Hehee bende onu dusunuyorum esim ilac almami istemiyor. Ben de bize hic guvenmiyorumnasib artik Allah ne verirse
valla bende hep 5 aylık klio diyince şu top gibi göbüş hep gözüm önüne geliyodu ama çok şükür tek minişer sağlıklı olsun da 8 kilo ya razıyım bi de onu vermesi var zaten doğumda çoğu gidecek...bu arada göbüşünüz çatlamasın die ne kullanıyonuz ben vazelin kullanıyorum...kaşıntım yok gerilmiyo cildim...
aynı hisler içindeyiz özgecim. kimse hamilesin demiyo etrafımdakiler 5 aylık mı diye şaşırıyo sanırım zayıf olunca sadece bebişler çıktı ondan böyleyiz biz
pfffff benim karnım çok kaşınıyo kupkuru oluyo pul pul oluyobebe yağı ve gliserinli krem kullanıyorum kullanıncada rahatlıyorum inşallah çok çatlamam
Kiz ben 40beden etek giyerdm gobuslu hatundum hafiften ama simdi zayifladim ee az degil 4kilo hala oluyor eteklerim gobegim kucucuk ya dun babannem diyoki 90yasinda kadin bide ikiz dogurmus bidunya cocugu var 5aylik kocaman karnin olmasi lazim diyor bu ne diyo kucucuk bide firca atti azcik bisiler ye kendine gel kücücük cocuk dogurma diyeama ben bebegin hareketlerini cok kuvvetli sekilde hissediyorm frkindayim buyumus oldugunun
her duştan sora vazelin kullanıyorum bolca...tavsiye ederim...
aynı hisler içindeyiz özgecim. kimse hamilesin demiyo etrafımdakiler 5 aylık mı diye şaşırıyo sanırım zayıf olunca sadece bebişler çıktı ondan böyleyiz biz
Ee nasip kismet diyelimmmYok ya isimi sansa birakamam heralde senin 2olur ama ozaman benim 3 ayy naparim kiz o dgil benm hamilelik cok zor geciyor
valla bende hep 5 aylık klio diyince şu top gibi göbüş hep gözüm önüne geliyodu ama çok şükür tek minişer sağlıklı olsun da 8 kilo ya razıyım bi de onu vermesi var zaten doğumda çoğu gidecek...bu arada göbüşünüz çatlamasın die ne kullanıyonuz ben vazelin kullanıyorum...kaşıntım yok gerilmiyo cildim...
bana da doğum kontrol habi yasak kocişe diyorum sen koruncan die şapkamı taktırcan banauğraşamam olursa 4-5 tane daha olur diyo :83::83::83::83::83::83:
sağol canımmm benim
maşallah senin tosuna da sizin nasıl geçti ayrıntılınız
bize boyunu sölemedi hiç biri daha önce kendi dr bacak boyunun 7 katı olarak yaklaşık hesaplanır artık boyunu ölçemeyiz demişti bende hiç sormadım o yüzden
bana da doğum kontrol habi yasak kocişe diyorum sen koruncan die şapkamı taktırcan banauğraşamam olursa 4-5 tane daha olur diyo :83::83::83::83::83::83:
) aynen yaa her goren yada 2kilo aldigimi duyan, aaa cok az ben su kadar almistim, yok benim gelinim de hamile su kadar aldi. Kimisi de diyoki kilo alcam diye korkma ye.dogumdan sonra verirsin bak ben 25 kilo almistim diyo napiim yani 25 kilo aldin da cihan padisahi mi dogurdun demek istiyoruuumm
Ee nasip kismet diyelimmm
Aynenn canim onemli olan bebeklerimizzben arada karnima bebeyagi arada oylesine bi nemlendirici suruyorum ama duzenli degil. Bakalim artik catlicak miyim
Zeynepcim isim dusundun mu bu aradaa
) aynen yaa her goren yada 2kilo aldigimi duyan, aaa cok az ben su kadar almistim, yok benim gelinim de hamile su kadar aldi. Kimisi de diyoki kilo alcam diye korkma ye.dogumdan sonra verirsin bak ben 25 kilo almistim diyo napiim yani 25 kilo aldin da cihan padisahi mi dogurdun demek istiyoruuumm
Aynenn canim onemli olan bebeklerimizzben arada karnima bebeyagi arada oylesine bi nemlendirici suruyorum ama duzenli degil. Bakalim artik catlicak miyim
Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii
Hoşgeldin :)) allah bagislasin kuzulari :)))
bende hala vazelin alıcam normalde hiçç sevmem vazelini ama içindeki yağ oranından dolayı çatlak için iyi olacağını düşünüyorum
şimdilik vazelinin yeni çıkanlarından var onu sürüyorum hiç sürmemekten iyidir
zeycan sen klasik vazelin mi kullanıyosun yoksa şu yeni ürünlerinden mi :44:
klasik vazelim 1,5--2 tl lik olandan hiç kaşıntım yok gerilmiyorum..deneyin bence...onuda denerim sanırım benim göbek çatlıyacak her zaman değil ama 3-4 günde bir öyle bir acıyoki içerden tırsıyorum aradan 1-2 gün geçince bakıyorum göbiş biraz daha büyümüş
Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii
Canım 5 kere ultrasona girdim göstermedi yerini değiştirmedi. Cok kötü oldum. Hala yorgunum. Ben sordum boyunu kilosunu canım. Sağlıklı olsunlarda zaten gelicek ay 1kiloya yakın olacaklar. Son aylar kilo alicak bebisler cok almasın sağlıklı olsun kolay doğsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?