- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Yoook ondan değil canm benim de dr tavsiye etti,ben içinde çok tuz var mı acaba diye fazla içmemeye çalışıyomCanım madensuyu her gün içiyorum ben,doktorum değil ama diyetisyenim verdi..kramplara falan da iyi geliyor...sıkıntı olsaydı vermezdi herşeyime dikkat ediyo çünkü...
valla canım geçen bi arkadaş yazmış,son aylarımda eşim beni yatakta sağa sola çeviriyodu diye biz nasıl olcaz acaba,maşallah benim kocaya göre herşey normal,onun hastanede iş tecrübesi var,pimpiriklenmeyi hiiç bilmez sağolsun,bebiş olsun değişir mi acababenimkide babasina cekmis uykumun en tatli yerinde uyaniyorum sabah sirt ustu uyurken tepiklerine uyandim karnimda bi aciyoki sorma gitsin sigmiyo sanki icime... ay yazik kuzum sıkısmıyodur demi kucucuk yerde diyorum esimde masallah telase muduru dr yi arayip sordu dr de baya bi guldu8-9 aylarda napicam boyle olirsa onu dusunuyom .
valla canım ben de öğün aralarına acıkıyom,önceden dışardan bişeyler söler yerdim,zaten 9. haftada onca kilonun sebebi budur,evden patlamış mısır,fındık kuru üzüm,etipuf elma getiriyom artık,acıksam da yemiyom bişey,bunlardan atıştırıyoomm,neyseki kurumda ilginç antep yemekleri çıkıyo,yemek ayırt etsem de yerim zaten balık bile yiyombende içiyorum hatta grip olmadıysam bu kış sebebi 1 limon sıkılmış maden suyudur
yemekhane ihaleyi yapmadıya yemeksiz kaldım bugün evden kkoca bir çantayla geldim 1 kavanoz yoğurt,kahvaltılık ,domates ve bir çeşitte yemek getirdim
eşim soruyo neler koydun yemeği söylememiştim olmaz o kadarla diyo alem bu adamdiğerleri stok sayılır hergün yanına bir çeşit yemek getirsem yada çorba getirsem gayette sağlıklı beslenmiş olucam
sedacım,o numara işine malesef başvurmak lazım,hani büyük çaplı değil de halsizim falan gibi,Hahahaa:):) yolu yordamı yok mu bu işin benim koca da azcıküstüme titrese :):) numara yapmaya da korkuyom başıma gelir diye :)
anaaaa bizim herifler tıpa tıp aynılarmış beyaaaa:):) hem güzel bişi hem kötü :) ben bazen çok doluyorum ağlıyorum omzunda tık yok,bitti midiye soruyo :) eğer o da benim gibi olsaydı ne ben rahatlardım ne o :)
Yoook ondan değil canm benim de dr tavsiye etti,ben içinde çok tuz var mı acaba diye fazla içmemeye çalışıyom
valla canım geçen bi arkadaş yazmış,son aylarımda eşim beni yatakta sağa sola çeviriyodu diye biz nasıl olcaz acaba,maşallah benim kocaya göre herşey normal,onun hastanede iş tecrübesi var,pimpiriklenmeyi hiiç bilmez sağolsun,bebiş olsun değişir mi acaba
valla canım ben de öğün aralarına acıkıyom,önceden dışardan bişeyler söler yerdim,zaten 9. haftada onca kilonun sebebi budur,evden patlamış mısır,fındık kuru üzüm,etipuf elma getiriyom artık,acıksam da yemiyom bişey,bunlardan atıştırıyoomm,neyseki kurumda ilginç antep yemekleri çıkıyo,yemek ayırt etsem de yerim zaten balık bile yiyom
sedacım,o numara işine malesef başvurmak lazım,hani büyük çaplı değil de halsizim falan gibi,napalım,her daim adamların ilgisini çekemiyoz,hele benimki gibi ketum bir kocada pek işe yaramıyo,daha kendi diyo halsizim diye
öğün aralarına meyve getiriyorum genelde 1 kivi 1 elma şeklinde biri sabahtan biri öğlen sonu ama genelde öğlen sonu acıkmıyorum yanlız varya ekmekle olan ateşli aşkımızın ateşini söndürmem lazımiçimi bastıran ve yemekten keyif aldığım tekşey yavan ekmek
herkese günaydın nasılsınız hanımlar ne var ne çok minişler nasıl_??
canım ben ekmeği bi kahvaltıda yiyom,eşim de beyaz ekmek yiyo,kepekli yada buğday ekmeği yese ondan alcam da çok ekmek ziyan oluyo,güvecinlere veriyom ama bazıları küflenmiş oluyo onları atıyom maleseföğün aralarına meyve getiriyorum genelde 1 kivi 1 elma şeklinde biri sabahtan biri öğlen sonu ama genelde öğlen sonu acıkmıyorum yanlız varya ekmekle olan ateşli aşkımızın ateşini söndürmem lazımiçimi bastıran ve yemekten keyif aldığım tekşey yavan ekmek
günaydın canım hoşgeldinherkese günaydın nasılsınız hanımlar ne var ne çok minişler nasıl_??
