2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hehee bende onu dusunuyorum esim ilac almami istemiyor. Ben de bize hic guvenmiyorum nasib artik Allah ne verirse

bana da doğum kontrol habi yasak kocişe diyorum sen koruncan die şapkamı taktırcan bana uğraşamam olursa 4-5 tane daha olur diyo :83::83::83::83::83::83:

pfffff benim karnım çok kaşınıyo kupkuru oluyo pul pul oluyo bebe yağı ve gliserinli krem kullanıyorum kullanıncada rahatlıyorum inşallah çok çatlamam

aynı hisler içindeyiz özgecim. kimse hamilesin demiyo etrafımdakiler 5 aylık mı diye şaşırıyo sanırım zayıf olunca sadece bebişler çıktı ondan böyleyiz biz

Kiz ben 40beden etek giyerdm gobuslu hatundum hafiften ama simdi zayifladim ee az degil 4kilo hala oluyor eteklerim gobegim kucucuk ya dun babannem diyoki 90yasinda kadin bide ikiz dogurmus bidunya cocugu var 5aylik kocaman karnin olmasi lazim diyor bu ne diyo kucucuk bide firca atti azcik bisiler ye kendine gel kücücük cocuk dogurma diye ama ben bebegin hareketlerini cok kuvvetli sekilde hissediyorm frkindayim buyumus oldugunun

çok yemek bebeğe kilo aldırmıyo malesef bizim gelin okadar çok yiyodu ki düşün hergün 1 litre süt içiyodu bi dünya kilo aldı ama yiğen minicik doğdu son aylarda çıkar heralde göbişler

her duştan sora vazelin kullanıyorum bolca...tavsiye ederim...

bende hala vazelin alıcam normalde hiçç sevmem vazelini ama içindeki yağ oranından dolayı çatlak için iyi olacağını düşünüyorum
şimdilik vazelinin yeni çıkanlarından var onu sürüyorum hiç sürmemekten iyidir
zeycan sen klasik vazelin mi kullanıyosun yoksa şu yeni ürünlerinden mi :44:

onuda denerim sanırım benim göbek çatlıyacak her zaman değil ama 3-4 günde bir öyle bir acıyoki içerden tırsıyorum aradan 1-2 gün geçince bakıyorum göbiş biraz daha büyümüş

aynı hisler içindeyiz özgecim. kimse hamilesin demiyo etrafımdakiler 5 aylık mı diye şaşırıyo sanırım zayıf olunca sadece bebişler çıktı ondan böyleyiz biz
) aynen yaa her goren yada 2kilo aldigimi duyan, aaa cok az ben su kadar almistim, yok benim gelinim de hamile su kadar aldi. Kimisi de diyoki kilo alcam diye korkma ye.dogumdan sonra verirsin bak ben 25 kilo almistim diyo napiim yani 25 kilo aldin da cihan padisahi mi dogurdun demek istiyoruuumm
Yok ya isimi sansa birakamam heralde senin 2olur ama ozaman benim 3 ayy naparim kiz o dgil benm hamilelik cok zor geciyor
Ee nasip kismet diyelimmm

Aynenn canim onemli olan bebeklerimizz ben arada karnima bebeyagi arada oylesine bi nemlendirici suruyorum ama duzenli degil. Bakalim artik catlicak miyim

Zeynepcim isim dusundun mu bu aradaa

Canım 5 kere ultrasona girdim göstermedi yerini değiştirmedi. Cok kötü oldum. Hala yorgunum. Ben sordum boyunu kilosunu canım. Sağlıklı olsunlarda zaten gelicek ay 1kiloya yakın olacaklar. Son aylar kilo alicak bebisler cok almasın sağlıklı olsun kolay doğsun :)

Bende bebek yagi suruyorm oglumla ikimizi gorseniz zaten gulmekten kirilirsiniz banyodan cikiyorm o yag elinde bekliyo kurulaniyorm bi basliyozsurunmeye ben karnima o belime ben basen kismima i yataga yorgana en sonda ben onu yagliyorum isimiz bitiyo.. aman unutmayin yan taraflariniza belinizin bide basenlerede surun

bana da doğum kontrol habi yasak kocişe diyorum sen koruncan die şapkamı taktırcan bana uğraşamam olursa 4-5 tane daha olur diyo :83::83::83::83::83::83:

Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii

de kız de içinde kalmasın biz manken gibi kalıcaz sizin gelinler tostoparlak kalıcak ta de

Hahahaa cihan padişahı süper :) ya siz ne takıyonuz kilolarınıza,bazınız 2 katıyım resmen bebişler sağlıklı olduktansonea kilo almışsın vermişsin yok onun gelini öyleymiş yok bu böyleymiş salla gitsin:) her söyleneni ciddiye alıp dinleyecek olsaydık ohooo :):)

onuda denerim sanırım benim göbek çatlıyacak her zaman değil ama 3-4 günde bir öyle bir acıyoki içerden tırsıyorum aradan 1-2 gün geçince bakıyorum göbiş biraz daha büyümüş
klasik vazelim 1,5--2 tl lik olandan hiç kaşıntım yok gerilmiyorum..deneyin bence...

isim bulamıyom eşim cemre dio asel istiyorum bende...ya sen düşündün mü

Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii

hahahahaaa seninki hemen arkasına bidaha yapıcak bu gidişle hoş benim ki de farkılı değil malum enerjimizi doğum sonrasına saklıyoz :83::83::83::83:

amin canım cümlemizin inş. dr herşey haftasıyla uyumlu diyince bir ohhh çekiyorum kiosunu çok merak ediyorum bende ama çokta ayrıntılı tekrar tekrar sormayım diyorum zaten takıntılı insanım takmaya kafaya bişeyler ayrıntılıda tekrar tekrar sordum ama bizde genetik böbrek ve kalp rahatsızlığı var özellikle ikisini ısrarla sordum çok şükür korkuyordum biraz açıkcası o yüzden

Merhaba annişler :) Benim de göbişim kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Bebe yağı kullanıyorum Komilinin. Vazelini sizlerden duydum yeni. Pek sevmiyorum ama iyi geliyor madem, bugün alıp kullanmaya başlayayım ben de.. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…