gule gule kullanin canim :) bende pempe zıbın aldim dayanamadim bide millet demezmi hadi erkekse die persembe kontrol var bi kez daha kiz oldugunu duysam rahatlicamHerkese gunaydiiinn.
Bakin dun anneannemiz bize ne almis. Hosuma gitti ustundeki yazi
Günaydın güzel annişler ve bebişleri :)
bi kısmını okudum geçmişin genellikle haberler güzel çok şükür :)
bende dün ayrıntılıya girdim üniversitede, herşeyimiz normalmiş çok şükür 551 gram olmuşuz :) onun dışında kalbine bakılması için 24. haftada çocuk kardiyolojisine randevu verdi, 19 martta da onun için gidicem sanırım, sizden böyle bişey istendi mi? muayeneden önce rutin olarak böyle birşeyde istiyoruz dedi... henüz doktorla konuşmadım bakalım haftaya randevum onlada bi görüşeyim :)
bide haftaya şeker yüklemem varinş onunda sonucu iyi çıkar..
bide sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldu, ikinci aşımı 3 eylüle yzdı, oğlunla birlikte gelirsin inşallah dedi :))
ordada tartıldım toplamda 3 kilo almışım :)
Haklisin canim. Bende daha dogru duzgun bisey almadim. Anneme de dur diyorum simdilik alma. Belki nisanda bursaya giderim kendim alirim
biz boyle fit fit iyiyiz kocisler alsin kiloyuAyy kiz bizde ayniyiz senle benim kociste gobekli oglumla ben zayifim gerci hamile kalmadan once ideal kilodaydim bulantilar kusmalar verdirdi kilo daha toparlayamadim dun oturuyorz oglum eline tlf almis baba cekimmi diyor kamerayida acmis tlfnumun ekrani genis baya bende diyorumki hayatim tlf ekranina sigamiyosun lutfen senin resmini cekmek icin bana o kocamaaan ekranli.tlfdan alirmisin dedimde guluyor. Valla nedediysm alinmiyor kendiyle cok barisik zayiflama taraftari degil bende yapili bi kadin degilim diyorumki azcik zayifla nolur bak seni gormeyen rkadaslarim abim sanacak diyorumama yook
gule gule kullanin canim :) bende pempe zıbın aldim dayanamadim bide millet demezmi hadi erkekse die persembe kontrol var bi kez daha kiz oldugunu duysam rahatlicam
Ayy millet de heves kacirmaya ne merakli yaa, haftalarimiz ilerledi artik canim.degismez insallahh.gule gule kullanin canim :) bende pempe zıbın aldim dayanamadim bide millet demezmi hadi erkekse die persembe kontrol var bi kez daha kiz oldugunu duysam rahatlicam
:) inşallah canım :) annem diğer torunlara örgü işi çok yapmıştı,bizimki için aladım geliyobusıpaya gördükçe dayanamıyorum diyo :) bi de akşam babama gösteriyo pek hevesliler :) senin badinin bıyıklılar öpemez dedem hariç olanından almış pek mutlular bakıp bakıp duruyolar :):) inşallah nisanda gidip gönlüne göre gezer cicişler alırsın godiğine :)
saol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoz
biz boyle fit fit iyiyiz kocisler alsin kiloyubenim ki bide benden kucuk ama goren aramizda 7-8 yas var saniyo esimde aliniyo hemen atliyo benden 6 ay buyuk esim kucuk gosteriyo onlarin ailede ırsi diye
evet ya oyle konusanlara kafa atasim geliyo benim bebisim kız olucak
saol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoznapalim bizde boyleyiz deluyuk aklimaza geleni soruyoz. olmadi esim beni sikayet ediyo zayif diye adamda lokanta lokanta gezdir bak nasil yer bunlar boyledir evde yemezler dedi
Ayy millet de heves kacirmaya ne merakli yaa, haftalarimiz ilerledi artik canim.degismez insallahh.
