu hic icemiyorum midem kotu oluyo sonrada istifra
bende içiyorum hatta grip olmadıysam bu kış sebebi 1 limon sıkılmış maden suyudur
yemekhane ihaleyi yapmadıya yemeksiz kaldım bugün evden kkoca bir çantayla geldim 1 kavanoz yoğurt,kahvaltılık ,domates ve bir çeşitte yemek getirdim
eşim soruyo neler koydun yemeği söylememiştim olmaz o kadarla diyo alem bu adamdiğerleri stok sayılır hergün yanına bir çeşit yemek getirsem yada çorba getirsem gayette sağlıklı beslenmiş olucam
ay ben düşsem hastaneye yatirir heralde şimdiden basladi 4 ay kaldi hastaneye yatsan doguma kadar diyo tırsık benim herif :)))))
ben maden suyunu hic icemiyorum midem kotu oluyo sonrada istifragunde 1 icmek iyi oluyomus mineral acisindan ama benim kız yararlı seyleri sevmiyo :/
ay ben düşsem hastaneye yatirir heralde şimdiden basladi 4 ay kaldi hastaneye yatsan doguma kadar diyo tırsık benim herif :)))))
Hahahaa:):) yolu yordamı yok mu bu işin benim koca da azcıküstüme titrese :):) numara yapmaya da korkuyom başıma gelir diye :)
null[/QUOTE
fenada ne kelime hamilelikten once bu kadar ustume dusmuyodu bi rahat birak diye kızıyorum bazen sabah midem yaniyo karnim cok aciyo diye agladim baktim onun gozlerde de yas var "manyakmisin ne agliyon sen" dedim agliycammi gulcemmi sasirdim
dun senin haberini aramaktan butun sayfalari tek tek okudum bebisinin iyi olmasina sevindim :)) merakta birakma kiz bi daha
ayy bir alem görende karısını iğne iplik sanırbiliyomusun kaç kilo olmuşum dedim kaç dedi 80 dedim boşver hala bana ulaşamadın ilk hamileliğinde de ulaşamamıştın diyo
aman bende korkuyorum numara yapmaya sanki başıma gelirmiş gibi hissediyorummesela bu gebeliğimde çok çok az eşimle gittik kontrole cuma günü ayrıntılı var ama ben sap gibi gidicem 2 işi bir arada yürütünce sık izin aldı bu ara bende boşver gelme ben giderim dedim gel desem gelecek ama laf yemesinide istemem geçen diyoki ben bu hamileliğinden bişey anlamadım ilki gibi değil tabi bunu bende anlamadım hep koşuşturuyoruz bide abimiz var onun yanında bazı şeyleri frenliyoruz o uyuduğunda da benimde uykum gelmiş oluyo paylaşımımız azaldı ne yapalım bunada şükür
null[/QUOTE
fenada ne kelime hamilelikten once bu kadar ustume dusmuyodu bi rahat birak diye kızıyorum bazen sabah midem yaniyo karnim cok aciyo diye agladim baktim onun gozlerde de yas var "manyakmisin ne agliyon sen" dedim agliycammi gulcemmi sasirdim
:):) hem güzel bişi hem kötü :) ben bazen çok doluyorum ağlıyorum omzunda tık yok,bitti midiye soruyo :) eğer o da benim gibi olsaydı ne ben rahatlardım ne o :)
valla size hayranim hem calisan annelere hemde ikinci ücuncu bebegi bekleyenler muhtesemsiniz biz ev hanimlari birincide iflas ediyoz bide sizi yerinizde olsak naparizki
:) her halimize şükretmeyi öğrendik :) sizin iş daha zor tabi,hem çalışıyosunuz hem evde bir godik var zaten,kendinize zaman kalmıyor:/ her şey yoluna girer ama siz de rahatlarsınız :)
panikligi olmasa iyide panik atak var benim kociste hastayim demeye korkar oldum beni teselli etmek yerine ben onu teselli ediyorum sanki o hamile
inş cnm inş çok şükür huzurumuz yerinde daha ne isterizo evdeki sıpaya hiç kıyamıyorum zaten dinazorlar gelmişbir avmye oraya götürücem,dün markete gittik ne kadar sakınsanda indirip kaldırıyosun bir şekilde Allah koruyo
panikligi olmasa iyide panik atak var benim kociste hastayim demeye korkar oldum beni teselli etmek yerine ben onu teselli ediyorum sanki o hamilezaten gobek yaristirmaya basladik :)) onun gobuste kocaman okunca iyi dalga geciyom ne zaman dogurcan diye senin bebis nasil diye sinir oluyo :)
Aaa o da iyiymiş..internetten mi aldın canım?
valla size hayranim hem calisan annelere hemde ikinci ücuncu bebegi bekleyenler muhtesemsiniz biz ev hanimlari birincide iflas ediyoz bide sizi yerinizde olsak naparizki
İmreniyorum size maşallah,biz de görürüz inş 2. Çocuklu günleri :):)
Yok cnm biz ailecek pierre cardin hastasiyizdir ve aralikta esime pierre cardinden saat siparisi verdim ve inan ne rengi kaldi ne bisi bide su geciriyor dunya para verdim kandirildim bidaha netten bisi almam.. ya bizim burda avm var avmde penti pierre cardin gibi ic camaslrlari satan dukkan var ordan aldim ama gercrktn rahat %90 pamuk %10 elasten hatta dogum icinde almak istiyorm
bebisleri buyuturuz de kocisler buyurmu orasi muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?