almasinlar daha fazla 100 kilo olucaklar bize baka baka
benim yas 28 kilo 52 hamile kalmadan once 53 kiloydum 50 ye dustum 2 kilo aldim zorlaya zorlaya... esim 85 kiloydu gecen ay artik tartilmiyotartiya küstü
Canim insallah cok güzel seyler duyarsin.insallah hersey yolundadir ve bana da umut olursun.dualarimla yanindayimgünaydınnnnnn can canlar :)
çok güzel bir gün olsun herkesler güzel haberler alsın :)
bizde 11 de çıkacağız işten 1 de randevumuz haseki hastanesinde kistler için dua edin oluy mu
Günaydın canım :) bizim keyfimiz yerinde,2 gündür tık yoktu sıpamdan dün geceden berihareketlendi yine keyfim yerine geldi :) siz nasılsınız??
Kizz kilo olmasa da olur bosver. Minikler iyi olsun daalmasinlar daha fazla 100 kilo olucaklar bize baka bakabende gobus var kilo yok insallah biraz alirim ama zor azcik rahatsizlaninca var olan kiloda gidiyo
Yaa dogunca gorusuruzzbenim kızım simdiden ışık saciyo etrafina hıııh
Tabi kiskandin dimi ben senin gibi tembelmiyimiki cocuguda cikardim aradan hemde evlenmeden once 2yillk okuduydm universiteyi evlendikten sonrada ilahiyat bitirdim :):) esim ilahiyat mezunu kiskandim ondan napim kuzum adam yasli olunca mecbur pes pese yapim dedim 3 yasinda oglum.bizimki ikinciyi hic istemiyodu tabi bende pek merakli degildim bigun arkadaslari dalga gecmisler kac yasinda adamsin 1tane cocukla kaldin diye anamm eve bi geldi oglumda uyuyor hadi hatun dedi cocuk yapmaya bende sasirdm massallah iyi yapmisiz hemende tuttu ona kalirsa 3üde istiyor ama yok artik sen dogurcaksan yap hayatim dedim :) kv saglikliyken dogurayim dedim napim oda yardimci oluyo sagolsn esimde cok yrdim eder maddi acisindan bakabilecek gucteyiz..bide calismiyorum evdeyim yani genc anne olmak cok guzel..bende 52kiloyla hamis kaldim 46ya dustum anca 2kilo almisim 48
bizde iyiz çok şükür grip gibiyim ama geçcek inş.
Canim insallah cok güzel seyler duyarsin.insallah hersey yolundadir ve bana da umut olursun.dualarimla yanindayim
almasinlar daha fazla 100 kilo olucaklar bize baka bakabende gobus var kilo yok insallah biraz alirim ama zor azcik rahatsizlaninca var olan kiloda gidiyo
Kizz kilo olmasa da olur bosver. Minikler iyi olsun da
Yaa dogunca gorusuruzz
Saglam yapmissiniz bravobende 24 yasindayim ancak ilkini yapabildim daha bak hedefimiz 3
Kizz kilo olmasa da olur bosver. Minikler iyi olsun da
Yaa dogunca gorusuruzz
Saglam yapmissiniz bravobende 24 yasindayim ancak ilkini yapabildim daha bak hedefimiz 3
bende 5.ayıma girdim sadece 2 kğ aldım 51,8 hamile kaldım şuan 53,7 felanım iştahım halan yok
öğünlerimi düzenli yiyorum onlar yetiyo..doktorum bebeşin kilosu ayına göre çok iyi kiloyu dert etme dedi ben en az 12 kğ alırıım diodum 7-8 kiloyla kapatırım herhalde...
bende 5.ayıma girdim sadece 2 kğ aldım 51,8 hamile kaldım şuan 53,7 felanım iştahım halan yok
öğünlerimi düzenli yiyorum onlar yetiyo..doktorum bebeşin kilosu ayına göre çok iyi kiloyu dert etme dedi ben en az 12 kğ alırıım diodum 7-8 kiloyla kapatırım herhalde...
benim yaş 28 ilk bebek aceleniz ne kız yavaş olungörürsünüz kuzum aman almıyım zaten de dr kilo alsan 28. haftadan sonra bebek için iyi olur dedi aklım karıştı annem de tığ gibiymiş hamileliklerinde ablamda hiç kilo almadı doğurduğunda göbeği bile yoktu bebek çıktı eski haline döndü 1 haftada
Kiz hic sorma 2010 14subatta evlendim 2011 14subatta oglum dogdu ikinciye korunmayi biraktim 2ay sonra hamistim..yani korkmaya basladim dogumdan sonra kaza bela hamis kalirim diye ilk dogumdan sonra spiral taktirdm 7sene istemiyodum ama oda asiri kanama yapti hapta mide bulantisi yapiyor isim kotu yani dogumdan sonra napcam bakalim
Simdik benim 5ay bitti 6nin icindeyim diyorum. Eskiden 5-6 aylik hamile deyince kocaman gobek geliyodu gozumun onune. Simdi dogru duzgun bisey yok. Hayal dunyam isyan ediyoo
Mesaj atamadim size.. fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz bana.
Hehee bende onu dusunuyorum esim ilac almami istemiyor. Ben de bize hic guvenmiyorumnasib artik Allah ne verirse
7-8 kilo alırsak iyi son zamanlarda iştah açılır diyolar bakalım bide bakmışız son 3 ayda tombik tombalak olmuşuzbi topik de ozaman açarız 2014 temmuz anneleri kilo veriyor diye
Simdik benim 5ay bitti 6nin icindeyim diyorum. Eskiden 5-6 aylik hamile deyince kocaman gobek geliyodu gozumun onune. Simdi dogru duzgun bisey yok. Hayal dunyam isyan ediyoo
Benimde istah yok hic ama bastan vermeyince yine cabuk toparliyosun kiz alirsin kilo zaten dogumda 8 10kilo gidiyor ben 14 15kilo aldim ilkinde
Gecmis olsun canim sende ben gibi 9ay kuscan heralde bende sabah ve geceleri cok kotuyum surekli biskuvi bulunduruyorm yatagin basinda eger yerde kalkarsam bisi yok ama yemeden kalkarsam kusmamak icin zorlan tutuyorm kendimi sende bi deneistersen..bide ben limon cok yedim agir donemlermde oda rahatlattiah bi dogursak mideler rahata kavussa cinsiyeti bellimi
Cnm merak ettik seni naptin diye iyi haberlerle donmusun cok sevindik koca pipiliyi cok ozlemisindir iyi gelmistir sana. Off benim daha var ayrintiliya 15inde bende kipirdak kizimicok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?