2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım madensuyu her gün içiyorum ben,doktorum değil ama diyetisyenim verdi..kramplara falan da iyi geliyor...sıkıntı olsaydı vermezdi herşeyime dikkat ediyo çünkü...
Yoook ondan değil canm benim de dr tavsiye etti,ben içinde çok tuz var mı acaba diye fazla içmemeye çalışıyom

valla canım geçen bi arkadaş yazmış,son aylarımda eşim beni yatakta sağa sola çeviriyodu diye biz nasıl olcaz acaba,maşallah benim kocaya göre herşey normal,onun hastanede iş tecrübesi var,pimpiriklenmeyi hiiç bilmez sağolsun,bebiş olsun değişir mi acaba

valla canım ben de öğün aralarına acıkıyom,önceden dışardan bişeyler söler yerdim,zaten 9. haftada onca kilonun sebebi budur,evden patlamış mısır,fındık kuru üzüm,etipuf elma getiriyom artık,acıksam da yemiyom bişey,bunlardan atıştırıyoomm,neyseki kurumda ilginç antep yemekleri çıkıyo,yemek ayırt etsem de yerim zaten balık bile yiyom

Hahahaa:):) yolu yordamı yok mu bu işin benim koca da azcıküstüme titrese :):) numara yapmaya da korkuyom başıma gelir diye :)
sedacım,o numara işine malesef başvurmak lazım,hani büyük çaplı değil de halsizim falan gibi, napalım,her daim adamların ilgisini çekemiyoz,hele benimki gibi ketum bir kocada pek işe yaramıyo,daha kendi diyo halsizim diye

öğün aralarına meyve getiriyorum genelde 1 kivi 1 elma şeklinde biri sabahtan biri öğlen sonu ama genelde öğlen sonu acıkmıyorum yanlız varya ekmekle olan ateşli aşkımızın ateşini söndürmem lazım içimi bastıran ve yemekten keyif aldığım tekşey yavan ekmek

Ayy ekmek deme bana:) ben bikaç yemeğin yanında ekmeği çok yerdim,özellikle taze beyaz ekmek ama aylardır yiyemiyooooooom tam buğday ya da çavdar veriyo,beyaz ekmek direk yağ olarak depolanıyomuş kan şekerini hızlı yükselttiği için...günde 4 dilim ekmek yiyom sadece ama alıştım artık çok şükür :)

canım ben ekmeği bi kahvaltıda yiyom,eşim de beyaz ekmek yiyo,kepekli yada buğday ekmeği yese ondan alcam da çok ekmek ziyan oluyo,güvecinlere veriyom ama bazıları küflenmiş oluyo onları atıyom malesef

herkese günaydın nasılsınız hanımlar ne var ne çok minişler nasıl_??
günaydın canım hoşgeldin

Kızlar ben biraz erken davrandım ama görünce dayanamadım,bir arkadaşıma hediye almaya çıkmıştım.Kendimizede kışlık montlar,tulumlar aldım,Herşey %50 olunca tabi :)))) sizlerede tavsyem bence şimdiden almak çok mantıklı.İnş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

bende eve tam bugday yada çavdar alıyorum hem çocuk var hemde kepek ekmek kansızlık yapıyo bazen eşim beyaz ekmek alıyo Allah'ım nasıl bir nimettir yedikçe yediriyo beyaz ekmek esmer ekmeği o kadar yiyemiyosun çabukta doyuruyo çareyi eve almamakta buldum

Herkese gunaydiiinn.

Bakin dun anneannemiz bize ne almis. Hosuma gitti ustundeki yazi

Eklentiler

• $IMG_20140303_232215.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 42

Ben de almak istiyorum ama annemfalan da alma diyor,çocuğun nasıl olacağı belli değil,küçük ya da büyük gelebilir diyor :/ kararsız kaldım ben de...ucuza kapatmak varken ekstra masraflar çıkmasın...

