2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Anlatırsın eşine durumu,hatır gönül olayı değil bu..şartlar onu gerektiriyorsa yapcak bişi yok...bebeğe tek kişinin bakması çok daha iyi düzeninikurmak açısından...bu erkekler de ne anacı çıktı beya

ortaklık zor iş bizde öyleydik kurtulduk şükür.eltinle kaynananın düşünceside çok farklıymış gerçekten.eltiler birbirini çekemiyor nedense hamile olduğunu duymasın doğurası geliyor hemencecik benimde eltim öyle ben hamileyim ya oda düşünüyormuş bir kızı br oğlu var kıskançlıktan sırf...

ateş nerde kaldın güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar merhaba....cok yazamıyorum ama hergun goz atıyorum ızın yazdıklarınıza.coğunuzu tanıdım sayılır artık :)
bugun ayrıntılım vardı.cok sukur hersey yolundaymıs ben sızden farklı olarak hergun ığne kullanıyorum kan pıhtılaşması ıcın.bu ıkıncı oğlum olacak ınsallah.haftaya seker yukleme ıstedı doktorum.bırıncı gebelıgımde sekerım cıkmıstı.ınsallah cıkmaz bunda.dualarınızı esırgemeyın.bende tuuuuum temmuz bebeklerı ıcın dua edıyorum...kendınıze ve bebeişlere ıyı bakın :)

Canim ilk once allah kolaylik versn ignrler icin cok zordur saglik ocaginda goruyodm..dualarim seninle canim benimde en korktugum seker testi insallah cikmaz

benim de aman aman büyümedi canım bende son 2 haftadır iyi kilo almaya başladım.valla isim konusunda toprakta kararlıydık ama eşim ünisex ismi olduğunu duyunca net bir şekilde üzerini çizdi.şuanda da onun istediğini ben istemiyorum benimkini o.bakalım sonu8muz ne olacak...bir ihtimal poyraz yada tuğra diyoruz ama sadece düşünce
siz neye karar verdiniz peki?yada karar verebildiniz mi?

merhaba arkadaşlar, 20.hftamdayım dr. detaylı ultrason istedi .bunu yaptıran varmı daha önce acaba yaptırmak çok gereklı degılmıs dıye duydum fikri olan var mı

Kızlar ankarada sünnet düşünenler doktorum hastalarının yaptırdığı bir yeri önerdi ürokids diye netten bakın klipsli dikişsiz sünnet. Birde hastanelerinizden sünnet fiyatlarını ve hangi yontemle yaptiklarini öğrenip paylasirsaniz fikir olur birbirimize.

merhaba arkadaşlar, 20.hftamdayım dr. detaylı ultrason istedi .bunu yaptıran varmı daha önce acaba yaptırmak çok gereklı degılmıs dıye duydum fikri olan var mı

Neredeyse hepimiz yaptirdik detayliyi. Ben gerekli oldugunu dusunuyorum, doktorum da oyle istedi. Tabiki tercih senin.

Doktorumla hiç konuşmafım faha ama balgat koruda sünnet fiyatı 750 tl dediler,yöntem falan bilmiyom ama,fiyat sırmuştum sadce...

Herkese selam kizlarr!
Bende temmuz annesi olacagim insallah. Bu ucuncu cocugum ve allahda izin verirse aile planlamamizi kapatacagiz. Olurda supriz bi sekilde hamile kalmazsam korundugum halde hamile kaldim.bu bebegime. Yasminelle diye hapnkullaniyordum. Bundan sonra mirene taktirmak istiyorum.

Hamileligim iyi gidiyor sukur tek rahim boynum 3cm mis bana kisa geldi biraz. Her hafta kontrol olacagim olculcek. Isvicrede yasiyorum samsunluyum.
Iki hayatimizin anlami kizlarimiz var. Rabbim.herkrsun cocugunu bagislasin. Sizlerin rahim olcumu nedir?

Umarim.burda birbirimizle cok sey paylasiriz biraz gec katildim araniza idare edin artik :))

Hosgeldin. Tecrubeli bi anne olarak takildigimiz yerde sorariz sana
Rahim olcumu konusunda hic bi fikrim yok bu arada:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…