2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydıııııınnn kızlaarr

Oğluşumlaa biz geldikk

Eki Görüntüle 1007574
günaydın canım hoşgeldin,içimizde cinsiyet öğrenmeyen kalmadı sanırım,hadi gözün aydın,eşin ne diyooo

günaydın bacım,hoşgeldin

canım ne güzel siz sürekli farklı hastane doktor gidiyonuz,benim doktor,ayda ir gel diyo,hai gerek yok diyo,çok şükür sonuçlar iyiyse yda bir normaldir diyo,gerekirse cepten arıyom

oohhhh çok sevindim inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız :) merak ettik hep
maşallah ona

günaydınnnnnn can canlar :)
çok güzel bir gün olsun herkesler güzel haberler alsın :)
bizde 11 de çıkacağız işten 1 de randevumuz haseki hastanesinde kistler için dua edin oluy mu

günaydın canım çok sağol hepimizden güzel haberler alalım inş. senden de bugün güzel haberler bekliyoruz

canım bnm dr da ayda bir çağırıyo ben arada gidiyodum başka yerlere görmek için oğluşu bu defa gitmedim 1 ay sabrettim gittiğim zamanlarda kızıyodu gitme diye zırp pırt ultrasyona girmek iyi değil falan diyo şimdide yine 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi Allah nasip ederse bende sabredebilirsem yine nisanın ilk günleride tekrar giderim

Bilge canım cok sevindim sonuçlar iyi olsunda önemli olan o. Bende dün 5 saat hastanedeydim ayrıntılı içın hala yorgunum. Kilo haftadan haftaya değişiyor. Benimkide maşallah 500 gr 25 cm

günaydın hamidaşlarım rabbim huzurlu saglıklı günler nasip etsin. ben cumartesiden beri yatiyorum bel agrisi mide yanmasi istifra baş dönmesi mahvoldum sanki herşeyi başa sardım kızımın hareketleri de artik daha net kımıldasa hissediyorum :) hamileligin en guzel yanı attığı tepikler :)) oy hamidaslarim oy ciktigimiz bu yolu rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin insallah amin amin amiiiiiiiiiin :)

kızzzz ben varım ya bende hem erkek hem kız tahmini var üstelik son 3 kontrolde %90 kız dendi hala netleşmedi kısmetse cumaya inş kapıyo bacakları sımsıkı

Geçmiş olsun canım,diyom ben de deva nerde..hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız godiklerimizi inşallah :)

son aylarda daha sık gitcez hele 35.haftadan sonra duruma göre 1 hafta yada 3 günde bir çağıran hekim varmış

kızzzz ben varım ya bende hem erkek hem kız tahmini var üstelik son 3 kontrolde %90 kız dendi hala netleşmedi kısmetse cumaya inş kapıyo bacakları sımsıkı

Kime çekmiş acaba :) ben 16. Haftada giderken cinsiyet öğrenmeye diyodum anasına çekerse açar gösterir,yiğidin malı meydanda der,öyle oldu her gittiğimizde yatıyo pipi meydanda gözümüze sokar gibi :) senin kızcen olcak büyük ihtimal :):) sağlıklısıhhatli olsun da ister kuz ister erkek olsun :) inş cuma öğrenirsiniz ama :)

amin canım,aramızda 1 hafta var,bakalım bizimkinin poposu ağır babaya çekti sanırım,daha kıpırtı yok,yada ben hissetmiyom,dün akşam da ben midemde bi ağırlıkla uyuyakalmışım saat 7,30 da,sersemledim baya,maden suyunda sakınca yok diyo dr ama nette tuz oranı yüksek diye duydum o sebepten fazla içmemeye çalışıyom,hergün biyerimizde bişeyler oluyo

benim oğlumda direk göstermişti hemde doktordan önce babası görmüştü pipiyi herşeyin başı sağlık Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize
belkide erkek ama merakta bıraktı sıpa bizi kenimide çok kaptırmıyorum zira iki tahminde olunca ihtimal % 50

saol canim valla dunyayi gorcek gozum yoktu nefes bile alirken mahvoluyodum hersey kokmaya basladi kapi pencere aciyorum surekli havalandiriyorum evi bende battaniye altindayim usutmeyeyim diye :/

geçmiş olsun çok zor işin Allah yardım etsin inş hemen geçer
şu alt kattan gelen iğrenç yağlı tost kokusu beni delirtiyo hergün mü tost yenir ya

Canım madensuyu her gün içiyorum ben,doktorum değil ama diyetisyenim verdi..kramplara falan da iyi geliyor...sıkıntı olsaydı vermezdi herşeyime dikkat ediyo çünkü...

benimkide babasina cekmis uykumun en tatli yerinde uyaniyorum sabah sirt ustu uyurken tepiklerine uyandim karnimda bi aciyoki sorma gitsin sigmiyo sanki icime... ay yazik kuzum sıkısmıyodur demi kucucuk yerde diyorum esimde masallah telase muduru dr yi arayip sordu dr de baya bi guldu 8-9 aylarda napicam boyle olirsa onu dusunuyom .

Bilge canım cok sevindim sonuçlar iyi olsunda önemli olan o. Bende dün 5 saat hastanedeydim ayrıntılı içın hala yorgunum. Kilo haftadan haftaya değişiyor. Benimkide maşallah 500 gr 25 cm

sağol canımmm benim
maşallah senin tosuna da sizin nasıl geçti ayrıntılınız
bize boyunu sölemedi hiç biri daha önce kendi dr bacak boyunun 7 katı olarak yaklaşık hesaplanır artık boyunu ölçemeyiz demişti bende hiç sormadım o yüzden

ayy kıyamam ben bu kocalara :) benimkinin hiç umrunda değil valla böyleşeyler,geçen dizlerimin üstüne düştüm bişi olmamıştırdimi diye korkuyombizimkigayet rahat uykuya devam yok yok olmamıştır yat hadi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…