2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese gunaydiiinn.

Bakin dun anneannemiz bize ne almis. Hosuma gitti ustundeki yazi
gule gule kullanin canim :) bende pempe zıbın aldim dayanamadim bide millet demezmi hadi erkekse die persembe kontrol var bi kez daha kiz oldugunu duysam rahatlicam

Eklentiler

• $20140304_103426.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 64

Ayrintili ultrasonda prof kalbine de baktigi icin bisey istemediler bizden.. Benim de seker cumartesi gunuuu

Bu arada tetanosun 2.dozunu 1den 1ay sonra yapiyolar sen yakin zamanda olmus muydun aşı, o yuzden mi eylul dediler acaba:44:

Kilo konusunda sende benim gibisin, 2 kiloda kaldim bende. Bu ay bitince baslariz almaya

Haklisin canim. Bende daha dogru duzgun bisey almadim. Anneme de dur diyorum simdilik alma. Belki nisanda bursaya giderim kendim alirim

:) inşallah canım :) annem diğer torunlara örgü işi çok yapmıştı,bizimki için aladım geliyobusıpaya gördükçe dayanamıyorum diyo :) bi de akşam babama gösteriyo pek hevesliler :) senin badinin bıyıklılar öpemez dedem hariç olanından almış pek mutlular bakıp bakıp duruyolar :):) inşallah nisanda gidip gönlüne göre gezer cicişler alırsın godiğine :)

biz boyle fit fit iyiyiz kocisler alsin kiloyu benim ki bide benden kucuk ama goren aramizda 7-8 yas var saniyo esimde aliniyo hemen atliyo benden 6 ay buyuk esim kucuk gosteriyo onlarin ailede ırsi diye

gule gule kullanin canim :) bende pempe zıbın aldim dayanamadim bide millet demezmi hadi erkekse die persembe kontrol var bi kez daha kiz oldugunu duysam rahatlicam

Güle gülegiysin inşallah canım :) ben de gittiğimde sordum erkek hala dimi diye,doktor pipi resmi verdi ahada burda dönmemiş diyo :):)

Ayy millet de heves kacirmaya ne merakli yaa, haftalarimiz ilerledi artik canim.degismez insallahh.

Sormas bizimkilerde pek hevesli annem bi suru alt acma dikmis, ayicikli ugur bocekli falan. Biz anca kameradan goruyoruz tabi iki tarafin da ilk torunu olcak bizim pasa, iyice simarir artik

Bnde bndee bndeeee temmuz annesi olucam insallah:))SUKURLER OLSUN KI RABBIM CANIMA CAN VERDI.. 19+2 gunluk oldu bugun miniğim:)) once kiz dediler sonra erkek.. doktor son kontrolde kesin erkek dedi ama henuz emin degilim cinsiyetinden:) allah herkesin miniklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin..

saol canim :) bizim dr ne kadar ciddi durmaya calissada esim ve ben adami her gittigimizde gulduruyoz napalim bizde boyleyiz deluyuk aklimaza geleni soruyoz. olmadi esim beni sikayet ediyo zayif diye adamda lokanta lokanta gezdir bak nasil yer bunlar boyledir evde yemezler dedi

biz boyle fit fit iyiyiz kocisler alsin kiloyu benim ki bide benden kucuk ama goren aramizda 7-8 yas var saniyo esimde aliniyo hemen atliyo benden 6 ay buyuk esim kucuk gosteriyo onlarin ailede ırsi diye

Valla bizim yas farki var ama beb aldigimda baya zayifti ben hamile kalinca o aliyor kiloyu benim 24bitiyor o 31oldu ama demen gibi eger cocuk olmadan biyere falan gideyim parmagima yuzuk takmayi unutursam valla teyzeler ogullarina kismet dusunuyo gibi konusuyolar benle kac kilosun cnm

Kiz dogru soylemis doktor evde hic yiyesim yok gcen pazar kahvaltiya gittik ordan alisverise ordan yemege birax fazla yedim eve donerken markete ugrayalim dedim esim diyoki hatun kolumu budumu verimmi onuda yicenmi diyo

Ayy onların heyecan da bambaşkadır :) benimkiler toruna alıştı 5. Olcak ama 2. Erkek olduğu için ve diğer erkek amerikada olduğu için yerimiz bi ayrı :) eşinin tarafında 2. Torun,ilki erkekti biz de kız nüfusu fazla olunca kız olur diye bekliyolardı hevesleri kursaklarında kaldı :)

Ayyy benimki de gecen gun doktora ruyalarimi soruyo sacmasapan ruyalar goruyo normal mi diyo doktor da guldu normal dedi ruyamda doktorum beni terketmisti. Ben izne cikcam baskasinda dogur dedi, bende onu anlatcam bi dahaki kontrolde

Kizzzz masallahh sanaa.24 yasinda ikinciye mi anne oluyosuunn. Erken kalkan yol alirmis

Hoşgeldin :):) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)

evet ya oyle konusanlara kafa atasim geliyo benim bebisim kız olucak buyuycek sizin pasalari pesinden kosturcak ama yuz vermicek :))))))))))))
Yaaa siz bi benim oglumu gorun, istemeye gelirsiniz valla

Aynen canim hepsi buldumcuk oldular simdiden) gerci kacinci torun olursa olsun bizden ilk torunlari hepsi icin farklidir muhakkakk

ahahahaaa napalim temiz hava alinca yiyoruz oda batıyo yemezsek ozamanda yemiyoz oluyo bu adamlari anlamak zor is

benim yas 28 kilo 52 hamile kalmadan once 53 kiloydum 50 ye dustum 2 kilo aldim zorlaya zorlaya... esim 85 kiloydu gecen ay artik tartilmiyo tartiya küstü

Benimki de evlenince 80 kilo olduu annesi de sasiriyo.bence de bi sure kus kalsinlar tartiyaa, bizde kilo alalim da beraber veririz dogumdan sonraa

ayni ruyadan bende gordum hastaneyi yıkıyodum bi yandan sanci bi yandan bagiriyom agliyom tatilin sirasimi ben doguruyom baska dr de dogurmam cagirin gelsin die allahim ya tamda bayram haftasi dogurcam insallah gununde dogarda dr bayram tatiline falan cikmaz

Hahaaa bende agliyodum baska yerde dogurmam ben diye ben buyuk ihtimal temmuza kalmam, ramazanin ilk gunu yada once dogururum bencee ramazanda da tatile gitmesin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…