Gecmis olsun canim sende ben gibi 9ay kuscan heralde bende sabah ve geceleri cok kotuyum surekli biskuvi bulunduruyorm yatagin basinda eger yerde kalkarsam bisi yok ama yemeden kalkarsam kusmamak icin zorlan tutuyorm kendimi sende bi deneistersen..bide ben limon cok yedim agir donemlermde oda rahatlattiah bi dogursak mideler rahata kavussa cinsiyeti bellimi

Cnm merak ettik seni naptin diye iyi haberlerle donmusun cok sevindik koca pipiliyi cok ozlemisindir iyi gelmistir sana. Off benim daha var ayrintiliya 15inde bende kipirdak kizimicok ozledim

Herkese gunaydiiinn.

Bakin dun anneannemiz bize ne almis. Hosuma gitti ustundeki yazi

Günaydın canım çokgüzelmiş :) beniim oğluma bişi almama gerek kalmadı, anneannesi almış bi sürü şey, sen alma ben alırım burda ucuz diyo :) gerçekten de ucuz ama,burda 10 liraya satılan bady 4-5 lira orda :):) 22.50 ye 11 li hastane çıkışı aldı, hayalimdeki çıkış değil ama piyadadakikere göre süper uygun,bikaç dega giyeceği şeye o kadar para verilmez :):)

Ben de almak istiyorum ama annemfalan da alma diyor,çocuğun nasıl olacağı belli değil,küçük ya da büyük gelebilir diyor :/ kararsız kaldım ben de...ucuza kapatmak varken ekstra masraflar çıkmasın...

Bence de kislik almak mantikli degil canim. Hem minislerle cikip almak daha keyifli olur.hemde dedigin gibi bilmiyoruz ne kadar buyucekler bakalim. Onu da o zaman dusunuruz

Günaydın güzel annişler ve bebişleri :)

bi kısmını okudum geçmişin genellikle haberler güzel çok şükür :)

bende dün ayrıntılıya girdim üniversitede, herşeyimiz normalmiş çok şükür 551 gram olmuşuz :) onun dışında kalbine bakılması için 24. haftada çocuk kardiyolojisine randevu verdi, 19 martta da onun için gidicem sanırım, sizden böyle bişey istendi mi? muayeneden önce rutin olarak böyle birşeyde istiyoruz dedi... henüz doktorla konuşmadım bakalım haftaya randevum onlada bi görüşeyim :)

bide haftaya şeker yüklemem var inş onunda sonucu iyi çıkar..

bide sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldu, ikinci aşımı 3 eylüle yzdı, oğlunla birlikte gelirsin inşallah dedi :))

ordada tartıldım toplamda 3 kilo almışım :)

Bence de kislik almak mantikli degil canim. Hem minislerle cikip almak daha keyifli olur.hemde dedigin gibi bilmiyoruz ne kadar buyucekler bakalim. Onu da o zaman dusunuruz

İlk kışlığımızı ve oyuncağımızı büyük teyzesi almış bisim sıpaya :) montlar çok güzel bayılıyorum görünce ama kullanmak zor olcak 6 aylıkken..annemededim kalın ipten hırka örcek mont niyetine onu giydiririm diyorum,baktım kesmiyo alırız bi tane napalım :):) ayyy temmuz gelse bir an önceeeeee :):):)

Haklisin canim. Bende daha dogru duzgun bisey almadim. Anneme de dur diyorum simdilik alma. Belki nisanda bursaya giderim kendim alirim

Gözünüz aydın canım :) benden öyle bişi istemedi doktorum ama her doktor aynı değil sonuçta:) şekerin de çıkmaz inş:) 2. Dozu 1 ay sonraya veriyolar diyebiliyorum neden 3 eylüle verdi ki seninkini??21 şubatta oldum ben,21 marta çağırdı tekrar...3. Doz da doğumdan sonra dedi...

Ayy kiz bizde ayniyiz senle benim kociste gobekli oglumla ben zayifim gerci hamile kalmadan once ideal kilodaydim bulantilar kusmalar verdirdi kilo daha toparlayamadim dun oturuyorz oglum eline tlf almis baba cekimmi diyor kamerayida acmis tlfnumun ekrani genis baya bende diyorumki hayatim tlf ekranina sigamiyosun lutfen senin resmini cekmek icin bana o kocamaaan ekranli.tlfdan alirmisin dedimde guluyor. Valla nedediysm alinmiyor kendiyle cok barisik zayiflama taraftari degil bende yapili bi kadin degilim diyorumki azcik zayifla nolur bak seni gormeyen rkadaslarim abim sanacak diyorum ama yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…