Ayy ekmek deme bana:) ben bikaç yemeğin yanında ekmeği çok yerdim,özellikle taze beyaz ekmek ama aylardır yiyemiyooooooomtam buğday ya da çavdar veriyo,beyaz ekmek direk yağ olarak depolanıyomuş kan şekerini hızlı yükselttiği için...günde 4 dilim ekmek yiyom sadece ama alıştım artık çok şükür :)
Kızlar ben biraz erken davrandım ama görünce dayanamadım,bir arkadaşıma hediye almaya çıkmıştım.Kendimizede kışlık montlar,tulumlar aldım,Herşey %50 olunca tabi :)))) sizlerede tavsyem bence şimdiden almak çok mantıklı.İnş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Gecmis olsun canim sende ben gibi 9ay kuscan heralde bende sabah ve geceleri cok kotuyum surekli biskuvi bulunduruyorm yatagin basinda eger yerde kalkarsam bisi yok ama yemeden kalkarsam kusmamak icin zorlan tutuyorm kendimi sende bi deneistersen..bide ben limon cok yedim agir donemlermde oda rahatlattiah bi dogursak mideler rahata kavussa cinsiyeti bellimiah canım biraz daha iyiyim hamdolsun diyeyim tabi gecenin bir vakti kalkıp istifra etmelerim devam ediyor hatta istifralarım devam ediyor ama napalım ben böyle geçiriyorum ama en azından sayıda azıcık azalma varkansızlığım cok kotu nefes nefeseyim çarpıntım cok oluyor o yüzden vs. daha anlatim mi anlatmim benim böyle gececk galiba yaaa diğerleri gibi
herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün çok geç geldik eve nete giremedim
çok şükür herşey yolunda ordan oraya çok koşturduk dün ama sonuç iyi ya oğluşumun canı sağolsun
ilk kendi dr gittik ulstrasyona aldı herşey yolundaydı benim ayrıntılı için randevu aldığım hastane meğer sadece renkli doopler miş
ordan ayrıntılı için hastaneye gittik baya bekledik tam girdik anem adam demez mi bu sadece renkli dopler ayrıntılı değil ben ne bileyim neyin ne olduğunu
orda sadece anneden bebeğe giden kan akşını vs. bakılıyomuş neyseki oda çok iyi çıktı bi sorun yoktu
ama saat oldu 4 5 nereye gideyim ayrıntılıtya kendi dr gittim oda ya üniversityeye yada önerdiği özel dr git dedi üni has. randevu almak hiçte kolay değil
annem sağolsun çıkardı para verdi hadin dedi özele gidiyoz gittik çok şükür herşeye baktı dr ısrarla sorudm soruarımıda çok şükür herşey yolunda
bu arada plesenta da yukarı çıkıyomuş büyüdükçe daha da yukarı çıkar dedi sorun yokmuş şuan
kendi dr oğluşa 360 gr dedi 2. renkli doplerde 380 gr dedi 3. ayrıntılıda da 386 gr dedi ölçümlere göre fark ediyo sanırım kendi dr haftasıyla tam uyumlu hiç bi sorun yok dedi az gibi geldci gözüme ama
bizden böyle sabah sabah başınızıv şişirdim ama mutluluğumu siiznle paylaşmam lazım elimde değil
Herkese gunaydiiinn.
Bakin dun anneannemiz bize ne almis. Hosuma gitti ustundeki yazi
Ben de almak istiyorum ama annemfalan da alma diyor,çocuğun nasıl olacağı belli değil,küçük ya da büyük gelebilir diyor :/ kararsız kaldım ben de...ucuza kapatmak varken ekstra masraflar çıkmasın...
Bence de kislik almak mantikli degil canim. Hem minislerle cikip almak daha keyifli olur.hemde dedigin gibi bilmiyoruz ne kadar buyucekler bakalim. Onu da o zaman dusunuruz
Günaydın canım çokgüzelmiş :) beniim oğluma bişi almama gerek kalmadı, anneannesi almış bi sürü şey, sen alma ben alırım burda ucuz diyo :) gerçekten de ucuz ama,burda 10 liraya satılan bady 4-5 lira orda :):) 22.50 ye 11 li hastane çıkışı aldı, hayalimdeki çıkış değil ama piyadadakikere göre süper uygun,bikaç dega giyeceği şeye o kadar para verilmez :):)
Günaydın güzel annişler ve bebişleri :)
bi kısmını okudum geçmişin genellikle haberler güzel çok şükür :)
bende dün ayrıntılıya girdim üniversitede, herşeyimiz normalmiş çok şükür 551 gram olmuşuz :) onun dışında kalbine bakılması için 24. haftada çocuk kardiyolojisine randevu verdi, 19 martta da onun için gidicem sanırım, sizden böyle bişey istendi mi? muayeneden önce rutin olarak böyle birşeyde istiyoruz dedi... henüz doktorla konuşmadım bakalım haftaya randevum onlada bi görüşeyim :)
bide haftaya şeker yüklemem varinş onunda sonucu iyi çıkar..
bide sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldu, ikinci aşımı 3 eylüle yzdı, oğlunla birlikte gelirsin inşallah dedi :))
ordada tartıldım toplamda 3 kilo almışım :)
bebisleri buyuturuz de kocisler buyurmu orasi muammabenimki ni cok istahli ne bulsa yiyo yedimi de iyi yiyo :) benimde eglencem onun gobus :)))) o koca gobek dolmaz diyorum :))) benim kilo almam icin ugrasip duruyo akilli ben kilo alinca onunla eglenmicem saniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?