Sormas bizimkilerde pek hevesli annem bi suru alt acma dikmis, ayicikli ugur bocekli falan. Biz anca kameradan goruyoruz tabiiki tarafin da ilk torunu olcak bizim pasa, iyice simarir artik
Ayyy benimki de gecen gun doktora ruyalarimi soruyo sacmasapan ruyalar goruyo normal mi diyosaol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoznapalim bizde boyleyiz deluyuk aklimaza geleni soruyoz. olmadi esim beni sikayet ediyo zayif diye adamda lokanta lokanta gezdir bak nasil yer bunlar boyledir evde yemezler dedi
Valla bizim yas farki var ama beb aldigimda baya zayifti ben hamile kalinca o aliyor kiloyu benim 24bitiyor o 31oldu ama demen gibi eger cocuk olmadan biyere falan gideyim parmagima yuzuk takmayi unutursam valla teyzeler ogullarina kismet dusunuyo gibi konusuyolar benlekac kilosun cnm
benim yas 28 kilo 52 hamile kalmadan once 53 kiloydum 50 ye dustum 2 kilo aldim zorlaya zorlaya... esim 85 kiloydu gecen ay artik tartilmiyo
Bnde bndee bndeeee temmuz annesi olucam insallah:))SUKURLER OLSUN KI RABBIM CANIMA CAN VERDI.. 19+2 gunluk oldu bugun miniğim:)) once kiz dediler sonra erkek.. doktor son kontrolde kesin erkek dedi ama henuz emin degilim cinsiyetinden:) allah herkesin miniklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin..
Yaaa siz bi benim oglumu gorun, istemeye gelirsiniz vallaevet ya oyle konusanlara kafa atasim geliyo benim bebisim kız olucakbuyuycek sizin pasalari pesinden kosturcak ama yuz vermicek :))))))))))))
Ayy onların heyecan da bambaşkadır :) benimkiler toruna alıştı 5. Olcak ama 2. Erkek olduğu için ve diğer erkek amerikada olduğu için yerimiz bi ayrı :) eşinin tarafında 2. Torun,ilki erkekti biz de kız nüfusu fazla olunca kız olur diye bekliyolardı hevesleri kursaklarında kaldı :)
ahahahaaa napalim temiz hava alinca yiyoruz oda batıyosaol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoznapalim bizde boyleyiz deluyuk aklimaza geleni soruyoz. olmadi esim beni sikayet ediyo zayif diye adamda lokanta lokanta gezdir bak nasil yer bunlar boyledir evde yemezler dedi
Kiz dogru soylemis doktor evde hic yiyesim yok gcen pazar kahvaltiya gittik ordan alisverise ordan yemege birax fazla yedim eve donerken markete ugrayalim dedim esim diyoki hatun kolumu budumu verimmi onuda yicenmi diyo
benim yas 28 kilo 52 hamile kalmadan once 53 kiloydum 50 ye dustum 2 kilo aldim zorlaya zorlaya... esim 85 kiloydu gecen ay artik tartilmiyotartiya küstü
ayni ruyadan bende gordum hastaneyi yıkıyodum bi yandan sanci bi yandan bagiriyom agliyom tatilin sirasimi ben doguruyom baska dr de dogurmam cagirin gelsin dieAyyy benimki de gecen gun doktora ruyalarimi soruyo sacmasapan ruyalar goruyo normal mi diyosaol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoznapalim bizde boyleyiz deluyuk aklimaza geleni soruyoz. olmadi esim beni sikayet ediyo zayif diye adamda lokanta lokanta gezdir bak nasil yer bunlar boyledir evde yemezler dedi doktor da guldu normal dedi ruyamda doktorum beni terketmisti. Ben izne cikcam baskasinda dogur dedi, bende onu anlatcam bi dahaki kontrolde
Valla bizim yas farki var ama beb aldigimda baya zayifti ben hamile kalinca o aliyor kiloyu benim 24bitiyor o 31oldu ama demen gibi eger cocuk olmadan biyere falan gideyim parmagima yuzuk takmayi unutursam valla teyzeler ogullarina kismet dusunuyo gibi konusuyolar benlekac kilosun cnm
Kizzzz masallahh sanaa.24 yasinda ikinciye mi anne oluyosuunn. Erken kalkan yol alirmis
ayni ruyadan bende gordum hastaneyi yıkıyodum bi yandan sanci bi yandan bagiriyom agliyom tatilin sirasimi ben doguruyom baska dr de dogurmam cagirin gelsin dieallahim ya tamda bayram haftasi dogurcam insallah gununde dogarda dr bayram tatiline falan cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?