2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Doktorumla hiç konuşmafım faha ama balgat koruda sünnet fiyatı 750 tl dediler,yöntem falan bilmiyom ama,fiyat sırmuştum sadce...

Teşekkür ederim canım. Ben büyüyünce dayanamam halletmem lazım. Maddi olarak ailem hep ilgileniyor ama buna bütçe ayiricam önceliği

merhaba arkadaşlar, 20.hftamdayım dr. detaylı ultrason istedi .bunu yaptıran varmı daha önce acaba yaptırmak çok gereklı degılmıs dıye duydum fikri olan var mı

Canim birçok sey detaylida ortaya çıkabiliyor mesela Rabbim Sizinkiler i korusun benin bebisim de kist çıktı iki tane kendi fikrin ama yaptır bencr

Hoşgeldin :)) allah bagislasin kuzulari :)))

sen çok haklısın cnm hem bu şekilde bebeğin düzeni olmaz,hemde sizlerin düzeni olmaz düşünsene sürekli göçebe gibi olacaksın ne yap ne et eşini ikna et illaki annen bakmasın derse bakıcı tutalım de kesin ok der

Herkese günaydııııınnnn canalrım benim

günaydın cnm biraz daha ,iyisindir inş

Günaydın canlar cancağızlar,hayırlı günlerimiz olsunn

ayşem günaydın geçmişi okudum bilge yazmamış face yazdımı :44:

ah canım biraz daha iyiyim hamdolsun diyeyim tabi gecenin bir vakti kalkıp istifra etmelerim devam ediyor hatta istifralarım devam ediyor ama napalım ben böyle geçiriyorum ama en azından sayıda azıcık azalma var kansızlığım cok kotu nefes nefeseyim çarpıntım cok oluyor o yüzden vs. daha anlatim mi anlatmim benim böyle gececk galiba yaaa diğerleri gibi

selam kuşum,herkes gibi ben de merak ediyom ama bilgeden ses yok daha,facede de yoktu,gelir inşallah birazdan

evet nagicim akşam hallettik sorunu. hiç açmadı konuyu. normal gibi davrandı herşey. bende öyle bir şey olmayacağını iyice anlasın diye yineledim ki tekrar önüme getirmesin diye. :)

DAHADA İYİ OLACAĞIN GÜNLER GELSİN İNŞ en azından kussan bile biraz yiyebilsen içerde kaldığı süre bile yeterdi :26:

selam kuşum,herkes gibi ben de merak ediyom ama bilgeden ses yok daha,facede de yoktu,gelir inşallah birazdan

uyyodur inş sevinçten fırsatı olmamıştır diyelim güzel düşünelim

evet nagicim akşam hallettik sorunu. hiç açmadı konuyu. normal gibi davrandı herşey. bende öyle bir şey olmayacağını iyice anlasın diye yineledim ki tekrar önüme getirmesin diye. :)

o zaman ona bir yerden rüzgar hafif esmiş şekerim sende bunu tahmin etmiştin zaten

herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün çok geç geldik eve nete giremedim
çok şükür herşey yolunda ordan oraya çok koşturduk dün ama sonuç iyi ya oğluşumun canı sağolsun
ilk kendi dr gittik ulstrasyona aldı herşey yolundaydı benim ayrıntılı için randevu aldığım hastane meğer sadece renkli doopler miş
ordan ayrıntılı için hastaneye gittik baya bekledik tam girdik anem adam demez mi bu sadece renkli dopler ayrıntılı değil ben ne bileyim neyin ne olduğunu
orda sadece anneden bebeğe giden kan akşını vs. bakılıyomuş neyseki oda çok iyi çıktı bi sorun yoktu
ama saat oldu 4 5 nereye gideyim ayrıntılıtya kendi dr gittim oda ya üniversityeye yada önerdiği özel dr git dedi üni has. randevu almak hiçte kolay değil
annem sağolsun çıkardı para verdi hadin dedi özele gidiyoz gittik çok şükür herşeye baktı dr ısrarla sorudm soruarımıda çok şükür herşey yolunda
bu arada plesenta da yukarı çıkıyomuş büyüdükçe daha da yukarı çıkar dedi sorun yokmuş şuan
kendi dr oğluşa 360 gr dedi 2. renkli doplerde 380 gr dedi 3. ayrıntılıda da 386 gr dedi ölçümlere göre fark ediyo sanırım kendi dr haftasıyla tam uyumlu hiç bi sorun yok dedi az gibi geldi gözüme ama
bizden böyle sabah sabah başınızı şişirdim ama mutluluğumu siiznle paylaşmam lazım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…