Doktorumla hiç konuşmafım faha ama balgat koruda sünnet fiyatı 750 tl dediler,yöntem falan bilmiyom ama,fiyat sırmuştum sadce...
merhaba arkadaşlar, 20.hftamdayım dr. detaylı ultrason istedi .bunu yaptıran varmı daha önce acaba yaptırmak çok gereklı degılmıs dıye duydum fikri olan var mı
Herkese selam kizlarr!
Bende temmuz annesi olacagim insallah. Bu ucuncu cocugum ve allahda izin verirse aile planlamamizi kapatacagiz. Olurda supriz bi sekilde hamile kalmazsam korundugum halde hamile kaldim.bu bebegime. Yasminelle diye hapnkullaniyordum. Bundan sonra mirene taktirmak istiyorum.
Hamileligim iyi gidiyor sukur tek rahim boynum 3cm mis bana kisa geldi biraz. Her hafta kontrol olacagim olculcek. Isvicrede yasiyorum samsunluyum.
Iki hayatimizin anlami kizlarimiz var. Rabbim.herkrsun cocugunu bagislasin. Sizlerin rahim olcumu nedir?
Umarim.burda birbirimizle cok sey paylasiriz biraz gec katildim araniza idare edin artik :))
Herkese günaydııııınnnn canalrım benim
Günaydın canlar cancağızlar,hayırlı günlerimiz olsunn
sinirlerim tepemde kızlar. yorum yapın bana.
bebeğe annem bakacak. eşimle de öyle konuştuk. az önce aramış beni laf arasında diyor ki iki gün orda üç gün orda bakılır gider. bende olmaz öyle şey iki gün orda üç gün orda çocuk bakılmaz. çocuğa 1 kişi bakar. onuda konuştuk zaten annem bakacak dedim. tartıştık biraz sinirlerim bozuldu. anası mı dürtüyor bunu anlamadım. akşamda oraya yemeğe gidicez sinirlerim tepemde inşallah konu açılmaz.yoksa patlarım.üstelik eltimde hamile aramızda iki ay var ve annesiyle kaynanam 2 apartman arayla oturduğu halde annesi bakacak. bu böyledir zaten. ben anneme her türlü nazımı geçiririm yeri gelir onu öyle yapma derim.annelerimiz herşeye katlanır. ama kayınvaldeyle iki günde kavga ederim. aramız iyiyken bozulur.
günaydın canım benim nasılsınnGünaydın herkeslere günümüz güzel geçsin
Seda sende face var mi bilge ugradi mi ki oraya
Dün yoktu,şimdi bakarım yine ama onda face yoktu sanki??
ben baktım cnm orayada uğramamış inş herşey yolundadır :44:
sen çok haklısın cnm hem bu şekilde bebeğin düzeni olmaz,hemde sizlerin düzeni olmaz düşünsene sürekli göçebe gibi olacaksınne yap ne et eşini ikna et illaki annen bakmasın derse bakıcı tutalım de kesin ok der
günaydın cnm biraz daha ,iyisindir inş
ayşem günaydın geçmişi okudum bilge yazmamış face yazdımı :44:
Günaydın herkeslere günümüz güzel geçsin
selam kuşum,herkes gibi ben de merak ediyom ama bilgeden ses yok daha,facede de yoktu,gelir inşallah birazdansen çok haklısın cnm hem bu şekilde bebeğin düzeni olmaz,hemde sizlerin düzeni olmaz düşünsene sürekli göçebe gibi olacaksınne yap ne et eşini ikna et illaki annen bakmasın derse bakıcı tutalım de kesin ok der
sen çok haklısın cnm hem bu şekilde bebeğin düzeni olmaz,hemde sizlerin düzeni olmaz düşünsene sürekli göçebe gibi olacaksınne yap ne et eşini ikna et illaki annen bakmasın derse bakıcı tutalım de kesin ok der
ah canım biraz daha iyiyim hamdolsun diyeyim tabi gecenin bir vakti kalkıp istifra etmelerim devam ediyor hatta istifralarım devam ediyor ama napalım ben böyle geçiriyorum ama en azından sayıda azıcık azalma varkansızlığım cok kotu nefes nefeseyim çarpıntım cok oluyor o yüzden vs. daha anlatim mi anlatmim benim böyle gececk galiba yaaa diğerleri gibi
selam kuşum,herkes gibi ben de merak ediyom ama bilgeden ses yok daha,facede de yoktu,gelir inşallah birazdan
evet nagicim akşam hallettik sorunu. hiç açmadı konuyu. normal gibi davrandı herşey. bende öyle bir şey olmayacağını iyice anlasın diye yineledim ki tekrar önüme getirmesin diye. :)
günaydın canım,nörüyonGünaydııııııın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?