- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
günaydın canım hoşgeldin,içimizde cinsiyet öğrenmeyen kalmadı sanırım,hadi gözün aydın,eşin ne diyooo
günaydın bacım,hoşgeldinTünaydın Tatlışlar.. Hayırlı, sağlıklı güzel bir gün olsun hepimize...
Dün eşim izimliydi yine çarşılardaydık. :) cimcimenin alışverişleri için.
Dun giremeyince özledim ve merak ettim sizi. Dunku sayfaları hep okudum gece :)
öğleden sonra tekrar gelirim eşim öğlen gidecek işe, buyuk işe giriştik evde hazır o evdeyken yapmaya çalışıyoruz. optum sızı.
Bilgecim cok aklımda kaldın. dun gece okudum gecmısı gerı gelmemıssınde. sadece ben değil herkes cok merak etmıs.böyle merakta bırakılır mı iki satır yazılmaz mı
Ama çok çok şıkır yorgunluktan gelmemıssın. maşallah Rüzgara. tosunum benım
opuyorum ıkınızıde..
canım ne güzel siz sürekli farklı hastane doktor gidiyonuz,benim doktor,ayda ir gel diyo,hai gerek yok diyo,çok şükür sonuçlar iyiyse yda bir normaldir diyo,gerekirse cepten arıyomsağolun güzel arkadaşlarım benim valla bir ohhh daha çektik çok şükür bi şeker yüklemesi kaldı 1 ay sonraya inş hepimizin güzel geçer
bu arada dün tansiyonum 160-79 çıktı nabız 110 nabız hep yüksek çıkıyo zaten de tansiyonu görünce şok oldum benim normal de tansiyonum düşük seyreder
7/5 tansiyonla gezerdim ben ortalıkta dr tansiyonu hergün düzenli ölçüyosun dedi böyle devam ederse bana bilgi ver dedi inş düşer bakalım
oohhhh çok sevindim inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız :) merak ettik hep
maşallah ona
günaydınnnnnn can canlar :)
çok güzel bir gün olsun herkesler güzel haberler alsın :)
bizde 11 de çıkacağız işten 1 de randevumuz haseki hastanesinde kistler için dua edin oluy mu
bizde 11 de çıkacağız işten 1 de randevumuz haseki hastanesinde kistler için dua edin oluy mu
ne olsun canım,günlük işleri toparlıyom,devletin işi bitmezartık spor ayakkabı giydim valla siyah,bundan sonra böle,deri aakkabılar rahatsız ediyo
günaydın canım hoşgeldin,içimizde cinsiyet öğrenmeyen kalmadı sanırım,hadi gözün aydın,eşin ne diyooo
günaydın bacım,hoşgeldin
canım ne güzel siz sürekli farklı hastane doktor gidiyonuz,benim doktor,ayda ir gel diyo,hai gerek yok diyo,çok şükür sonuçlar iyiyse yda bir normaldir diyo,gerekirse cepten arıyom
günaydın bacım,hoşgeldin
canım ne güzel siz sürekli farklı hastane doktor gidiyonuz,benim doktor,ayda ir gel diyo,hai gerek yok diyo,çok şükür sonuçlar iyiyse yda bir normaldir diyo,gerekirse cepten arıyom
günaydın hamidaşlarım rabbim huzurlu saglıklı günler nasip etsin. ben cumartesiden beri yatiyorumbel agrisi mide yanmasi istifra baş dönmesi mahvoldum sanki herşeyi başa sardım kızımın hareketleri de artik daha net kımıldasa hissediyorum :) hamileligin en guzel yanı attığı tepikler :)) oy hamidaslarim oy ciktigimiz bu yolu rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin insallah amin amin amiiiiiiiiiin :)
son aylarda daha sık gitcez hele 35.haftadan sonra duruma göre 1 hafta yada 3 günde bir çağıran hekim varmışcanım bnm dr da ayda bir çağırıyo ben arada gidiyodum başka yerlere görmek için oğluşu bu defa gitmedim 1 ay sabrettim gittiğim zamanlarda kızıyodu gitme diye zırp pırt ultrasyona girmek iyi değil falan diyo şimdide yine 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi Allah nasip ederse bende sabredebilirsem yine nisanın ilk günleride tekrar giderim
kızzzz ben varım yabende hem erkek hem kız tahmini var üstelik son 3 kontrolde %90 kız dendi hala netleşmedi kısmetse cumaya inş kapıyo bacakları sımsıkı
saol canim valla dunyayi gorcek gozum yoktu nefes bile alirken mahvoluyodum hersey kokmaya basladi
amin canım,aramızda 1 hafta var,bakalım bizimkinin poposu ağır babaya çekti sanırım,daha kıpırtı yok,yada ben hissetmiyom,dün akşam da ben midemde bi ağırlıkla uyuyakalmışım saat 7,30 da,sersemledim baya,maden suyunda sakınca yok diyo dr ama nette tuz oranı yüksek diye duydum o sebepten fazla içmemeye çalışıyom,hergün biyerimizde bişeyler oluyogünaydın hamidaşlarım rabbim huzurlu saglıklı günler nasip etsin. ben cumartesiden beri yatiyorumbel agrisi mide yanmasi istifra baş dönmesi mahvoldum sanki herşeyi başa sardım kızımın hareketleri de artik daha net kımıldasa hissediyorum :) hamileligin en guzel yanı attığı tepikler :)) oy hamidaslarim oy ciktigimiz bu yolu rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin insallah amin amin amiiiiiiiiiin :)
Kime çekmiş acaba :) ben 16. Haftada giderken cinsiyet öğrenmeye diyodum anasına çekerse açar gösterir,yiğidin malı meydanda der,öyle oldu her gittiğimizde yatıyo pipi meydanda gözümüze sokar gibi :) senin kızcen olcak büyük ihtimal :):) sağlıklısıhhatli olsun da ister kuz ister erkek olsun :) inş cuma öğrenirsiniz ama :)
saol canim valla dunyayi gorcek gozum yoktu nefes bile alirken mahvoluyodum hersey kokmaya basladikapi pencere aciyorum surekli havalandiriyorum evi bende battaniye altindayim usutmeyeyim diye :/
amin canım,aramızda 1 hafta var,bakalım bizimkinin poposu ağır babaya çekti sanırım,daha kıpırtı yok,yada ben hissetmiyom,dün akşam da ben midemde bi ağırlıkla uyuyakalmışım saat 7,30 da,sersemledim baya,maden suyunda sakınca yok diyo dr ama nette tuz oranı yüksek diye duydum o sebepten fazla içmemeye çalışıyom,hergün biyerimizde bişeyler oluyo
benimkide babasina cekmis uykumun en tatli yerinde uyaniyorum sabah sirt ustu uyurken tepiklerine uyandim karnimda bi aciyoki sorma gitsin sigmiyo sanki icime... ay yazik kuzum sıkısmıyodur demi kucucuk yerde diyorum esimde masallah telase muduru dr yi arayip sordu dr de baya bi guldu
Bilge canım cok sevindim sonuçlar iyi olsunda önemli olan o. Bende dün 5 saat hastanedeydim ayrıntılı içın hala yorgunum. Kilo haftadan haftaya değişiyor. Benimkide maşallah 500 gr 25 cm
benimkide babasina cekmis uykumun en tatli yerinde uyaniyorum sabah sirt ustu uyurken tepiklerine uyandim karnimda bi aciyoki sorma gitsin sigmiyo sanki icime... ay yazik kuzum sıkısmıyodur demi kucucuk yerde diyorum esimde masallah telase muduru dr yi arayip sordu dr de baya bi guldu8-9 aylarda napicam boyle olirsa onu dusunuyom .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?